Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

iepurilah 23 Jun 2004 15:14

Mah...blat se cheama cand in urma unui rezultat castiga numai o echipa.

Azi Olanda - Letonia 3-1
Cehia - Germania 1-2(desi imi doresc mult de tot o victorie a cehilor, asta cred ca o sa fie rezultatul)

MinRep 23 Jun 2004 15:19

Originally Posted by iepurilah:

Sa-i spunem, atunci, aranjament, schmenn, intelegere sau cheating. 8) 8) 8)

Jay 23 Jun 2004 16:12

Teoria consipratiei:

Nu am tinut cu Italia si nu am sa tin vreodata. De ce??? Atunci cand esti o echipa plina de vedete si pretentii si marchezi un gol si apoi de sigilezi in aparare, sau cand marea vedeta internationala Totii da un exemplu de "fairplay" de toata frumusetea(invatat probabil de la romanii fugiti prin Italia la furat) sau cand presa italiana deja catalogheaza meciul blat cu 24 de ore inainte. Si sa mai punem faptul ca S-AU CINUIT cu o Bulgaria, vai de capul ei....Sa le fie rusine.....
Danemarca si Suedia.... Pai ce sa le spui, sa speculezi poti...,dar ele si-au vazut de treaba si au facut egal cu o Italia "sudata in aparare". Este o diferenta enorma intre caracterul scandinavic si cel latin. Italienii se bat cu pumnii in piept ca mama ce jucatori au si ce pretentii....in contra cu calmul si modestia nordicilor...S-a vazut..... Hai sa fim seriosi.... CIAO Italia ....

Azi .... Olanda va castiga, dar cu greu...
Iar, cehii o sa i-a bataie de la o Germanie cu cutitu'(pardon cacofonia) la os...

iepurilah 23 Jun 2004 17:57

Originally Posted by MinRep:

Sa-i spunem, atunci, aranjament, schmenn, intelegere sau cheating. 8) 8) 8)

Din moment ce nici una nu avea nimic de pierdut, mi se pare in regula. Ca doar nu se apucau Suedia si Danemarca sa se taie pe teren de dragul Italiei
Desi ar fi cea mai mare nedreptate la Euro2004, si eu cred ca Olanda o sa plece acasa :((

Freaak 23 Jun 2004 18:06

Astazi se califica Cehia si Olanda. Cat despre ieri, v-am zis eu ca o sa fie egal. Si iepuilah are dreptate, n-a fost neaparat blat. ... si totusi, cum a reusit Sorensen sa greseasca tocmai mingea aceea?

Danny 23 Jun 2004 19:11

Olanda-Letonia 2-0
Germania-Cehia 1-0

Ionutz55 23 Jun 2004 20:12

Originally Posted by iepurilah:

Azi Olanda - Letonia 3-1
Cehia - Germania 1-2(desi imi doresc mult de tot o victorie a cehilor, asta cred ca o sa fie rezultatul)

so crezi tu ca asta inseamna. stai linistit ca daca trebuia sa castige 1 din cele doua echipe nordice pt a scoate italia si a merge ambele in sferturi asa se intampla
FUCKLennart Johansson
astazi Olanda-Letonia 3-0
Germania-Cehia 2-1

Ionutz55 23 Jun 2004 20:17

Originally Posted by Freaak:

Astazi se califica Cehia si Olanda. Cat despre ieri, v-am zis eu ca o sa fie egal. Si iepuilah are dreptate, n-a fost neaparat blat. ... si totusi, cum a reusit Sorensen sa greseasca tocmai mingea aceea?

pai sigur ca nu a fost blat, mai ales la golul suedezilor de 2-2
cum dracu cand portarul danez agatase mingea si putea sa o retina, dar el a respins mingea in fatza, mai suntetzi siguri ca nu a fost blat?

Sm�agol-Gollum 23 Jun 2004 21:07

1-0 germania
mijto voleul lui ballack....

Sm�agol-Gollum 23 Jun 2004 21:16

1-1 germania-cehia
1-0 pt olanda
a cam imbatrinit kahn asta...e cam mosneag

Ionutz55 23 Jun 2004 21:23

2-0 pt olandezi, ce naspa e sa depinzi de altzi

iepurilah 23 Jun 2004 21:26

sa speram ca rezista Cehia!

MinRep 23 Jun 2004 22:44

Bravo Cehia, pt. ca nu a facut blat (asta numai daca nu au platit olandezii, dar sa lasam asta...). Desi am tinut cu Germania, trebuie sa recunosc ca - daca au avut ceva ocazii in a doua repriza - jocul lor nu merita sa ajunga in sferturi.

Maine incepe balul! Voi reveni...

iepurilah 23 Jun 2004 23:40

Super rezutatul cehilor! Germania nu mai are nici o valoare! Acum sa vedem ce iese mai departe

Gaandalf 24 Jun 2004 09:45

dear bretheren, we are soooo screwed ... o sa ne calificam la poolivard ptr 2006 in Germania - Olanda s-a calificat shi Cehia se pare k e bazata de bazata. Dk nici akum nu ne calificam - suntem varza la fotbal. Sper sa ia masuri ai noshtrii - da' degeaba am pus-o.

iepurilah 24 Jun 2004 11:03

Originally Posted by Gaandalf:

dear bretheren, we are soooo screwed ... o sa ne calificam la poolivard ptr 2006 in Germania - Olanda s-a calificat shi Cehia se pare k e bazata de bazata. Dk nici akum nu ne calificam - suntem varza la fotbal. Sper sa ia masuri ai noshtrii - da' degeaba am pus-o.

Ca bine zici...eu nu mi-am mai facut iluzii ca ne calificam, de cand cu supermeciu' Olanda-Cehia :((

MinRep 24 Jun 2004 16:07

Azi, primul meci din sferturi... Eu risc un pronostic anti-gazde:
Portugalia - Anglia: 1-2 (GA)

Gaandalf 24 Jun 2004 16:11

Originally Posted by MinRep:

Azi, primul meci din sferturi... Eu risc un pronostic anti-gazde:
Portugalia - Anglia: 1-2 (GA)

Shi eu ma duc akum sa pariez - chiar vreau sa ma bag. DAr nu ma bag la scor - ma bag la victorie. Shi sper sa bata Anglia. :w00t:

MinRep 24 Jun 2004 16:14

La scor n-ai nici o sansa. De aia pun eu pronosticurile aici 8) .

Jay 24 Jun 2004 16:50

Eu voi merge pe mana portughezilor..... si voi avea dreptate... veti vedea....

All times are GMT +2. The time now is 19:42.