![]() |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
lasa draga....nu te precipita...it will come to you...it always does... |
Originally Posted by Longshot:
mi-a placut totusi o chestie pe care a spus-o Jude Law in film.. 'nici o fapta buna nu ramine nepedepsita' :) 8) |
Mulholland Drive - 8/10.
|
O lista kilometrica de filme recent vizionate:
Road to Perdition 8.8/10 Nu-mi plac filmele cu gangsteri gen Godfather, acesta e filmul cu gangsteri care am vrut din totdeauna sa-l vad. Ok, lipseste poveste, dar atmosfera si imaginea e asa de puternica incat nu poate sa nu-mi placa. Eternal Sunshine of The Spotless Mind 9/10 Am prins ultima vizionare la Studio si imi pare bine c-am asteptat in loc sa vad la comp. Genial, un scenariu care face toti banii, restul nici nu conta. Structura interesanta: jumate memento, jumate normal numai ca sunt prezentate invers. Superd surprinsa atmosfera visului. Loved it. Closer 9/10 Un film foarte misto, cu umor si cu o poveste superba. Mi-a placut la nebunie de Clive Owen si Natalie Portman, care merita oscarul, CLAR. A must-see. Maverick 8.5/10 Imi plac toate filmele cu Mel Gibson and this one's no exception. Umor, batai si actiune specifica lui Mel, gotta love it. Sideways 9.2/10 Filmul asta nu e de referinta si nu e "special". Se va uita usor de el in scurt timp dar asta nu conteaza. Payne a facut un film care este exact ca un vin bun, trebuie doar savurat. Un scenariu bestial, actorii foarte buni, Giamati in mod special (which I like a lot), umor autentic si Virginia Madsen care joaca exceptional dar are un rol prea scurt pentru a merita Oscarul. Life of Brain 8.5/10 Imi place Mothy Pyton, dar parca Meaning of Life a fost mai bun. But still, au fost niste faze geniale si-n asta (de remarcat melodia de la sf.: "always look on the bright side of life") Beautiful Girls 8.2/10 Nu-i rau. Multe scene amuzante, actori sunt ok, dar nu-i nimic extraordinar, cu exceptia lui Natalie Portman care este superba... Ma uit si ma intreb: "noi de ce dracu n-avem astfel de fete la 15 ani?".... No one knows... Rush Hour 8/10 Chris Tucker is great! Ultima ora din Vanity Fair 7/10 N-am inteles nimic si nu am fost impresionat de ce am vazut. Prima ora din Flight of The Phoenix 6/10 un film prost Mullholland Drive 7.2/10 Am inteles filmul. E interesant dar nu ma impresioneaza. Nu ma declar fan Lynch. La folie des grandeurs 8.5/10 Nu sunt fan al filmelor franceze, dar Louis de Funès este genial! Sper ca n-am uitat nimic... |
Elektra - 0.5/10 - great sleeper & and excelent snorer!
Rush Hour - 7/10 - i so laughd my ass off! :lol: Cube Zero - 2/10 - same shit different installement! |
Cavalarii mesei rotunde 6/10
Shark tale 8.5/10 :lol: |
Alexander (2004): 5/10
Artificial Intelligence: AI (2001): 7/10 |
Piano Tuner............. 7.5/10
un film din ukraina destul de misto, insa ciudat.... Rambo I,II,III great, simply great... From Hell ..............7/10 un film slabut... totusi, imiplace johnny depp. Hollow Man...........5/10 un rahat de film, dar am mai vrut sa vad un film in seara asta... |
Suspect Zer0 - chiar 0/ este intreg filmul.
p.s. - in filmul asta carrie anne moss pare si mai cracanata decat parea in matrice. |
EVENIMENT (pt mine)
orient express - 10/10 !! - mah, adevarul este ca, dupa ce nume & Nightwane & KORBEN mi l-au recomandat cu atata caldura, nu credeam ca o sa-mi placa atat de mult ! :lol: o minunatie de film ! cu atat mai minunat cu cat trebuie sa-l sforaim cu ochii deschisi. am trait s-o vad si pe asta: sergiulica mai intai a bagat la pungulita flatulatii (si se vede ca le adora !) de la bond, apoi de la spielberg si mallick, acum a trecut la visconti. nu, serios, acuma, trebuie vazut macar pt fenomenala replica a lui nicolaescu (nu credeam ca ar fi in stare chiar si de asa ceva !): 'nici piramidele din egipt nu mai traiesc de mult, dar inca mai exista'. dovada ca un mamut nu mai stie de mult pe lume traieste, dar continua sa ne chinuie. alfie - 7/10 - sentimentalist, deci agreabil (pt mine). iti lasa un gust amar, posac... este o surpriza, sincer, destul de placuta de la shyer, autorul de comedioare molatice gen 'tatal miresei'. iar jude law face tot filmul. serios, acuma, il face pe bietul caine sa para un eunuc (cu tot respectul pe care il am fata de sir maichael). :P |
well..here we go.
*the aviator-riscand eventualele pietre aruncate in aceasta directie, consider in continuare ca scorsese are o forta si un nerv senzational, si ca acaprei, oricat de antipatic ne-ar fi noua trecutul lui de "Papushel masculin" cu ochi mari si loviti de vid, e un actor cel putin "BUN". si el, acelasi nerv, tehnic vorbind nu e de mare minutiozitate ce face el ca actorie acolo, dar exista EFECT, exista reactie, e spectaculos.optiune scenografica foarte misto, banuiesc ca mult CGI, si la modul cel mai brechtian, nu se vrea nimic realist, nu se incearca un biopic timid si plin de "aspecte sufletesti", ci exact grandoarea shizofrenica-vezi iarba albastra pe care joaca golf cu hepburn, vezi insusi personajul hepburn-se arata butaforia.frumos.da o stare buna dupa. 9/10 *ray- sau not another biographical movie. frumos, apeleaza la nervul jazzistic al micului cinefil, actorie curata si chiar spectaculoasa pe alaturi, all in all nu stiu cat de bine o sa tin minte filmul asta peste trei luni. 8.5/10 (asta doar asa, ca impresie imediata) *MISTERY TRAIN-ei,da..aici nu pot sa dau note.it's my man jarmusch :love: *insula/ki duk- vizual aproape perfect, nu chiar pe sufletul meu la anumite gratuitati, oricum, senzationale personaje, liniste perfect asiatica. 9.5/10 *2046-aaaa..chris doyle painting with the camera again.numai pentru asta 10/10.perfect la tot, laitmotive, personaje, ritm, cromatism de orice fel.foarte muzical filmul asta. |
Comoara din Sierra Madre.8.surprinzator de bun.
|
1/2 Inteligenta artificiala 8/10
Spider-man 2 8.5/10 Scary movie 3 6.5/10 the village 8.9/10 excelent filmul Looney Tunes Back in Action 8/10 i just :love: duffy duck |
Spiderman 1.........2.5/10
am ras mult de tot... inafara scenariului, care este construit in cele 22 de building-blocks ale lui truby, n-a fost nimic special. Heartbreakers....1.5/10 wow, great bullshit. fantastic. in ultimul timp n-am vazut decat filme de kkt, si imi pare foarte rau. deh, s-ar putea sa se schimbe in viitorul apropiat... |
The Cable Guy - 7/10: m-a surprins... Filmul asta nu mi-a placut niciodata. Oricum, Carrey joaca bine, chiar daca nu este unul dintre rolurile lui care sa-mi placa foarte mult. (de retinut secventa de karaoke)
|
Originally Posted by obvious:
not from me. i hear ya. in rest, sa vedem : fitzcarraldo 9/10 coffee and cigarettes 8/10 beyond the limits - fratilor, lasati cube, alexander, spiderman si alte din astea si puneti mana/imprumutati/trageti chestia asta. genul de film la care razi de cat de prost e. distractie garantata. |
revazut man on the moon...parca odata imi palcea mai mult...iar carrey nu joaca chiar atat de bine.---7.5
am vrut sa vad fahrenheit 9/11 dar nu a mers cd-ul. ---1 |
Man On The Moon - 7/10 - ciudata viata a avut omul asta. filmul in sine este ciudat. Asta este impresia care mi-a lasat-o.
The Cable Guy - 7/10 - jim a fost magnific.... de tinut minte scena in care se strica "relay dish-ul" si un "couch potato" pune mana pe o carte si o deschide si zambeste dupa ce citeste primele cateva cuvinte... foarte sugestiv ... spock VS kirk - brilliant! :lol: Bad Boys - 6/10 dupa ce am vazut 2 asta e mai lejer dar still funny! :lol: |
The Delicate Art of Parking
Bun, foarte bun - din seria de mockumentaries care erau tendinta acum cativa ani, arata un soi de filmmaking foarte relaxat si sanatos, pe care mi l-as dori replicat cumva si la noi.. E tras in digital, iar resursele sunt rizibile comparativ cu rezultatul. Recunosc c-am mai sarit vreo 2 scene in drumul povestii spre changeover, dar una peste alta it's so much worth the ride.. Productie canadiana, cica a luat best feature la montrealfest-ul lor din 2003. Bun indicator pentru nivelul curent de productie din .ca Recomandat pe seara sau in weekends. |
Originally Posted by Gaandalf:
eu tin minte ca, in primul rand, 'man on the moon' m-a socat prin forma - inca din prolog, cand kaufman ne invita sa plecam, lasandu-ne senzatia ca tot un 'show' urmarim de fapt... si unde se termina, pana la urma, show-ul, si unde incepe 'reality'-ul ?... iar forman (sa-i acordam credit pt excelentul trio de biopice pe care le-a facut in anii '80-'90 - senzationalul 'amadeus', surprinzatorul 'people vs larry flynt' si misteriosul 'man on the moon') tocmai asta ocoleste in orice biopic ce-a iesit din mainile sale - sa distruga misterul... si pt mine, tot kaufman ramane cel mai bun 'rol' al lui carrey, mult mai sus si decat 'the eternal sunshine of the spotless mind'. iar paul giamati, actor din frontul al doilea, ne demonstreaza intr-una ca nu accepta compromisuri (a se savura in recentul 'sideways', deocamdata my favourite de anul acesta). :P |
'la ciociara' - 9/10 - ma gandeam la o chestie... cam de ce are nevoie eastwood ca sa ne impresioneze, cam ce ii trebuie ca sa creeze tragedie: o doamna ramane paralizata, apoi isi pierde piciorul, isi musca limba etc etc. de sica poate face din pierderea inocentei unei fetite de 13 ani o tragedie... in plus, sophia este 'de milioane' :love: iar belmondo, ochelarist, este fermecator cu aerul sau de intelectual 'dorky'... :lol:
|
Werner Herzog - Cobra Verde
9/10. Nu prea imi dau seama exact de ce a fost atat de subevaluat acest film a lui Herzog. Imaginea shi regia sunt impecabile, actorii nu au jucat rau(cel putin Klaus Kinski a fost excelent, din nou...), iar personajele nu sunt prost conturate sau lipsite sens. |
Originally Posted by keyzer soze:
sorry ca citez un mesaj asa de vechi dar e important: uita-te si la interviuri tzarane! nu te mai comporta ca si becali, imediat ma ameninti ca trimiti niste matahale la mine acasa :D :w00t: Kinsey: 10/10 a fost fain ca nu a aratat ca nu a apucat sa termine ultima carte... s-a terminat cu speranta... super! http://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Kinsey vizitati daca vreti sa stiti mai multe... Alfie:7.8/10 bun film... mult mai bine il prinde alfie, sky captain sau closer pe jude law decat (Cold)"Magic Mountain" (a fost un film bun. nu rad de film:D) Spongebob Squarepants The movie:7.5/10 - mult mai amuzant decat episoadele, totusi cred ca incearca sa apeleze si la copii (sau nu tot umorul e bun...) |
almost forgot
Man on the Moon: 8/10 great movie! Mi-a placut mult si a doua oara.. chiar daca a fost mai putina tensiune... Jim Carrey = monstru sacru al actoriei, la fel si in Cable Guy si Ethernal... , the majestic, vedeti voi pe imdb in cate filme grozave a jucat,
alt extraordinar actor de comedie, chiar mai bun decat jim: Robin Williams, ultimul film vizionat: What Dreams May Come (tvr 2 recent...):9/10 ... dupa o carte inspirata din mitul lui Orfeu... extraordinar film! |
Forrest Gump - 8.5/10 - mare actor Hanks asta. Intr-adevar cum zicea Chris Rock STAR DE CINEMA.
In Good Company - 5/10 - un jeg de film, o scuza tampita sa faca un film ... dar cu Scarlett Johansson in distributie :love: ... 5 puncte din 10 ii dau ei si numai ei. Filmul este o shaworma care a stat prea mult la soare. :sick: i :love: Scarlett |
scarlett rulz.sa speram ca nu o scot prea tare de sex symbol si de pernuta masculina...ar fi mare pacat.
|
si mie imi place de johansson. imi plac ochii ei tulburatori, privirea pierduta, expresia romantic-cugetatoare, dar sa speram, totusi, ca va sta departe de roluri gen 'bad company' sau 'eight legged freaks'... :shock:
|
Originally Posted by notorious:
vb lu' Will Smith dupa ce a fost criticat la Wild Wild West: "not everyone's gonna like what you do!" deci sa speram ca va sta departe de filme de genu asta... pana atuncea a lot love i still carry for her... :love: |
Hire:The Follow-WKW.
.nu e impresionant, iar mie imi displace etalarea de motoare "hot" dar e WKW :) si nu dezamageste. encore o poveste de dragoste,de data asta sintetizata frumos in citeva minutzele. .un .7 :) a,da,uitasem:quote,imdb:"Very entertaining action-filled commercial " :) |
nu stiu ce-ai vazut tu; aia-i o poveste de absenta de dragoste.
|
Constantine...
|
Kitchen Stories, sau asa cum n-as putea tasta niciodata: Salmer fra kjøkkenet :D
nu ma pot desprinde de diferenta culturala intre 'a face film'-ul nordic si ala al nostru, pen'ca linia de separatie e ditamai crevasa, care pe alocuri se face falie si incepi sa intelegi de ce ei da si noi nu. asa ca ma iertati, da' o s-o iau pe rand si la modul personal :) pai intai si-ntai sa vorbim de subtext, adica de acea emisie continua de inteles dincolo de inteles din filmele nordice - pentru ei motiv suficient de film uneori - si ignorata la noi din spatele unui sictirit 'lasa-ne bai nene cu de-astea'. Kitchen Stories are kilograme intregi de astfel de subtext, transmis de foarte multe ori non-verbal (i.e. cat se poate de filmic), pe care subtext eu l-am pus pe seama unui mare bun simt existent intr-un loc si nu prea intr-altul. consequently hai sa zicem si doo vorbe despre actorii suedezi (din filmul asta, de pilda) la paritate cu ai nostri intr-o secventa oarecare (stat la masa sa zicem). Rezultatul ipotetic al unui side by side ca la detergenti ar arata ca in vreme ce ai nostri gesticuleaza agitandu-se pe text ca la scoala de figuratie, aia care erau suedezi si nu suedeze moduleaza interpretarea taman cat sa le iasa la fix subtextul mai-sus mentionat. p-orma o sa vorbim de imagine. aceeasi ofensiva a bunului simt nu lasa nici un metru de film sa faca catwalkuri gratuite daca asta nu ajuta povestea. nu sunt nici mai multe si nici mai putine cadre: sunt exact cate trebuie. justa masura cea greu de pastrat e acolo, si cand o vezi ti se pare firesc - cum ar putea arata altfel ? hai si-n ultimul rand despre scriitura, ca asta imi pare cel mai maiastru insurubata in acest kitchen stories. adica cum sa faci un film intreg despre 2 oameni intr-o bucatarie ? ce fel de plot e asta ? si uite ca functioneaza, si inca fermecator. ce mai lipseste, ce n-am pus ? ah, muzica. ah, muzica... :P KS o sa va lase lingering cu cateva din cele mai soothing piese de jazz pe care le-ati auzit vreodata. inutil sa mai dezbat contra-exemplul. Pe scurt, de ce ma oftic si ce laud: echipa care a facut Kitchen Stories (de pilda) da dovada de o sensibilitate si intelegere a povestii si a contributiilor ei la poveste pe care n-o sa le vedem prea curand replicate in vreo productie romaneasca. Altfel spus: all things being equal (adica la aceeasi idee si acelasi buget), uite ca lor le-a iesit 'kitchen stories', noua - probabil 'razboi in bucatarie'. |
Airlight, dupa aceasta analiza, ar trebui sa se lase o pauza lunga.... apoi un ropot de aplauze la scena deschisa... Cinemagia n-a vazut in viata ei (cel putin recenta) asa ceva. Oricum eu arunc cu trandafiri si zic Bis! Bis!...
Anyway, on topic: Maria Full of Grace -- foarte bun film! |
come on, come on.. eram doar ofticat de diferenta :)
cred c-am uitat sa zic ca e bun filmul :D |
ok, ok, e adevarat, sunt mai multi care scriu bine, dar eu doar recunosc ca m-am entuziasmat brusc si irevocabil citind textul de mai sus... bine insurubate cuvintele! :D si bis-ul nu strica niciodata.
|
The Mask...fan...9/10... :P
|
:D saru'mana.
we :love: ee ce misto! de cand iti scriu, m-au facut senior. drept pentru care va multumesc si mai mult. |
wow, iata pe cineva care a vazut Kitchen Stories... !! un film inteligent, cu subiect inteligent, frumos regizat si filmat, chiar daca situatia pe care ne-o prezinta Bent Hamer e cu totul absurda... mi-a placut cu cita finete a facut trecerea de la ostilitatea de la inceput a celor doi, la prietenia si caldura dintre ei de la final... excelent!
imi place regizorul asta, si abia astept Factotum-ul dupa Bukowski... |
Originally Posted by cherryblossom:
Corecteaza-te: iata pe cineva care a vazut Kitchen Stories si a catadicsit sa scrie despre el. Unii l-om fi vazut inca de asta vara, dar am considerat ca nu merita sa ii inchinam citeva rinduri. In rest, ce a scris Airlight a scris frumos. |
mda, adevarul ca la citi cinefili am eu in jurul meu (de-l numar pe deget), n-am auzit pe nimeni sa fi vazut filmul asta...
eu zic ca merita citeva rinduri... |
Sister act 2 7/10...e de belea goldberg asta
|
Originally Posted by Airlight:
'guru'... gee, what can be worse than that. ok, scuzati, gata cu off-topicurile. |
Hitch - 9.5/10 - in materie de comedie romantica - a fost superb. Nu ma asteptam deloc. Will Smith dupa esecurile cu I,Robot si Shark Tale a fost tare ... Eva Mendes :love: :love: :love: e prea frumoasa! Este angelica.
chiar am ras... la multe faze - :shock: |
Esecuri...de ce esecuri...?
Eu stiam ca Will nu e cu romantismurile in filme si credeam ca acesta v-a fi un film nu prea bun pt el...dar in I,Robot si Shark Tale? |
Ai citit cumva cartea lui Asimov ?
Ai vazut Shark Tale ? |
Originally Posted by Airlight:
.corect.am uitat ghilimelele de rigoare. |
TEXAS
mda, destul texas cat sa nu mai existe dubii de ce bush seamna atat de mult cu un cimpanzeu adunatura de degenerati si orori ale speciei umane, asa ca nu te mai miri cand apare un tip fara fata cu o drujba CHAINSAW nu destul...chiar mult prea putin (mai ale s dupa braindead si dawn of the dead remake-ul) sa faci un horror (mai exact slasher) si sa folosesti drjuba aproape ca element de decor...cam trist se compenseaza, partial cu carligele de macelarie, un satar, niste impuscaturi..... MASSACRE mda..... vreau sa stiu si io de cand uciderea a 5 adolescenti a devenit masacru???? la capitolu bodycount filmu sta cam prost... deci TEXAS CHAINSAW MESSACRE (2004) 4/5 pentru ca e filmat impecabil, are atmosfera (desi suspensul nu e de mare efect sau rafinament) pentru rotunjimile impunatoare ale jessicai biel (filmate si ele tot minunat) pentru imaginile minunate cu casa... si, nu in ultimul rand pentru final, care desi nu chiar pe gustul meu "cade bine" |
HEAD IN THE CLOUDS 3/5
melodrama.... deci cah totusi pentru fanii genului ar putea fi un regal de bocituri si momente tensionate ca fan charlize theron, am avut la ce ma uita si "momentele inacrcate de emotie" (care or fi fost) le-am trecut cu bine da totusi... timpi morti... explikati politice si sentimentale cu tone nazistii= rai comunistii din spania= buni (ca nu erau fascisti) femeile care se reguleaza nemti =curve nepatrioate.... nimik din cliseele astea ne-nuantat dar macar s-a incercat penelopa cruz... ok, dar ne-senzationala |
THE ICE STORM 5/5
ANG LEE INAINTE SA FACA PENIBILTATI CU OAMENI ZBURATORI cristina ricci, sigourney weaver... just wow cool as ice MAN ON THE MOON 4/5 carey impecabil, courtney love minunata... cel mai trist film despre un comedian care comedienei parca erau toti niste suparati, dementi, etc... CU IMPARATEASA SISSI LA PSIHIATRU 2/5 sau cam asa ceva, o penalitate pe tvr2 (sau2) de remarcat arielle dombasle, din les ames fortes (ruiz) tare frumoasa femeia... daca am supaorata un film intreg in care ea fuge pan la geneva si tot povestteste lu nenea psihologu chestii |
Originally Posted by KORBEN:
draga KORBEN, nici stilul tau de la limita teribilismului si nici sictirului-cinefilului-saturat nu sunt cele care ma deranjeaza. pt un viitor critic de film (un viitor 'dandy' spunea cineva cunoscut), discernamantul critic este obligatoriu (care ar putea compensa chiar si carenta de cultura), dar usurinta si suficienta cu care dai note de 7 sau 8 unor impietati senine & senile (cum este acest nou jeg de 'masacru texan'), mi se pare inadmisibila si ma contrariaza: daca vrei sa-ti pui pe piept 'excentricitatea', fa-o, macar, mai cu pertinenta. see ya. |
All times are GMT +2. The time now is 01:38. |