![]() |
serendipity ost
|
"a rush of blood to the head" -- coldplay 4ever... in my place, politik, the scientist, warning sign.... :love: can't believe i just discovered this now.
|
'64 - '95 lemon jelly
tijuana sessions 3 nortec collective |
Dogs Die In Hot Cars - Please Describe Yourself
The Coral - The Invisible Invasion Razorlight - Up All Night (cam de cacat) Kaiser Chefs - Employment Scissor Sisters - REMIXED! Scissor Sisters - Scissor Sisters Scissor Sisters - Live @ LIVE8 Stereolab - Margerine Eclipse |
ICED EARTH
burning times, the hunter, melancholy |
Shpongle Al Treilea - Nothing lasts, but nothing is lost.
Yes, the album is out! go F* gettit.. Fuсking A, dudes ! |
the new Goldfrapp album: Supernature. :love: :love: :love:
|
Deceneu - 7 zile.
|
Royksopp - The Understanding Advance
Angina P - Tokyo 6 PM Parazitii - Violent Am microfonu' deschis, negativu' pe disc dat tare Ritmul e bun, va pun fortat in miscare Revendicam scena de la prima strigare Cu picioarele pe pamant si fum in cap n-am stare Distrusii spun ca o ard in figuri, eu rad cu 4 guri Toti terminatii in WC-u la femei sunt duri Am arsuri de gradul III pe gat, inca le torn Si tot 4 ore pe noapte dorm Intorc orice jignire de 10 ori x2 Vad dau inapoi cu sl*boz in timpane si-n genunchii moi. Refren(x2): Actionam violent, ne difuzati in FM Spunem ce vrem si ne f*tem in el de sistem. II: Mi se reproseaza mereu ca nu am sentimente De fapt, le am intr-un prezervativ innodat dupa orice contact Sunt rau-platnic la stat, satul de stat in acest stat Camuflat combat orice blat exact cum bat Orice curva in pat pentru orice fac Aceeasi scuza pe buze se scurge, sunt beat Fiind beat consum, trag in piept si scot fum Garda-mi bate in usa, le spun ca nu-s acas' acum Pe cele 7 carari singur imi vad de drum Imi spui sa ma duc la dracu', dar n-am cum Ca sunt deja acolo acum. Refren(x2):.. III: Anunt important pentru curvele bete Asta nu-i bazorelief, sunt eu care ma pis cu spatele la perete In pat cand f*t e full-contact, Cu adevarat, zdreanta fuge cu perdeaua in cap E distractiv, savureaza momentu' Sunt ala care-ti baga p*la-n git cand cade curentu' Nu sunt credincios de fel, n-am zel Si-mi bag p*la in politicieni, sunt toti la fel Puneti paharul pe zid s-auziti ce n-ati auzit Daca eram un pic mai prost eram fericit. Refren(x2):.. IV: Sunt abonat Love Plus cand femeile nu vor sex Sus, condus de THC, stii ca-mi place sa fiu confuz Plin de draci in Dacie pana la refuz Cand trece un parvenit redus conducand un Lexus Sunt beat, drogat, obsedat, sunt cum vreau io Sunt multi care spun multe dar nimic nou Eram in alta parte, departe acum, aveam bani frumosi Daca aveam noroc in viata de bani cum am noroc de prosti Critic, dar nu cunosti, ai grija ce-mi ceri Ca te las ca la dentist: cu banii luati, si cu dureri. Refren(x2):.. V: Urasc omul prost cum urasc mancarea de post Platiti alta fatza sa va zambeasca contra cost Viata e singurul infern, un chin etern Daca esti zi de zi propriul tau subaltern Afara e o vreme neprietenoasa Iar ai mei n-au bani sa ma tina cu p*la sus acasa Mesaj pentru fanii care vor sa ma cunoasca: Nu exista idoli, lasati muzica sa vorbeasca. Vinilul se invarte, orele par scurte Nu te impacienta, am rime multe. Refren(x2):.. VI: Traind in Romania facem parte dintr-un popor sarac Unde in fiecare scara de bloc miroase rau a skunk Mi s-a parut amuzant, exact ca un banc Cand ti-ai pierdut lantul, iar sor'ta virginitatea in acelasi gang O arzi cu bling bling cand totu-i blin-dat in ca-cat In saracie intr-un sistem depravat Te dai pimpin' bai pipi ca P. Diddy Diferenta e ca cacatul ala face si bani, nu doar impresii, (stii ?) Transmit in 'beat' pe 'beat' dintr-un sant Si-mi bag p*la constient in generatia McDonalds. |
Un Peter Gabriel mai vechi (adica foarte bun)
Secret World Live Come Talk To Me Steam Across The River Slow Marimbas Shaking The Tree Red Rain Blood Of Eden Kiss That Frog Washing Of The Water Solsbury Hill Digging In The Dirt Sledgehammer Secret World Don't Give Up In Your Eyes |
Kruder & Dorfmeister - Black Baby
Waldeck - Slaapwagen Thievery Corporation - Lebanese Blonde Minus 8 - Elysian Fields Kaos & Ce.El - Around In Circles Bitstream - Stream One Beat Bizarre - Snowflake Shake Natural High Productions - Timebomb Abstrackt Keal Agram - Street Lamp Confession Angie Reed - Disco Club (weirdo bitch) Beefcake - ¥024-A1 |
Doua cacaturi:
Una electro: Ellen Allien - Flieg mit Ellen Allien Una trip hop mediocru clonat cu chill out si laba indiana: A Forest Called Mulu Dreg cu ceva Jazzanova - remixuri, ca astia al'ceva nu stiu sa faca |
Dzihan & Kamien - Gran Riserva
|
Dificultati tehnice - CTC
|
Hernan Cattaneo - Live from Womb - Tokio
-Live at Sothfest - Buenos Aires -Metro 95 Resident - mixuri de peste 50 de minute fiecare. |
billy joel - NY state of mind
plus ...she's always a woman.... |
Originally Posted by nume:
Originally Posted by nume:
|
Sa fiu eu oare prea limitat in orizonturi, cu ochelari de cal si gluga de latex pe ochi? Nu imi explic altfel cum, dupa ani de zile de cind incerc sa ii dau lui Aphex Twin o sansa, nu gasesc o singura piesa de la el care sa imi placa. Pur si simplu, muzica lui mi se pare clar scapata din eprubeta si fugita din laborator odata cu virusul. Virusu' intra la oameni in urechi si ei sint indusi in eroare si dau din cap, sa le treaca, si altii, vazindu-i, cred ca se agita pe idm, drill'n'bass, acid house sau ce cacat o pacani Aphex Twin asta. De fiecare data cind incerc sa ascult un taca-paca de la el, opresc piesa pe la juma'te si dau drumu' la un pian, o vioara, ceva, sa imi treaca. Si uite asa m-am intors la Death in Vegas, si doua albume mai vechiute: The Contino Sessionssi Scorpio Rising. Am intilnire in vreo cinci minute, cind se termina playlistul, cu Andrea Parker. Poate ma ating si de Goldfrappulala nou, ca il vad pe Nightwane excitat.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
ma excit repede da' ma flescuiesc si mai repede. dar nu e cazul aici. |
goldfrapp-supernature 4/5
the flaming lips-yoshimi battles the pink robots4/5 royksopp-the understanding+bonus 5/5 clinic-walking with thee 5/5 coral-invisible invasions- 4/5 fisherspooner-odissey 4/5 steve lawler live@loveland 2002 4/5 vania-think part1&2&3 2005 4/5 art brut-bang bang rock&roll 4/5 |
All times are GMT +2. The time now is 17:03. |