![]() |
Uite`l aici.
![]() |
a gallon of elderberry wine, one teaspoon full of arsenic, half a teaspoon full of strychnine, and a pinch of cyanide.... et voila :))
|
regizoarea e Taymor?
|
An Angel at My Table: Jane Campion
|
http://farm4.static.flickr.com/3413/...b2955c.jpg?v=0
indiciu: mesajul din poza. |
As vrea si mie sa-mi explice cineva de ce cand dau open la film cu programelul de framecapture (fxframe) si dupa ce dau browse filmului nu imi apare nici o imagine, nu se misca nimic si prin urmare nu pot captura nimic ca nu am ce?
:( |
păi cin' te pune să foloseşti framecapture în loc de un player?
ia şi tu un vlc şi se rezolvă orice problemă, că are funcţie de captură imagine inclusă. başca dacă vrei îţi transformă tot filmul în cadre. |
Originally Posted by illotempore2002:
de la Judex caruia nu-i place sa te vada suferind oricat de mult l-ai enerva si oricate banari i-ai cauza :D http://www.jhepple.com/FramCap/FramCap.htm |
:)) ce dulci ati fost amandoi (Cinemania cu Paul ) multumesc, ma pun pe treaba am niste imagini fabuloase din Particulele elementare.
Cinemanioa, fix cu acel soft pe care mi l-ai dat in link m-am luptat si nu a mers :( |
pe pagina aia e tutorialul
|
Originally Posted by Cinemania:
There is no help with this application. To capture an image from a frame: 1. Click the Source button and browse to your movie. 2. If you want to embed text in the image type it into the "Embedded Text" box, otherwise clear the default text. 3. Select the frame that you want to capture with the slider and the single frame navigation buttons. 4. Click the Capture button. 5. Browse to the location where your image is to be saved, select a format and type in a file name. |
Daaaa, am facut cum zic ei doar ca nu-mi apare imagine/film in momentul in care browsez filmul in soft....incerc si cu VLC-ul lui Paul sa vedem ce iese.
|
nasol...daca nu merge cu ala poti incerca cu GOM Player...eu asta folosesc si ca player si pt capturi
|
Originally Posted by Cinemania:
e cel putin la fel de bazat ca VLC-ul probail |
bai, da mult ati mai scris!! credeam ca ati gasit filmul. sau e prea usor si nu va bateti capul.
|
indiciul suprem : Doinel.
|
Antoine et Colette.
|
=D>
misiunea grea, acum e randul tau. >:) |
![]() |
au revoir les enfants : louis malle
|
All times are GMT +2. The time now is 04:07. |