Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Da' io cu cine votez? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95865)

paul_aramis 05 Nov 2009 01:48

oricare o ieşi, tot în rahat rămâneţi. atunci mai bine becali. cel puţin avem de cine ne "râdea"

Judex 05 Nov 2009 02:34

Io rad de ma sparg si-asa cu Basescu. =))

Gospin 05 Nov 2009 08:28

Originally Posted by paul_aramis:

oricare o ieşi, tot în rahat rămâneţi. atunci mai bine becali. cel puţin avem de cine ne "râdea"

Nu ramanem numai noi in "rahat" , ci toata comunitatea inclusiv tu, right?
Si decat sa ne conduca ciobanasu ala de Becali cu cele 6 clase, mai bine un marinar!

paul_aramis 05 Nov 2009 12:07

Originally Posted by Gospin:

Originally Posted by paul_aramis:

Nu ramanem numai noi in "rahat" , ci toata comunitatea inclusiv tu, right?
Si decat sa ne conduca ciobanasu ala de Becali cu cele 6 clase, mai bine un marinar!

io unu' nu, got it?!? că io nu bat 100 de mile doar ca să dau cu ştampila pe hârtie.

victor 08 Nov 2009 18:09

Votul e ca una din legile lui Murphy : "Nu poti castiga, nu poti obtine remiza, nu poti abandona jocul".

Oricum o dai iese prost. Problema e ca trebuie sa o dai. Vorba unei foste colege : da-o fa si tu ca nu te duci cu ea in rai.

Chambord 09 Nov 2009 12:51

Originally Posted by victor:

Vorba unei foste colege : da-o fa si tu ca nu te duci cu ea in rai.

:))

Floydman 09 Nov 2009 13:50

la ora asta am urmatoarea parere:

voi merge la vot (nu am mers in ultima vreme) , la referendum voi vota pentru parlament unicameral, pentru a reduce nr de corupti si costurile suportate de statul roman cu functionarea Parlamentului.

consider ca nu exista argumente hotaratoare care ar spune ca parlamentul bi-cameral ori cel uni-cameral ar fi unul mai bun decat celalalt, daca ne referim la chestiuni pur teoretice, de tehnica legislativa sau de exercitiu al suveranitatii poporului.

asa ca voi vota pt...economie si austeritate:D

la votul pentru presedinte, voi da un vot nul in primul tur, scriind cu un marker pe buletinul de vot: RUSINE POLITICIENILOR ROMANI.

la turul doi, la fel.

Judex 09 Nov 2009 14:05

Si tu, Floyd? :-O

Referendumul in sine este o cheltuiala si o manevra pur electorala a jegului suprem al tarii, l-am numit aici pe Baselu. Din 2013 e musai ca parlamentul sa fie bicameral, ce sens are sa-l facem unicameral acum?

LE
Evident, e vorba de jeg, nu de jug. :D

Chambord 09 Nov 2009 14:11

Originally Posted by Floydman:

la votul pentru presedinte, voi da un vot nul in primul tur, scriind cu un marker pe buletinul de vot: RUSINE POLITICIENILOR ROMANI.

iti irosesti votul degeaba: Din pacate mesajul tau NU va ajunge la politicienii romani iar pe cei care numara voturile nu-i intereseaza. Ii vor aplica stampila ANULAT si il vor arunca intr-un sac.

Nu mai bine votezi cu Cineva, oricare ar fi el ?

Floydman 09 Nov 2009 15:55

nu vreau sa schimb nimic, sau sa produc vreun impact. e doar o chestie simbolica. inutila ce e drept, dar stiu cel putin o persoana care va fi multumita, acum ca a aflat. nu vreau sa votez cu cineva pt ca nu am cu cine. iar varianta "raului cel mai mic" - nu o consider nici importanta nici potrivita.

cat despre obligatia existentei parlamentului bi-cameral din cauza normelor UE din 2013 nu stiu cat de sustinuta e si nici nu ma intereseaza. nu pot sa iau de bun tot ce zice un candidat sau altul, si nici timp si chef nu am sa studiez daca e adevarat sau nu.

redmen 10 Nov 2009 00:15

Floydman iti inteleg amaraciunea in legatura cu alegerile si cu politicienii romani in general.Dar totusi este bine ca vei merge sa votezi nul .. in felul acesta vei evita sa votezi fara sa fi fost prezent la urne.In alta ordine de idei,nici eu nu prea mai stiu cu cine sa votez.

Leonard 10 Nov 2009 11:50

la testul EVZ: 1 Crin, 2 Hunor, 3 Mircea
(Becali pe ultimul loc, iar penultimul TB care s-a ridicat doar cînd am bifat legalizarea de droguri uşoare)

evident Crin votez şi aş fi votat încă de acum cîţiva ani cînd nu era candidat. mi s-a întărit convingerea şi de cînd cu propunerea lui Klaus Johannis. ar fi singura şansă să ieşim din rahat. o apropiere de Germania, miezul UE, n-ar putea fi decît benefică. eram departe acum dacă am fi devenit o ţară germanizată încă după al doilea război mondial (dacă n-o lua razna Hitler).
şi a doua opţiune de prim ministru a lui Crin, Dinu Patriciu, ar fi foarte tare. omu ăsta chiar ştie economie. cum a făcut bani pentru el, aşa ar şti să facă şi pentru ţară. cred că în maxim un an am deveni o ţară cu creştere economică record (numai ideea de a reduce cota unică pentru a atrage investitori străini (care momentan se îndreaptă spre Bulgaria unde cota e 10) şi reducerea TVA-ului pentru a încuraja consumul sunt argumente suficiente). dar probabil n-ar avea sprijin parlamentar.

concentrarea puterii în mîinile unui singur om duce la dictatură mai devreme sau mai tîrziu pentru că-l face pe cel care deţine această putere uriaşă să-şi piardă minţile. TB e cea mai bună dovadă. un al doilea mandat ar fi fatal pentru ţară. dacă ar reuşi să dizolve parlamentul, cum intenţionează, probabil am fi excluşi şi din UE. în 2015 probabil am fi o ţară similară Coreei de Nord, Cubei, Belarusului... nu vă lăsaţi păcăliţi de acest individ! era ok în 2004, dar între timp a devenit un psihopat. uitaţi-vă la discursurile lui cum încep să semene a Ceauşescu.

Dragomara 10 Nov 2009 17:05

on topic!

şters!

Pitbull 10 Nov 2009 22:29

Drägutä, Drago! :D Isteatä, hazlie, miezoasä si bine lucratä! :)

Dragomara 10 Nov 2009 22:41

şters!

claudiu-daniel-lugoj 14 Nov 2009 15:23

claudiu-daniel

Acum 4 ani am facut o mare greseala ca lam votat pe acest presedinte,dar acum voi merge din nou la vot ca de fie care data sa imi indrept aceasta greseala si il voi vota pe CRIN ANTONESCU,in general PNL voi vota de acum inainte.

Rapture 16 Nov 2009 23:14

This is an epic win =)):

Si ca sa fiu on, Remus Cernea, dar stiu ca nu are sanse..

mihai770 17 Nov 2009 09:51

si eu la fel!

not.Who.you.think 17 Nov 2009 21:06

As propune ca cei care nu doresc sa voteze sa mearga la vot cu un pix sa-si treaca numele lor sau a personei care ar dori sa fie presedinte si sa stampileze!

paul_aramis 17 Nov 2009 21:12

Originally Posted by not.Who.you.think:

As propune ca cei care nu doresc sa voteze sa mearga la vot cu un pix sa-si treaca numele lor sau a personei care ar dori sa fie presedinte si sa stampileze!

hîm!?! ang...ne

Gloria 17 Nov 2009 22:31

Cu un prim-ministru PDL-ist, intrebarea e: va fi un echilibru - cu un presedinte PNL-ist, sau PSD-ist ori mana stanga (sau aia din mijloc daca ne referim la pdl :D) va da peste mana dreapta, adica isi vor pune bete in roate unul altuia pana ce praful se va alege din tara asta?

redmen 18 Nov 2009 00:06

Pai de obicei cam asta fac parlamentarii nostri.Isi dau suturi in cur unul altuia.Ii doare fix in pula despre tara asta.

Judex 18 Nov 2009 00:21

Originally Posted by Gloria:

Cu un prim-ministru PDL-ist, intrebarea e: va fi un echilibru - cu un presedinte PNL-ist, sau PSD-ist ori mana stanga (sau aia din mijloc daca ne referim la pdl :D) va da peste mana dreapta, adica isi vor pune bete in roate unul altuia pana ce praful se va alege din tara asta?

Well, cum votezi tu premierul PDL-ist? :D
Zi ca esti cu Base si gata! :P

Judex 18 Nov 2009 15:22

Vine, vine confruntarea...
http://www.dailymotion.com/video/xb6tku_voteaza_news
:P

Gloria 18 Nov 2009 15:58

http://www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0

Judex 18 Nov 2009 16:35

Pai e acelasi. :))

Pitbull 18 Nov 2009 17:22

Gata.
Azi la Lujerului se dädeau umbrele portocalii cu PDL.
Mi-am luat si eu una, cä chiar aveam nevoie.
Deci m-am linistit. Votez cu Bäse.
Gata.

Judex 18 Nov 2009 17:24

Base e-n... necaz rau de tot! :D

Gospin 18 Nov 2009 18:00

Eu cred ca o sa votez Crin Antonescu :D

Pitbull 18 Nov 2009 18:29

Sä nu-mi spui cä ti-a dat si el umbrelä, cä nu stiu ce fac! :-O X(

Gospin 18 Nov 2009 18:33

Nu mi-a dat nimic, chiar cred ca el va face schimbarea aia de care are nevoie atat de mult Romania ... :) , sper doar sa nu ma insel, cum am facut-o si acum 4 ani !

Pitbull 18 Nov 2009 18:56

Atunci, nu se pune.
Cum adicä, färä umbrelä?
CE-I AIA, sä nu-ti dea umbrelä?!?
CE SCHIMBAREA PULII VA FACE, CU NEMA UMBRELA?!?!?!?!?
Toate ca toatele, da' pânä la umbrelä.
Nntz. Nu se pune.

Gospin 18 Nov 2009 18:59

Whatever ^#(^

cremaxx 18 Nov 2009 19:00

Eu ii las sa se voteze singuri!:( (:|

Liviu- 18 Nov 2009 19:15

Nu mi-a dat nimic, chiar cred ca el va face schimbarea aia de care are nevoie atat de mult Romania ... :) , sper doar sa nu ma insel, cum am facut-o si acum 4 ani !

Prea multe sperante. Nici unul din cei 4 candidati principali nu e in stare sa o faca din diferite motive, cel mai important fiind faptul ca nu se lasa intre ei, politicienii.

Gospin 19 Nov 2009 08:42

Originally Posted by Liviu-:

Prea multe sperante. Nici unul din cei 4 candidati principali nu e in stare sa o faca din diferite motive, cel mai important fiind faptul ca nu se lasa intre ei, politicienii.

Este diferenta, acum 4 ani nu am putut vota din cauza varstei, dar am ales cu gandul si am fost convins ca Super-Base va face treaba buna, poate eram eu prea infantil :).
Acum sunt foarte nedumerit in privinta votului, om vedea ce-o iesi :D.

claudiu-daniel-lugoj 19 Nov 2009 09:23

claudiu-daniel

Am facut si eu testul si mia iesit pe primul loc KELEMER pe doi CRIN ANTONESCU iar pe trei OPRESCU si cu toate astea voi vota cu CRIN ANTONESCU fara ezitare.

Chambord 20 Nov 2009 14:02

http://www.testvot.eu/

Pitbull 20 Nov 2009 14:08

Wow, mi-a iesit Bäse! :D
...Care mi-a dat umbrelä!

cremaxx 20 Nov 2009 14:19

La mine a iesit Oprescu.

Dar ma mira faptul ca daca selectez pe domenii nu e nici un candidat care sa indeplineasca cel putin doua din cele 5 domenii prezentate.....

Deci e clara: nu ma duc la vot fiindca ne trebuiesc cel putin 5 presedinti nu unul singur(nu face fata singur de aceea nu merg treburile in romania).:-?

Liviu- 20 Nov 2009 14:50

La mine a iesit Oprescu, cu Base la 5 puncte in spate, la ceva distanta de restul plutonului, chiar persoanele pe care le prefer din candidatii mai importanti, desi in ordine inversa. Spre lipsa mea de uimire Geoana a iesit ultimul :))

Judex 20 Nov 2009 14:58

La mine a iesit Vadim! Urmat de Kelemen Hunor si Oprescu.

Dintre cei trei crai cotati cu sansele cele mai mari, primul este Crin, deja in partea a doua a clasamentului. Base si Geoana sunt ultimii, la distanta foarte mica. Intre fesenistii astia codasi si Antonescu se interpune Remus Cernea. :))

redmen 21 Nov 2009 00:21

La mine :

Corneliu Vadim Tudor 65%
Sorin Oprescu 65%
Ovidiu Cristian Iane 64%
Mircea Geoana 57%
Kelemen Hunor 57%
Traian Basescu 55%
George Becali 52%
Remus Cernea 49%
Crin Antonescu 43%

P.S. Who the fuck is Ovidiu Cristian Iane ?

Judex 21 Nov 2009 04:15

Iete tabelul general:

Pitbull 21 Nov 2009 07:04

Päi da, cä si Vadimache e momentan filomaghiar.

Judex 21 Nov 2009 07:13

Haidi buey, c-ai cunoscut-o. Cum sa nu fiu filomaghiar cand am langa mine asa o dulceata? ;)

Pitbull 21 Nov 2009 07:50

Eu vorbeam de Vadimache, nu de dulceturi.
Ce, dulceturi votäm mâine?
Gemuri votäm mâine?
Compoturi votäm?
Bäse votäm!

Judex 21 Nov 2009 07:55

Crin votam! :)

Pitbull 21 Nov 2009 07:57

Ce mi-e crinu', ce mi-e trandafiru'? ;)

Judex 21 Nov 2009 08:21

Pai tocmai, eu votez intotdeauna dreapta. Dreapta adevarata, nu labareala pedista. :P

All times are GMT +2. The time now is 18:51.