![]() |
Originally Posted by Im.Kino:
Hahaha! Dimpotriva, Geoana nu stie sa minta. Basescu te minte privindu-te drept in ochi! Oare cat de orbiti puteti fi de acest calau negru in cerul gurii??? |
@hale: Badea saracul e doar un circar slugarnic cu aere de analist si mare "connaisseur". Cu ceva ani in urma mi se parea amuzant de privit. Acum, vorba ta, imi vine sa :-& si schimb imediat canalul cand il vad.
Cat despre dezbaterea de aseara Geoana saracul s-a batut singur. A jucat ce nu stia si si-a dat numai autogoluri. A venit cu niste platitudini invatate pe de rost si credea ca o sa tina loc de "know-how / know-what". Iar cu intalnirea cu SOV si-a batut singur cuiul in sicriu... Din pacate asta nu conteaza prea mult in tara in care pensionarii moldoveni si olteni voteaza toata viata ce i-a invatat Gheorghiu-Dej. |
@Im.Kino
trebuia sa-i numeri "Johanis"-ii l-a pomenit pe penelist ca pe dumnezeu. apropo de palma (inca nedemonstrata) - la mineriada (iliesciana) au fost omorati zeci de oameni si peste 500 au fost raniti. si, nu ca o scuza, doar ca fapt divers: se intampla si la alte case: http://www.youtube.com/watch?v=JVSQ56imZH4 spre final |
Hai c-am gasit explicatia :D
Geoana are personalitate dubla, un fel de Jekyll & Hyde Ziua e personaj pozitiv, lucid, constient ca Vantu e "malefic" - dupa cum a spus-o, iar noaptea spiritele rele il incoltesc si-l trag ca un magnet in locuinta "maleficului" ca sa-l duca in pacat. sigur, mai este si explicatia ca pur si simplu e prostanac (apud iliescu) si "se apleaca dupa cum bate Vantu" (basescu). Sau incearca un joc perfid care il depaseste cu totul. |
Originally Posted by keepwalking:
Primo, nu inteleg rationamentul (plus ca Basescu nu prea poate sa priveasca in ochi, daca ma-ntelegi). Ce te face sa spui ca Geoana nu stie sa minta (adica minte prost, cumva? Agreed...) Secundo... "calau negru in cerul gurii"?! Wow!!! Memorabila sintagma... @Hale - Pai Johanis-ii erau la indemana oricui ;) ca Geoana nu stie ce-i aia subtilitate (mana cereasca PNL-ul, ca a avut si el intre sustinatori niste oameni mai de Doamne-ajuta - minus Ilie "Ciunga" Nastase, dar fie...) si ma gandesc ca, tot repetand, a vrut sa se convinga de faptul ca tovarasii de partid il vor lasa pe sibian drept premier. Ha! |
Dragii mei, nu va mai uitati la Mircea Badea. Inca nu s-a dovedit ca prostia ar fi contagioasa, dar nu s-a dovedit nici contrariul. Asa ca mai bine nu riscati! :(
|
Originally Posted by corinka:
|
|
Discutia de aseara m-a convins: votez Base.
Bineinteles ca Geoana va iesi presedinte, dar macar voi avea constiinta impacata ca am facut ce trebuie. |
Originally Posted by Chambord:
Asta da vot pe viata. |
Originally Posted by Rapture:
Pai, vezi tu, si pensionarii aia moldoveni si olteni au tot dreptul sa voteze, cum ii duce capul. Daca ei voteaza si acum cu PSD-ul care le promite pensii mai mari, inseamna ca ceva nu a mers in mandatul lui Basescu, in ceea ce-i priveste, nu? Pe unii oameni doar asta ii intereseaza, si e dreptul lor sa-si urmareasca interesele cum vor. Astfel de aprecieri, gen Romania retrograda, cum caracteriza Caratarescu electoratul lui Geoana, nu fac decat sa intarate oamenii, sa creeze o stare de dusmanie, in nici un caz sa-i incurajeze sa gandeasca. Si denota si un snobism inutil din partea celor ce cred ca ei au dreptate absoluta, si ceilalti, pentru ca voteaza altfel, sunt prosti. Votul e asa cum e, majoritatea are mereu dreptate, asta e principiul fundamental al democratiei. |
Originally Posted by marius_em:
Accentul se pune pe "le promite", din randul 2. Asta e diferenta intre un om simplu si unul inteligent. |
Basescu a avut tupeul sa apara aseara cu Elena Udrea (n-o simpatizez defel) in spate si a fost un cos de 3 puncte pt el.
Baietzii veseli (Iliescu, Vanghelie, Hrebenciuc, Voiculescu) ce ocupatziuni aveau la ora aia? Mmm, probabil dadeau cu aspiratorul prin casa sau spalau vasele. |
Originally Posted by halebardul:
Cu alte cuvinte... Cu toate ca nu s-a dovedit ca prostia este sau nu contagioasa, tu votezi cu Mircea Geoana. Prima propozitie (cea scrisa cu italice) este o propozitie subordonata concesiva, subordonata propozitiei principale (cea subliniata). Propoziție concesivă = propoziție subordonată care arată că, deși există o piedică, acțiunea din propoziția regentă se realizează sau se poate realiza. Rationamentul tau nu prea are logica, Hal! :)) PS Eu nu votez cu PSD, votez un om pentru functia de presedinte. Nu l-as vota daca as avea alternativa, dar nu am. Nu suport sa il mai vad pe Basescu presedinte inca 5 ani. As avea nevoie de tratament indelungat cu antivomitive. |
Originally Posted by marius_em:
|
iar tu, marius, votezi pentru cei multi si obiditi, nu-i asa? :)
|
Cori ai spus-o chiar mai bine dacât aş fi putut-o face eu însămi! ;) Badea a fost unul dintre motivele din care m-am lăsat de Radio ZU.
|
Cert e ca Geoana a fost jalnic aseara si in ochii mei faza cu Vantu si juramantul ulterior spune tot.
Nu vad de ce ai pune problematica mogulilor la rang de egalitate cu acea imbrancitura a lui Basescu - cum ar suferi tara in viitor daca s-ar dovedi ca Basescu intr-adevar i-a rupt nasu' lu' ala micu'? Eu si daca l-as ura pe Basescu, nu cred ca m-as putea duce sa votez impotriva lui duminica. Dat fiind ca ma aflu insa in pozitia privilegiata de a nu ura pe nimeni in afara de Steaua si Dinamo, e mai bine pentru toata lumea. :D |
Originally Posted by Judex:
Nu era vorba daca Base l-a rupt sau nu pe Geoana, ce naiba? Citeste ce am scris. Am mai scris un comentariu anterior in care mi-am expus parerea despre faptul ca Geoana a fost surclasat de Base in ceea ce priveste talentul oratoric, si mi-ai spus ca sunt cretin politic.
Originally Posted by StefanDo:
Eu am spus deja ca votez cu Geoana, am si explicat de ce. Asta in pofida faptului ca unii ma considera retrograd sau cretin politic, pentru faptul ca-mi exercit dreptul de vot in alta directie decat vor ei. Parerile adverse tin de democratie, nu? |
Originally Posted by PoliFanAthic:
ura, şi la gară! pardon, pe plută', că doar cu aia veni nenea din Moldova, că doar asta a mai rămas din flota noastră! |
All times are GMT +2. The time now is 17:34. |