|  | 
| 
 regizoare născută în basarabia. | 
| 
 habar nu am .... :) | 
| 
 regizoarea participă în turneul iconosclast al lui mercutio. nu și filmul cu posterul. | 
| 
 Muratova. Pe imdb, majoritatea filmelor sale nu au postere, iar sa caut pe gugal mi-e lene. | 
| 
 păi nu ai făcut mare lucru, omule, pentru că muratova e singura regizoare din lista aia, restul sunt regizori. măcar dacă erau două, ca să se poate spune că ai ghicit, adică ai ales între cel puțin două. așa ..:)) hai caută, lasă lenea, că faci celulită. | 
| 
 A, da? :))  N-am verificat lista, doar ce scosesem acum vreo 2 zile Sindromul si observasem ca-i nascuta in Basarabia. Si am zis 'ding!'.  Ajuta-ma un pic, zi-mi macar de unde sa incep cautarea, sus-jos, jos-sus? | 
| 
 realizat după 2000 | 
| 
 Multumesc! Nastrojschik #:-S  | 
| 
 Finnaly, you're sweating too:D | 
| 
 | 
| 
 Regizor neamt, cu ştate vechi, produce si astazi. Unul dintre filmele preferate de-ale dansului. | 
| 
 Pina Balerina ?? | 
| 
 Noo, celalalt neamt, cu 3 ani mai in varsta ;) | 
| 
 Pff, Haneke... | 
| 
 Code Unknown? | 
| 
 Nope, mai vechi, p-asta nu l-am vazut inca.  Finalul filmului e tulburator sau, daca nu, cu siguranta nu te lasa indiferent.:-S | 
| 
 Atunci sigur e Der Siebente Kontinent.Si apropo de Code Inconnu,nu-ti bate capul cu el ca e slabut. | 
| 
 Dap. Mersi pt atentionare, dar vreau sa-l vad, oricum. Nu acum, ca nu e pe lista prioritatilor, dar..candva. | 
| 
 A si cedez. | 
| 
  | 
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |