![]() |
Da,ti-am facut destula:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=18195 Lasa-ma sa decid singura ce merit si ce nu. |
Iti recunosteam doar meritele :).
|
Care,ca n-am :P
Lasa lumea sa hotarasca singura,sa se razgandeasca. |
Citez:
Originally Posted by Pauline Kael:
Din asta deduc: 1. Jason Statham 2. restul :) Te las,te las.I'm just trying to help... |
Originally Posted by buticut:
Mersi.Vreau filmu' de ceva vreme. |
premiu
Am castigat si eu 3 DVD-uri, ash dorii urmatoarele:
1. The Shawshank Redemption 2. Where the Truth Lies 3. Lonely Hearts in caz ca nu se poate ceva ash dori: ori Gosford Park ori Afterglow... multumesc mult si scuze de intarzierea postului! |
eu imi dau dvd-urile tipei care castiga miss cinemagia.
si sa numim asta 'the longshot award' |
Originally Posted by Longshot:
Eu vreau daca se poate autografele Gloriei,lui StefanDo si al lui Pitbull pe poster.Asa imi voi aminti mereu de Cinemagia.Scuze. |
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...5&wnd=_default
9 categorii, 1 DVD, nu pot sa cred :( As dori, va rog, daca se poate, "Secretul armei secrete" de Alexandru Tatos, iar daca nu aveti pe stoc, sau nu se gaseste, desi as vrea foarte mult sa il vad, atunci "Twilight". Multumesc |
Originally Posted by wihay:
Trebuie sa iti alegi unul din aceste filme... English Patient / Pacientul Englez Pulp Fiction A River Runs Trough It / Candva Pe Aici Trecea Un Rau Good Will Hunting After Glow / In Amurg The Shawshank Redemption / Inchisoarea Ingerilor Godsford Park What’s Eating Gilbert Grape / Arnie Lonely Hearts/ Dragostea ucide Home of the Brave/ Acasa printre cei curajosi Where the truth lies/ Aparente inselatoare Captain Alatriste / Capitanul Alatriste A Bronx Tale / Poveste De Bronx The Don Is Dead / Razboiul Mafiei Carlito’s Way / Carlito |
dvduri
in cat timp vom primii filmele? de unde stim noi daca ni le-ati trimis sau nu? vom fii anuntati cand ni se vor expedia DVD-urile?
|
Ne-au sosit DVD-urile la redactie de la EmpireDistribution; astazi si luni ne vom ocupa de expedierea filmelor si a afiselor.
|
O sa aveti ce impacheta :D.
|
Originally Posted by Gloria:
pai de ce sa nu se poata??? nu e deloc 'regula oricarui concurs', de unde ati scos-o? daca ati zis ca dati dvd-uri, tineti-va de cuvant! altminteri, va rog sa imi trimiteti dvd-urile acasa, si dat fiind ca sunt la o zi distanta cu avionul de voi, o sa va coste... |
sau ce, e mai simplu sa-i cer adresa lui Mono si sa v-o dau voua ca fiind a mea?????????????????????
|
Am gasit astea pe un forum si m-am enervat:
http://www.evz.ro/articole/detalii-a...ce-Oscarurile/ "Romanul" respectiv e foarte evreu dupa nume si e de vreo doua generatii in america. Numai un ziar romanesc putea sa publice o asemenea poveste cu un asemenea titlu. Sa caute cineva undeva o dovada in engleza ca ala care a facut Oscarurile era macar nitel roman. :x |
da, mai corect era sa zica "bunicii realizatorului Oscarurilor sunt romani" :)
|
Sa fim seriosi...
E trist dar adevarat... In presa cand nu sunt subiecte noi de dezbatut... atunci sunt inventate unele care sa ne atraga atentia !!
|
Citisem si eu ceva pe tema asta, dar nici nu i-am dat atentie. Nu va bateti capul cu prostii...
|
Ce-mi place cand ne laudam cu un "roman" abia dupa ce a fost descoperit in afara tarii...Degeaba a avut bunici romani sau ce a avut,daca e nascut pe teritoriul Americii,e American. Ciudat ca nu gasesc nimic in engleza despre asta...hmm
|
All times are GMT +2. The time now is 04:38. |