![]() |
Cred ca ideea e sa-ti si sustii raspunsul :)
|
Bine, bine, dar în fața cui?
Eu am găsit o chestie de genul că iei M ca fiind 1 și de acolo tot incrementezi și zecile de ore și orele cu câte 1 și mi-a dat că se potrivește peste tot. Dar dacă nu e cineva care să spună dacă e corect sau nu vorbim degeaba zic eu. |
hai sa va zic si eu una simpla : de cate ori se repeta cifra 8 , intre 1 si 100 ?
|
de vreo 11 ori
|
corect :D bv tonka!!!=D> fu greu?
|
:))) ba nu-i corect ;)
|
Eu zic că repetă de 2 ori sau de 19 ori depinde cum se calculează repetiţiile.
|
Un eveniment nu trebuie sa fie consecutiv ca sa se repete. Deci nu mi se pare corecta excluderea numelor 8,18,28 etc. Pe de alta parte, una e sa se repete in cadrul numerelor consecutive si alta in acelasi numar. Parca e mai degraba un exercitiu de semantica :P
Ah, atunci cand zici ca se repeta nu incluzi si primul eveniment, deci daca ar fi dupa gandirea 80, 81 etc ar trebui sa fie 10 raspunsul. |
20 este raspunsul corect :D>:) pt ca eu am intrebat de cate ori se repeta numarul 8, in intervalul 1-100
|
numarul 8 e decat odata in intervalul 1-100 =))
|
Originally Posted by Liviu-:
18 :P |
Originally Posted by copila_satanista:
|
Liviu hai baga acolo sa fie 17 ce naiba :)))))))
|
cifra 8 se repeta in : 8 , 18 , 28 . 38 , 48 , 58 , 68 , 78 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 , 88 , 89 , 98 deci?
|
pai, tu ai zis 20 si is defapt 19... sau se pune si 8-ul din cerinta?... :))))
no, bun... exercitiu de logica: cate numere a insirat iiii mai sus? =)) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
mai numara odata 8 din sirul acela . vezi ca 88 are doi de 8 :D:D:D:D |
pfff... logica asta ne omoara.B-)
|
Primul este doi, sapte e pe locul doi, al treilea e patru, urmeaza noua care e pe locul patru si sase e al cincilea. Cine e pe locul 6, 7 si 8?
|
11, 8, 13
|
11 8 13
|
All times are GMT +2. The time now is 21:09. |