Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Tenis (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96156)

omudindulap 13 Oct 2010 15:04

CTP ştie să joace tenis? VEZI VIDEO

danonino 13 Oct 2010 19:14

ti se pare ca face de performanta? E un hobby.

omudindulap 13 Oct 2010 19:18

Topicul se numeste Tenis, nu Tenis profesionist. E clar ca o face de placere.

omudindulap 27 Nov 2010 18:33

Turneul Campionilor (Londra)
Semifinale:
1. R. Nadal - A. Murray 7-6, 3-6, 7-6, dupa 3 ore de joc tensionat pana la rupere.
2. R. Federer - N. Djokovic (deseara, de la 22 pe sport.ro)

andreiu7z 27 Nov 2010 19:12

Originally Posted by omudindulap:

Turneul Campionilor (Londra)

2. R. Federer - N. Djokovic (deseara, de la 22 pe sport.ro)

Pe cine mizezi?

omudindulap 27 Nov 2010 19:34

Federer, clar. E in forma omul., dar ramane de vazut.
Imi doresc o finala Nadal-Federer, caci nu prea i-am mai vazut in ultimul timp, doar 2 meciuri in ultimii 2 ani, pare-mi-se.

andreiu7z 27 Nov 2010 19:43

Federer, clar. E in forma omul., dar ramane de vazut.
Imi doresc o finala Nadal-Federer, caci nu prea i-am mai vazut in ultimul timp, doar 2 meciuri in ultimii 2 ani, pare-mi-se.

Sunt rare astfel de meciuri.
Merg pe mâna lui Nadal, dacă ajunge în finală cu Federer.

omudindulap 27 Nov 2010 22:47

R. Federer - N. Djokovic 6-1, 6-4

Finala

R. Federer - R. Nadal, duminica, 19:30

andreiu7z 27 Nov 2010 23:17

R. Federer - N. Djokovic 6-1, 6-4

Finala

R. Federer - R. Nadal, duminica, 19:30

Exact cum ți-ai dorit!

dooma 28 Nov 2010 02:59

money betting on nadal ! astept un mega-spectacol sportiv !

FreakDoll 28 Nov 2010 11:00

Fede ramane cel mai talentat si cel mai stilat jucator.Ma refer doar la cei in activitate.

dooma 28 Nov 2010 11:13

la ce forma are nadal si la ce determinare, nu cred ca va pierde, nici titlul asta, nici pozitia intai din clasament...

andreiu7z 28 Nov 2010 11:15

Originally Posted by FreakDoll:

Fede ramane cel mai talentat si cel mai stilat jucator.Ma refer doar la cei in activitate.

Eu totuși sper să câștige Nadal

FreakDoll 28 Nov 2010 11:17

Fiecare cu sperantele si favoritul/favoritii lui :)Vedem la 19:30.

dooma 28 Nov 2010 12:07

fedex e favorit la casele de pariuri, fiind cotat la ~ 1.70.
de partea cealalta, nadal e underdog, cu o cota de ~ 2.10.

omudindulap 28 Nov 2010 12:51

Federer este favorit deseara pt ca:
1. Ii convine suprafata de joc
2. E intr-o forma de zile mari, joaca la fel de bine ca acum 3-4 ani.
3. Nadal vine dupa o pauza de 1 luna, pare obosit si nici nu joaca la capacitate maxima, cine a vazut meciurile anterioare stie ce spun.
Totusi, sper ca prezenta parintilor sai (divortati) si dorinta de a castiga singurul trofeu major care-i lipseste sa-l motiveze si sa faca un meci mare.

Medicate 28 Nov 2010 19:40

Nadal sux ... e un ingamfat si mai are si rahaturile alea de ticuri. Se scobeste in fund dupa care miroase si isi aranjeaza parul dupa bentita. Asa ca Federer nu e numai favoritul oricarui cunoscator de tenis ci si al celor care au un caracter puternic si urasc poponarii precum "rafaelo".

andreiu7z 28 Nov 2010 19:43

Go go Nadal!!!

omudindulap 28 Nov 2010 19:48

Vorbesti toatal pe langa.

Medicate 28 Nov 2010 19:54

Daca tu zici...
De cand a aparut acest Nadal , toata lumea il venereaza , ii saruta picioarele, eu nu vad decat un jucator ce tine mingea in teren foarte bine , ATAT ! Tehnica e 0 in comparatie cu Djokovic sau Federer. Pentru a-l putea invinge pe Nadal trebuie sa joci scurt si rapid , deoarece lui ii plac schimburile lungi. Iar daca voi agreati acest stil de joc , apropo acest stil seamana foarte mult cu jocul italienesc de fotbal, e problema voastra , dar atunci cand iti alegi un preferat in orice sport, in opinia mea, ar trebui sa conteze si caracterul acelui jucator.
La fel cum la fotbal toti il venereaza pe Messi sau pe Ronaldo ... asa se intampla si cu Nadal in tenis. Urasc genul asta de oameni. Sunt altii ce merita mult mai multe vorbe bune , dar n-ai cu cine, asta le place maselor.

ghost90 28 Nov 2010 20:00

hai sa-ti zic ceva... nadal nu e tenismen de un an,doi...l-a batut pe federer la Roland Garros de cate ori l-a prins..

omudindulap 28 Nov 2010 20:01

Bine, dar expresii de genul urasc poponarii precum "rafaelo". nu-si au rostul aici, pe topicul sportului alb.

Medicate 28 Nov 2010 20:03

Si daca l-a batut pe Federer ce ? Doar pentru motivul asta sa-ti placa un asemenea specimen ?
M-am saturat sa tot ajunga Nadal in finale punand presiune pe arbitri si facand precum o maimuta dupa fiecare decizie ce este luata impotriva lui.

andreiu7z 28 Nov 2010 20:21

Vorbesti toatal pe langa.

Prietene, crede-ma ca au fost meciuri in care Nadal era mult peste Federer. La fel ca si footbalul, tenisul este imprevizibil.

omudindulap 28 Nov 2010 20:27

Nu tu erai destinatarul mesajului.

Mda, Federer a fost mai bun azi. Pacat ca meciurile astea nu tin decat 3 seturi.

andreiu7z 28 Nov 2010 20:43

Nu tu erai destinatarul mesajului.

Mda, Federer a fost mai bun azi. Pacat ca meciurile astea nu tin decat 3 seturi.

Ok, am inteles.
Oricum a fost un meci strans.
Eu eram de partea lui Nadal, dar nu a fost sa fie.
Maybe next time.

danonino 28 Nov 2010 20:48

Originally Posted by andreiu7z:

Oricum a fost un meci strans.

Ce meci strans? Federer a controlat jocul cap-coada.

Reverul cu o singura mana a fost minunat, absolut minunat.

omudindulap 28 Nov 2010 20:55

Bine spus, cap si coada, pt ca trunchiul a fost al lui Nadal, totusi. Tinand cont de meciurile celor doi din timpul turneului si de celelalte circumstante, rezultatul era previzibil.
Oricum, anul a fost al lui Nadal. Felicitari ambilor jucatori.

danonino 28 Nov 2010 21:05

Si al doilea set a fost determinat de loviturile lui Federer, nu ale lui Nadal.
Elvetianul a scazut ritmul, nu a mai venit la fileu. Nu a mai fost concentrat. De cele mai multe ori nereusind primul serviciu. A jucat la relanti.

FreakDoll 28 Nov 2010 21:24

Pentru prima oara, sunt de acord cu danone.Cum adica a fost un meci strans??Buna asta!!:))
A jucat absolut superb Federer.Nici nu se poate compara talentul celor doi.
Chiar nu'si gaseste Nadal o pereche de chiloti care sa nu'i intre in fund?Este ingrozitor de stresant acest gest pe care'l vedem o data la 40 de secunde.
Go Fede, go Fede, go Fede!!

Tinand cont de meciurile celor doi din timpul turneului si de celelalte circumstante, rezultatul era previzibil.

Eram convinsa ca sustinatorii lui Nadal vor gasi scuze de genul asta :))

ghost90 28 Nov 2010 21:50

nu-i intra in cur nicio pereche de chiloti,doar ca asa i-a ramas ticul :)
Oricum Nadal are tot viitorul in fata si poate sa-l depaseasca pe Federer..my opinion

Medicate 28 Nov 2010 21:51

La U.S. Open Nadal a castigat , dar a avut un parcurs foarte usor, fata de Djokovic care s-a chinuit de la inceput pana la sfarsit. Atunci nimeni nu a zis nimic de genu' : "Ce parcurs usor a avut Nadal!" , dar cum ia bataie ( Doamne, cat ma bucur !!! ) se gasesc scuze de acest gen.
Lame !

FreakDoll 28 Nov 2010 23:19

Orice este posibil.Oricum, eu n'am afirmat niciodata ca Nadal n'ar fi un jucator talentat si toate cele.Doar ca, in opinia mea, e mult mai bun Federer.

dooma 29 Nov 2010 01:35

dupa acest turneu am ramas cu o singura imagine in minte: nadal jucand cu imensa reclama Fedex in spate :D slabuta finala, se putea mult mai mult. federer e mai domn si mai elegant, nadal e mai agresiv si mai repezit. sunt doua stiluri diferite, doi jucatori mari...

andreyuzzu 29 Nov 2010 02:41

Cate mingi a castigat Nadal pe puterile lui si cate a castigat din greselile lui Federer? A fost slab rau Nadal.

andreiu7z 29 Nov 2010 07:34

Pana si la ora acesta R. Nadal este lider in topul ATP. Mai mult decat atat in confruntari directe Nadal il conduce Roger cu 14 la 8/meciuri.
Iar cand am zis ca a fost un meci strans m-am referit la faptul ca R. Federer nu a reusit sa castige detasat la seturi. (6:3, 3:6, 6:1).
In ceea ce priveste ticul lui Rafa de a se freca in c**, nu cred ca are vreo relevanta atata timp cat se joaca un meci de calitate. Asta ar trebui apreciat.
Anyway, Nadal are o cariera stralucitoare in fata.

danonino 15 Dec 2010 22:52

Stire

Pavel merge mai departe cu antrenoratul. O va antrena pe Jelena Jankovic.

andreiu7z 16 Dec 2010 08:19

R. Nadal și C. Wozniacki au fost desemnați jucătorii anului 2010.
http://www.onlinesport.ro/stiri/teni...ziunea-itf.htm

omudindulap 19 Jan 2011 14:15

A inceput AUSTRALIAN OPEN :D

Suntem deja in turul 2. Hanescu e out inca din primul, fiind eliminat de Fish, asta dupa ce a condus cu 2-0 la seturi. Vestea buna e ca avem o fata in turul 3, Monica Niculescu. Cea mai buna performanta a ei intr-un Grand Slam.

Federer tocmai ce se califica in turul 3, dupa un meci extraordinar cu francezul Simon. Federer a castigat primele 2 seturi (6-2, 6-3), Simon pe urmatoarele 2 (6-4, 6-4), urmand ca in setul decisiv Fede sa castige cu 6-3.

the_fairy 19 Jan 2011 14:56

Asta e o veste buna, uitasem de Australian Open. Pt cei "nefericiti" care nu au tv ( ca mine ) pe unde se pot vedea meciurile?

omudindulap 19 Jan 2011 14:58

Pentru fericitii care au reusit sa scape de tv, meciurile se pot urmari pe net. Eurosport-ul difuzeaza turneul.

the_fairy 19 Jan 2011 15:05

Bun. O sa am cu ce sa ma delectez in timpul iber :) Thank you pt pont. ( indeed fericiti cei care au scapat de televizor )

Windom 19 Jan 2011 15:11

Fericiti cei care au renuntat la gunoiul din cutie, nu la cutie. Atentie la nuante.;) Filmele tot la cutie le vedem.
Scuze de off, back on...

Gerrard831 19 Jan 2011 21:16

Eu cred ca Federer castiga, chiar daca astazi nu prea a jucat extraordinar, castigand foarte greu in 5 seturi. N-are nici o sansa Nadal >:)
Federer nr.1 (forever)

omudindulap 20 Jan 2011 13:21

Avem o noua jucatoare in turul 3, Simona Halep! Din pacate, Sorana Carstea s-a oprit in turul 2.

Gerrard831 20 Jan 2011 20:21

Avem o noua jucatoare in turul 3, Simona Halep! Din pacate, Sorana Carstea s-a oprit in turul 2.

Pacat ca nu prea are sanse sa treaca mai daparte. Eu sper sa reuseasca, dar nu cred ca poate sa o bata pe Agnieszka Radwanska.

omudindulap 21 Jan 2011 09:50

Monica Niculescu se opreste in turul 3, invinsa de Schiavone cu 6-0, 7-6. Surpriza zilei o reprezinta eliminarea belgiencei J. Henin.

Gerrard831 22 Jan 2011 18:56

Din pacate si Simona Halep se opreste tot in turul 3, la fel ca Monica Niculescu, fiind invinsa de A.Radwanska cu scorul de 6-1, 6-2.

omudindulap 25 Jan 2011 14:25

Prima semifinala:

Federer- Djokovic

Gerrard831 25 Jan 2011 19:24

Prima semifinala:

Federer- Djokovic

iar la fete: Caroline Wozniacki - Na Li

All times are GMT +2. The time now is 20:11.