Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent film vizionat. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84967)

MinRep 06 Mar 2005 10:44

Romeo + Juliet - 5/10: falsitatea cu care sunt rostite unele replici, violenta si stridenta excesiva il fac greu digerabil. Plusuri: DiCaprio, aerul de noutate, scena cu piscina, moartea lui Mercutio cu scena aceea abandonata pe plaja...

flav 06 Mar 2005 13:06

Ray 8/10 , nu am mai vazut de mult un film asa frumos. Imi aminteste de vremea cand vedeam filme mai vechi alese de persoane mai invarsta (unchi, veri, etc... :P ). Intradevar... Jamie Foxx ... exceptional... vedem cu ocazia asta ca nu trebuie sa fii un om inteligent ca sa fii actor foarte bun. BV JAMIE!.

Boodnock Saints : 5.6/10 ... interesant concept... dar nu asa de realist, sfarsitul chiar stupid... dar facut foarte impresionant... are un aer aparte...

Nu va mai legati de Leo DiCaprio... BenNY ... esti un incult...
Aviatorul a fost cel mai tare film anul acesta! Scorsese a facut un job foarte bun... toti care au luat premii pt acest film i-au multumit lui, pentru ca el a adus povestea lui Hughes la viata si... nu singur, ci impreuna cu Leo Dicaprio... era planur amndoura.

(apropo de Hughes) Tucker- The man and his dream (in care apare si Howard Hughes) a fost la protv saptamana aceasta si merita 7.3

Nae 06 Mar 2005 14:16

Originally Posted by flav:

Aviatorul a fost cel mai tare film anul acesta! Scorsese a facut un job foarte bun... toti care au luat premii pt acest film i-au multumit lui, pentru ca el a adus povestea lui Hughes la viata si... nu singur, ci impreuna cu Leo Dicaprio... era planur amndoura.

hmmmm, nu cred. scorsese a avaut mii de citate din alte filme (mai ales din neo-realismul Italian), dar nu asta este lucrul important din acest film. filmul s-a vrut mai mult decat este. a vrut sa fie serios, a vrut sa fie show, a vrut sa fie cult, a vrut sa fie genial, dar nu i-a iesit. filmului ii lipseste doza de dragoste, doza de sensibilitate umana, care desi a fost incercata, nu a iesit in evidenta... million dollar baby prin asta a castigat.
Di Caprio a facut cel mai bun rol al lui pana acu' asta e drept. e un actor bun. pacat cu Titanic unde s-a cam vandut, si de unde a ramas cu imaginea aia de kkt. dar in rest, a facut in rol f. bun in Aviator.
totusi, Ray a fost mai tare din punctul asta de vedere... oscarele s-au meritat... asta trebuie sa fie spus...

nume 06 Mar 2005 14:53

Mai ai de mancat multa paine neagra pana sa ajungi sa judeci filmele la certa lor valoare.

Nu, nu a fost pe pro tv ci pe procinema.

Pinky 06 Mar 2005 15:02

Closer (2004) - 9/10
The Incredibles (2004) - 9/10
The Forgotten (2004) - 5/10

WraIth 06 Mar 2005 15:11

Originally Posted by Nae:

oscarele s-au meritat... asta trebuie sa fie spus...

poate da,pote nu...

keyzer soze 06 Mar 2005 16:28

era planur amndoura

interesant concept... foarte impresionant
la tine in cap e o noapte mai neagra decat curul lui Ray Charles

BeNnY 06 Mar 2005 18:29

Sunt incult pentru ca tu-i sugi pula lui Leo si yo ma sterg la cur cu el. Dragut concept.

notorious 06 Mar 2005 19:14

copii, linistiti-va !

'umberto d.' - 9.5/10 - deci, neomodernism italian, din cate-am inteles (nu ma pricep la curente in cinematografie, dar auzii de la cineva). film de aceeasi conceptie / intensitate ca si inegalabilul 'ladri di biciclette'. la fel de 'uman', aceeasi atractie pt estetica uratului, iar finalul induiosator. traiasca de sica !

'bringing up baby' - 8.5/10 - un screwball comedy clasic, usurel, inaltat de rolul lui cary grant (care aminteste usor, prin gestica, mimica si atitudine) de cel din 'arsenic and old lace' al lui capra, si de leopardul ala care se gudura ca o pisica. hepburne a fost, in schimb, INGROZITOARE si agasanta ca o moara hodorogita.

'smultronstallet' - 9.5/10 - in final, la piece de la resistence a weekend-ului meu cinefil. scena visului (ceasul fara limbi, auzul ticaitului propriei inimi), meditatia asupra mortii, a doua scena a visului (elogiu al neputintei batranetii), simbolurile insistente legate de evenimentele cruciale ale vietii personajului principal (v. cuplul de casatoriti care merge 'pe contrasens'), finalul lasat pe un ton impaciuitor, de vindecare...

MinRep 06 Mar 2005 20:53

Originally Posted by notorious:

'umberto d.' - 9.5/10 - deci, neomodernism italian, din cate-am inteles (nu ma pricep la curente in cinematografie, dar auzii de la cineva).

neorealism... :)

Un barbat multiplicat - 7/10: unul dintre fostele mele favorita in materie de comedie... Acum, savurat pentru turul de forta al lui Keaton, cu intreruperi in care dadeam la tenis... :D

BeNnY 06 Mar 2005 23:59

Sideways - 9.6/10

http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...3&hist=0#91173

apartamentu104 07 Mar 2005 10:58

closer 8.50/10

notorious 08 Mar 2005 13:04

'lost in translation' - ciudat ! prima oara cand l-am vazut mi-a placut la nebunie ! am vazut acel neo-antonioni pe care nu credeam NICIODATA sa-l vad, cu niste indescriptibile cadre lungi, de o emotie coplesitoare (scarlett johanssen stand langa geam, deaspura tuturor, plutind deasupra orasului acela in care ea si murray sunt 'rataciti printre cuvinte'). ironic ca un asemenea film, in care toata povestea se construieste in lungi, fascinante scene nevorbite, a luat un oscar pt scenariu (in mod indiscutabil, il merita coppola pt regie !!).

dar acum nu stiu de ce m-am simtit abuzat, parca incerca sa scoata emotia din mine cu clestele. am remarcat cel putin cateva scene seci, caznite (ex. cea in care johanssen vorbeste la telefon cu mama ei, smiorcaindu-se ca nu mai stiu cu cine s-a casatorit). i-a cam scazut nota, dar le are, totusi, pe ale lui...

herbert 08 Mar 2005 13:25

adevarul graiesti, notorious.
la o a doua privire "lost in transaltion" e destul de vulnerabil. esti tracasat de timpii morti, de lipsa ritmului...

MinRep 08 Mar 2005 14:02

ironic ca un asemenea film, in care toata povestea se construieste in lungi, fascinante scene nevorbite, a luat un oscar pt scenariu (in mod indiscutabil, il merita coppola pt regie !!)

Pai... "Lost in Translation" a primit OSCAR-ul pentru scenariu pentru ca mai nou asa se intampla cu filmele care sunt cat de cat originale, facute '"altfel"... Vezi si "Almost Famous", "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "Sideways" etc. Bineinteles, original nu inseamna mai bun... Personal, "Lost in Translation" nu mi-a placut decat pentru actori, aerul de Tokyo si pentru feeling-ul ala - cum ai zis - specific unul film de Antonioni (chiar daca Fellini e citat direct). In rest, povestea e banala, scenele sunt lungi, este inegal... I-as da nota 6...

obvious 08 Mar 2005 14:43

in afara de gerry (oare despre asta scrisesem??) al lui van sant.
finally, i'm joining the club.
*2046! (regal orgiastic scenografic si de imagine..chris doyle painting with the camera)
*offret/tarkovski-mi-a placut mult optiunea de inceput de detasare, de a ramane departe de personaje, fara sa taie cu vreo apropiere.iarasi regal imagistic, dar starea generala e de 8.5/10
*inceput de vazut "los lunes al sol".pana acum 9/10. javier bardem din nou e Actor si deja mai departe pierzi din vedere. film linistit, calm, il uiti pana saptamana viitoare, dar peste trei ani realizezi ca poti cita macar o suita de 3 replici.
(scurt-metrajul lui godard e o tampenie in flacari...nu merita discutie)

nume 08 Mar 2005 17:39

'lost in translation' - ciudat ! prima oara cand l-am vazut mi-a placut la nebunie ! ...

Same here.

am vazut acel neo-antonioni pe care nu credeam NICIODATA sa-l vad
...

Vezi prost. Da de unde ? :shock:

toata povestea se construieste in lungi, fascinante scene nevorbitedar acum nu stiu de ce m-am simtit abuzat, parca incerca sa scoata emotia din mine cu clestele. am remarcat cel putin cateva scene seci, caznite (ex. cea in care johanssen vorbeste la telefon cu mama ei, smiorcaindu-se ca nu mai stiu cu cine s-a casatorit). i-a cam scazut nota, dar le are, totusi, pe ale lui...

Asta cu scosul emotiilor cu clestele am simtit-o si eu la final. Un final tras de par, telenovelistic si vazut in alte zeci de filme. M- a deranjat si modul in care Murray se poarta cu localnicii, mai ales cu ospatarita din restaurantul unde iti prepari singur mancarea (sushi bar), plus alte mici faze pe ici pe colo. Totusi filmul este foarte bun, i-am dat putin la prima vizionare. Cand Johanssen isi suna prietena ca sa se planga de casnicia ratata .... hmmm nu mi s-a parut.

Oricum regizoarea are un umor foarte fin, niste subtilitati din ce in ce mai rar intalnite la filmele noi (v. dialogul intre regizorul reclamei si Murray; prostituata din camera de hotel; telefoanele sotiei samd).

Gaandalf 08 Mar 2005 17:50

The 4th Angel - i slept my way through it like a baby! :sleep:

MinRep 08 Mar 2005 18:02

Originally Posted by nume:

am vazut acel neo-antonioni pe care nu credeam NICIODATA sa-l vad
...

Vezi prost. Da de unde ? :shock:

Ba a vazut bine... Eu nu i-as spune chiar neo-Antonioni, dar atmosfera filmului si multe scene dintre cei doi protagonisti amintesc de filmele lui Antonioni (in special de ciclul inceput cu "L'avventura" si terminat cu "Desertul rosu"). De fapt, tipa l-a si numit pe Antonioni ca model in discursul de acceptare a OSCAR-ului pentru cel mai bun scenariu.

nume 08 Mar 2005 18:04

Originally Posted by MinRep:

"Desertul rosu"

Vedeti voci, n-are nici o treaba ...

europe_east 08 Mar 2005 18:21

Legat de Lost in Translation: nu mi s-a parut ca nu are ritm... Are, doar ca e alt fel de ritm.... Scena de sfarsit e departe de a fi cliseu: in toate povestile de amor din filme la un moment dat se alege una din doua: fie relatiunea se consuma si asta e, fie nu se consuma, caz in care cei doi se despart frustrati, dezamagiti si tristi adica. Lost in Translation a evitat ambele 'solutii'. A ales in schimb varianta relatiei prin taceri, gesturi aparent nesemnificative, etc. Dar care, in esenta, tot relatie se cheama pentru cei doi (de fapt asta e parte din ideea filmului). Si finalul arata ca cei doi se despart fericiti oarecum. Mie mi s-a parut de mare subtilitate chestia asta. Timpii aia 'morti' sunt necesari, zic eu, pentru crearea atmosferei. E nevoie sa vedem cum Scarlett se uita la nunta din templu sau la origami-urile alea... E oarecum o asemanare intre cultura aia, prea putin directa si explicita, si relatia lor. Lost in translation: pierdut printre cuvinte, sau unde cuvintele nu mai conteaza. Eu nu m-am plictisit un minut. Si am vazut filmul de vreo sapte ori.

Gaandalf 08 Mar 2005 18:24

Originally Posted by europe_east:

Eu nu m-am plictisit un minut. Si am vazut filmul de vreo sapte ori.

Amin 2 that!
In scena cu Scarlett cu privirea inlacrimata din final m-am indragostit pe loc.

nume 08 Mar 2005 18:31

. Scena de sfarsit e departe de a fi cliseu: in toate povestile de amor din filme la un moment dat se alege una din doua: fie relatiunea se consuma si asta e, fie nu se consuma, caz in care cei doi se despart frustrati, dezamagiti si tristi adica. Lost in Translation a evitat ambele 'solutii'.

Bla bla bla, blablabablablablablablaaaaaaaaaaaaaa aaaa aaaa aaa.
Am impresia ca n-ai depasit minimul ala de 200 de cd-uri. Mai exact sunt sigur !

BeNnY 08 Mar 2005 19:56

Monty Python's Life of Brian - 8.5/10

~

Gaandalf 08 Mar 2005 20:06

Originally Posted by nume:

Bla bla bla, blablabablablablablablaaaaaaaaaaaaaa aaaa aaaa aaa.
Am impresia ca n-ai depasit minimul ala de 200 de cd-uri. Mai exact sunt sigur !

Ia mai taci mah!

Nae 08 Mar 2005 21:20

Finding Neveland............................9.9/10
o chestie m-a deranjat, la final, in rest, filmul este impecabil.
recomand cu caldura, si multa rabdare.

notorious 08 Mar 2005 21:30

In rest, povestea e banala, scenele sunt lungi

pai, credeam ca de aici si memento-ul antonioni. :)

este inegal.

aici, serios, i beg to differ ! cum de ti s-a parut ca are ritmul inegal. el tocmai prin asta impresioneaza - prin ritmul molcom, prin liniaritatea actiunii, prin fascinatia trivialului...

p.s.: am uitat sa mentionez de colegul meu de camera, pe calculatorul caruia am revazut 'LIT', care se tot incapatana sa ma contrazica atunci cand ii aratam scena piscinii din 'la dolce vita'. pffff :hmm:

europe_east 08 Mar 2005 22:51

Hey, apropo, cum s-a tradus Lost in translation in romana? :)

Sm�agol-Gollum 08 Mar 2005 22:55

Elixirul dragostei 6/10 ..."i waited 6 minutes" :lol:

KORBEN 09 Mar 2005 02:28

da, da lost in translation nu are ritm
in mod sigur o sa va placa platitudini ritmate
1 alfie 3/5
la inceput interesant, dupa.... catstrofal de moralizator
tipu e un playboy int-o lume in crae o lezbiana obeza este o persoana deosebita cu un mod de viata alternativ
drept care tot ce poate sa mearga prost o ia spre rau
una ramane insarcinata, alta sio trage cu unu mai tanar, femeia cu copilu tot se intalneste cu diversi rockeri
fuck of pentru simplul fapt ca originalu era mult mai realist si non-moralizator
2 fantoma de la opera 1/5
de vazut de cel putin sase ori de catre orice nemultumit de lost in translation...
ritmuri de orga, kitch prezentat drept arta, chelalaieli insipide
cacoproductie joel shumacher (s-a kkt in el de batman) si lloyd webber (ala cu jafu de cats, nu tipu responsabil pt gsus krist superstar, ca ultimu mentionat macar era interesant )
3 genealogie d`une crime
raoul ruiz
at his worst

KORBEN 09 Mar 2005 03:25

gen FANTOMA DE LA OPERA DE TREI PARALE sau THINGS TO DO WITH "THE PAHNTOM OF THE OPERA" WHEN U`R BRAIN DEAD
Existra o categorie de filme f interesanta, filme care seamana cu (foarte multe) alte filme; o (mica) parte din aceste filme sunt colosale, minunate, sublime (gen killbill1&2, dodgeball, seria futurama, productiile de serieB cu zombies) altele (marea majoritate) sunt pur si simplu penibile, penale, de tot rahatul (cu sau fara apa rece).
Productiile care au avut nenorocul sa cada pe mana numitului joiel shumacher se incadreaza, toate in a doua categorie, culminanad cu fanstama jenanta a lui lloyd webber,"fantoma de la opera".
ce urmeaza sunt notite transcrise din timpul filmului
1 ea seamana cu elizabeth berkley (showgirls)/jeg-iffer love hewitt
2 muzica- ramasite din evita (da trash)
3 marele cantec de amor= retro disco, destul de jenant
4 pestera cu fum verziu si candelabre/sfestnice care ies aprinse !! din apa mocirloasa
5 mult sub moulin rouge (kitch ne-asumat)
6 fantoma = macho (care nu e banderas)
7 marea problema e ca tot/toti si toate seamana cu (alt)cineva
8 singura chestie memorabila= primelel 5 minute
9 cui i-ar placea asa ceva?
fanii exorcist iv/ evita (nu are nici macar juma din forta cinematografic/muzical)/ scoobydoo (&other cheap thrill seak-eri)/ fanii beauty and da beast?
10 fantomas trimite mult prea multe biletele
11 marfa sigilu
12 oare e facut de disney????
diva prea seamana cu cruela de vil....in blana sintetica roz
13 faza de la inceput, copy-paste din titanic, dublata de balul pararlel (tenata sociala?? fu Ck off)
14 lupta intre oglinzi (care nu mai are loc) gen enetr the dragon
15 moment relativ interesant 'come and see the devil`s child!" da e bulibashit de replica "genius has turned to madness"
16 ea se suie in trasaura (boarfa fiind nu avea trasura sau vizitiu personal) si comanda
"to my father`s grave, pliz" (de unde sa stie vizitiu unde e ingropat tac`su?
17 cimitirul= videoclip kitch, da de efect
penal
pe ea o ninge in decolteu
el doar in camasa alba pe cal
no wonmder ca mureau de tuberculoza
PENAL
18 ea poate sa faca 2 chestii 9mari si late)
1 sa-i smulga lui masca/ fata lui nu e ingrozitoare
DELOC
2 sa stea sa-i ninga pe tzatze in cimintir
nu poate decat sa mai chelalaie cam 5 din 6 replici canmtate, desi nu e nevoie
19 balul e ingrozitor de plat, nimic spectaculos
MUZICA INFECTA
20 candelabru se prabuseste total dezamagitor
21 inca o faza de titanic: el pe punctul de a se ineca in subsoluri

MinRep 09 Mar 2005 11:37

In rest, povestea e banala, scenele sunt lungi

pai, credeam ca de aici si memento-ul antonioni. :)

Da, numai ca unele scene sunt cam... goale...

este inegal.

aici, serios, i beg to differ ! cum de ti s-a parut ca are ritmul inegal. el tocmai prin asta impresioneaza - prin ritmul molcom, prin liniaritatea actiunii, prin fascinatia trivialului...

Nu mai tin bine minte toate detaliile filmului, dar imi amintesc ca de mai multe ori am avut senzatia ca un moment lungeste suspansul prea mult... De exemplu, in scena din restaurantul de sushi, cand se cearta, care este urmata de o 'impacare' mult mai rapida...

Nightwane 09 Mar 2005 11:53

Originally Posted by KORBEN:

filme colosale, minunate, sublime productiile de serieB cu zombies

Mare adevar graiesti...tot respectu' din partea mea pt. ce ai zis mai sus

notorious 09 Mar 2005 16:27

Hey, apropo, cum s-a tradus Lost in translation in romana?

'rataciti printre cuvinte'

notorious 09 Mar 2005 16:32

'the house of flying daggers' - 6.5/10 - semipasabil. memorabile raman doar fabuloasele piruete facute prin aer de zhang ziyi in scena dansului. that's quite all. :(

Longshot 10 Mar 2005 20:28

bringing out the dead 8/10 - nimeni nu filmeaza nyc-ul noaptea mai bine decat marty

the big shave - tot marty dar un short de data asta.fara rating. oricum, e destul de tare.

oldboy 8/10 - meserias si muncit, dar nu prea am gasit nimic in spatele stilului si imaginilor. oricum e de vazut.

Ambra Blu 10 Mar 2005 21:34

Originally Posted by Longshot:

the big shave - tot marty dar un short de data asta.fara rating. oricum, e destul de tare.

Da, tare ca o plantatie de bumbac. Am vazut la studenti de anul II- III filme mult mai tari decit respectivul moment cu domnul care se taie pe fata.

Longshot 11 Mar 2005 07:39

nu zic ca nu ai dreptate. sunt sigur ca asa e. dar nu am vazut atat de multe shorturi si de asta nici nu am dat nota. iar la cate am vazut, asta mi s-a parut ok.

notorious 11 Mar 2005 10:19

'closer' - 7/10 - cu indulgenta. prea teatral. prea multe salturi in timp, de unde si neputinta scenariului de a construi o intriga gradata si coerenta. prea incarcat de psihologii complicate si priviri superficiale asupra 'amorului' modern. exceptional jucat, ce este drept. dar cam atat, prea putin de la nichols, clasicul autor de comedii si love-story-uri grave, renascut recent, cu 'primary colors' si 'witt', dupa cateva decenii de mediocritate conceptionala.

'million dollar baby' - 8/10 - sa zicem. desigur, este imposibil sa ramai neutru la jocurile senzationale ale lui swank si freeman, sau la ultima parte a filmului, dar, in primele 70 de minute este banal, plat si greoi. tipic eastwood. pas.

MinRep 11 Mar 2005 13:57

Closer - 8/10: la categoria minusuri, teatralitatea 'montarii' (dar trebuie sa recunosc ca ma asteptam sa se vorbeasca mult mai mult, iar camera sa cam stea locului) si "salturile in timp" care fragmenteaza actiunea... In rest, numai bine de acest Nichols... Grozave interpretarile actorilor, un scenariu bun (cu replici cam multe, dar nu-i nimic) si o coloana sonora de exceptie (haioasa folosirea unei uverturi de Rossini - nu sunt sigur care - in scena in care Law si Owen 'conversaza' sau a operei "Cosi fan tutte" ca leitmotiv...)

notorious 11 Mar 2005 17:04

@ MinRep

ma bucur ca am cazut de acord in privirea incoerentelor si teatralitatii, dar in privinta scenariului 'bun'... ce naiba ?

poate numai la stendhal si piesele lui camil petrescu sa mai fi vazut atata psihologie complicata - acum ma iubeste, peste doua zile nu ma mai iubeste, numai ca acolo era vorba despre orgoliu, mandria, care dictau pana si dragostea, aici e superficialitate...

un plus, totusi, pt natalie portman, absolut surprinzatoare si incantatoare, dupa rolul din semirasuflatul 'garden state', unde raman la parerea ca era INSUPORTABILA !

marx 11 Mar 2005 17:21

poate numai la stendhal si piesele lui camil petrescu sa mai fi vazut atata psihologie complicata -

Inca nu l-ai descoperit pe Neil LaBute?

Ambra Blu 11 Mar 2005 17:40

@ MinRep

ma bucur ca am cazut de acord in privirea incoerentelor si teatralitatii, dar in privinta scenariului 'bun'... ce naiba ?

E bine ca ati cazut si voi de acord asupra faptului ca litera 'a' este prima din alfabet. Alte exercitii scolastice asupra solutiilor carora altii au cazut de acord inainte,nu mai aveti de gind sa abordati cu originalitate?

BeNnY 11 Mar 2005 20:08

1/2 din Vanity Fair - nu mi-a placut

50 de minute din Flight of the Phoenix 2/10 - Asteptam ca unu' din negrii aia doi sa scoata o Supra din buzunar si sa fuga cu ea prin desert acasa. Acting-ul a fost :sick:

http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...2&hist=0#91882

WraIth 11 Mar 2005 20:36

Dragoste la Las Vegas - mi-au palcut cantecele(2/5)

bellhop 11 Mar 2005 20:45

Layer Cake (2004) gangster flick britanic în stilul Snatch si Lock, Stock.., regizor Matthew Vaughn forst producãtor la respectivele; povestea cam încãrcatã cu personaje si twisturi, povestitorul si stilul narativ destinse, overall: kewl!
**Marcel Iures apare pentru cîteva minute în rolul unui boss mafiot sîrb, dar care din pãcate nu stie sã vorbeste decît româneste :D (jenantã scãpare);

Sm�agol-Gollum 11 Mar 2005 20:47

supa cu dragoste 6/10 misto mancarurile..

cherryblossom 11 Mar 2005 21:50

Alfie - m-am dus la filmul asta din 3 motive... pentru ca aveam invitatie, pentru ca pe motanul meu il cheama la fel si pentru ca Jude Law a facut o figura destul de buna in Closer... eu va dau un sfat, mai bine va gasiti altceva de facut o ora jumate... :)

Longshot 11 Mar 2005 21:57

mie nu mi-a placut nici alfie-ul cu michael caine daramite asta :D

scarface 7/10 - ala facut de hawks si produs de "neica-nimeni"

picnic 8/10 - avea 9 daca n-ar fi niste faze filmate ca de soap opera

stagecoach 8.5/10 - nu mi-a cazut falca dar nici nu m-am clintit din fatza monitorului

Sm�agol-Gollum 12 Mar 2005 00:15

Mulholland drive 9/10!!! WOW....excelent....am ramas masca la faza aia cu cantareata...
dar totusi nu prea am inteles finalul...

All times are GMT +2. The time now is 17:10.