![]() |
SAW VI
Primul Saw şi-a cîştigat un binemeritat statut de horror cult. Original si inteligent, ramine şi unul dintre favoritele mele atunci cînd vine vorba de horror contemporan. De ce oare filmele astea trebuie să aibă continuări de tot căcatul? Am acceptat cu chiu cu vai 2 şi 3, însă după ce au început să-mi insulte inteligenţa în 4, am zis pas la 5. De 6 nici nu m-am mai interesat, am zis că nu mai merită să pierd timpul. Am auzit în stînga şi-n dreapta însă cum că e MAREA REVENIRE ÎN FORMĂ, cel mai cel, după original, că de data asta avem parte şi de o poveste cît de cît consistentă, nu doar de gore pe pîine. Am devenit curios şi am zis să-i mai dau o şansă... Big fuckin’ mistake. It’s the same old shit... Aceeaşi poveste plină de momente neverosimile, însăilată doar pentru a constitui un vehicol de livrare al gore-ului (care abundă, într-adevăr, e singurul punct forte al filmului), aceleaşi personaje ridicole... După cum se termină, se pare că o să avem parte şi de 7 (nu ştiu pînă la cît vor să ajungă), dar eu nu mai vreau să aud de asemenea dude... Îţi satisfac nevoia de blood & guts, însă nu e de ajuns, dacă restul sucks... Eventual, să-l pui din cînd în cînd, aşa, măcar pentru zgomotul de fundal, atunci cînd faci fitness ori sex, Patrick Bateman style...B-) >:) |
Trilogia Feast. Hmm, what's wrong with me?!? Majoritatea apreciaza pozitiv 1 si scad apoi cu 2 si 3, la mine e tocmai invers, mi-a placut 2 la nebunie, 3 e si el bun, iara 1 cel mai slab, desi am notat si 1 si 3 cu 8. Si stiu si de ce mi-a placut 2 ~ pentru ca e cel mai amuzant dintre ele, well I guess I'm into sick humor; imi pare rau pentru batranica si copil, dar contextul e chiar comic, so don't throw a monster at me just because I liked it O:-)
|
Tooth and Nail - Nu am rezistat la tot. După 50 de minute l-am oprit. E groaznic de prost. Începutul a fost căt de căt bun, dau încet s-a transformat într-un mare fâs. A participat la After Dark Horrorfest 2007.
Paranormal Activity - M-am uitat la el că am înţeles că e înfricoşător. La dracu, singurul lucru care m-a speriat a fost femeia aia exorcizată din clip şi asta numai că m-am uitat la ceas şi câd m-.am uitat la ecran am văzut-o ea aia ţipând. Next on the list: I spit on your grave! (1978) |
Deşi nu sunt convinsă că merită încadrate la horror: trilogia Cube. Singurul care mi-a plăcut a fost al doilea, Hypercube.
|
Originally Posted by vave:
Al doilea?/:) Primul a fost totul. Restul e tacere...(:| |
Originally Posted by Windom:
Primul? :-? M-a enervat enorm primul cu faza aproape de final în care el mai stă şi o mai gândeşte. :)) |
A L'interior, sau cum s-o scrie.
Hmm...un 5? 6? Mi-a placut cum a jucat tipa rea. Dar m-a si enervat cu foarfeca aia a ei. :| |
windom, de la bun inceput s-a semnat pentru 8 bucati SAW. deci mai ai de inghitit inca 2. urmatorul sigur e 3D. enjoy!
|
Originally Posted by pipes:
Pe ultimele 2 le voi folosi strict pe post de stimulent sexual...>:) In rest, franciza nu mai prezinta interes pentru mine...(:| |
It’s the same old shit |
Toata retrospectiva Zombie,Vampiri si alti morti vii. :D
|
The Collector un film care mi s-a parut altfel in sensul bun al cuvantului,macar nu m-a plictisit ca Wrong turn 3.
|
Summer's Blood - un rip-off destul de debil dupa The Girl Next Door, cu ceva elemente din Dad Savage. Taticul este destul de ok, cred ca e si punctul forte al filmului, astfel ca ultima parte (in care acesta apare) e si cea mai dezghetata. Pina acolo insa, plictis si iar plictis...(:|
|
Poultrygeist: Night of the Chicken Dead.
Must see pentru splatter, gore si comentariile foarte pertinente vizavi de profunzimea acestei lumi. |
Case 39. Un film bun, cu atmosfera, ceva clisee, dar per total un film reusit., desi aveam ceva dubii vazand comentariile potrivnice.
|
Mie 39 mi s-a parut un jeg....complet previzibil ,plin de clisee,deja m-am saturat de Jodelle si dramele ei...daca o mai vad intr-un film de genul imi smulg parul din cap...So BORING!
|
Cum spunea cineva de pe forum, even if you know the destination, enjoy the ride. Mie nu mi s-a parut chiar un jeg, I' ve seen worse.
|
a da si ultimul horror vazut de moi e Legion care nu e cine stie ce la partea horror.Putea mult mai bn,dar regizorul a stat mai mult pe poveste si efecte speciale.Pacat:-?
|
Originally Posted by vlad4s:
Jignesti genul horror daca il introduci aici...Oricum...cica este un fel de razboi intre umanitate si supernatural(pt ca ezit sa ii numesc pe aia ingeri),si da copy-paste din Terminatorul cu succes. Singurul motiv pentru care am urmarit filmul asta pana la final a fost datorita lui Kevin Durand..restul...(:| |
Forget me not
Slab de tot! Clisee clisee clisee :-q |
Nu prea ma uit la filme horror. Ultimul pe care l-am vazut este Zombiland dar ala a fost mai mult comedie decat horror. Nu m-a speriat deloc.
|
Teeth (2007) - e un film horror doar din punctul de vedere al barbatilor, :D .
|
Originally Posted by quills:
|
Originally Posted by quills:
M-ai pierdut aici. :-? |
Originally Posted by Cinemania:
|
Originally Posted by EgOisM:
|
Nu pot compara filmul asta cu episoadele din Maters of Horror,oricat as incerca...nu mi-a placut mie... |
"Three things are insatiable: the desert, the grave, and a woman's vulva"
Mie gagica asta din Teeth mi-a placut la nebunie, zau de nu as face din ea a female super-hero, nu ca as fi eu un spirit vindicativ la adresa masculilor, dar unii ar merita sa fie bagati putin in sperieti de ideea de a fi molfaiti intr-un mod cu totul aparte, cred ca ar reeduca sexual generatii intregi de barbati :)) (si eu acum ca vrabia ce viseaza ca vrabioiul sa aiba si malai mult, sa fie si penos si sa nu ciripeasca pe la alte cuiburi, mituri tata! ca si asta cu vagina dentata!)
|
Vreau si eu un horror bun, de preferat din anii 2000. Am cumparat Crazies si Ils, dar inca nu am avut dispozitia necesara. Someone, pls.
Fara Drag me to hell si alte porcarii. Si daca e cu sange, cu atat mai bine. Muuult sange..>:) |
The Final (2010) - Asta e unul din cele mai sadice filme pe care le-am vazut:)):)).
Cat de tare a fost!!! Exact pe gustul meu, daca mai stiti filme asemanatoare, graiti. :D:D Nota mea: 8.5. |
Ils, 2006, cred.
O pierdere de timp. Actiunea filmului are loc in Romanica, la Snagov. Niste frantuji sunt atacati in propria casa de niste aurolaci autohtoni. Pe tot parcursul filmului asistam la un joc de-a prinde-ma, daca poti, timp in care agresorii nu stiu daca se intalnesc de 2 ori pe parcursul filmului cu victimele. Nu tu tensiune, nu tu sange. Ma asteptam la mai mult de la francezi.:( |
The Collector.
Fucking great.>:) Multam Windom. |
The collector ... cel cu Samuel Jackson ?
|
Revin :de fapt era The bone collector si il avea ca protagonist pe Denzel W.
|
Originally Posted by SoricicaMov:
si mie, :"> ...de fapt, filmul asta mi-a starnit niste pofte....ceva de groaza, :)) . |
Originally Posted by Medicate:
|
vampiri - alte idei nu au:D
Imaginati - va o lume in care aproape toata lumea e vampir cu exceptia catorva norocosi supravietuitori de negasit. Daca vampirii nu mai gasesc oameni e o problema:nu mai au sange si dak nu mai beau sange exista efcete secundare ca de exemplu:se transform intr - un fel de liliac cu inaltimea omului carora nu le pasa pe cine o sa omoare,ei doar vroiau sange. Inafara de problema asta, vampirii au inceput sa se bata pe sange si totul este in mainile lui Edward(Hawke).Cum asa?El este un hematolog si lucra la o "potiune" care sa inlocuiasca sangele.In drum spre casa da de cativa supravietuitori pe care ii ajuta sa scape de politie.(am uitat sa va spun ca aceasta lume a vampirilor,ei fac absolut ce faceam si noi:exista cafenele restaurante cersetori...tot). Edward avea o parte mai omeneasca si refuza sa bea sange uman si avea probleme de familie cu fratisu. Pana la urma se imprieteneste cu supravietuitorii printre care un ex - vampir acum om.Afland asta, doctorul a inceput sa lucreze la un leac care sa il raspandeasca peste tot. La finalul filmului se intampla o mica lovitura cu sange tratat,dar nu a mers prea bine. Astept sequelul deoarece a fost un film bun si sper sa fie si mai bun sequelul. :D |
Originally Posted by omudindulap:
Am vazut despre ce e vorba si ma gandesc serios sa-l vizionez intr-un timp cat mai scurt ! Merci pentru sugestie ! |
Calvaire
Nu la fel de bun ca Haute tensions sau Frontieres, dar decent, worth a try. |
Saint Ange (2004) ...a avut pe ici pe colo cateva chestii, dar slabutz
|
Am apucat s avad Hostel (ambele).Mult zgomot pentru nimic.Ideea e interesanta dar parca nu-i asa horror filmul.Mai mult sange va rog!
|
Altered States (1980) - mai putin horror, mai mult psihedelic. Incearca niste raspunsuri la vesnicele probleme existentiale, dar aproape totul se rezuma la un calup de imagini de genul celor care te spala pe creier.
|
Originally Posted by foxyroxy:
Pentru exagerat de mult blood, da o fuga la cea mai apropiata banca de sange. Sau intr-un parc, ca tot a venit primavara. Succes ! |
Leatherface - The Texas chainsaw massacre 3
Destul de bun,dar ma asteptam la mai mult. |
Amityville Horror
Mersi pentru recomandari omudindulap o sa le vad in curand :D |
Horror
Fara sa ma laud , dar le-am vazut in proportie de 99% pe toate, acum imi vine in minte doar The Crazies......
|
Originally Posted by psihologu:
Ai sapte capete si paisprezece ochi? :-? Pe unu' Hercule il stii? Cica a vazut la fel de multe filme horror ca tine si se inspira din ele >:) |
Originally Posted by psihologu:
Ioi. Sub centura. Inseamna ca-i cunosti deja foarte bine pe astia gen Abel, Jesus si Saura, nu ? :-? |
Feast (2005)
Hell, yeah, now that's entertainment, like the fella said... Macar o data pe saptamina ai nevoie de o infuzie de asa ceva. Noroc cu Cinemaniacu', ca daca nu scotea filmul asta la inaintare poate nici nu dadeam peste el. Nu stiu cum de a fost trecut cu vederea si lansat direct pe dvd, merita o soarta mai buna. Basically, avem aceleasi premise ca si in From Dusk till Down - aceeasi spelunca uitata de Dzo undeva in inima desertului, acelasi interval orar - from dusk till down. Nu avem insa parte de staruri, singura fata familiara e cea a lui Balthazar Getty, cu vreo 10 ani mai batrin si vreo 10 kile in plus fata de Lost Highway. Blood & guts din plin, actiune din plin, n-ai vreme de respiro si de cintarit lucrurile. Uneori acestea se incing prea tare si nu-ti dai exact seama cine pe cine kilareste (montajul e prea nebunesc pe alocuri astfel incit nu-ti permite sa vezi prea multe - poate si din ratiuni bugetare or fi optat pentru chestia asta). Replicile spirituale se succed una dupa alta in a good old redneck fashion, creaturile ce bat la usa sint destul de vag conturate insa asta nu-i un lucru rau, pina la urma. Il recomand cu caldura tuturor celor care inca nu l-au vazut. Daca v-a placut From Dusk Till Down, cu siguranta o sa va placa si asta. Its much more fun. |
Bravooo, Windom, te-ai infruptat din Feast :-bd Mie Feast 2 mi s-a parut cel mai amuzant, desi nici de 3 nu ma plang :)) |
All times are GMT +2. The time now is 20:03. |