Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Horror (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=249)
-   -   Ultimul horror vazut (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96227)

Windom 17 Jan 2010 18:35

SAW VI

Primul Saw şi-a cîştigat un binemeritat statut de horror cult. Original si inteligent, ramine şi unul dintre favoritele mele atunci cînd vine vorba de horror contemporan. De ce oare filmele astea trebuie să aibă continuări de tot căcatul? Am acceptat cu chiu cu vai 2 şi 3, însă după ce au început să-mi insulte inteligenţa în 4, am zis pas la 5.
De 6 nici nu m-am mai interesat, am zis că nu mai merită să pierd timpul. Am auzit în stînga şi-n dreapta însă cum că e MAREA REVENIRE ÎN FORMĂ, cel mai cel, după original, că de data asta avem parte şi de o poveste cît de cît consistentă, nu doar de gore pe pîine. Am devenit curios şi am zis să-i mai dau o şansă... Big fuckin’ mistake. It’s the same old shit... Aceeaşi poveste plină de momente neverosimile, însăilată doar pentru a constitui un vehicol de livrare al gore-ului (care abundă, într-adevăr, e singurul punct forte al filmului), aceleaşi personaje ridicole...
După cum se termină, se pare că o să avem parte şi de 7 (nu ştiu pînă la cît vor să ajungă), dar eu nu mai vreau să aud de asemenea dude... Îţi satisfac nevoia de blood & guts, însă nu e de ajuns, dacă restul sucks... Eventual, să-l pui din cînd în cînd, aşa, măcar pentru zgomotul de fundal, atunci cînd faci fitness ori sex, Patrick Bateman style...B-) >:)

SoricicaMov 31 Jan 2010 18:02

Trilogia Feast. Hmm, what's wrong with me?!? Majoritatea apreciaza pozitiv 1 si scad apoi cu 2 si 3, la mine e tocmai invers, mi-a placut 2 la nebunie, 3 e si el bun, iara 1 cel mai slab, desi am notat si 1 si 3 cu 8. Si stiu si de ce mi-a placut 2 ~ pentru ca e cel mai amuzant dintre ele, well I guess I'm into sick humor; imi pare rau pentru batranica si copil, dar contextul e chiar comic, so don't throw a monster at me just because I liked it O:-)

Kramer 04 Feb 2010 13:50

Tooth and Nail - Nu am rezistat la tot. După 50 de minute l-am oprit. E groaznic de prost. Începutul a fost căt de căt bun, dau încet s-a transformat într-un mare fâs. A participat la After Dark Horrorfest 2007.

Paranormal Activity - M-am uitat la el că am înţeles că e înfricoşător. La dracu, singurul lucru care m-a speriat a fost femeia aia exorcizată din clip şi asta numai că m-am uitat la ceas şi câd m-.am uitat la ecran am văzut-o ea aia ţipând.

Next on the list: I spit on your grave! (1978)

vave 05 Feb 2010 19:21

Deşi nu sunt convinsă că merită încadrate la horror: trilogia Cube. Singurul care mi-a plăcut a fost al doilea, Hypercube.

Windom 05 Feb 2010 19:43

Originally Posted by vave:

Deşi nu sunt convinsă că merită încadrate la horror: trilogia Cube. Singurul care mi-a plăcut a fost al doilea, Hypercube.

Al doilea?/:) Primul a fost totul. Restul e tacere...(:|

vave 05 Feb 2010 19:46

Originally Posted by Windom:

Originally Posted by vave:

Al doilea?/:) Primul a fost totul. Restul e tacere...(:|

Primul? :-?

M-a enervat enorm primul cu faza aproape de final în care el mai stă şi o mai gândeşte. :))

shadowofnight 05 Feb 2010 22:43

A L'interior, sau cum s-o scrie.

Hmm...un 5? 6? Mi-a placut cum a jucat tipa rea. Dar m-a si enervat cu foarfeca aia a ei. :|

pipes 05 Feb 2010 23:19

windom, de la bun inceput s-a semnat pentru 8 bucati SAW. deci mai ai de inghitit inca 2. urmatorul sigur e 3D. enjoy!

Windom 06 Feb 2010 07:55

Originally Posted by pipes:

windom, de la bun inceput s-a semnat pentru 8 bucati SAW. deci mai ai de inghitit inca 2. urmatorul sigur e 3D. enjoy!

Pe ultimele 2 le voi folosi strict pe post de stimulent sexual...>:) In rest, franciza nu mai prezinta interes pentru mine...(:|

Cinemania 08 Feb 2010 07:46

SAW VI

Primul Saw şi-a cîştigat un binemeritat statut de horror cult. Original si inteligent, ramine şi unul dintre favoritele mele atunci cînd vine vorba de horror contemporan. De ce oare filmele astea trebuie să aibă continuări de tot căcatul? Am acceptat cu chiu cu vai 2 şi 3, însă după ce au început să-mi insulte inteligenţa în 4, am zis pas la 5.
De 6 nici nu m-am mai interesat, am zis că nu mai merită să pierd timpul. Am auzit în stînga şi-n dreapta însă cum că e MAREA REVENIRE ÎN FORMĂ, cel mai cel, după original, că de data asta avem parte şi de o poveste cît de cît consistentă, nu doar de gore pe pîine. Am devenit curios şi am zis să-i mai dau o şansă... Big fuckin’ mistake. It’s the same old shit...

It’s the same old shit

marcusARCUS 08 Feb 2010 09:10

Toata retrospectiva Zombie,Vampiri si alti morti vii. :D

foxyroxy 14 Feb 2010 22:13

The Collector un film care mi s-a parut altfel in sensul bun al cuvantului,macar nu m-a plictisit ca Wrong turn 3.

Windom 23 Feb 2010 08:40

Summer's Blood - un rip-off destul de debil dupa The Girl Next Door, cu ceva elemente din Dad Savage. Taticul este destul de ok, cred ca e si punctul forte al filmului, astfel ca ultima parte (in care acesta apare) e si cea mai dezghetata. Pina acolo insa, plictis si iar plictis...(:|

PoliFanAthic 05 Mar 2010 11:10

Poultrygeist: Night of the Chicken Dead.

Must see pentru splatter, gore si comentariile foarte pertinente vizavi de profunzimea acestei lumi.

omudindulap 07 Mar 2010 21:31

Case 39. Un film bun, cu atmosfera, ceva clisee, dar per total un film reusit., desi aveam ceva dubii vazand comentariile potrivnice.

EgOisM 08 Mar 2010 18:39

Mie 39 mi s-a parut un jeg....complet previzibil ,plin de clisee,deja m-am saturat de Jodelle si dramele ei...daca o mai vad intr-un film de genul imi smulg parul din cap...So BORING!

omudindulap 09 Mar 2010 22:21

Cum spunea cineva de pe forum, even if you know the destination, enjoy the ride. Mie nu mi s-a parut chiar un jeg, I' ve seen worse.

vlad4s 12 Mar 2010 21:40

a da si ultimul horror vazut de moi e Legion care nu e cine stie ce la partea horror.Putea mult mai bn,dar regizorul a stat mai mult pe poveste si efecte speciale.Pacat:-?

EgOisM 13 Mar 2010 09:45

Originally Posted by vlad4s:

a da si ultimul horror vazut de moi e Legion care nu e cine stie ce la partea horror.Putea mult mai bn,dar regizorul a stat mai mult pe poveste si efecte speciale.Pacat:-?

Legion este cel mai penibil si nenorocit film recent.
Jignesti genul horror daca il introduci aici...Oricum...cica este un fel de razboi intre umanitate si supernatural(pt ca ezit sa ii numesc pe aia ingeri),si da copy-paste din Terminatorul cu succes.
Singurul motiv pentru care am urmarit filmul asta pana la final a fost datorita lui Kevin Durand..restul...(:|

Camelein696 14 Mar 2010 11:09

Forget me not
Slab de tot! Clisee clisee clisee :-q

bogdan0125 14 Mar 2010 19:08

Nu prea ma uit la filme horror. Ultimul pe care l-am vazut este Zombiland dar ala a fost mai mult comedie decat horror. Nu m-a speriat deloc.

quills 21 Mar 2010 07:50

Teeth (2007) - e un film horror doar din punctul de vedere al barbatilor, :D .

EgOisM 21 Mar 2010 10:56

Originally Posted by quills:

Nu cred ca se poate numi horror..dar ma rog..e o porcarie de film:)

Cinemania 21 Mar 2010 13:38

M-ai pierdut aici. :-?

EgOisM 21 Mar 2010 14:10

Originally Posted by Cinemania:

M-ai pierdut aici. :-?

Cred ca se referea la faptul ca in subiectul filmului tipa avea un fel de dinti in vagin:))

Windom 21 Mar 2010 14:45

Originally Posted by EgOisM:

Nu sint de acord cu afirmatia ca e o porcarie. Nu prea e horror, intr-adevar, e o satira, asemanatoare unor episoade din Masters of Horror.

EgOisM 21 Mar 2010 14:59

Originally Posted by EgOisM:

Nu sint de acord cu afirmatia ca e o porcarie. Nu prea e horror, intr-adevar, e o satira, asemanatoare unor episoade din Masters of Horror.

Nu pot compara filmul asta cu episoadele din Maters of Horror,oricat as incerca...nu mi-a placut mie...

SoricicaMov 21 Mar 2010 17:40

"Three things are insatiable: the desert, the grave, and a woman's vulva"

Mie gagica asta din Teeth mi-a placut la nebunie, zau de nu as face din ea a female super-hero, nu ca as fi eu un spirit vindicativ la adresa masculilor, dar unii ar merita sa fie bagati putin in sperieti de ideea de a fi molfaiti intr-un mod cu totul aparte, cred ca ar reeduca sexual generatii intregi de barbati :)) (si eu acum ca vrabia ce viseaza ca vrabioiul sa aiba si malai mult, sa fie si penos si sa nu ciripeasca pe la alte cuiburi, mituri tata! ca si asta cu vagina dentata!)

omudindulap 21 Mar 2010 20:57

Vreau si eu un horror bun, de preferat din anii 2000. Am cumparat Crazies si Ils, dar inca nu am avut dispozitia necesara. Someone, pls.
Fara Drag me to hell si alte porcarii.
Si daca e cu sange, cu atat mai bine. Muuult sange..>:)

shadowofnight 21 Mar 2010 21:41

The Final (2010) - Asta e unul din cele mai sadice filme pe care le-am vazut:)):)).
Cat de tare a fost!!! Exact pe gustul meu, daca mai stiti filme asemanatoare, graiti. :D:D
Nota mea: 8.5.

omudindulap 22 Mar 2010 00:34

Ils, 2006, cred.
O pierdere de timp. Actiunea filmului are loc in Romanica, la Snagov. Niste frantuji sunt atacati in propria casa de niste aurolaci autohtoni. Pe tot parcursul filmului asistam la un joc de-a prinde-ma, daca poti, timp in care agresorii nu stiu daca se intalnesc de 2 ori pe parcursul filmului cu victimele. Nu tu tensiune, nu tu sange. Ma asteptam la mai mult de la francezi.:(

omudindulap 23 Mar 2010 00:47

The Collector.

Fucking great.>:) Multam Windom.

Medicate 23 Mar 2010 16:45

The collector ... cel cu Samuel Jackson ?

Medicate 23 Mar 2010 16:47

Revin :de fapt era The bone collector si il avea ca protagonist pe Denzel W.

quills 23 Mar 2010 16:58

Originally Posted by SoricicaMov:

Mie gagica asta din Teeth mi-a placut la nebunie!

si mie, :"> ...de fapt, filmul asta mi-a starnit niste pofte....ceva de groaza, :)) .

omudindulap 23 Mar 2010 19:10

Originally Posted by Medicate:

http://www.imdb.com/title/tt0844479/

vlad4s 23 Mar 2010 19:43

vampiri - alte idei nu au:D

Imaginati - va o lume in care aproape toata lumea e vampir cu exceptia catorva norocosi supravietuitori de negasit.
Daca vampirii nu mai gasesc oameni e o problema:nu mai au sange si dak nu mai beau sange exista efcete secundare ca de exemplu:se transform intr - un fel de liliac cu inaltimea omului carora nu le pasa pe cine o sa omoare,ei doar vroiau sange.
Inafara de problema asta, vampirii au inceput sa se bata pe sange si totul este in mainile lui Edward(Hawke).Cum asa?El este un hematolog si lucra la o "potiune" care sa inlocuiasca sangele.In drum spre casa da de cativa supravietuitori pe care ii ajuta sa scape de politie.(am uitat sa va spun ca aceasta lume a vampirilor,ei fac absolut ce faceam si noi:exista cafenele restaurante cersetori...tot).
Edward avea o parte mai omeneasca si refuza sa bea sange uman si avea probleme de familie cu fratisu.
Pana la urma se imprieteneste cu supravietuitorii printre care un ex - vampir acum om.Afland asta, doctorul a inceput sa lucreze la un leac care sa il raspandeasca peste tot.
La finalul filmului se intampla o mica lovitura cu sange tratat,dar nu a mers prea bine.
Astept sequelul deoarece a fost un film bun si sper sa fie si mai bun sequelul.
:D

Medicate 23 Mar 2010 23:03

Originally Posted by omudindulap:

Originally Posted by Medicate:

http://www.imdb.com/title/tt0844479/

Am vazut despre ce e vorba si ma gandesc serios sa-l vizionez intr-un timp cat mai scurt !
Merci pentru sugestie !

omudindulap 24 Mar 2010 22:00

Calvaire

Nu la fel de bun ca Haute tensions sau Frontieres, dar decent, worth a try.

copila_satanista 25 Mar 2010 09:02

Saint Ange (2004) ...a avut pe ici pe colo cateva chestii, dar slabutz

foxyroxy 28 Mar 2010 19:13

Am apucat s avad Hostel (ambele).Mult zgomot pentru nimic.Ideea e interesanta dar parca nu-i asa horror filmul.Mai mult sange va rog!

quills 02 Apr 2010 19:38

Altered States (1980) - mai putin horror, mai mult psihedelic. Incearca niste raspunsuri la vesnicele probleme existentiale, dar aproape totul se rezuma la un calup de imagini de genul celor care te spala pe creier.

omudindulap 03 Apr 2010 00:16

Originally Posted by foxyroxy:

Am apucat s avad Hostel (ambele).Mult zgomot pentru nimic.Ideea e interesanta dar parca nu-i asa horror filmul.Mai mult sange va rog!

Pentru mai mult sange, incearca Martyrs. Pentru si mai mult sange, vezi A l'Interieur.
Pentru exagerat de mult blood, da o fuga la cea mai apropiata banca de sange. Sau intr-un parc, ca tot a venit primavara. Succes !

vlad4s 08 Apr 2010 07:18

Leatherface - The Texas chainsaw massacre 3
Destul de bun,dar ma asteptam la mai mult.

foxyroxy 09 Apr 2010 18:38

Amityville Horror
Mersi pentru recomandari omudindulap o sa le vad in curand :D

psihologu 14 Apr 2010 16:16

Horror

Fara sa ma laud , dar le-am vazut in proportie de 99% pe toate, acum imi vine in minte doar The Crazies......

SoricicaMov 14 Apr 2010 16:44

Originally Posted by psihologu:

Fara sa ma laud , dar le-am vazut in proportie de 99% pe toate, acum imi vine in minte doar The Crazies......

Ai sapte capete si paisprezece ochi? :-? Pe unu' Hercule il stii? Cica a vazut la fel de multe filme horror ca tine si se inspira din ele >:)

Cinemania 15 Apr 2010 06:17

Originally Posted by psihologu:

Ioi. Sub centura. Inseamna ca-i cunosti deja foarte bine pe astia gen Abel, Jesus si Saura, nu ? :-?

Windom 17 Apr 2010 10:33

Feast (2005)
Hell, yeah, now that's entertainment, like the fella said... Macar o data pe saptamina ai nevoie de o infuzie de asa ceva. Noroc cu Cinemaniacu', ca daca nu scotea filmul asta la inaintare poate nici nu dadeam peste el. Nu stiu cum de a fost trecut cu vederea si lansat direct pe dvd, merita o soarta mai buna.
Basically, avem aceleasi premise ca si in From Dusk till Down - aceeasi spelunca uitata de Dzo undeva in inima desertului, acelasi interval orar - from dusk till down. Nu avem insa parte de staruri, singura fata familiara e cea a lui Balthazar Getty, cu vreo 10 ani mai batrin si vreo 10 kile in plus fata de Lost Highway. Blood & guts din plin, actiune din plin, n-ai vreme de respiro si de cintarit lucrurile. Uneori acestea se incing prea tare si nu-ti dai exact seama cine pe cine kilareste (montajul e prea nebunesc pe alocuri astfel incit nu-ti permite sa vezi prea multe - poate si din ratiuni bugetare or fi optat pentru chestia asta). Replicile spirituale se succed una dupa alta in a good old redneck fashion, creaturile ce bat la usa sint destul de vag conturate insa asta nu-i un lucru rau, pina la urma.
Il recomand cu caldura tuturor celor care inca nu l-au vazut. Daca v-a placut From Dusk Till Down, cu siguranta o sa va placa si asta. Its much more fun.

SoricicaMov 17 Apr 2010 14:37

Feast (2005)
Hell, yeah, now that's entertainment.

Bravooo, Windom, te-ai infruptat din Feast :-bd Mie Feast 2 mi s-a parut cel mai amuzant, desi nici de 3 nu ma plang :))

All times are GMT +2. The time now is 20:03.