![]() |
da, Bellocchio
|
Ceva ultra-simplu:
![]() |
Young Frankenstein cred.
|
Corect.
|
...
|
![]() |
Parca aduce a Unbreakable.
|
mă așteptam să-l recunoști! :-bd
|
Originally Posted by charles:
Cum asa?:)) Daca te referi cumva la pasiunea mea pentru supereroi,atunci inteleg de ce. E printre filmele mele preferate legate de subiectul asta si e si unul din cele 3 filme de calitate pe care le-a facut Shyamalan. ![]() |
da, la asta ma refeream.
ăsta din Unbreakable e unul dintre puținii (pe moment chiar nu-mi vin alții în minte) supereroi care-și au obârșia în cinematografie, sa zic așa, nu? majoritatea sunt imprumutați din bduri și literatura. |
Originally Posted by charles:
Da,a fost in afara celor mentionate de tine si mi-a placut ca a fost tratat subiectul cu ceva mai mult realism fata de ce ne-a obisnuit ideea de supererou. Bruce Willis zicea intr-un interviu acum vreun an ca a vorbit cu Shyamalan si ca vor face si a 2a parte dar se pare ca ideea s-a cam evaporat intre timp.:( |
a hint, please!
|
Ma mir ca nu l-a ghicit deja cineva.Film britanic din 2011.
|
Kill List?
|
In sfarsit.:P
|
![]() |
L-am tras si eu acum cateva zile, sa-l revad. Cum de abia acum? :P
|
Asta-i film de blu-ray, nu i-o mai trageti atita. Putin respect, stimabililor...
|
Nu stiu de ce l-am tot amanat de un an si ceva. Nu ma dau in vant dupa subiectele de genul asta si probabil mai era si lungimea care m-a tinut putin departe de el, desi nu ma deranjeaza deloc filmele peste 2h in mod normal, ba chiar imi plac mai mult ca se pot dezvolta mai bine... so i guess it was the subject. Prostie mare oricum, e superb filmul, vizual, dar si ca naratiune. Ar trebui pus alaturi de No country for old men si There will be blood pentru ca cele doua filme sunt adesea numite impreuna. Din pacate filmul asta e de cele mai multe ori scos din ecuatie in mod inexplicabil. Mai e si faza ca toate 3 sunt rude putin mai indepartate ale western-ului.
@Windom - I'll repent once i buy me a nice video projector :P Ah, si oricum am luat un BRrip foarte bun. LE: Oh yea, pune o poza omule. |
Corect, stimabile, dar daca n-averm scule, ne descurcam si noi cum putem. Nu-s un fan al western-urilor, dar asta-i superb. Liviu, nu uita nici de coloana sonora, care-i :x
Cedez. Ah, sa nu existe dubii http://www.youtube.com/watch?v=_CpOQxA0gJ4 |
All times are GMT +2. The time now is 03:09. |