![]() |
Originally Posted by ricutza:
Mda, vezi sa te imbraci in rosu sa te recunoasca lumea mai ushor :D Si da, ar cam trebui facute rezervari...dar...eu unul nu stiu sigur daca vin. :-? |
Pe data de 2 orele spectacolelor sunt urmatoarele:
Sala 3 The Lord of the Rings:The Return of the King Stapanul Inelelor:Intoarcerea Regelui A.G. 13:00 17:00 21:00 -------------------------------------------------------------------------------- Sala 8 The Lord of the Rings:The Return of the King Stapanul Inelelor:Intoarcerea Regelui A.G. 11:00 15:00 19:00 23:00 Hotarati si voi o ora macar... :roll: |
Bah da' ne strangem fratele meu nu gluma...
Asha shi trebuie... cat mai multzi... Am mai vazut filmul de 2 ori pana akuma da' tot nu ma satur ... shi nu se compara cu ce o sa vad la MultiPlex! Ne vedem pe 2 .. io' ma intorc la mancat... :lol: |
Vin si eu !
Daca ma trezesc la timp, dupa cheful de Revelion, vin si eu ! Dar, vorba cuiva, puneti si voi mana si curatati zapada, ca n-am chef sa apar costumat in om de zapada.
|
Buhaha...pai in cazul asta mai bine rezervam/inchiriem toata sala si gata! :)
|
Hai sa va dau un anuntz destul important, ptr mine este shocant de interesant shi de thrilling : Pee Jay a confirmat ca varinata extinsa la Return Of The King va dura nici mai mult nici mai putzin de 4 ore shi 55 de minute ... in care vom vedea multe chestii pe kre le-am vazut in trailer da' nu au aparut shi in film .... ce anume ... va voi arata dupa ce vetzi vedea filmul asha k sa nu stric vizionarea intr-un fel sau altul ... mai sunt cateva zile shi ne vedem la marea premiera Return Of The King |
Eu nu mai pot veni...din cauza transportului...respectivu' se traje pe cur...Imi pare rau :cry: :cry: :cry: Gaandalf sa shty k am luat la cunoistiintza...am fost chiar acu' 4 ore sa vad dak au shy nu mai era.Cand apare itzi iau shy tie o copie shy cred k o trimit prin poshta.
BAaH voi facetzi poze k daca nu fac urat!Sha vad si eu ce am pierdut-va trimit si eu de la ce o sa fie in Cluj!La multzi ani anticipat! |
Da' in fond de ce nu?Vine careva de p-aici in Cluj la premiera?Eu am facut rost de douaj' de persoane,shy asta se cheama reducere la bilet 8)
|
Am adus LOTR III pe loku` 5
Si uite asa dupa o saptamana jumate` am reusit sa aduk Lordu` III pe loku` 5 in TopCinemagia... :lol:
La cat mai multe voturi sa sa`l vedem pe primu` lok cat de curand!!! :wink: |
Re: Am adus LOTR III pe loku` 5
Originally Posted by TuDy_^:
fff bine asha ... TUDY! inca ceva : http://www.cinemagia.ro/boxoffice_sua.php |
Originally Posted by Gaandalf:
Apropo anunt pt o mica reuiniune: Pe 2 la mall numai sunt locuri libere, asa ca am decis sa rezerv pt 3 ian: Eu, Gandalf, Demona, Hobbit si Iceyu - doi preieteni de ai mei, Emanuel si Ricutza... Eventual cine mai vrea... |
Treaba cu Premiera s-a cam imbarligat ... sunt curios akuma cine o sa mai vina ...
|
Lordu` III rulllzzzz la Box Office!!!
Sursa Reuters: http://foxnews.com/story/0,2933,106815,00.html
LOS ANGELES — The final installment of "The Lord of the Rings" trilogy continued to reign at the box office despite a handful of new openings as Hollywood had its best Christmas weekend ever. "The Lord of the Rings: The Return of the King" pulled in $51.2 million in ticket sales for a total of $224 million since opening two weeks ago, according to studio estimates released Sunday. The fantasy film also posted the best Christmas Day (search) gross of any current movie, $14.6 million. Si cu asta basta :lol: |
O comparatzie intre LOTR si MATRIX fakuta din punct de vedere al incasarilor la Box Office o avetzi aici: http://www.boxofficemojo.com/franchi...otr-matrix.htm 8)
|
Originally Posted by TLD:
Mda, merci TLD... :P |
Originally Posted by Danny:
|
Inca putzin shio vom vedea filmul ROTK exact asha cum merita sa fie vazut ... cu Dolby Surround shi imagine perfecta ... of of of ... de abea ashtept!
|
Deci mie nu mi se pare deloc corect ... variantele extinse costa doar 26 $ iar la noi asha ceva nu ajunge pe piatza k-s D - suntem ROMANI!
mai obtzii shi reducere de 14% dk le comanzi ... this SUX! :evil: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg...227340-6000076 |
Am un prieten care-a gasyt o oferta super acu' vreo luna la card electronic visa...cu doar 50.000!!!!But he sux,pt. ca mie-mi-a zis doar sambata,si promotia-i gata-oricum,kred k o sa ma folosesc de cardul lui intr-un viitor apropiat... :lol: Ca alta sansa...NEVER pentru romani!
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:49. |