![]() |
Originally Posted by TLD:
i beg to differ..dar ma indoiesc ca alea-s anime..cel mult desene animate.. :D |
Nah bun! Vad ca nu mai avetzi nevoie de mine...finally I can retire! ;)
|
iabug-ul asta nemernic ... :x
|
....F*** iar functzioneaza paginile...NU!
|
:lol: |
Originally Posted by Demona:
|
Originally Posted by Gaandalf:
Iar te-ai visat mai predator aseara?! :lol: I'm an alien just for you! :P Si din cate vad eu pe aici singurul care are aceste "animate" este le-martin asa c anu va mai ambalati sa-l asteptam sa vedem ce det ne mai da! :P |
eu am totusi o nelamurire: toata lumea spune "Lord of the rings"(lotr), dar de fapt se numeste "THE lord of the rings" (Tlotr)!!
|
Unii prefera sa nu includa articolul la titlu desi "of the" se pune la prescurtare... Unii spun TLOTR altii LOTR ... nici una nu e gresita
|
ok, mersi
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
cum adica sa te retragi? |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
Adica sa nu mai intru pe Forum... |
:o :o :o Poftim!? YOU`D BETTER BE JOKEIN'!!! |
Originally Posted by BeNnY:
What's the big deal...? Dispar ca shi cum nu ash fi existat pe aici... |
And why should you do that???? :o :o
|
...that would be sad indeed... :( Motivul? |
Hai...nu vezi ca toata cinemagia se supara :cry: Whi would u do such a thing?
|
This is not new at all .. she wanted 2 do that before but i talked her out of it ... and now sh'e at it again ... :cry:
No don't do it please... you're the reason i signed up for the FORUM ... to get 2 know you ... please Demi don't do it ... stay with me and us ... of course :lol: Misss u sooo! :wink: |
Aici parca se discuta despre Lord of the Rings...
Demona nu va disparea de pe acest forum, asa ca stati calmi! Daca se mai departeaza cineva de la subiect iar voi fi nevoit sa intervin. Pentru discutii de genul asta folositi mesajele private. Multumesc. |
Originally Posted by Nightwane:
Hmm, eu nu am zis ca sunt ANIME ci ANIMATED...ma rog. Anime e un gen, animated defineste animatia in general... Si pentru Gandalf. Si eu fumegam ca nu vazusem desenele astea, dar acum, dupa ce le-am vazut nu imi pare rau ca le-am vazut, DAR NICI BINIE. Sunt cateva lucruri bune, dar atat de putine ca... Oricum, nu pierzi nimic daca nu le vezi, sincer. Think about it, The Lord Of The Rings Animated din 1978 al lui Ralph Bakshi (care inainte de desenul asta facea desene animate "pentru adulti") rezuma The Fellowship of The Ring si jumate din The Two Towers in 2 ore de film....deci... Iar The Hobbit si Return of The King sunt pentru copii. Au cantece specifice vremurile (anii 70-80), trec in 5 minute peste actiunea din The Two Towers (asta pentru ca The Hobbit a aparut inainte de LOTR Animated al lui Ralph Bakshi, iar Return of The King dupa, partea a doua a LOTR Animated a lui Bakshi a fost anulata definitiv pentru ca prima isi depasise cu mult bugetul), iar singurul lucru bun la ele e faptul ca ENORMUL, MAGNIFICUL, GENIALUL, IMCOMPARABILUL, John Huston a fost ales drept vocea lui Gandalf si a facut o treaba foarte buna care ar fi fost geniala daca producatorii ar i angajat un nene care sa ii invete pe actori cum sa pronunte corect cuvintele, numele, etc din operele lui tolkien... Deci, nu prea pierzi mult daca nu vezi versiunile astea de animatie, dar eu zic ca pierzi daca nu asculti The Lord of The Rings BBC Radio Play... |
Originally Posted by Le-Martin:
TLD a zis ca-s anime :D |
Scuze, vroiam doar sa set the records straight pe aici, nu sa invinovatesc pe cineva de ceva... |
|
The Silmarillion desen????????????? UNDE, CUM, CAND????
|
Originally Posted by raptor:
chiar ca ar fi si azi am aflat si motivul...Demona,come on!nu merita...trust your friends... |
Let's stick to the topic. Thou, merci tuturor pentru grija. Freak...keep it that way..
So...care e treaba cu desenele alea? |
Decizie luata...I STAY!...ne vedem la urmatoare "criza"... ;)
|
Mah sa fie clar nu am nici un desen lotr sau star wars momentan (din pacate!) :( De star wars o sa fac yo rost, sper :P
P.S: Buna alegere demona sa ramaii pe forum! Si scuze dak am parut deplasat cu ce ti-am zis luni! ;) Numa bine la toti! |
De unde sa aiba TLD silmarilsu?Io nu mai ineleg nimic bah!!!!!Capisci?Exista vreo versiune animata/neanimata a Silmarillionului?
Gata am priceput...paginile dreku trebuie fixate! |
Originally Posted by Le-Martin:
Nu comentez nimik pana nu le vad ... chestia este k io sunt maniak shi nu ma intereseaza ce e marpha sau nu. Oamenii au gusturi diferite shi asha a fost shi cu muzica LOTR inainte de film ... lamenturile ptr Gandalf shi Lothlorien - care cica nu ar fi fost cine shtie ce da' mie mi-au placut la nebunie - au surprins magia elfilor incredibil de bine shi de nemaipomenit - dar sunt persoane kre nu au "gustat" muzica aia - io nu fac parte din grupul lor ... Inca odata Gandalf este din punct de vedere vocal MAGNIFIC shi GENIAL din cuvintele tale :D Tzie cum tzi s-a parut Ian McKellan in rolul lui Gandalf in astea 3 filme a lui Pee Jay ? |
+ ash vrea o noua ecranizare a celor 6 cartzi a lui Tolkien animated shi ceva in stil ANIME dk se poate sa iasa ... super Pizdakis ... :lol: |
|
de ce nu va inregistrati seria Star Wars de pe Cartoon Network??? |
Originally Posted by Undomiel:
Sa moara mama. de cate ori vreau sa-l vad, trebe` sa merg la lucru... |
E Star Wars la CN??? E in romana?
Ian McKellan a fost super tare in rolul lui Gandalf! Preferatul meu din film! |
Nu e in romaneshte. E in engleza. Da` ce? Nu intzelegi engleza? |
MA PISSSSSSSSH IN GURA LOR DACA AU CRETINII DREKU TUPEUL SA FACA SILMARILLIONUL ANIME!!!!!!EREZIE!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
|
Hahahaha! Itzi dai seama? Sailor Moon o sa fie Galadriel shi Sailor Mars Arwen. Tuxedo Mask o sa fie Aragorn. BESTIAL! ;) |
aaaaaaaahhhhh....u'r killing me...mai bine aduceati o pereche de cutzitoace si mi le 'plantatzi' in spate..... :evil: Am draci. :evil:
|
Imagineaza-tzi. Chibi Moon ar fi fost pe post de Frodo. ;) |
Eu nu mai scriu aici.... :x capisci?Tu chiaer n-ai mila? :wink: Waaaaaahhhhh...tocmai am vizualizat...o sa am cosmaruri toata noaptea...Goddamnit!
|
Pai tocmai! Daca era in romana nu ma mai uitam la el! Asa ca e in engleza... e bine :) |
|
Cam asha e. Poate mai bine de vre-o luna. Shi eu un singur epison am prins. Shi aia din cauza ca nu ma grabeam la lucru.
|
:lol: Gatah mey! Nu mai fac din astea ca o sa ai coshmaruri. ;) Da` mai asta, ca nu ma pot abtzine. Imagineaza-tzi pe Tinuviel cu OCHII AIA MARI( :o )de animeuri cum vorbeshte cu Beren pe japoneza... 8) Sorry...nu m-am putut abtzine... ;) |
Eu nu ma mai uit la CN de cand au inceput sa-l traduca in RO... asa ca nu m-am mai uitat deloc si nici n-am aflat de difuzarea Clone Wars-ului :roll:
|
|
Bey, ce ar fi sa trecetzi discutzia asta la Star Wars. Suntem la LOTR, God damn it!!!! :evil:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:15. |