![]() |
are legatura cu drogurile( gen consumatori/producatori)?
|
Nu. După cum vezi, România și țări precum Columbia sunt ambele colorate cu verde.
|
Cu rosu sunt state pentru care romanii au nevoie de viza.
|
Uite cine călătorește în străinătate!
Ei, și cu galben ce era? |
Nu-mi dau seama ce poate fi cu galben. Ceva intermediar? :-?
|
nu pot sa cred ca japonia nu mai cere viza pentru romani! au fost atat de scarbosi in 2004, a trebuit sa le dau programul deplasarilor pe zile, mai ceva ca la rusi
|
Originally Posted by Judex:
În țările cu galben viza se poate obține pe loc la punctul de trecere a frontierei.
Originally Posted by StefanDo:
Nu mai e nevoie, din septembrie 2009. Pentru cei interesați, iată lista completă și adusă la zi destul de frecvent aici: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc...&idlnk=4&cat=5 |
Am vaga impresie ca trebuie sa urc o harta. Hai inca una simpla ca sa trecem mai departe:
![]() |
La asta te-ai gândit?
http://www.eatliver.com/i.php?n=2174 |
Yup. Your turn! ;)
|
Ceva mai exotic:
![]() |
E vorba de accidente, morti? numar de tigari fumate? stiu ca nici una din cele spuse de mine nu-i exotica :( dar nu prea imi vin alte idei. daca nu-i nici una din astea ma dau batuta :)) dar sint curioasa, asa ca poate mai dai un indiciu.
|
E vorba într-adevăr de niște incidente nedorite și cu urmări. Încercați să identificați tipul de incident după dispunerea geografică a arealurilor relativ compacte de pe hartă.
|
Femei abuzate?
|
Da, și femei, și bărbați abuzați dar nu în sensul cel mai evident, adică de către semenii lor.
|
Cred ca m-am prins. Automutilari sau alte practici religioase.
|
Măi, la ce vă gândiți! E ceva mai natural...
|
numărul morţilor în dezastre naturale ...
|
Ceva mai puțin grav.
|
Ndri
|
nr. persoanelor afectate de inundatii ?
|
Tatuaje?
|
Originally Posted by paul_aramis:
Nu înțeleg.
Originally Posted by toamna-lui-1900:
Nu. Fenomenul nu are așa mare legătură cu debitul apelor curgătoare.
Originally Posted by anaemona:
Nu. E mai grav decât să ți se facă un tatuaj. |
numarul oamenilor afectati de ceva boala... ma gandesc...:-/ probabil mai rara...
|
Oameni infectati cu SIDA
|
cu siguranta nu, are legatura cu zonele dintre tropice
|
Dragonfly e cel mai aproape, dar încă departe.
|
vilenta domestica, abuzuri?... pfff habar nu am. ma gandeam la Alzheimer dar am cautat ceva harti pe net si nu se potrivesc cu descrierea... :(
|
E vorba de incidente în care vina nu e în general a oamenilor.
|
incendii?
|
Nu. Nu e vorba de distrugeri materiale.
|
Saracie? Subnutritie?
|
Nu, e vorba de situație acută, nu cronică.
|
mortalitatea infantila ? malarie ? defrisari ? eroziunea solului ? accidente de munca ?
|
Numarul de cazuri de febra tifoida? Sau de lepra...
|
|
sa ne amintim mereu de micile placeri ale vietii,....:-S
![]() |
Ce tare :)). Harta care arata cat de fericiti sunt oamenii. Cedez ca-i tarziu si mi-e somn :P
|
bravo prima incercare...cam rapid!:)
|
vds, ne-ai uitat?
OK, propun eu ceva, dar banal, că n-am inspirație. ![]() |
Alfabetizare cumva? Ai spus ca-i simplu :)
suflarea_din_ceafa - cam orice cautare faci dupa o harta pe google apare si harta pusa de tine, asa am remarcat-o si eu incercind sa descopar ghicitoarea lui Ipu. |
Nu cred ca cei din America de Sud sunt mai scolarizati ca noi, nici chiar asa de prosti nu suntem!
Si ce reprezinta zonele gri..ca nu sunt in legenda! |
N-are legătură cu alfabetizarea, educația.
|
Oricum, am banuit ca e vorba de un factor social. Am descoperit pina la urma :), populatia care traieste in mediu urban.
|
Dacă nimeni nu mai postează...
![]() |
Ipule, da un indiciu, bitte, ca nu cred ca e aia cu petrolul. Si schimba, te rog, avatarul, ca-mi vine sa borasc!:-&
|
Nu mai dau indicii, ca să-și pună lumea mintea la contribuție, pentru că acum soluția e perfect deductibilă.
Lasă că și avatarul tău îmi produce greață la modul propriu, fizi(ologi)c, și acum: discrepanța dintre ceea ce arată el și ceea ce se ascunde în spatele lui e ca diferența aia dintre ce receptează ochiul și urechea internă atunci când călătorești cu automobilul sau cu vaporul. Dar asta nu-mi dă dreptul să-ți cer să-l schimbi. Eu l-am ales pe al meu pentru mesajul sobru pe care-l transmite, mai ales că ultimul avatar mi-a atras numai neplăceri, din cauză că avea ceva diabolic nedelușit în el, care-i făcea pe mulți să citească orice scriam ca și cum ar fi fost scris într-o cheie onctuos-malițioasă, chiar și pe cei care erau așa ei înșiși. |
Am inteles. Iti place mai mult ala decat draga de Gwyneth. Sa fii sanatos! :P
|
M-ai făcut să descopăr un lucru: acum par prea serios, chiar prost-dispus, agresiv.
În sfârșit m-am prins și eu: era vorba de Shakespeare îndrăgostit... Altfel, harta nu mai e de-aia de bâjbâit, ci ilustrează un fenomen identificabil prin deducție. |
Ceva cu colonii?
AAAAAAAA, nu, zone care au pamant sub nivelul marii. :P |
All times are GMT +2. The time now is 19:12. |