![]() |
recomand, la umbra, cu un whisky cu gheata,
acest Ronan Hardiman, cel care pune foc sub talpile trupei lui Michael Flatley. of course, sa fiti si un excelent dansator/dansatoare... like me and Ioana... Ronan Hardiman - Cry of the Celts - Sula Ruin - Celtic Dream - Warriors - Gypsy - Breakout - The Lord of the Dance - Spirit in the New World - Fiery Nights - Lament - Siamsa - Our Wedding Day - Stolen Kiss - Nightmare - Victory |
pt. herbert: si spune, cand dansezi tu la umbra, nu iti cade paharul din mana?
|
Originally Posted by EgoN:
intai bei, pe urma dansesezi, apoi iar bei si iar dansezi... in timpul dansului lasi paharul din mana... la final te... moooti... daca mai e vreo nelamurire - cu placere... P.S. tre' sa ai un tricou de rezerva, ca transpiri rau... |
deja imi inkipui cum iti fluturi prin aer tricoul tau ADIBAS, jilav de atata transpiratie. Sa cante muzica!
|
Originally Posted by EgoN:
Bautorii de 2 prune viseaza zeama de plosnita cu gheatza. |
Muzica de intepat venele - daca nu va e frica de ace - ca papusile voodoo muzica de intepat placile dentare - pina se pune de turntablism ascultata in banda lui moebius:
Bjork - Bachelorette + Hooverphonic - Sad Song (I recorded the sound of your heart/ I recorded the sound of your eyes/ And I converted them into this sad song/ That modulated these mysterious lights) Muzica de gestanta, cel putin mie asa imi suna a organism parazitar ce inoata cunoscut sub numele de fat: Lamb - Alien (This was a body/ Now it's a home/ For you my little alien...I hope it's cosy in there) S-ar putea interpreta si drept intromisie, dar. |
Camp Lo - Coolie High - old school numai ptr cunoscatori (handle with care)
Infamous Mobb - Empty Out (Reload) feat. Prodigy |
Originally Posted by herbert:
.si eu care credeam ca herbert e un om rau. aparentele inseala. ;) |
"Studiu" de Bach... aproape tot ce am: concerte de vioara, sonate de vioara, Concertele Brandenburgice, suite orchestrale (cateva), suite pentru violoncel si Arta Fugii...
|
Originally Posted by MinRep:
|
shuffle
|
Originally Posted by M0n0:
Intre timp: Sibelius - Simfonia a cincea "Studiu" de AC/DC - Live |
Bjork - Medulla
James - Getting away with it (live) Pulp - His 'n' Hers Pulp - Different Class Pulp - This is hardcore |
Heimtaerde -
Die Offenbarung Moerder Ich hab' die Nacht geträumet ...electro, industrial, gothic, dark |
facem ce facem si tot la "clasici" ne intoarcem
Maiden- Fear of the Dark |
Originally Posted by silver_boy:
+ Iron Maiden, Killers & Piece of Mind |
de pe albumul Mellowdramatic, semnat A Forest Mighty Black
Minigame, Everything, Tides, Fresh in My Mind (extra, extra, extra) |
biohazard - dead to me
|
coldplay live 2003. muzica pt scaritze :)
|
coldplay-- coldplay--coldplay-- coldplay... parachutes, x & y. all time favorite: yellow. chris martin, love ya.......
|
All times are GMT +2. The time now is 21:15. |