![]() |
![]() |
Snagov...
Primavara ![]() Vara ![]() Toamna ![]() Iarna ![]() |
Cat de tare!:x
|
peisaje numai bune de pus pe Desktop :-* :-* :-*
|
Thank you!:)
|
eu incerc sa pun niste poze dar din cauza dimensiunii nu le pot si nu stiu cum le-ai pus tu?:-/
|
Originally Posted by Sorin87:
foloseste unul din multele site-uri specializate in hosting de poze... da-mi un pm daca nu te descurci si te ajut sa rezolvi problema :) ![]() Uploaded with ImageShack.us Niciodata nu am putut sa inteleg DE CE IMI RASTOARNA FOTOGRAFIILE CAND EU LE UPLOADEZ IN PICIOARE!!! Sper sa nu va doara prea tare gatul :D |
Originally Posted by Sorin87:
Fa-ti cont pe imageshack.us si cand uploadezi fotografiile sa ai optiunea cu Image resize pe 640x480. ![]() |
|
|
Rock On !!!! :))
|
Vedere de pe podul peste raul Vltava din Praga :X probabil unul dintre cele mai frumoase orase din Europa! :X:X
![]() Uploaded with ImageShack.us Nu ma pot abtine sa nu pun 2 poze :D ![]() Uploaded with ImageShack.us |
sper sa va placa
"I've got time!" ![]() jansic, e foarte simpatica fotografia ta :) |
Originally Posted by LuciaBlueFlower:
http://www.youtube.com/watch?v=rVObzBFpIFU |
@ bremen1980 multumesc pt melodie :)
Si nu va bag ceasul pe gat..... din pacate, e voie doar cu o poza (pe zi), dar puneam eu, mai multe "ceasuri" :)) |
Vezi ca daca-mi mai zici ceva de timp ,ceas ,ore ,clepsidre si apoi moarte te blagoslovesc cu :
http://www.youtube.com/watch?v=TIMs4IfXZmQ |
Dar de ce "si apoi moarte" ? Poate am gasit o metoda de a opri timpul in loc sau de a ma intoarce in trecut :D
"remains of the past" ![]() ( las-o pe aia ' Time is on my side ' pt ca-mi place mai mult =)) ) Sper sa nu fie cu suparare ca mai pun una (ultima, promit)... :-S |
Originally Posted by LuciaBlueFlower:
Degetele manusii sunt asezate altfel acum :) |
O "plimbare" de cateva zile la Dunare...
Apus...safari romanesc:)) ![]() ![]() ![]() Zi de pescuit...rasarit...in jur de 6 dimineata...nu se vede foarte clar si ceata, dar era superb peisajul... ![]() ![]() ![]() Un pic de "romantism" :D ![]() Dupa ce ne-am facut de ras cu cativa pesti prinsi...si ne plictisisem sa tot incercam sa prindem ceva mai mare de jumatate de palma:))....am primit vizita unui şşşşşştrengar:))...a fost cooperant la fotografii desi a fost supus la cateva "teste" destul de nasoale...apa...aer...copaci...la final l-am eliberat. Nu era aparatul profesional pentru ca as fi reusit sa scot un macro si mai reusit...dar chiar si asa, am inventat "pitonul romanesc" :)) ![]() vino mai aproape sssssa-ti zic ceva la ureche:P ![]() Chiiiiiiiiill :)) ![]() |
woooooooooooooowwww... eu vreau sarpele ala acasa...:(
cat despre apus... ei, da, ai nimerit un loc fantastic. si pana la urma cati pesti ai prins si de care? |
All times are GMT +2. The time now is 07:11. |