![]() |
dar posterele de unde se pot cumpara? mi s-a pus pata pe ala cu 007
|
Bun,deci
Daca se poate,as dori un poster cu: - Nonconformistii - Milk (daca e available) - 007 - Kung Fu Panda Le-am scris in ordinea preferintelor. Daca Milk nu se poate,as dori Revolutionary Road si 007,iar daca suspectul imi da un poster, as mai dori eventual Kung Fu Panda :).Oricum 2 sau 3 postere ar trebui sa primesc. Movies: Pulp Fiction English Patient / Pacientul Englez Good Will Hunting Gosford Park + un film pe care i-l dau suspectului :). |
ªi dacã poate fi +„Pulp Fiction” atunci Gloria ºi StefanDo îs the best.
|
ªi buticut ar fi the best.Era sã uit.
|
Thanks ;)
|
sters
|
1.a bronx tale
2.godsford park 3.good will hunting si daca nu se poate primele trei,in ordinea preferintelor ar fi urmatoarele: pulp fiction english patient the shawshank redemption what"s eating gilbert grape :) |
Pai, tank, tu ai cel mai mare punctaj; deci vei primi un afis OO7. N-ai de nde sa cumperi ;)
Dar, desfasurati-va toti: spuneti cam ce dvd-uri/afise ati vrea din listele oferite. |
Originally Posted by Gloria:
Ms frumos. Dintre dvd-uri am deja Carlito, pulp fiction si A bronx tale. (deci pe astea pot sa le aleaga altii). m-ar interesa: English Patient / Pacientul Englez, Good Will Hunting, A River Runs Trough It / Candva Pe Aici Trecea Un Rau, Godsford Park |
As dori urmatoarele dvd-uri in masura disponiblitatii:
Pacientul englez Shawshank redemption Good will hunting daca nu mai apuc atunci: Pulp Fiction Gosford park What's eating Gilbert Grape A Bronx Tale multumesc anticipat |
In ordinea preferintei:
1. Pulp Fiction. 2. Carlito. 3. Arnie. 4. Home of the Brave / Acasa printre cei curajosi. 5. A Bronx Tale / Poveste De Bronx 6. The Shawshank Redemption / Inchisoarea Ingerilor 7. English Patient / Pacientul Englez. 8. Where the truth lies/ Aparente inselatoare. 9. Lonely Hearts/ Dragostea ucide. 10. The Don Is Dead / Razboiul Mafiei. 11. Captain Alatriste / Capitanul Alatriste. 12. A River Runs Trough It / Candva Pe Aici Trecea Un Rau. 13. Good Will Hunting. 14. Godsford Park. 15. After Glow / In Amurg. As ruga echipa CineMagia daca se poate unul din primele 7 (cele boldite), ordinea preferintei de mai sus. In nici un caz sa nu se ajunga la ultimele doua filme - tinand cont ca am castigat doar un dvd - care nu ma incita deloc sa le vizionez/revizionez. Thanks! |
Salutari,
Daca tot e pe alese, as prefera un afis in ordinea urmatoare: Nonconformistii Kung Fu Panda The Mummy Sorin |
hey am fost asa de bucuroasa cand am vazut ca am ghicit 14 premii!!
Am ales cele 3 Dvd-uri: DVD: Where the truth lies Godsford park Good will hunting Sunt din bucuresti si as dorii sa stiu cum pot sa intru in posesea lor. multumesc cinemagia |
Eu as vrea poster in urmatoarea ordine:
Twilight Milk Mumia Yes Man |
1. Pulp Fiction
2. The Shawshank Redemption / Inchisoarea Ingerilor 3. English Patient / Pacientul Englez 4. Good Will Hunting 5. A Bronx Tale / Poveste De Bronx 6. A River Runs Trough It / Candva Pe Aici Trecea Un Rau 7. Captain Alatriste / Capitanul Alatriste 8. After Glow / In Amurg 9. The Don Is Dead / Razboiul Mafiei AFISE: 1. Nonconformistii 2. Schimbul 3. 007 Partea lui de.... In cazul in care stocul permite as prefera DVD-urile in acea ordine, bineinteles fara ultimele 2 daca primele 7 sunt in stoc. In caz ca nu pot primi 7 din cele 9 DVD-uri de mai sus as vrea unul din cele 3 afise, prioritara ordinea in care le-am scris. |
Lista mea.
1.Pulp Fiction 2.Shawshank Redemption 3.Carlito 4.A Bronx Tale 5.The Don is dead 6.Home of the brave 7.English Patient 8.Godsford Park .... as vrea in special daca s-ar putea primele 3...daca nu si daca aveti posibilitatea dintre primele 3 sa am macar 1(preferabil Pulp Fiction) si restu vedeti in functie de ce aveti si lista ce am dat-o :oops: |
as vrea sa dau DVD-ul meu lui illotempore2002
o rog sa scrie ea ce titlu vrea, daca accepta 'cadoul' :) |
Deci:
English Patient Good Will Hunting A River Runs Trough It si cele trei de la europe_east :) Gosford Park Where The Truth Lies A Bronx Tale De nu se poate la toate, ar merge un poster pt un DVD de la: 007 Yes Man Kung Fu Panda Indiana Jones In ordinea preferintelor...insa insist mai mult pe DVD-uri si mai putin pe postere... |
DVD-urile nu se pot reporta de la un castigator la altul; asta-i regula oricarui concurs.
|
:D
1). Carlisto's Way 2) The Don is Dead 3) Good Will Hunting Astea ar cam fi preferintele!!! |
All times are GMT +2. The time now is 13:37. |