Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

WraIth 08 Apr 2004 09:46

Daca voi chiar pe bune vretzti sa faceti ceva Lord,eu zic go for it.Anul trecut,cam pe vremea asta,am organizat pt scoala o sceneta din lord(aia la consiliu),shi i need to add ca a ieshit totul super:muzica,pesonajele, actiunea..........tot.Mie mi-a placut f mult at(chiar daca a fost in romana) shi poate anul asta la engleza reushim sa o convingem pe profa

raptor 08 Apr 2004 12:57

DID U SAY THE F* WORD,TLD??????????????????????????!! :evil: :evil: :evil:

raptor 08 Apr 2004 13:01

Originally Posted by Demona:

Originally Posted by raptor:

As zice sa vorbim de pe-acum cu Sergiu Nicolaescu....
Eu il joc pe Pippin-mai ales ca ne apropiem ca inaltime 8) -shy in plus,cand o sa ma auda cum cant,o sa ma foloseasca k arma secreta impotriva Mordorului...de n-o sa mai stie ashtia pe unde sa fuga... :lol:

Shi eu ce rol o sa fiu then? Oricum look here kids...and sign!

http://www.thehobbitfilm.com/

BRING IT ON!!!

Eu vreau Pippin... vrei shy tu pippin?coz pippin rulez? (*) ...dam cu banu!!!!!

Eu zic sa joci-hai,ma simt generos-ce zici de Eowyn? :lol: ? :lol:
*revenge is mine*-remember anime? :D :D 8)

Demona 08 Apr 2004 19:39

E tot documentarul ala care a fost mai demult cu parelele in LOTR shi istoria lumii???

Demona 08 Apr 2004 19:41

Eu zic sa joci-hai,ma simt generos-ce zici de Eowyn? :lol: ? :lol: *revenge is mine*-remember anime? :D :D 8)

Oh...you are so totally freakin` dead! O sa joci rolul unui dead Hobbit soon! ;)

WraIth 08 Apr 2004 21:04

E tot documentarul ala care a fost mai demult cu parelele in LOTR shi istoria lumii???

I don't know.....TLD tre sa stie ca el cica l-a vazut.. :wink:

Ionutz55 08 Apr 2004 21:15

am facut rost de rotk dvd :lol: :lol: :lol:

TLD 08 Apr 2004 21:57

Originally Posted by Ionutz55:

Il am de vreo 3 sapt! Si el e aparut de vreo luna! Cristo poate sa confirme (ma rog voi nu-l stiti pe cristo, uni ma rog l stiu de ep aici! :lol: )

TLD 08 Apr 2004 21:59

Yo asa zcred... N-am vazut reclama de pe national ca sa zic ce dau astia...

WraIth 09 Apr 2004 08:32

Originally Posted by Ionutz55:

Shi cum sunt............. ?? :wink: :)

Demona 09 Apr 2004 17:02

Originally Posted by TLD:

Shi cand ai zis ca e asta?

WraIth 09 Apr 2004 19:59

Duminica de Pashti la ora 20.00 pe National Geographic

Little Dique 09 Apr 2004 20:58

vreau sa intreb o chestie.in "cele doua turnuri" cand vine orcul cu torta aia si vrea arunca in aer zidul helm's deep,faza aia e si in carte?

WraIth 09 Apr 2004 21:20

Originally Posted by Little Dique:

vreau sa intreb o chestie.in "cele doua turnuri" cand vine orcul cu torta aia si vrea arunca in aer zidul helm's deep,faza aia e si in carte?

Daca imi aduc bine aminte .............in carte este vorba despre explozie(parca chiar doua),dar nu zice ca fuge un orcushor cu tortza in manutza shi legolas ii da shi nu moare........oricum zidul bubuie,caci asha intra inauntru :wink: Mai vezi ca au sa mai scrie shi altii
Bubuitura are loc cand Aragorn vorbea cu Theodon...

Ionutz55 10 Apr 2004 10:03

am vazut documentarul ala si va spun ca nu e cine stie ce, adica nu sunt interviuri cu actori sau alte faze legate de film
in tot documentarul itzi zice dupa cine sa inspirat tolkien cand a facut pers din lotr, person. care au existat in viata reala, printre care si hitler :lol:

WraIth 10 Apr 2004 10:08

Nu conteaza..................oricum din partea mea ,vreau sa-l vad

Gaandalf 10 Apr 2004 13:04

Hey u guys ... in Simariillion - knd Ainur canta ei doar au o viziune cum ar fi lumea pe care urmeaza sa o creeze nu ? Din ce am intzeles io - dupa ce se materializeaza lumea, apoi incep iei sa o "impodobeasca' cu copaci, muntzi shi restul ... NU ?

WraIth 11 Apr 2004 20:18

So..........am vazut reportajul de pe National.Ai avut freptate ionutz,au aratat cam din ce s-a inspirat Tolkien:Rasputin-Grima,Gandalf-cu un consilier al reginei Angliei,Hitler,etc
A fot destul de nice........dar ma asteptam la mai mult...

elanor 11 Apr 2004 21:53

Originally Posted by Gaandalf:

Hey u guys ... in Simariillion - knd Ainur canta ei doar au o viziune cum ar fi lumea pe care urmeaza sa o creeze nu ? Din ce am intzeles io - dupa ce se materializeaza lumea, apoi incep iei sa o "impodobeasca' cu copaci, muntzi shi restul ... NU ?

YEP... apare textual faptul ca tema cantata de Ainur produce doar o vedenie, o imagine a lumii. Si, de fapt, Ainur nici nu au control complet asupra acestei lumi (vezi "copiii lui Iluvatar", despre care Ainur stiu doar ca urmeaza sa apara).

Gaandalf 12 Apr 2004 12:14

Originally Posted by elanor:

YEP... apare textual faptul ca tema cantata de Ainur produce doar o vedenie, o imagine a lumii. Si, de fapt, Ainur nici nu au control complet asupra acestei lumi (vezi "copiii lui Iluvatar", despre care Ainur stiu doar ca urmeaza sa apara).

10x ... and welcome to the FORUM! Have fun! :wink:

Sm�agol-Gollum 13 Apr 2004 11:49

nu stiti cumva daa o sa mai apara acel reportaj de pe national?

WraIth 13 Apr 2004 11:52

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

nu stiti cumva daa o sa mai apara acel reportaj de pe national?

100%
cu sigutanta
definettly
:lol:

Sm�agol-Gollum 13 Apr 2004 12:06

dar CAND o sa-l mai dea??

WraIth 13 Apr 2004 12:12

nush
posibil in vreo sapt-doua-trei
asha s-a intamplat shi pe discovery cu emisiune.

Sm�agol-Gollum 13 Apr 2004 13:26

ehh...nu conteaza cand mai dau ca si asa nu prind nationalu!! :(

TLD 13 Apr 2004 14:32

Atunci de ce ai mai intrebat dak mai dau si cand mai dau emisiunea? Nu prea pare logic, sau vroiai sa vezi al cineva emisiunea? :-?

WraIth 13 Apr 2004 15:18

Atunci de ce ai mai intrebat dak mai dau si cand mai dau emisiunea? Nu prea pare logic, sau vroiai sa vezi al cineva emisiunea? :-?

Exact asta vroiam sa-l intreb shi eu.............. :)
Vroia sa inregistreze.. :wink:

Sm�agol-Gollum 13 Apr 2004 15:46

exact wraith...vezi ca stii....vroiam sa inregistrez :)

WraIth 13 Apr 2004 16:15

exact wraith...vezi ca stii....vroiam sa inregistrez :)

Nu prea se merita..................nu-s cine shtie ce interviuri

Una intrebare:
In partea a treia este mentionata locatia Carach Angren.Cam pe unde ii asta??asha ca sa-mi fac o imagine buna a locurilor din lord
Zice ca in timp ce mergeau Frodo shi Sam printr-o vale in apropierea drumului Morgul.era folosita de mesageri,ca sa ajunga mai repede la destinatie intre Cirith Ungol shi stramtorile lui Isenmouthe,"the iorn jaws of Carach Angren"
Pe unde vine??

raptor 13 Apr 2004 22:49

Originally Posted by WraIth:

Originally Posted by Little Dique:

Daca imi aduc bine aminte .............in carte este vorba despre explozie(parca chiar doua),dar nu zice ca fuge un orcushor cu tortza in manutza shi legolas ii da shi nu moare........oricum zidul bubuie,caci asha intra inauntru :wink: Mai vezi ca au sa mai scrie shi altii
Bubuitura are loc cand Aragorn vorbea cu Theodon...

Aia era un fel de 'evil contraption' a' lu nenea Saruman,un fel de masinarie(inclin sa sper k nu era un fel de prototip de tun :x ).

Documentaru' asta de care pomeniti si pe care nu l-am vazut...Nu excludea Tolkien orice asemanare cu personaje reale...deci documentarul e o aberatie,din cate imi dau eu seama.

tot ce am vazut a fost documentarul de pe HBO,care era in mare interesant...

Gaandalf 14 Apr 2004 14:31

uita-te pe Net shi tu k gaseshti sigur ... sau pur shi simplu cumpara saptamanal ghidul TV shi o sa vezi ... CAND ?

Gaandalf 14 Apr 2004 14:34

Silmarillion ... question ptr cei mai bazatzi ... ARDA reprezenta Pamantul ?

WraIth 14 Apr 2004 16:46

Stie cineva la mine.../??? I could realy use an answer..... thx :wink:

raptor 14 Apr 2004 20:09

Da.

Mai,Wraith,pe mine cu asta m-ai incuiat.Adik nu pot sa-ti raspund fara sa caut zdravan intai,adik...ghinion.

WraIth 14 Apr 2004 21:12

Da.

Mai,Wraith,pe mine cu asta m-ai incuiat.Adik nu pot sa-ti raspund fara sa caut zdravan intai,adik...ghinion.

No prb thx for trying :wink:

Sm�agol-Gollum 14 Apr 2004 22:28

uita-te pe Net shi tu k gaseshti sigur ... sau pur shi simplu cumpara saptamanal ghidul TV shi o sa vezi ... CAND ?

mersi pt lamuriri...dar eu ma gandeam ca el stie deja cand o sa-l mai dea...de asta am intrebat

Freak_on_a_Leash 15 Apr 2004 17:03

se pare ca Demona nu mai da pe aici.raptor i-a luat locul.:)am vrut sa te intreb ceva,dar esti deja ocupat cu alte raspunsuri.poate alta data...

raptor 15 Apr 2004 21:52

A,zii,acu' :D Eu sunt doar un fel de 'loctiitor' mai inexperimentat...inca-s ucenic.

Demona 16 Apr 2004 16:14

I'm back! Secretara mea, raptor, a facut o treaba buna in absentza mea! ;)

raptor 16 Apr 2004 17:44

:lol: Imi placea mai mult 'loctiitor' :lol:

Demona 17 Apr 2004 09:01

:lol: Imi placea mai mult 'loctiitor' :lol:

Shi mie mai mult "secretara"... 8)

raptor 17 Apr 2004 11:53

Doamna sefa' doriti o cafea?Vedeti ca va cauta cineva pe linia 4,nu-s ce tot vrea sa afle,daca zburau sau nu balrogii?

:D 8)

Demona 17 Apr 2004 15:33

Doamna sefa' doriti o cafea?Vedeti ca va cauta cineva pe linia 4,nu-s ce tot vrea sa afle,daca zburau sau nu balrogii?

:D 8)

Sure, cafea, cu zahar shi lapte. Vezi sa nu fie prea fierbinte. Balrogii zburau, dar mai mult mergeau pe jos. Shtii tu..mersul frumos, face picoru` frumos...

Okey...back to the topic..ca deja intrec masura...

WraIth 17 Apr 2004 15:47

Ai inteles intrebarea mea???
Daca stii cumva ,sa-mi raspunzi pls :roll:

Demona 19 Apr 2004 19:42

Ai inteles intrebarea mea???
Daca stii cumva ,sa-mi raspunzi pls :roll:

Care intrebare! Repeat please...

BeNnY 19 Apr 2004 19:46

Una intrebare:
In partea a treia este mentionata locatia Carach Angren.Cam pe unde ii asta??asha ca sa-mi fac o imagine buna a locurilor din lord
Zice ca in timp ce mergeau Frodo shi Sam printr-o vale in apropierea drumului Morgul.era folosita de mesageri,ca sa ajunga mai repede la destinatie intre Cirith Ungol shi stramtorile lui Isenmouthe,"the iorn jaws of Carach Angren"
Pe unde vine??

Asta era intrebarea...

BeNnY 19 Apr 2004 20:02

Hey the new shit is here :D :love:

WraIth 19 Apr 2004 21:08

Aia era intrebarea.........daca nu ai inteles........let me rephrase:locul ala care l-am scris unde se afla mai exact?? Tolkien mai pomeneshte de doau locuri in leg cu asta,dar nu pot sa-mi imaginez pe unde se afla... :(

Demona 19 Apr 2004 21:55

Carach Angren este trecatoarea dintre Gorgoroth shi Udun. Se afla la nord-vest de Mordor( numele inseamna "falci de otzel). Bun raspunsu`?

Gaandalf 20 Apr 2004 10:49

Aseara am aflat k de fapt primii copii pe Middle-Earth au fost Dwarves shi nu Elfii. Shi k Illuvatar i-a zis lui Aule sa ii adoarma pana knd copii stelelor vor veni pe pamant. I liked that. Mai ales k am citit in Engleza shi nu versiunea aia de kkt romana :sick:
Totushi am o intrebare ... In silmarillion Valinor este in spatele muntzilor Pelori care sunt cei mai inaltzi de pe Middle Earth, dar la inceputul carztii aflama k la Nord De Vlinor era imparatzia Numenorenilor care a fost distrusa shi era un fel de insula. Chestie foarte clara shi in return Of the King la final la The Grey Havens ... Akum va intreb io' pe voi ... CUm se face k in Silmarillion Valinor se afla in spatele Muntzilor Pelori ? :huh:

All times are GMT +2. The time now is 04:39.