![]() |
Paranormal Activity ??
|
da
|
Pai spune repede o parere despre film ca-s tare curios in legatura cu el. A aparut la cinema? Si-a cistigat pe drept reputatia?:D
Ups. Am observat ca ai scris la Horror. Sorry... Ma bad...:"> |
nu a aparut la cinema si nici nu cred ca o sa apara. nici nu e film de cinema, de fapt :)
e un blair witch project "de interior", prin urmare mega-minimalist: nu numai ca are resurse minime, dar nici nu aduce ceva nou in ceea ce priveste genul horror. Si cu toate acestea din punctul meu de vedere e cel mai horror film al anului pentru ca te sperie cu ajutorul unor resorturi atat de intime, incat devin al naibii de eficiente. recunosc ca dupa ce l-am vazut am dormit prost si m-am trezit de cateva ori ca sa ma uit in jur... :D doua nopti la rand! :)) |
Asa m-a speriat pe mine BWP si am recunoscut chestia asta chiar daca am fost luat in ris de unii...:">
|
Actorul pare a fi Julian Richings.
|
Jcvd
![]() |
Walkabout (1971)
Vine si poza :) ... |
|
Okay, a fost foarte usor dar poza lu' matale unde-i? Ca tii jocul, zic... ;)
|
intervin eu
![]() |
Originally Posted by bremen1980:
Unde scrie ca trebuie sa punem poze din filme greu de ghicit, sau aproape anonime ? Eu pun poze din filme care au avut un anume impact ;) si care mi-au placut... |
E Jamon, Jamon.
Hai sa-i dam timp lui Bremen sa puna... @Lili - lasa, ca ai pus si din filme nevazute (pana de inspiratie, intrebat colega) si din filme care nu au nicio relevanta pentru nimeni - intamplator, nu era cazul lui A History of Violence, cel mai bun film venit la noi in 2005. |
Ai dreptate ! Nu m-am exprimat eu bine... Ma refeream la pozele pe care le-am pus din proprie initiativa (nu la indemnul colegilor de munca sau a prietenului meu ;) ).
|
Two Lane Blacktop.... poza e chiar posterul de pe dvd :)
|
|
hint 1: e un documentar foarte amuzant :D
|
Where in the World Is Osama Bin Laden?
|
corect ! baga poza :P
ti-a placut filmul ? |
![]() |
Instantaneul asta aduce a British Hammer...:-?
|
Mais non!
|
L'armée des ombres (Army of shadows)
|
Sper sa fie grea :) pentru ca am vazut ceva plingeri mai devreme.
![]() |
E... Cea din dreapta pare a fi Kelly Macdonald sau Alexandra Maria Lara. Dar poate ma insel...
|
Filmul este canadian si actiunea se petrece in Montreal. Regizorul joaca si in rolul principal iar scenariul e scris tot de el.
|
1 Attachment(s)
Actorul/regizorul are numele foarte asemanator cu numele unui personaj dintr-un celebru serial TV... captain :|
Attachment 211 |
Luc Picard e regizorul si filmul se numeste L'audition :) !
Ai dat prea mura-n gura indiciul ;) dar nu ma plang. Sa puna altcineva poza... |
1 Attachment(s)
|
Welcome back in sectiune :)
Yakuza, with Mr. Robert Mitchum |
1 Attachment(s)
Originally Posted by Im.Kino:
corect:) ia sa vedem urmatoarea: Attachment 219 |
pai nu era randul lui im.kino? :)
|
Brass Target...
Facem quiz? |
Strawberry Statement, am incurcat Davison-urile
Dar din pricina ca era un cadru alb/negru dintr-un film color ;) Nu facem d-astea... |
![]() am si eu o marota... |
Dar de data asta poza e dublu indiciu
|
Originally Posted by Lili1982:
Ce nume misto. As vrea sa ma cheme Marius Jean Luc Picard. :) Sunt trekky, chiar am inceput sa revizionez Star Trek TNG. |
Originally Posted by Lili1982:
Doar nu era sa opresc jocul, nu-i chiar un film de mare audienta. Dar e un film foarte frumos, sensibil, o imbinare de momente poetice pe fundalul unei vieti dure in care se naste un vis care devine realitate intr-un final inedit. Este comic si dramatic si nerealist si trist de realist in acelasi timp. Haha, tot asa as putea caracteriza mai toate filmele care-mi plac :) |
Si a fost una dintre cele mai grele ghicitori de aici (asa e cand n-ai vazut filmul cu pricina, presupun...)
Revenind la poza, e un... excelent film politic european. |
Originally Posted by marius_em:
Si eu revad Star Trek mereu cu placere ;) ! Filmul de anu' asta chiar mi-a placut :D . |
Rolul principal e jucat de un actor de origine italiana, devenit unul dintre cei mai importanti actori ai cinemaului frantuzesc.
|
Dap
|
Nu trebuia sa zici... Aelita lui Protazanov
|
![]() |
Indiciu:
![]() |
The Producers? Am vazut aseara primele 5 min din el, dar m-am lasat sa mai vad ceva politichie asa ca ma astept sa fiu departe de adevar. Pur si simplu mi se pare ca seamana putin, deci e mai mult la ghici :D
|
Oarecum departe de adevar si, totusi, n-ai idee cat de aproape... Pe o anumita filiera (two degrees of separation)
|
Unul dintre rolurile principale a figurat foarte recent la Ghiceste personajul. Relatia cu Producers (ca indiciul anterior era relativ abscons) e una de... paternitate, sa zicem.
|
Indicii foarte imbirligate...:-<
High Anxiety? |
All times are GMT +2. The time now is 03:23. |