![]() |
Da, si vroia sa scoata acel ceva cu cutitul :)) . Ai vazut filmul? :D
|
Nu stiu, poate, habar n-am... Nu stiu de-astea!:">
Detaliaza... |
N-am sa detaliez, intregul film e de 16 minute. Iti spun doar atat : 1929, suprarealism, Salvador Dali, excelent. :P
|
Data viitoare asteptam vaca pe pian
|
Mari rau pozele,asta e.
![]() Mr.Homer ![]() Prietenul meu,Kubrick |
Oh, you've got some talent going on :D.
|
Nu prea.Cand eram mic,mai desenam pe pereti(eram obsedat rau de desene & co.),acuma desenez ocazional.
|
Talent tot ai, insa talentu' trebuie dezvoltat, e nevoie de foarte multa munca. Ah, cum mi-a spus un artist din Bacau in urma cu cativa ani: "10% talent, 90% munca", tind sa-i dau dreptate.
|
da, foarte misto desenele... si acum mi-am adus aminte ca mi-am permis inainte de revelion sa imi fac o surpriza placuta... m-am incarcat cu materiale de lucru... tot ce mai trebuie sa fac e sa incep sa desenez... poate chiar spre seara... daca imi vine inspiratia si nu o sa fiu foarte obosita. abia astept sa imi mazgalesc noul bloc de desen... :">
revin cu noutati... cand or fi si cand o sa fie libera si imprimanta.:-* |
Ah, si acum revin eu cu un esec. Declar cu stupoare ca :
1. J.D. e al naibii de dificil de desenat 2. apropae ca am innebunit cand am vazut acea chestioara lunga si groasa de tus curgandu-mi pe foaie, sa urlu nu alta. Cum as putea repara asa ceva? :/ |
in photoshop... si apoi scoti desenul nou la imprimanta... :-/
(stiu ca nu e corect asa, da macar salvezi desenul) |
|
Super!!!=D>
|
foarte tareee... pana la urma vad ca te-ai descurcat si fara... (sti tu ce) :)
|
eu m-am jucat putin cu peretii unei camere de copii
2 Attachment(s)
[attach]Attachment 732[/attach]
|
Originally Posted by Rapture:
|
Originally Posted by mariancristea:
:x si mama obisnuia sa deseneze pe pereti, pe usi, pe unde apuca... o buna bucata din copilaria mea am trait-o cu Chip si Dale desenati pe usa de la camera... superb. :) |
Originally Posted by Rapture:
Bloody awesome :D. |
![]() Lucrare facuta la atelier. Tema : compozitie - contraste complementare. |
frumos!:)
![]() ![]() primul l'am facut pentru un concurs de grafica, cu fizicieni..iar al doilea pentru o prietena, fana Johnny Depp :D |
Sunt bune, chiar imi plac. :D =D>
|
mersi. si al tau e foarte reusit ;)
|
hellooo... cam bate vantul pe aici pe la creatii... cam nasol. da nu-i bai ca vine eu cu ceva bomba... :))
so, am o rugaminte. azi am facut prima mea pictura... PRIMAAAA :X:X:X si nah, as vrea daca se poate cateva critici. faza e ca am mai intrebat inca vreo trei persoane de tablou. mi-au spus ca e super insa eu am o alta parere... si ma gandeam sa intreb lumea care stie... adica voi, dragii artisti de pe Cinemagia. asa ca, simtiti-va liberi sa "injurati" constructiv. in final, asta astept. ;) ![]() |
Wow, e chiar misto!!=D>
|
Eu zic ca e foarte buna avand in vedere ca e prima pictura. Imi place ca ai contrast complementar, eu zic sa o continui si sa ne o arati mai tarziu pentru a observa eventualele viitoare greseli, deocamdata e buna, bravo!
Ah, un lucru: era mai bine daca amestecai culorile si pe obiecte, daca volumul lor nu era dat de degradarea culorii, ci de amestecarea ei (pe obiectul oranj puteai baga albastru pentru a face umbrele, in functie de adancimea lor iar pe obiectul albastru puteai baga oranj pentru a ierarhiza partile luminate). |
Sunt super pozele imi plac. Oare are rost s pun si eu :-S nu am talent ca voi dar incerc sa pun poate nu rade nimeni
![]() |
multumesc pentru critici si pentur sustinere, oameni buni
@Rapture... da, am incercat si faza pe care ai zis-o tu.. in fond asa scria in cartea respectiva. insa, nu mi-a placut cum a iesit asa ca am sters. si acum ca vad ca esti a doua persoana care imi spune asta... poate ca era mai bine asa. din pacate, nu mai pot sa fac modificari pe pictura respectiva... cineva mi-a cumparat-o asa... cu bune si cu rele... am noroc, ha? :)) @marllenn... wooow, that is so nice... chiar imi place. :) |
Cum, deja? Chiar ca ai noroc!! :))
^^ dragut :D. Hmmm, o plansa in lucru, mai am cateva lucruri de adaugat si de retusat: Horsepower Din pacate, calul nu mi-a iesit cum vroiam eu. Am folosit bait (pentru prima oara), si nestiind ca baitul e reversibil, am avut batai mari de cap in a-i reda anatomia corecta....n-am reusit in totalitate. |
da, poi ce sa fac... tipul are o slabiciune... da nu stiu daca pentru desenele mele sau pentru mine... ramane de vazut. =))
anyway... wooow, cata profunzime in pictura ta... :"> |
![]() |
![]() |
Cat de dulce e asta!!!:x
|
Vreau si eu sa vad ! :(
|
![]() |
chiar daca e editorial, o pun aici, ca in fond e cu desene... :))
(si sunt facute de mine >:) ) expozitie online cu vanzare ok, sper sa nu imi dati in cap ca imi fac reclama pe aici, dar am gasit o buna modalitate sa va impartasesc desenele mele... :) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Felicitari! Esti talentata.Si tu esti din Cluj Napoca? |
dap... de ce? ma gandeam intr-o zi sa va adun pe toti de pe aici de prin Ardeal si sa mergem la un film... da mi groaza de organizare... :))
|
Le spui ca primesc o punga de popcorn gratis la film sa vezi cum isi fac timp toti si vin!:)) |
Te felicit pentru initiativa, libeluloo! :)
Luna Padurii Pe asta l-am facut ieri...va rog sa scuzati calitatea/unghiul din care e facuta poza, am facut-o in graba. |
Rapture, pentru scris ai folosit un sablon sau ai desenat cu mana libera?
si mai am o intrebare... faptul ca s-a scurs culoarea face parte din peisaj? in rest, facand abstractie de mesaj, gura aceea imi aduce aminte de "Tipatul" lui Edvard Munch... si asta e de bine... :) |
Textul e scris de mine, cu mana, iar culoarea a curs numai si numai cu vointa mea (mai ales ca fontul e cu tempera, iar tempera scoasa direct din tub nu curge).
Lucrarea asta este defapt un afis pentru un pseudo-concurs national. Tocmai ce-am plecat de la vernisaj si am ajuns acasa. Organizarea a fost extrem de proasta, iar al meu afis atarna prins in cuie pe simeze, cu o urma extrem de vizibila din cauza faptului ca persoanei careia i-am incredintat afisul mi l-a indoit in 2. La sfarsitul vernisajului/jurizarii, am vrut sa-mi iau afisul acasa, insa organizatorul m-a vazut, a venit la mine galant, si mi-a spus cat de incantat e sa ma cunoasca si cum aveam eu sanse foarte mari sa iau premiul 1 daca nu era acea urma pe afis. Desigur, am plecat de acolo cu un gust foarte amar... Ah, si multumesc, libe. |
imi pare, sincer, rau... afisul era chiar reusit... incercand sa ma pun acum in locul tau, cred ca as fi paruit-o bine pe persoana care l-a indoit... >:)
|
Ba nu cred ca ai fi facut asta. Mi-e profesoara si ma inteleg destul de bine cu ea. I-am comunicat situatia printr-un mesaj, deocamdata astept raspuns.
|
oups... she's a teacher... un motiv in plus sa o paruiesti... >:) in fond, ar trebui sa stie si ea ca asa ceva NU SE FACE !!!
(oricum, m-am certat eu cu multi profesori, si buni si rai... desigur, numai atunci cand simteam ca sunt foarte neindreptatita... :) ) oricum, ce e cel mai important e ca tu stii ca ai potential... si ca ai fost laudata. in rest, nah... mici greseli si erori sunt strecurate si la case mai mari.;) |
Nu se cuvine, totul la limita bunului-simt. Prin cearta nu rezolvi chiar orice.
Da, am fost apreciata, dar numele meu pe o diploma nu strica deloc...si nici cativa banuti. Organizatorul cand a aflat situatia s-a oferit sa ma treaca pe mine pe locul 1, insa treaba nu miroase a bine. N-am incredere in omul asta (organizatoul), il stiu de foarte mult timp chiar daca el crede ca asta ar fi prima oara cand ne-am intalnit. In fine, am sa ma tin de el pana ce se rezolva treaba; nu este deloc corect ca munca mea sa fie in van din cauza unei greseli pe care eu n-am comis-o. Bine, munca mea nu va fi chiar in van pentru ca de fapt ce am facut eu a fost pentru mine si pentru nimeni altcineva. |
iti tin pumnii si sper sa ajungi departe... defapt, sunt sigura ca o sa ajungi... \m/ ... and go on with the drawing... you rulllz :)
|
http://i53.tinypic.com/10z09qw.jpg
http://i51.tinypic.com/51ehco.jpg asta ultimul e inspirat dupa o pictura de Dărăscu. http://i53.tinypic.com/8ycqc5.jpg |
imi cer scuze, dar in ultima vreme tind sa fiu foarte critica.
Kramer, desenele sunt frumoase. Hasurile sunt incadrate cat de cat ok dar: 1. linia fetei in portret pare putin deformata. 2. al doilea desen e chiar interesant, chiar daca puteai foarte usor sa te mai joci putin cu el 3. al treilea desen imi pare putin cam pueril (ceea ce ma face sa te intreb, cati ani ai? :)) ) per ansamblu e chiar wooow... si cu putina munca si efort chiar poti ajunge sa faci chestii mult mai complexe... talentul e, mai trebe munca si esti acolo ;) |
LOL ce dura ai fost cu el :)) |
da, stiu... am si spus ca de la o vreme tind sa fiu foarte critica... poate pentru ca m-am inchis in casa de cateva zile si incep sa innebunesc... anyway, e critica constructiva... prin tot ce am spus acolo, incerc sa il incurajez pe Kramer sa devina mai bun... potential are, ce sa mai... si stiu ca nici eu nu sunt brici, dar nah... primesc acelasi gen de ciritici care ma ambitioneaza sa ma intrec pe mine insami... :"> sper ca efectul sa fie acelasi si la el... ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 17:34. |