![]() |
wtf is vlad m?!
poate tudor musatescu... |
.nu,nu...e vorba de vlad musatescu...dar nu te astepta la cine stie ce shakespir sau cargiale...e doar un scriitor simplu, marunt, din pacate decedat, ale carui carti le citeam cu placere acum vreo 6-7 ani...o placere sincera.
|
Ceva cu Babane si Babacu?
|
-ma-noi am copilarit cumva impreuna si nu stiu eu? ;) vad ca in afara de tine nu am alti cunoscatori ai titlurilor/autorilor pe care le/ii ofer...
|
Cre' ca doar noi citeam cind eram mici.
|
culmea e ca Vlad Musatescu a fost, printre altele si redactor la revista "Cinema"
Mi-l amintesc din revistele vremii (Flacara anilor 80, colaborari la Moftul Roman) si volumul la Sud de Lacul Nairobi, pe vremea cand citeam cu pasiune carti de calatorii the best of the best la capitolul asta ramane insa expeditia Kon-Tiki a norvegianului Thor Heyerdahl...alaturi de nuvelele lui Jack London (ahh...nuvelele lui Jack London...) sunt ani de zile de cand caut linistea de a re-citi din nou, cu aceeasi pasiune, cartile de calatorii...what the fu.ck is rong with me... ps. recomand tuturor biblio-cinefililor autobiografia lui Charlot. Pur si simplu, fabuloasa... |
detectivul Conan ii apartine lui Vlad Musatescu?
Daca da, am citit cartea cand eram mic mic crezand k are legatura cu Conan Barbarul! :w00t: |
mai tine minte cineva cum era botezata masinuta... era un fiat, parca... m-a lovit la ora asta :?
|
Bubulina.
ps: mijto ca exista un fan-club vlad musatescu. kiar merita un remember. eu l-as plusa si pe mircea santimbreanu cu "recretia mare" :love: |
Originally Posted by marx:
poate 'excretia'?? |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
pt cei dominati de colici, fac rectificare: "recreatia mare". |
;) :)codul lui da vinci chiar mi-a placut..
|
@fly_2peu
Fly, ba, 1peu de aici! adica, "zboara,ba, un pic de aici!" adica, nothing personal, nick-ul mi-a sugerat.... :P |
SAMI SUGI POOLA ASTA SCULATA DACA AI TREABA CU MINE
|
Originally Posted by fly_2peu:
genial... chiar eram curios cum vei reactiona cand am vazut k ai mai scris ceva in topic-ul asta... dar la asta nu ma asteptam.... judecand putin la rece: tu de obicei cand intri pe forum-uri o ai sculata sau numai cand citesti mesajele mele?? :w00t: |
supastar nu cred k vrea, dar amatori ar mai fi, dk te uiti in jur... ;)
|
@als LOL!!!
Mie asa-mi trebuie daca incerc "nick-based subtle multilingual jokes" pe "homo erectus" over here! :hmm: |
Supastar, ai nick de pusti cordit. Da-te ca-mi bag copii vii in mortii ma-tii de spiritual.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
asa poti sa te iei de mana cu musca aia (pardon! sunt prea spiritual daca fac asocieri din astea, cu fly_2peu, vroiam sa zic), iti fac eu schiuri din crucea ma-tii si poti sa te duci pe alt topic unde rin tin tin si cu essor poarta o conversatie "spirituala" despre mame... (schiurile erau ca sa ajungi mai repede si ca sa fiu eu mai spiritual!) Si daca tot ti-am facut o pereche frumoasa de schiuri, poti s ajungi undeva unde e multa zapada si daca iti dai jos chilotii si stai 4 minute cu fundu in zapada, imi schimb nick-ul! ;) PS.Spiritual, huh? ;) |
Originally Posted by Supastar:
Jenant. La categoria fisuri anale. Belesti coclenderul. Si tu, si ma-ta. |
All times are GMT +2. The time now is 08:20. |