![]() |
N-am vrut sa minimalizez pentru a demonstra asa ceva. Da, de data asta e mai greu, eu ma gandeam la Chambord. Si ma refeream la un fotoliu din acela clasic, imens, cu spatarul inalt si brate plusate, din acela de care nu-ti dai seama daca e ocupat sau nu, privindu-l din spate. :D
Am mai descris doi useri: 1. Daca ar fi un instrument muzical ar fi o trompeta rasunatoare de jucarie interpretand un solo aritmic peste o orchestra adevarata. 2. Daca ar fi o carte ar fi una una tridimensionala [din acelea decupate pentru copii, in care apar in relief tot felul de castele, copaci etc.], plina de surprize. |
1. Neuptolem?
2. Nu stiu. |
1. Corect.
2. Daca ar fi o jucarie ar fi un yoyo sau un titirez. |
Originally Posted by corinka:
Asta chiar nu e usoara?! Pauline Kael. Ma duc sa ma culc. (:| |
Luasem decizia sa nu mai deranjez stimabilele inteligente, sa ma retrag de pe forum. Dar nu e usor sa te stapanesti cand vine vorba de mine, no? Rog sa mi se dea o explicatie de ce a fost nevoie de pomenirea mea pe forum cand hotarasem ceva. "Catalogarea" sus pusa e una iar eu sunt altul, am intrat aici in 2006 cu un tel si am scris mai multe mesaje. Mai multi au ramas cu impresii vagi ale unor aparente actoricesti sau mai degraba vociferari scenaristice. Iar acum se dau in stamba cu un joc stupid de gradinita, distrandu-se, in crezul lor. Chiar nu se putea pastra tacerea, nu se putea! Va rog mult sa nu se mai repete! Totul are o limita! |
Hmm, incitantä descriere... :-/
Bubu, cumva...? |
All times are GMT +2. The time now is 19:09. |