Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Pauline Kael 21 Oct 2008 18:48

Originally Posted by herbert:

partitura ezitantului pe fundal de "haz de necaz". iaca de-atata nu reusim noi sa ne desprindem spectaculos in maratonul european.

Ba nu.Din cauza ca ne-au batut turcii si fanariotii,si rusii ,si austro-ungarii si ne-au furat tot.
Ca n-am avut si noi un Napoleon si colonii in Africa.
:shock: A inceput meciul? La ce ora e? Dar ala cu CFR?

herbert 21 Oct 2008 18:58

meciul Stelei e la 21.45
CFR joaca maine.
pai e tocmai potrivit momentul pt un Napoleon romanesc :)

Pauline Kael 21 Oct 2008 19:02

Este,este.Dar e nenascut.
Complimentele mele Herbert .Pt style.
Aia de la Lyon sunt buni? :((

herbert 21 Oct 2008 19:16

da, masina de fotbal Lyonul. numai sa nu le fi pus Becali ceva in mancare :)

Pauline Kael 21 Oct 2008 19:19

Au la Lyon branza destula.Vreo douazeci de mii de sortimente.

De obicei anticipez scorul dar acum ,ezit.Cred ca luam bataie. :(

Proletar 21 Oct 2008 23:05

steaua a castigat cu ceva vreme in urma cu 3-0, la masa verde, cu paris st germain, si a incasat-o cu 0-5, in retur!
intotdeauna si-a batut joc de noroc!
nu voi mai tine cu steaua, isi bate joc de noroc si de noi!
voi tine cu o echipa serioasa, muncitoare! :x :x :x

herbert 21 Oct 2008 23:08

sorry, eu am pronosticat doar 0-2. pt acest delirant 3-5 sa raspunda Pitbull, care a stiut (vedeti mai sus), dar n-a spus, crutandu-ne...

Cinemania 22 Oct 2008 07:26

Originally Posted by herbert:

sorry, eu am pronosticat doar 0-2. pt acest delirant 3-5 sa raspunda Pitbull, care a stiut (vedeti mai sus), dar n-a spus, crutandu-ne...

oh vay...ne omoara modestia...macar de puneai si tu la pariuri

whatever, vorba aia cu buturuga mica... e pt mucosi si cacaciosi...in caz ca mai e careva (in afara de grandomanul de Gigi) care asteapta niscaiva rezultate in CL de la Steaua...deja ne-am obisnuit in anii astia

si totusi...am dat 3 goluri acasa..ca a fost pe fondul somnolentei lyoneze nu mai conteaza; orice gol asteapta greseala (a se citit: se aplica pt ambele parti)

mai mult de atat nu se poate in momentul asta...nu ai cu cine in fatza unei masini de fotbal...Francezii au trecut prin rîndurile steliste ca luminile nãucitoare, vãzute dintr-un tren în mare vitezã. Au apãrut, au înscris, au dispãrut, ºi jocul a revenit la normal., ca sa s-o citez pe Maria Andries

redmen 22 Oct 2008 12:02

Si isi dadu si demisia Lacatus...

Cinemania 22 Oct 2008 12:35

dap...e mai bine asa...si pt echipa si, mai ales, pt el....
l-am vazut in interviul in care explica motivele...avea lacrimi in ochi

iar Gigi e last man standing :x

redmen 22 Oct 2008 12:41

Era normal sa aiba lacrimi,dar nu poti sa pleci asa ca luasi inca o bataie.Nu e bine pentru Steaua tocmai acuma.

Cinemania 22 Oct 2008 13:33

Originally Posted by redmen:

Era normal sa aiba lacrimi,dar nu poti sa pleci asa ca luasi inca o bataie.Nu e bine pentru Steaua tocmai acuma.

nu de aia plecat

a plecat din cauza lui Gigi, din cauza unei parti a suporterilor (a se citi mai ales tribuna 1 din Ghencea), si, poate, din cauza a ceea ce urmeaza: o serie de meciuri infernale, care numai urmari bune nu vor avea la ce lot are Steaua si cat de bun e Lacatus ca antrenor...

om vedea...oricum e acelasi rahat in fiecare an :D

gabonne1 22 Oct 2008 13:36

S-a facut loc pentru Mourinho, :P

Cinemania 22 Oct 2008 14:56

pai parca ar urma sa vina peste 4 ani...poate se baga Gigi interminar, de data asta cu acte in regula, ca pe ascuns asa...

Cinemania 22 Oct 2008 15:53

gata, am scapat de griji:
La 4 ore de la demisia lui Marius Lãcãtuº, Steaua e aproape de a instala succesorul "Fiarei" pe banca tehnicã. Deºi s-au vehiculat nume ca Dan Petrescu, Oleg Protasov, Cosmin Olãroiu, Petre Grigoraº, viitorul antrenor al roº-albaºtrilor va fi Dorinel Munteanu, actualmente "principalul" echipei Universitãþii Cluj. GSP

oare o sa si joace Dorinel? parca ar fi nevoie de el in teren la ce lelitze se preumbla in jurul mingii la Steaua

redmen 22 Oct 2008 16:29

Dorinel Munteanu Rulez :D

Cinemania 22 Oct 2008 19:23

Originally Posted by erectia eunucului:

Pe unde o fi Halagian ???Mai are atelierul ala auto ??
Eu zic sa nu ne agitam degeaba pentru ca 10 ani de zile doar am visat la LC.
Acum avem doua echipe care joaca cit de cit.Adica ai un copil idiot care an de an ramine repetent si tu vrei sa-l faci olimpic pe tara .Stai sa-l vezi intai ca trece clasa . Turcii baga sute de milioane de ani de zile,aduc superjucatori si mari antrenori si doar anul trecut Fenerbahce a iesit din grupe.

just

Proletar 22 Oct 2008 20:28

Originally Posted by Cinemania:

Pe unde o fi Halagian ???Mai are atelierul ala auto ??
Eu zic sa nu ne agitam degeaba pentru ca 10 ani de zile doar am visat la LC.
Acum avem doua echipe care joaca cit de cit.Adica ai un copil idiot care an de an ramine repetent si tu vrei sa-l faci olimpic pe tara .Stai sa-l vezi intai ca trece clasa . Turcii baga sute de milioane de ani de zile,aduc superjucatori si mari antrenori si doar anul trecut Fenerbahce a iesit din grupe.

just

mda, dar ati uitat cand galatasaray a castigat cupa uefa cu hagi si gica popescu.
deci, nu baga ei bani chiar degeaba.

Proletar 22 Oct 2008 20:38

încã o searã de foc

bordeaux - cfr

faceþi jocurile! :)

Cinemania 23 Oct 2008 08:40

le-a facut Cadu :lol:

eh, de cand cu presiunea si aerul aspru cu iz de Optimi...se cam labarteaza gheata

gabonne1 26 Oct 2008 21:37

steaua - steluta buzau 1-1

inca un blat ordinar facut de cei din ghencea, care lupta pentru salvarea gloriei buzau de la retrogradare !! rusineeee !! sa plece hagi !! :sick:

mafalda 27 Oct 2008 14:35

Daca e un lucru pe lumea asta la care NU ma pricep, ala e fotbalul! :(

Cinemania 27 Oct 2008 19:39

Originally Posted by gabonne1:

inca un blat ordinar facut de cei din ghencea, care lupta pentru salvarea gloriei buzau de la retrogradare !! rusineeee !! sa plece hagi !! :sick:

esti cu capu'? :D

nu a fost blat...asa joaca Steaua momentan

vorba aia un antrenor de fete e mai bun decat un antrenor din loja

Cinemania 27 Oct 2008 19:40

Originally Posted by gabonne1:

esti cu capu'? :D

totusi cred ca da....de unde sa plece Hagi ??? :lol:

gabonne1 27 Oct 2008 22:47

hei, cinemania, fii mai relaxat, :lol: !! radem, radem, dar mai si glumim, ce naiba.....devine tot mai clar faptul ca viitorul derby dintre steaua si gloria buzau va avea loc, sa zicem, intr-o zi de sambata, pe la 11....

Proletar 27 Oct 2008 23:14

si eu cred ca a fost blat.
sa nu uitam ca in campionatul trecut steaua a facut in tur 1-1 la buzau si 5-0 in ultima etapa, cu urechea la transmisia de la cluj.

la fel procedeaza steaua si acum, avand astfel asigurata o victorie cu buzaul in retur.

becali il mai ajuta pe prietenul sau de la buzau, unde are sau a avut si cativa jucatori fosti la steaua.

Pitbull 01 Nov 2008 17:14

Toatä povestea asta ar merita s-o pui si la FABULE CINEMATOGRAFICE - e un germene de scenariu numa' carne!

Proletar 01 Nov 2008 18:38

Sunt chiar curios daca mai trimitea cineva de pe forum scrisori echipelor straine.

:)

eu n-am scris echipelor din strainatate, marturisesc ca nu eram asa un mare fan.
insa tin minte ca, prin 85-86, cand frate-meu facea armata si era trimis in insula mare a brailei la porumb, ii trimiteam plicuri burdujite cu articole despre Steaua, taiate din ziare :)
aparuse pe vremea aceea "Suplimentul Fotbal" la peticul de cotidian Sportul...mai era si o revista in culori sepia, numita "Sport" parca...costa 5 lei.

Proletar 01 Nov 2008 21:11

ºi acum mai sunt jetoanele alea...doar cã le pun în niºte boluri de plastic...

silver_boy 04 Nov 2008 21:50

1-2 pt Bordeaux. Mi-a placut prima repriza. Clujul poate revenii. Kone: excelent pasator, o minte prea limpede pentru lentoarea si lipsa de imaginatie a coechipierilor. Pe de alta parte francezii au resurse de vitalitate nebanuite.
ps. ma distreaza terbil Trompetta cu fata aia a lui de croncobaur taciturn. Daca as fi regizor l-as distribui intr-un film romantic, pe post de nefericit in dragoste asteptand - undeva - in ploaie, o dama cocheta care nu mai vine...

Pitbull 04 Nov 2008 22:01

Gata, dom'le, läsati prostiile si mutati pe TVR-1, a-nceput "Noaptea americanä" (aia electoralä, nu a lu' Truffaut).

Cinemania 05 Nov 2008 00:29

ce bine se potriveste titlul topicului cu parcursul CFR-ului din CL :lol:

Proletar 05 Nov 2008 00:35

ce bine se potriveste titlul topicului cu parcursul CFR-ului din CL :lol:

da, nasol.
lasa ca bat pe roma acasa la cluj si fac egal la chelsea.
ca sa fie totul simetric.

Cinemania 05 Nov 2008 09:46

mai greu pt ca jocul lor a devenit cam asimetric

Proletar 05 Nov 2008 15:05

lyon - steaua.

hai baietii, hai ca-i batem! :)

Cinemania 05 Nov 2008 20:07

cica echipa Stelei din seara asta:
Zapata - Ogãraru, Goian, Ghionea, Petre Marin - Rãdoi, Tiago - Nicoliþã, Stancu, Szekely - Kapetanos

hm..chiar nu se mai baga gigi peste antrenor? :D
om vedea la inceputul partidei

Proletar 05 Nov 2008 21:44

lyon - steaua, 1-0 la pauzã.
ce simplu e fotbalul pentru unii, nu ºi pentru români...

Cinemania 05 Nov 2008 22:52

e simplu cand ai cu cine si cu ce

mama, ce ne-au mai macinat din nou...incet dar sigur

mi-a placut foarte mult Tiago...si la urma urmei si modul in care Steaua a abordat partida, atat cat a putut....ce sa-i faci acuma? mai avem prea mult pana departe

Cinemania 05 Nov 2008 22:57

uitandu-ma si la Real - Juventus ma gandesc ce multa a insemnat Del Piero pt Italia si cat de mult se simte lipsa lui din squadra azzura...a ramas un jucator de clasa

la fel si Juninho de altfel, daca tot suntem in tema

redmen 06 Nov 2008 11:47

Ne`au facut VARZA ! Sa`i zica cineva lu` Banel ca nu stie sa dribleze sa nu mai incerce.

Cinemania 06 Nov 2008 12:27

degeaba ii zici

Bogie 14 Nov 2008 18:39

Perfect spus
http://www.adriangeorgescu.ro/2008/1...-bumerangului/

Cinemania 09 Dec 2008 21:35

cine vrea sa cumpere un bilet la meciul Steaua - Fiorentina (Tribuna 1 / sector 1)

io nu prea cred ca o sa ajung la meci

dati un PM

Cinemania 11 Dec 2008 07:53

ce fraier era ala de cumpara biletul :lol:

asa ca am picat io de fraier ca a trebuit sa merg la meci pana la urma...ce zeama de potroace

Neuptolem 01 Apr 2009 20:34

Hai baieti! Batem cu 8-0. :cool: Pardon! 2-1. (Austria - Romania 1:2).

Cinemania 02 Apr 2009 08:11

"Dorel Stoica are viteza unui joagăr"
"Gigel Bucur în bandă este un propagandist în teren, aleargă mult, este ca o motoretă care scoate fum, arată bine. Problema este că nu are nici un fel de eficienţă"

spuse Dinu...priceless!!! :D

ce echipa de rahat a ajuns nationala....aseara am vazut un nou episod din sitcom-ul orchestrat de Putzirca barbugiu'

Chambord 02 Apr 2009 10:24

ce echipa de rahat a ajuns nationala....aseara am vazut un nou episod din sitcom-ul orchestrat de Putzirca barbugiu'

ce vreti daca a dat omu cu babaroasele si a iesit 1-2, ghinion, la barbut e cel mai prost zar, asa ca ... la ce sa mai faca omu tactica.

jucati si voi cum stiti haiducii mei ca oricum 'zaru vorbeshte' iar zaru a zis ca suntem penali :D

Cinemania 02 Apr 2009 15:50

daca o mai fi pe aici marea P. poate iese un 6-6 inainte de meciul cu Faroe si nu iesim pe ultimu loc :D

Pitbull 07 Apr 2009 17:30

Na-vä.

Judex 08 Apr 2009 23:49

Pit, pai baga si tu o unire.

All times are GMT +2. The time now is 02:45.