![]() |
Originally Posted by keyzer soze:
nuuuuuuuuu, The Isle e "tampit" in sensul clasic al cuvantului... "tampit" in sensul iconoclast mi s-a parut Salo... :) |
The Point - nu ma satur de filmul asta... extraordinar... 10/10
August Underground's Mordum - the american response to Guinea Pig. 8/10 (tot nu e mai mishto ca Guinea Pig 2 - Flowers of flesh and blood) Men Behind The Sun - oooh another japanese exploitation flick. are cateva momente interesante. 8/10 (in sistemul de notare al filmelor horror :P ) Zombie Holocaust - un rahat cu perje flambate. 2/10 |
|
Originally Posted by keyzer soze:
Gratie lui Serghei am vazut si eu "Idiotii" . 7/10...mi s-a parut cam infantila cautarea acelui "inner idiot". |
Vazut Frida pe HBO. Mi-a placut mult coloana sonora a filmului. Selma seamana intr-adevar cu pictorita mexicana Frida Kahlo. Mi-a placut modul in care regizorul aduce personajele de film in tablourile reale ale Fridei Kahlo. /De exemplu ”Autoportret cu parul taiat”/. Interesante sunt si inserturile de animatie, care acopera perioade mai lungi de timp.
|
|
Naufragiatul 9/10
|
Gabbeh(1996) sau rapirea din serai povestita pe limba ei
Dupa inversunarea cu care se arunca cu rosii , si aici si in alte parti , in filmul iranian in general si in familia de cineasti Makhmalbaf in special , nu m-as fi atins de Gabbeh asta pentru nimic in lume. Am patit-o ca Schultze din Schultze Gets the Blues- am dat de el zappand si nu m-a mai lasat inima sa schimb canalul. Are ceva din inocenta si prospetimea filmelor din anii 30 + feeria si exotismul orientului asa cum n-am vazut sa surprinda inca un ochi de cineast occidental. Daca tot filmul iranian e asa eu chiar inteleg de ce a fost atat de premiat. 8.5/10 |
|
|
Doua filme cu sporturi:
a. indoor: The Hustler (1961) - 6/10: bine jucat de Piper Laurie in special, apoi de Newman, Gleeson si Scott, bine filmat in alb-negru si cu cateva smecheriide biliard. Parerea personala: "Color of Money" este mai bun. b. outdoor: Wimbledon - 7/10: ok, aici nota e putin relevanta. Sa zicem ca filmul mi s-a parut dragut... Bine filmate partidele de tenis. |
Originally Posted by keyser soze:
intentionate sau nu, apar multe greseli de engleza in posturile tale... ce speri sa dovedesti scriind asa ? |
'fahrenheit 9/11' - 8/10
fara indoiala, filmul are o serie de scene amutitoare (femeia ce-si plange fiul pierdut in irak, batrana irakiana ramasa fara casa si fara familie), amuzante (felul in cae e descrisa alianta facuta la comanda lui bush pt razboiul din iraq), profunde (scenele in care soldatii americani din irak mediteaza asupra vietii, mortii, rostului razboiului). dar totusi, ce ne facem cu atata paranoia ?... 'kill bill - vol.2' - 9/10 - soc total. nu mi-a placut prima parte, dar volumul al doilea a fost o demonstratie de forta (sentimentala!) 'tarantineasca'! primul volum pare consecinta unui regim de austeritate... ma refer la EMOTIE... |
Ghost Dog - The Way of the Samurai (Forrest Whitaker) 9/10.
|
1 BetoLuCCi the dreamers 5/5
il conformista 5/5 2 exorcistu- inceputu 0(ZERO)/5 nu are ce sa fie jegos pt ca e o labareala fara nici cea mai vaga idee propaganda crestina totaly obsolete 3 Dodge ball- 5/5 de mult n`am mai ras ata de mult la o comedie oricum benstiler e infect si enervant da filme face toti banii |
Contele de Monte Cristo 8/10
|
les 400 coups 9.5/10
|
Mallrats 9/10
N-am mai ras asa la un film de o gramada de timp. Gogogo Kevin Smith |
la capitolul sters praf de pe ele:
Rebel without a Cause cu James Dean pozind in luptatorul cu soarta si cu his inner life, parca mai putin decit in East of Eden, film & personaj mult mai complexe. Frumoasa si buna Monica Bellucci in Malena, dar parca mi se taiase sa o tot vad defilind, de asta am si schimbat-o pentru Kidman in Dogville. Aceleasi cuvinte de bine despre American History X, dar lui Edward Norton nu i se prea potriveste halatul de skin head. |
Starsky & Hutch 10 / 10 , pt. parodierea anilor '70 & restul.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:49. |