![]() |
Ia de aici Suspy
http://www.youtube.com/watch?v=WacwJ1Fg8mE |
=))
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
Cui?
|
Cui ii e si ei.
http://www.youtube.com/watch?v=4C-oi...eature=related |
Fiindca se cheama "Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film)"
Vrei sa stii cum poti sa-ti faci inaccesibil contul de user, fara sa injuri pe nimeni ca sa te banneze, fara sa ti se interzica IP-ul, fara scandal, fara sa ti se stearga contul? Elegant, in liniste, si fara putinta de intoarcere - decat ca si clona? Gandeste-te bine! Eu nu as vrea sa faci asta, dar daca suferi de dependenta si toate alea, am gasit solutia! (ma tenteaza si pe mine, si e reconfortant sa stii ca se poate, e ca fiola cu cianura la guler) :) |
Sunä interesant...!
Zi, zi - cä nu stii când prinde bine! |
Simplu: iti bulesti parola.
O modifici dand PASTE cu ceva la intamplare, sa zicem yt;fghv538ibkp09?12knmjbs, pe care l-ai luat cu COPY dintr-un document Word. Evident, nu salvezi documentul. N-o sa mai stii dupa aia ce parola ai. Atat de simplu! |
Cata bere mai pot sa bag in mine?
|
Originally Posted by halebardul:
Imi permit sa dau acestui procedeu numele Halebardire A nu se confunda cu Halebabardeala, care e cu totul altceva. :D |
Na, ca nu mai intra deloc. Radler nu se pune ca mi se face rau numai cand ma gandesc la bere :-& Asa ca ce-mi recomandati pentru mahmureala?
|
Originally Posted by Pitbull:
N-am nici acte, din pacate, la nevasta-mea sunt toate, Actu' de ebrietate e tot la ea. Pot sa-ti fac proces verbal, Pot sa-ti fac dosar penal, Da's politist bestial, da, sunt bestial. Pot sa-ti fac proces verbal, pot sa-ti fac dosar penal, da's politist bestial, da, sunt bestial. Si acum cu totii! ...................................... ...................................... |
Originally Posted by Judex:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Originally Posted by Judex:
|
Stiati ca se poate scrie alb pe alb?
dati cu mouse-ul aici, e text: Simplu: iti bulesti parola. O modifici dand PASTE cu ceva la intamplare, sa zicem yt;fghv538ibkp09?12knmjbs, pe care l-ai luat cu COPY dintr-un document Word. Evident, nu salvezi documentul. N-o sa mai stii dupa aia ce parola ai. Atat de simplu! Imi permit sa dau acestui procedeu numele Halebardire A nu se confunda cu Halebabardeala, care e cu totul altceva. :D O sa-i spun acestui fenomen "efectul de Hal'bire", in cinstea descoperitorului. |
Originally Posted by corinka:
Aveti niste idei,bune de pus intr-un scenariu. |
La voi ploua?:-/
|
Nu. La tine ploua?
|
Nu, e soare, e frumos, iar eu ma pregatesc sa plec intr-o vizita. La tine?
|
All times are GMT +2. The time now is 03:05. |