Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

iepurilah 24 Jun 2004 17:21

Originally Posted by Jay:

Eu voi merge pe mana portughezilor..... si voi avea dreptate... veti vedea....

de-acord....mananca bataie Anglia

herbert 24 Jun 2004 17:24

ce tristete :lol: doua din favoritele mele se confrunta astazi. cu durere, intre doua inghitituri de carlsberg, scriu pronosticul meu:
Anglia -Portugalia: 2-1 sau Portugalia-Anglia: 2-1 :D
de fapt, totul se va rezolva la seria de lovituri de la 11 metri :P

Freaak 24 Jun 2004 18:55

Astazi se va califica Anglia, si, la fel ca herbert, cred ca asta se va intampla dupa loviturile de departajare. Eu o sa risc si un clasament de final deja:

1. Anglia (marea castigatoarea)
2. Franta
3-4. Olanda si Cehia

Cat despre olandezi: nu v-am zis eu ca se califica? Cehii sunt cehi, au onoare. I-au facut varza pe nemtii chiar si cu rezervele.

Jay 24 Jun 2004 19:28

Da Doamne sa nu ia Anglia campiontaul... Oricum nu va trece de Portugalia....dar totusi....

Sm�agol-Gollum 24 Jun 2004 21:08

sper ca va castiga portugalia....cu toate ca e 1-0 pt anglia...

MinRep 24 Jun 2004 21:34

Golul lui Owen a fost grozav. Din intoarcere, cu spatele la poarta, dintr-o singura atingere, dupa un sprint exemplar... Foarte frumoa! In rest, pana acum, portughezii au aratat mai mult, dar englezii au stiut sa se apere (si au avut ceva noroc). Hai Anglia in continuare!

Sm�agol-Gollum 24 Jun 2004 22:25

gooooooooooooooooooooool portugalia!!!!!
publicul este in delir!!!
asa mai zic shi eu fotbal....vedem prelungiri shi poate penalti!!

herbert 24 Jun 2004 22:31

fii linistit, hobitule, englezii vor castiga :D

Ionutz55 24 Jun 2004 22:34

este 1-1 si ursuletul tocmai a anulat un gol al englezilor pe buna dreptate pt fault la portar
pronostic mai departe portugalia

MinRep 24 Jun 2004 22:39

Foarte interesant meciul! Cateva decizii la risc ale d-lui Urs Meier, dar el se pricepe la schimbat soarta partidei pe final (;)). Oricum, pronosticul meu e inca (inca!) in grafic. Anglia in continuare!

P.S.: Golu' ala de Argint cum e, pana la urma? Cine da primul gol castiga, apoi se joaca pana la sfarsitul reprizei, sau cum?

Ionutz55 24 Jun 2004 22:48

golul de argint inseamna: daca anglia inscrie in prima repriza sau a doua de prelungiri meciul nu se termina ca la golden goal, ci se termina la sfarsitul primei sau a doua repriza, depinde in care sa marcat, dar nu se termina asa ci numai daca portughezi nu reusesc sa egaleze.
daca portughezi egaleaza in prima repriza si inscriu in a doua preluand conducerea si englezi nu mai reusesc vreun gol, portughezi castiga
iar daca si in prima repriza de prelungiri si in a doua scorul este egal se ajunge la penalty
golul de argint a fost in 94 in meciul nostru cu suedezi pierdut la penalty, daca era golden goal pe vreme aia, noi mergeam mai departe si nu suedezi..., doamne ce vremuri :)

Ionutz55 24 Jun 2004 23:02

si este gol pt portugalia:D
nu cre io ca englezi ma pot face ceva:D

Ionutz55 24 Jun 2004 23:07

2-2 :x , io care credeam ca sa terminat, dar vom vedea penalty :D

Ionutz55 24 Jun 2004 23:31

2-2 si apoi 6-5 pt portughezi
ce penaltyuri au reusit portughezi:), mai ales portarul :lol:
anglia go home

MinRep 24 Jun 2004 23:32

What a f*ckin' game! Oricum, cel mai bun meci de pana acum... Raman la parerea ca Anglia ar fi meritat sa se califice, dar s-a aparat cam mult in a doua repriza (din timpul regulamentar). O surpriza a fost ca Meier nu a facut nici o surpriza... Sunt un pic dezamagit, dar, de fapt, de cand ma uit eu la fotbal?:hmm:

BeNnY 24 Jun 2004 23:32

Mi-a placut de portaru' portughez cat se oftica cand sarea pe coltu gresit... Si haioasa faza cand a stat pe loc :D Mi-a placut si scarita aia... Frumos meci :) M-am distrat.

Ionutz55 24 Jun 2004 23:40

de cand nai mai vazut un meci asa de fumos benny?
mia parut bine ca sa calificat portugalia, adica minirep, englezi au dat un gol cu noroc au fost dominatzi tot meciul si au reusit si ei sa egaleze in prelungiri
iar la penalty sa nu mai zic:), Bend it like Beckam :D

herbert 25 Jun 2004 00:08

n-am spus eu ca se va decide la penalty-uri. imi pare rau pentru Anglia, care are cel mai bun lot la acest campionat. asa, s-ar putea sa castige din nou Franta - norocoasa si mizericoasa.

iepurilah 25 Jun 2004 00:08

Portigalia in semifinale,Anglia merge acasa...so far so good!

LadyEowyin 25 Jun 2004 07:34

daca ati vazut stirile la sport - atunci stiti ce au patit italienii cand au ajuns acasa. Pe Beckam o sa-l crucifice. Passion Of The Beckam Familly.

All times are GMT +2. The time now is 19:34.