![]() |
Originally Posted by iepurilah:
Te-ai si uitat pe program :D no offense man . Ai dreptate cehii or sa joace si semifinala , vor trece de greci si vor juca in finala cu Olanda care va trece de Portugalia in cealalta semifinala trecand in prealabil de Suedia ... Dumnezeule.... poate iese chiar asa !!! |
Daca ajung in finala Cehia si Olanda, nu ma mai uit la meci :) ...ca nu vreau sa piarda nici una!
|
Frate ce tare ai fost la faza asta :lol: si sa presupunem ca ajung... care echipa are acel 51 % ????? sau chiar inchizi televizorul... pt ca e putin probabil ca ai face asta , asa ca trebe sa raspunzi :P |
Desi e una din cele mai grele decizii din viatza mea :P , raspunsul e Olanda!
|
Una dintre cele mai grele decizii din viata ta ?????????????? Man parca se leaga de viitorul tau !!!!! Urata afirmatie !!!!!! :hmm: |
Era la misto :D
acum serios vorbind....unu la mana, ar fi o finala super(gandeste-te numai ca o sa fie in joc titlul), si doi la mana, iti zic eu, ca dupa meci, oricare ar pierde mi-ar parea rau |
Vezi ??? asa a fost la misto si afirmatia mea legata de acea pisica din Shreck 2 ;) Ai dreptate cu parerea de rau... dar doamne fereste sa ajunga Olanda si Cehia in finala pentru ca noi jucam cu ele in preliminarii si sa avem in grupa finalistele ? ma infioara lucrul asta !!!!!!!!!!!!!!! pe tine.... ?? |
:lol: hai k te-am iertat cu pisica! :P
oricum o sa fie nasol in preliminarii, chiar daca nu o sa fie finaliste, sunt 2 super-echipe, iar Cehia e in mare forma |
Apreciez gestul... pentru pisica ! Nu poti sa stii cum prindem o zii buna , marcam ne aparam si gata meciul :P . Man , in alta ordine de idei sunt tare curios sa stiu cati ani ai !!! |
Originally Posted by M_olecula:
Cam curios! :P Da' de ce te intereeaza? |
Asa ca fapt divers... daca nu vrei sa-mi spui e ok , nici o suparare !!!! |
You should really get to private...
Franta: Quelle horeure(nu cred ca se scrie asa) Olanda: Nu va ajunge in finala Cehia: Finalista Portugalia: castiga... |
Originally Posted by Jay:
La ultima precizare te-ai stricat rau... ai vrea sa castige Portugalia ????????? |
Originally Posted by Jay:
I agree 100%! :) O sa fie meci frumos azi, nu ca aseara cu Franta; oricum bate Olanda (sper) :D . |
Dupa lungi shi indelungate batalii............i'm back in
-------- Ce ....credeati ca ati scapat de mine?? :huh: ---------- Nu stiam pe unde sa incep shi uite ca am gasit....:eu ma bazam pe Frantza,dar s-a dus,asha ca ma inclin spre Olanda sau Portugalie many greetings |
ce ma bucur ca a iesit shi anglia shi franta! :)
nu am nici o preferinta pt meciul de diseara....voi fi fericit oricine va castiga.... ps: happy to have you back wraith! :D :P |
8) :lol: hellas.f.bine.grecia in continuare de la mine.
|
Originally Posted by Pinky:
Boooring...cel putin la inceput. |
Penalty-uri ... se califica SUEDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vedeti acum !
|
:o Fotbalul asta... adica punctele astea de la 11 metri denivelate.... :D
|
All times are GMT +2. The time now is 22:05. |