Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Carmine Galante 05 Nov 2007 21:35

muie steaua sau poti s-o sugi fara s-o uzi?

Proletar 07 Nov 2007 20:10

hai rapid niste pariuri pentru steaua - sevilla.

eu zic 3 - 1 pt steaua :)

Neuptolem 07 Nov 2007 21:10

Abia acum ma apuc sa vad si eu...oricum scorul il am in cap de ceva zile.
2-0 pt Sevilla.

Neuptolem 07 Nov 2007 22:37

Originally Posted by Neuptolem:

2-0 pt Sevilla.

Scor ghicit. :)

Proletar 07 Nov 2007 22:41

2-0 pt Sevilla.

Scor ghicit. :)

Mda, ti-a iesit :P

silver_boy 30 Apr 2008 23:39

imi pare rau ca a pierdut Liverpool ...Chelsea, de cand cu suficient-imbecilul Mourinho, mi-e profund antipatica...sper ca finala sa-i revina lui Manchester in detrimentul acestui ghiveci artificial umflat cu pompa de ambramovici

Proletar 30 Apr 2008 23:43

Originally Posted by silver_boy:

imi pare rau ca a pierdut Liverpool ...Chelsea, de cand cu suficient-imbecilul Mourinho, mi-e profund antipatica...sper ca finala sa-i revina lui Manchester in detrimentul acestui ghiveci artificial umflat cu pompa lu ambramovici

pe de alta parte, ce oftica pe abramovici daca nici de data asta nu castiga cupa :)

silver_boy 30 Apr 2008 23:50

va fi greu pt. manchester, e ca si cum ar juca in deplasare...dar tot sper sa le rupa cocoasa ...oricum, fotbal de cea mai buna calitate ...bytheway, cam o luna pana la Euro

herbert 01 May 2008 11:19

imi pare rau de Liverpool. ar fi meritat finala - asa, mi-au stricat seara. pt ca I hate Chelsea
sa castige Manchester, dar nu-mi place nici "rozatoarea" de Sir Alex Ferguson...
pe scurt: sa reabiliteze fotbalul kokaino-artistul Mutu!

gheorghe orban si baba 01 May 2008 20:17

go chelsea!

silver_boy 02 May 2008 00:11

Fiorentina - Glasgow 2-4
...vai, ce partidã leºinatã ...la cum au jucat italienii ( Vieri mi s-a parut un soi de Sergiu Nicolaescu) nu-i de mirare ca trupa marelui alb ( anemic & lipsit de noroc) a pierdut, penibil, la 11 m
Un meci mai urat ca...Drago(baba)mara...

herbert 02 May 2008 01:04

meci jenant.
Fiorentina - o echipa mediocra. Vieri e comic...
daca mai are orgoliul unei performante, Mutu ar trebui sa plece la o alta echipa, dar fara prafuri si seringi...

marx 02 May 2008 01:17

carnagiu ca la stalingrad: zenit sankt petersburg - bayer : 4-0 :happy:

deci, stim a cui e cupa.

herbert 02 May 2008 01:33

Originally Posted by marx:

carnagiu ca la stalingrad: zenit sankt petersburg - bayer : 4-0 :happy:

deci, stim a cui e cupa.

NUUUU!
rusii nu stiu fotbal!

marx 02 May 2008 01:42

Originally Posted by herbert:

NUUUU!
rusii nu stiu fotbal!

hai, lasa fobiile.... iti mai aduci aminte ce ekipa avea dinamo kiev (ucraineni, rusi, tot un drac) prin anii '80? cu lobanovski antrenor....

herbert 02 May 2008 01:52

da, stiu, i-am admirat - a fost o generatie mai reusita -, dar m-am vindecat. crede-ma, rusii nu stiu fotbal. sclipirile la echipele de club rusesti sunt date de jucatorii straini, care au navalit in Rusia, ademeniti de petrodolari...
si tine minte: daca Zenit castiga cupa UEFA, la anu' Universitatea Craiova retrogradeaza. asa ca, mai bine roaga-te sa nu se intample...

marx 02 May 2008 02:04

si tine minte: daca Zenit castiga cupa UEFA, la anu' Universitatea Craiova retrogradeaza. asa ca, mai bine roaga-te sa nu se intample...

hehehe. Zenit va castiga pt ca joaca fotbal, Glasgow doar alearga.
iar "U" Craiova are jucatori buni, asa ca "blestemul" tau e inofensiv.

Far Darrig 03 May 2008 13:23

La anu' cupa o ia Sheriff Tiraspol.
Fii si matale mai ingaduitor, domnule poet. Cum iti permiti? Cum de nu te inghite pamantul in fata calculatorului la care stai, cind ai curajul si neobrazarea sa iei partea nenorocitolor de protestanti?
si adaug:
Poate ca rusii nu stiau fotbal, dar acum il invata, cu mult sirg.

Domnule doctor, sa aveti doar grija sa nu va dati diamantele, sa vi le slefuiasca altii.

Proletar 04 May 2008 19:01

dinamo - steaua

pronostic:
1-2

le astept pe ale voastre :)

silver_boy 04 May 2008 19:13

egal, 2-2, cu þigãneala de rigoare

Supastar 04 May 2008 19:51

topicul asta e mai lung decat "cartea preferata." :((

Proletar 04 May 2008 19:57

Originally Posted by Supastar:

topicul asta e mai lung decat "cartea preferata." :((

trebuie sa recunoastem ca fotbalul si lectura nasc pasiuni de aceeasi intensitate.

Proletar 04 May 2008 20:47

mda, min 58 si 2-0 pt dinamo.
am schimbat canalul, fir-ar! :((

Proletar 04 May 2008 21:30

steaua a luat bataie si are sanse mari sa piarda campionatul.
de fapt, isi merita soarta.
nasol...

silver_boy 04 May 2008 21:59

Am mai spus-o ºi-o repet: Steaua nu mai are de mult ( de vreo 5-6 ani) un jucãtor adevãrat de creaþie, un atacant de anvergurã, un fotbalist autentic, cineva care sã semene cât de cât cu Adrian Ilie, par example ...
Dicã, Cristea ( cu feþele lor de cartofi prãjiþi ) sunt 90% nula...
Eme(auto)gara ºi restul primatelor din ograda lu nea Jiji nu ºtiu decît sã fugã dupã banane...
în definitiv nu mi-e cã au luat bãtaie, problema e cã n-au jucat nimic, n-am vãzut o fazã construitã ca la carte, un atacant învârtind apãrarea adversã, un ºut responsabil pe care sã scrie gol...nimic-nimic ( agitaþie fãrã noimã, bambilici...atat)
la ce au arãtat în seara asta steaua nu meritã campionatul...

herbert 04 May 2008 23:42

am o bucurie pe plan fotbalistic in aceasta seara: Real Madrid a devenit campiona, dupa 2:1 pe terenul lui Osasuna

despre dramoleta cu Steaua.
acum jiji ar putea spune ca Dumnezeu a fost dinamovist...
subscriu la comentariul lui silver_boy. dar marea problema de la Steaua e bekakali.

gheorghe orban si baba 07 May 2008 19:14

si uite asa, nemeritat, clujul ia titlul. vor fi ciuca batailor in champions league. :sick:

crissis 08 May 2008 00:47

dar cine meritau, milogii de la steaua? :D

gheorghe orban si baba 08 May 2008 09:35

milogii de la steaua au jucat acum 2 ani in semifinala cupei uefa si anul trecut in grupele champions league. clujul a jucat preliminariile pentru participarea in cupa uefa. si au pierdut, evidement, in fata unei celebre formatii din cipru.

Proletar 08 May 2008 10:27

aaa...pai nici eu nu-mi fac nici o iluzie cu cfr-ul..
o s-o ia in barba la greu in champions league.

Far Darrig 08 May 2008 16:02

Da, iertati- poftiti, hai Steaua, titlul, hai copii, ce bine ca ati facut citeva puncte anii trecuti, da, pai atunci de ce sa nu luati de-acum inainte fiecare campionat? poftiti, haideti :w00t:
:sleep: Cine v-a pus sa pierdeti cu Dinamo? ;)

marx 08 May 2008 17:35

Originally Posted by gheorghe orban si baba:

milogii de la steaua au jucat acum 2 ani in semifinala cupei uefa si anul trecut in grupele champions league.

yo zic sa pastram permanent UTA in prima divizie pe motiv ca acu 40 de ani a eliminat-o pe Faienord Rotordam din prima tura la proto-ciampons lig, iar Steaua sa primeasca la fiecare inceput de campionat direct titlul de campioana.

marx 15 May 2008 01:14

deci:
Zenit = Победа
:lol:

herbert 15 May 2008 01:25

felicitari, tovarischi marx!
la anu' craiova va retrograda. sa vezi atunci pobeda olteneasca :)

marx 15 May 2008 01:51

si tu o sa dai in ciroza de la atata whisky scotian baut de necaz ;)

herbert 15 May 2008 01:58

nu sunt deloc necajit. scotienii joaca la fel de prost ca si rusii, doar ca au un respect mai mare pentru efortul fizic.

marx 15 May 2008 02:01

nu sunt deloc necajit. scotienii joaca la fel de prost ca si rusii, doar ca au un respect mai mare pentru efortul fizic.

daca nu recunosti valoarea unei ekipe care o rupe pe bayern munchen te uiti degeaba la meciuri.

herbert 15 May 2008 02:13

My God! opreste-te!
sunt un fin degustator de fotbal, nu-mi plac accidentele vulgare...

Far Darrig 15 May 2008 08:00

.ai grija maestre, cei care isi dau aere sfirsesc prin a trage vinturi.

marx 15 May 2008 10:16

sunt un fin degustator de fotbal, nu-mi plac accidentele vulgare...

pohete, esti fin ca o ciucalata cu coji de nuca. esti un mujic incrancenat care refuza sa vaza cum o ekipa de rusi plus 3 alti slavi si un turc a calcat in picioare doua ekipe din Bundesliga (dintre care una e campioana), locul 2 din spania (villareal) si locul 4 din franta (marseille).
sau asta e un accident in lant?

StefanDo 15 May 2008 10:39

ia mai ia tu o banare de trei zile

Supastar 15 May 2008 13:14

sa mor io daca inteleg cum se dau banarile pe aici:

- jeleu si-o ia pt k face referire la informatii publice despre pitbull
- marx si-o ia pt cel mai soft schimb de replici a lui din ultima vreme (si de data asta nu era exact atac la persoana; doar se discuta fotbal!)

-si dragomara f.ute lumea la icre, isi bate joc de useri noi cu 2-3 posturi, scrie prost, mult si cu portocaliu si NICIODATA referitor la filme (eventual mentioneaza titluri; nu zice nici macar daca ii plac sau nu) si sta bine merci.

Poi dreptate-i asta???

thequietsurfer 15 May 2008 19:40

Nici eu nu o mai suport pe Dragomara. E indaratnica ca un cacat dupa care trebuie sa tragi apa de mai multe ori. M-am plictisit de parerile ei de domnita maltratata si m-am convins inca de la primele mesaje ca este cea mai mare impostoare de pe aceste meleaguri cinemagice. Panseuri literare de crasma urbana, apeluri toxic de mieroase si ipocrite la decenta(venind de la cea mai nesimtita forumista) si insulte care se viseaza subtile cand nu sunt decat jalnice e tot ce ne va oferi vreodata.
Singura modalitate prin care ai putea sa ma convingi ca nu am dreptate ar fi o disparitie subita de pe acest forum (cel mai frumos dar pe care ai putea sa mi-l faci). In loc sa-mi raspunzi pe privat sau aici cu o alta pata grafica scarboasa, mai bine taci. Singurul progres de care esti capabila este acela de a deveni previzibila dupa ce ai fost invizibila. Nici macar nu sunt sigur ca este vreo evolutie. Eventuala ta replica pot sa mi-o imaginez fara prea mult travaliu intelectual. Daca un palpait de licurici(altceva mai magulitor nu cred ca voi scrie despre ce(?) ai tu de spus) care se crede stea te ajuta sa treci peste anumite frustrari, asta nu ma intereseaza. Esti sub toti semidoctii pentru ca aia au macar o mobilitate ce le permite sa interpreteze si alte arii si unii dintre ei mai sunt vizitati din timp in timp si de regrete. Ma indoiesc ca in filistinismul tau e loc de asa ceva.

Proletar 21 May 2008 20:44

incepe finala uefa champions league.

chelsea - manchester.

zic un 2-1 pentru chelsea.

pronosticuri?

nibo 21 May 2008 21:04

X, pauza
iar la final, Manchester va ridica trofeul !

Proletar 21 May 2008 23:14

urmeaza penaltiuri....

Proletar 21 May 2008 23:37

imi pare rau pentru abramovici :)

herbert 21 May 2008 23:51

boje moi, roman abramovici zahlebnulsea v kontze! :)
ne veziot rijemu! :D
ma bucur pt Manchester
la anu' CFR Cluj va rade tot :D

redmen 22 May 2008 00:06

Felicitari Manchester !

silver_boy 22 May 2008 00:29

ma bucur pt. Manchester ...Chelsea mi s-a parut mereu o echipa artificioasa, o colectie de vedete, o echipa moft...un fel de musaca, de Nicoleta Luciu fotbalistica...
din momentul in care Terry a ratat am stiut ca Manchester va castiga...
exista undeva o lege nescrisa a ¨providentei : ce sens avea sa rateze Terry - si sa restabileasca egalitatea sanselor - pt. ca mai apoi tot Chelsea sa castige ?

All times are GMT +2. The time now is 02:57.