![]() |
^ Subscriu. De fapt, as vota.
Imi place marea confruntare :)) . Geoana s-a cam inmuiat. |
confruntare sub asteptari.
foarte plicticoasa. am incercat sa vad meciul cu cfr, dar si acolo e imensa plictiseala. |
Dar cum ai dori tu sa fie? Sa se ia la palme? :)) , oricum e dusmanie mare intre ei, imi place cum decurge. Ambii au argumente, justifica, desi unele intrebari sunt prostesti!
Apropo, mai bine uita-te la meci. |
Originally Posted by keepwalking:
Incearca un film.;) |
cum a fost "confruntarea"?
|
nici film, nici meci.
totusi, parca a inceput sa se mai incalzeasca atmosfera la dezbatere :) basescu e mai agresiv decat data trecuta, geoana se mentine calm. basescu joaca aceeasi carte a militianului care interogheaza, geoana se eschiveaza elegant. e bine, deocamdata. :) |
L-a rupt Base pe Geoana!
|
Originally Posted by Judex:
deloc. doar petarde inofensive. pocnesc, dar fara substanta. |
Nu ai cum sa ai o parere obiectiva despre debate, cum nici eu nu pot sa am.
|
Eu nu am vazut decat repriza a doua si, incerc sa fiu obiectiv, impresia mea e ca Basescu a fost clar peste Geoana, desi gluma lui Basescu cu Dacia m-a calcat pe nervi. A fost aiurea... Buna si miscarea lui Geoana cand i-a dat cadou "Codul bunelor maniere" lui Basescu.
|
asa este.
oricum am da-o, Geoana e mult deasupra lui Basescu dpv al culturii, manierelor, civilizatiei. Basescu o fi bun de ministru, nu de presedinte. |
Foarte tare treaba cu Geoana mers la miezul noptii acasa la Geoana, dupa ce a fost prins Nicolae Popa.
=)) :)) cred ca asta lamureste tot. |
Originally Posted by halebardul:
?? |
Originally Posted by keepwalking:
|
Originally Posted by Judex:
vino cu argumente, nu cu semne de exclamare :) |
cultura, manierele si civilizatia singure nu fac un presedinte.
fac eventual un ambasador. |
daca n-a spus de o suta de ori Geoana "Johanis", n-a spus-o niciodata.
tare l-a mai bagat in fata pe omul asta de paie. iar cand eventualul guvern liberal va claca, va cadea bine mersi de tap ispasitor, iar psd-ul - nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. oricum, Intalnirea de Taina de la miezul noptii Geoana-Vantu sunt sigur ca a convins pe multi nehotarati. Iar Geoana, facand asta, si-a confirmat deplin porecla: Prostanac. Cum sa faci una ca asta, cand toti ochii sunt pe tine si esti banuit de colaborare cu mogulii???? Mare ti-e gradina, Doamne! |
|
eu stiu ca lui basescu i-a picat ca o pleasca treaba asta, dar nu e o intamplare suficient de relevanta pentru a schimba ceva in perceptia electoratului. in schimb, juramantul lui basescu "n-am lovit cu pumnul" e de tot rasul. |
M-a enervat Antonescu ca se hlizea si susotea cu Dinescu si ma simt foarte dezamagita de el dupa ce am vazut ditamai panoul la TNB in care e mana in mana cu Geoana vrand sa "invinga impreuna" cu el. Pacat. A muncit sa obtina votul celei mai greu de manipulat mase electorale (urban-studii superioare) ca apoi sa se pise pe ei. |
All times are GMT +2. The time now is 20:45. |