![]() |
Originally Posted by films4all:
Da' ce greu era sa-l intrebe ce are...Si sa se uite si ea din cand in cand la un meci :) Si pe urma cu sex de bucurie sau de consolare. |
v-am mai spus ( v-am mai spus?) nu existã decât 5 bancuri generice pe lume, 5 bancuri în-temeietoare de la care se revendicã toate celelalte bancuri, restul sunt variante...eu ºtiu doar 4..aveam un amic care îl ºtia ºi pe-al 5-lea dar s-a mutat din oraº hehe
k banc (k tot m-am gandit la Robinson zilele-astea): Prin oceanul Pacific trece un vapor. Unul dintre pasagerii aflati pe punte observa pe o insulita un tip in zdrenþe care se agitã spasmodic, urlã, fîlfîie din mâini...Pasagerul îl întreabã pe cãpitan: Dom cãpitan, aveþi idee... cine-i tipu? - Domle, habar n-am...tot ce pot sã vã spun e cã de fiecare datã când trecem pe-aici se bucurã fantastic...probabil vreun fan al companiei noastre, ºtiu io... În fine, mai sunt ºi oameni dãºtia..joviali, energici...vã servesc c-o cafeluþã? |
Doi orbi la cinema. Incepe proiectia.
- Ba tu vezi ceva? - Nu. Da' tu? - Nici eu. - Atunci hai mai in fata! Doi sobolani intr-un cinematograf mancau o rola de film. Unul din ei: -Ei, cum e, iti place filmul? -Bai, parca mai mult mi-a placut cartea. Un pescar prinde un peste imens si spune: Te fac o cina copioasa! Pestele: Multumesc, am mancat deja, n-ai putea sa ma duci la un film? Varianta: Un politist gaseste un pinguin pe strada si il duce la sectie. Seful sectiei se rasteste la el: - Ce faci cu pinguinul asta aici in sectie? Du-l la gradina zoologica!! A doua zi, politistul apare din nou cu pinguinul. - Parca ti-am spus sa-l duci la zoo, zice nervos seful. - Am fost ieri, sefule, sa traiti! Azi mergem la cinema! Una, cu sotul la cinema, ii sopteste la ureche: auzi iubitule, tipul de linga mine e hot, dar sint cu ochii pe el, stai linistit... de unde stii, o intreaba el, ti-a furat ceva? Nu, raspunde ea, dar de o ora tot incearca sa-mi sterpeleasca steriletul. |
Stiti ce zice o femeie maritata cand vine acasa sotul ei si o prinde cu amantul in pat?
Englezoaica: "Giony, eu ti-am spus sa dai un telefon inainte sa vii acasa!" Frantuzoaica: "Hai, mai Jorj, ca da cand te astept sa vii s-o facem in trei" Unguroaica: "Bai Ianos, tu crezi ce vezi sau ce spun eu?" Evreica: "Cum mai Itic mai, asta nu esti tu?" Romanca: "Aoleu, mai Ioane, numa in cap sa nu-mi dai!" |
Doi cinefili merg pe strada. Unul are o datorie la celalalt.
-"Show me the money!" La care cel cu datoria, facand pe De Niro: -"Are you talking to me?" (films4all si planmaker, dupa examenul UNATC-ist, 2008) |
In compania unor prieteni, Vasile are o mina trista.
- Ce-i cu tine, Vasile? - Am aflat ca sotia mea are SIDA... ...dupa o pauza: - Am glumit, baieti...ce v-ati ingalbenit asa? |
Doi cinefili, tata si fiu, se uita la un film.
La un moment dat, fiul isi scoate mana din pantaloni, se intoarce catre tata si-i zice: -Nu mi-a iesit filmul... -Pai ce s-a intamplat.. n-a mai vrut ea? -Nu, ea n-a existat, n-a mai vrut el. Scenariul nu-l punea intr-o pozitie buna. Nu-i nimic fiule, ii tin eu locul, daca nu te deranjeaza sa.. dormi cu mine. La care fiul ridicandu-se in picioare... -Ce.. si tu..esti..? Tatal incuviinteaza din cap. -Daia n-am cunoscut-o niciodata pe mama... |
Asta e banc ?
|
Originally Posted by redmen:
Well, citisem bancul lui Proli si am dedus ca un banc nu trebuie sa fie neaparat comic (ca nici al lui nu e) asa ca mi-am adus aminte de asta :P E.. intr-un fel comic :P |
bancul lui proli e f. comic si-i intelegi si poanta :)
|
Se scrie "Prolly" - si nu înteleg care-i problema cu bancul lui, e la fix: scurt, clar si cu umor. :)
Intr-un fel, e o variantä mult mai bunä a unuia vechi, de dinainte de SIDA: Gigel cätre Sändel, telegramä de la mare: Punctul 1: M-am întâlnit cu nevastä-ta. Punctul 2: Ne simtim minunat. Punctul 3: Ce zici de punctul 2? ;) Sändel cätre Gigel, telegramä de la Bucuresti: Punctul 1: Si eu m-am întâlnit cu nevastä-ta. Punctul 2: Si noi ne simtim minunat. Punctul 3: Ce zici de punctul 2? ;) Gigel cätre Sändel, telegramä de la mare: Punctul 1: Vremea e minunatä. Punctul 2: M-am culcat cu nevastä-ta. Punctul 3: Ce zici de punctul 2? ;) Sändel cätre Gigel, telegramä de la Bucuresti: Punctul 1: Mä bucur cä vremea e minunatä. Punctul 2: Nevastä-mea e sifiliticä. Punctul 3: Ce zici de punctul 2? ;) * * * Mi-am amintit încä unul (färä legäturä cu astea), vechi da' drägut: Moare Itic. Strul se duce si dä anunt: "Muri Itic." Functionara, zice: - Domnule, eu vä înteleg cä vreti sä faceti economie, da' s♪2 stiti cä noi oricum vä taxäm pentru minimum patru cuvinte. - Aha... Mda. Bine, atunci scrieti: "Muri Itic vând Trabant." |
Bancul lui Prolly are un umor cam negru... :sick:
|
strategie eficienta pentru a verifica fidelitatea consoartei
eu le-as fi zis dupa o ora ca era o gluma sau a doua zi |
Apropo, am postat si eu un räspuns (si douä bancuri), cvasi-simultan cu voi (chiar în timp ce posta Mafalda cu-o mânä, si cu cealaltä mä suna pe mine! ;) ), asa cä-s pe pagina hailantä.
|
Sau dupa ca isi faceau testil HIV! :lol:
|
Originally Posted by mafalda:
:lol: |
Originally Posted by StefanDo:
Super. Bravo! |
Un banc de nota 10 indeed.
|
Asta e tare :lol:
Conversatie: eu: ...de fapt un studiu zice ca 85% dintre femei sunt proaste ea: ...eu fac parte din restu de 25%! |
Misto ar fi fost dacä zicea:
- Eu fac parte din celelalte 85%. |
All times are GMT +2. The time now is 02:04. |