![]() |
muie steaua sau poti s-o sugi fara s-o uzi?
|
hai rapid niste pariuri pentru steaua - sevilla.
eu zic 3 - 1 pt steaua :) |
Abia acum ma apuc sa vad si eu...oricum scorul il am in cap de ceva zile.
2-0 pt Sevilla. |
Originally Posted by Neuptolem:
|
Originally Posted by Neuptolem:
Mda, ti-a iesit :P |
imi pare rau ca a pierdut Liverpool ...Chelsea, de cand cu suficient-imbecilul Mourinho, mi-e profund antipatica...sper ca finala sa-i revina lui Manchester in detrimentul acestui ghiveci artificial umflat cu pompa de ambramovici
|
Originally Posted by silver_boy:
pe de alta parte, ce oftica pe abramovici daca nici de data asta nu castiga cupa :) |
va fi greu pt. manchester, e ca si cum ar juca in deplasare...dar tot sper sa le rupa cocoasa ...oricum, fotbal de cea mai buna calitate ...bytheway, cam o luna pana la Euro
|
imi pare rau de Liverpool. ar fi meritat finala - asa, mi-au stricat seara. pt ca I hate Chelsea
sa castige Manchester, dar nu-mi place nici "rozatoarea" de Sir Alex Ferguson... pe scurt: sa reabiliteze fotbalul kokaino-artistul Mutu! |
go chelsea!
|
Fiorentina - Glasgow 2-4
...vai, ce partidã leºinatã ...la cum au jucat italienii ( Vieri mi s-a parut un soi de Sergiu Nicolaescu) nu-i de mirare ca trupa marelui alb ( anemic & lipsit de noroc) a pierdut, penibil, la 11 m Un meci mai urat ca...Drago(baba)mara... |
meci jenant.
Fiorentina - o echipa mediocra. Vieri e comic... daca mai are orgoliul unei performante, Mutu ar trebui sa plece la o alta echipa, dar fara prafuri si seringi... |
carnagiu ca la stalingrad: zenit sankt petersburg - bayer : 4-0 :happy:
deci, stim a cui e cupa. |
Originally Posted by marx:
rusii nu stiu fotbal! |
Originally Posted by herbert:
|
da, stiu, i-am admirat - a fost o generatie mai reusita -, dar m-am vindecat. crede-ma, rusii nu stiu fotbal. sclipirile la echipele de club rusesti sunt date de jucatorii straini, care au navalit in Rusia, ademeniti de petrodolari...
si tine minte: daca Zenit castiga cupa UEFA, la anu' Universitatea Craiova retrogradeaza. asa ca, mai bine roaga-te sa nu se intample... |
iar "U" Craiova are jucatori buni, asa ca "blestemul" tau e inofensiv. |
La anu' cupa o ia Sheriff Tiraspol.
Fii si matale mai ingaduitor, domnule poet. Cum iti permiti? Cum de nu te inghite pamantul in fata calculatorului la care stai, cind ai curajul si neobrazarea sa iei partea nenorocitolor de protestanti? si adaug: Poate ca rusii nu stiau fotbal, dar acum il invata, cu mult sirg. Domnule doctor, sa aveti doar grija sa nu va dati diamantele, sa vi le slefuiasca altii. |
dinamo - steaua
pronostic: 1-2 le astept pe ale voastre :) |
egal, 2-2, cu þigãneala de rigoare
|
topicul asta e mai lung decat "cartea preferata." :((
|
Originally Posted by Supastar:
trebuie sa recunoastem ca fotbalul si lectura nasc pasiuni de aceeasi intensitate. |
mda, min 58 si 2-0 pt dinamo.
am schimbat canalul, fir-ar! :(( |
steaua a luat bataie si are sanse mari sa piarda campionatul.
de fapt, isi merita soarta. nasol... |
Am mai spus-o ºi-o repet: Steaua nu mai are de mult ( de vreo 5-6 ani) un jucãtor adevãrat de creaþie, un atacant de anvergurã, un fotbalist autentic, cineva care sã semene cât de cât cu Adrian Ilie, par example ...
Dicã, Cristea ( cu feþele lor de cartofi prãjiþi ) sunt 90% nula... Eme(auto)gara ºi restul primatelor din ograda lu nea Jiji nu ºtiu decît sã fugã dupã banane... în definitiv nu mi-e cã au luat bãtaie, problema e cã n-au jucat nimic, n-am vãzut o fazã construitã ca la carte, un atacant învârtind apãrarea adversã, un ºut responsabil pe care sã scrie gol...nimic-nimic ( agitaþie fãrã noimã, bambilici...atat) la ce au arãtat în seara asta steaua nu meritã campionatul... |
am o bucurie pe plan fotbalistic in aceasta seara: Real Madrid a devenit campiona, dupa 2:1 pe terenul lui Osasuna
despre dramoleta cu Steaua. acum jiji ar putea spune ca Dumnezeu a fost dinamovist... subscriu la comentariul lui silver_boy. dar marea problema de la Steaua e bekakali. |
si uite asa, nemeritat, clujul ia titlul. vor fi ciuca batailor in champions league. :sick:
|
dar cine meritau, milogii de la steaua? :D
|
milogii de la steaua au jucat acum 2 ani in semifinala cupei uefa si anul trecut in grupele champions league. clujul a jucat preliminariile pentru participarea in cupa uefa. si au pierdut, evidement, in fata unei celebre formatii din cipru.
|
aaa...pai nici eu nu-mi fac nici o iluzie cu cfr-ul..
o s-o ia in barba la greu in champions league. |
Da, iertati- poftiti, hai Steaua, titlul, hai copii, ce bine ca ati facut citeva puncte anii trecuti, da, pai atunci de ce sa nu luati de-acum inainte fiecare campionat? poftiti, haideti :w00t:
:sleep: Cine v-a pus sa pierdeti cu Dinamo? ;) |
Originally Posted by gheorghe orban si baba:
|
deci:
Zenit = Победа :lol: |
felicitari, tovarischi marx!
la anu' craiova va retrograda. sa vezi atunci pobeda olteneasca :) |
si tu o sa dai in ciroza de la atata whisky scotian baut de necaz ;)
|
nu sunt deloc necajit. scotienii joaca la fel de prost ca si rusii, doar ca au un respect mai mare pentru efortul fizic.
|
|
My God! opreste-te!
sunt un fin degustator de fotbal, nu-mi plac accidentele vulgare... |
.ai grija maestre, cei care isi dau aere sfirsesc prin a trage vinturi.
|
sau asta e un accident in lant? |
ia mai ia tu o banare de trei zile
|
sa mor io daca inteleg cum se dau banarile pe aici:
- jeleu si-o ia pt k face referire la informatii publice despre pitbull - marx si-o ia pt cel mai soft schimb de replici a lui din ultima vreme (si de data asta nu era exact atac la persoana; doar se discuta fotbal!) -si dragomara f.ute lumea la icre, isi bate joc de useri noi cu 2-3 posturi, scrie prost, mult si cu portocaliu si NICIODATA referitor la filme (eventual mentioneaza titluri; nu zice nici macar daca ii plac sau nu) si sta bine merci. Poi dreptate-i asta??? |
Nici eu nu o mai suport pe Dragomara. E indaratnica ca un cacat dupa care trebuie sa tragi apa de mai multe ori. M-am plictisit de parerile ei de domnita maltratata si m-am convins inca de la primele mesaje ca este cea mai mare impostoare de pe aceste meleaguri cinemagice. Panseuri literare de crasma urbana, apeluri toxic de mieroase si ipocrite la decenta(venind de la cea mai nesimtita forumista) si insulte care se viseaza subtile cand nu sunt decat jalnice e tot ce ne va oferi vreodata.
Singura modalitate prin care ai putea sa ma convingi ca nu am dreptate ar fi o disparitie subita de pe acest forum (cel mai frumos dar pe care ai putea sa mi-l faci). In loc sa-mi raspunzi pe privat sau aici cu o alta pata grafica scarboasa, mai bine taci. Singurul progres de care esti capabila este acela de a deveni previzibila dupa ce ai fost invizibila. Nici macar nu sunt sigur ca este vreo evolutie. Eventuala ta replica pot sa mi-o imaginez fara prea mult travaliu intelectual. Daca un palpait de licurici(altceva mai magulitor nu cred ca voi scrie despre ce(?) ai tu de spus) care se crede stea te ajuta sa treci peste anumite frustrari, asta nu ma intereseaza. Esti sub toti semidoctii pentru ca aia au macar o mobilitate ce le permite sa interpreteze si alte arii si unii dintre ei mai sunt vizitati din timp in timp si de regrete. Ma indoiesc ca in filistinismul tau e loc de asa ceva. |
incepe finala uefa champions league.
chelsea - manchester. zic un 2-1 pentru chelsea. pronosticuri? |
X, pauza
iar la final, Manchester va ridica trofeul ! |
urmeaza penaltiuri....
|
imi pare rau pentru abramovici :)
|
boje moi, roman abramovici zahlebnulsea v kontze! :)
ne veziot rijemu! :D ma bucur pt Manchester la anu' CFR Cluj va rade tot :D |
Felicitari Manchester !
|
ma bucur pt. Manchester ...Chelsea mi s-a parut mereu o echipa artificioasa, o colectie de vedete, o echipa moft...un fel de musaca, de Nicoleta Luciu fotbalistica...
din momentul in care Terry a ratat am stiut ca Manchester va castiga... exista undeva o lege nescrisa a ¨providentei : ce sens avea sa rateze Terry - si sa restabileasca egalitatea sanselor - pt. ca mai apoi tot Chelsea sa castige ? |
All times are GMT +2. The time now is 02:57. |