![]() |
Originally Posted by halebardul:
Macar n-aveam tzarani pana acum....adica nu inteleg de ce trebuie sa ne faci pe toti prosti. Dar ma rog.... |
şters!
|
Ma numesc halebardul, sunt showman fara succes, si sunt prost.
Caut professional help. |
Originally Posted by Judex:
Nu te mai da frate cu el ca mai ieri mi-l injurai in pm-uri si-n emailuri de eram obligata sa aud cate-n luna si cate-n stele nu ma interesau despre halebardul. |
ba eu apreciez gestul lui Judex si dintr-o data mi-a fost drag.
Salutare frate! Sunt un prost si vreau sa ma tratez. Voi cum faceti? |
=)) =)) =)) =)) =)) =))
|
Originally Posted by illotempore2002:
Bai Hale, ne tratam si noi cum putem. :)) |
@illo
nu-i frumos sa razi de un om prost. nu-i frumos sa razi de boala cuiva. :( |
am constatat ca-s cele mai multe viewinguri (sau cum le zice) pe acest topic, in tot forumul. Dar nimeni nu vrea sa-mi scrie.
Ajutati-ma, va rog! Impartasiti-mi din experienta personala. |
Io nu cred ca esti ACEL halebardul.
|
Originally Posted by redmen:
eu sunt. try me. (btw, mi-am schimbat parola dupa ce am facut-o publica; deci nici o sansa) |
La cat timp dupa ce ti`ai facut`o publica ai schimbat`o ?
|
Eu ma chinui sa-mi maschez prostia. De multe ori nu-mi iese dar eu totusi ma straduiesc. Mai sunt prinsa si cu mata-n sac dar incerc sa ma fac ca ploua. De exemplu, eu nu m-as fi grabit sa ma laud ca m-am autobanat de pe un forum al carui administrator eram, fix pe forumul pe care l-am tot improscat cu noroi in ultimele luni. M-as fi reinfiltrat asa mai subtil. Si oricum ideea de a ta autobanna in sine nu te complimenteaza pentru ca spune ca nu ai vointa suficient de puternica pentru a nu intra pe forumuri pe care nu mai vrei sa intrii. |
ricutza, ai dreptate.
de aia si ma consider un prost. daca vrei, iti spun pe privat ce mesaj privat mi-ai trimis, ca sa te convingi sa sunt eu. raspunsul meu a fost: multumesc, o sa ma gandesc la asta. ma recunosti acum? |
a Hale, eu n-am avut nici o clipa dubii ca n-ai fi tu. Vazusem si in cealalta parte ca te-ai autobannat (sper acum ca nu din cauza mesajului meu).
|
daca m-as fi autobannat din cauza mesajului tau, trebuia sa caut alt forum, ceva de handicapati mintal. N-ai avut nici o legatura, ai incercat sa ajuti.
|
şters!
|
Originally Posted by Dragomara:
nu era prost baiatul. deci mai bine ca l-ai lasat, nu v-ati fi inteles niciodata. |
si dupa atatea destainuiri mai reveniti-va un pic
|
nu ştiu unde am citit chestia asta (poate chiar aici): prost-prost, da-i prostu' nost'. ia uite profesional help: ai o oglindă la îndemână? dacă nu, ai o cameră foto? te uiţi la ăla din ea (sau la poză) şi te gândeşti la cinematograf. dacă îţi vine să îl iei la palme pe acela, eşti pe calea cea bună dar mai ai de lucrat. dacă îţi vine să râzi, eşti vindecat. |
On-topic:
Fiindcä o iubesc. Fiindcä meritä. Si cine încearcä s-o loveascä, beware! (Pe bune!) |
Si desigur , e ciudat , dar .. in perioada 2000 - 2006 ,2007 am ratat multe filme , pentru ca la noi cinemaul de succes Republica se inchisese . La fel si Majestic . Daca era iarna , iti inghetau chilotii la Arenele Tomis evident si la Studio se duce naiba , si n-am avut cinema noi . Oras ca al nostru sa tot vezi . Si am ratat la filme ... [ De asta intru ]
|
Originally Posted by paul_aramis:
|
Ciudat
|
exact!
de-aia imi vine sa rad. |
Si care e treaba ... Asta e
|
Acum fo 4 zile erau 22 de oameni in cafenea. Aici sunt mereu multi vizitatori. El saracu vrea sa ne transmita mesajul cum ca el face ditamai traficu, se simte important, asta-l valideaza pe el, cei 17 vizitatori din cafenea.....se-ntelege, are nevoie de astfel de validari, poate ca se gandeste lumea nu-l prea iubeste si-l roade in sufletul lui, cred si eu, pe cine n-ar roade?
|
Da ... inteleg ..
Si probabil ca mai sunt multi altii care fac trafic , dar nu comenteaza sau fac tam tam ca el |
ramaneti la "De ce intrati pe site-ul Cinemagia? Dar pe forum?"
|
Chiar la asta mä gândeam si eu, Cinemaniacule. Ia dä un split, si trimite-l la Condicä, si-l voi uni cu "...dupä acest forum" - pe care-l descui trei zile, pentru bocete si condolinte, pânä trec priveghiul, îngropäciunea si pomana.
|
cinemagiun in schimb este un mort ramas neingropat: roiesc corbii, mustele, viermii...
Mai misca doar cand trag hienele de el. uite de-aia intru pe acest forum: sa va zic ce trebuie sa stiti. hai ca sunt on-topic. |
Spunea Mikala ca a ratat multe filme in perioada 2002-2007; ei, vedeti, si de asta e buna Cinemagia, pentru ca mergem la filme cu ea, inclusiv stricto sensu. Marti seara Cinemagistii sunt invitati la vizionarea primei parti din Amintiri din Epoca de Aur, de Cristian Mungiu. Voi anunta detaliile intr-un topic nou, numit Forumeeting pe 22 septembrie.
Eh, gustos magiunul, nu-i asa halebardule? |
TERRRIBIL!
La film cu clasa... uuu! Mergeti si in practica agricola? |
Gloria,
de ce-l lasam pe uratul ala frustrat si nedorit de nimeni sa se c** pe-aici? Adica de ce tre sa-i suportam j*** j**? Nu poti sa-l banezi? Nici lui de altfel nu-i place aici. Fa-i si tu un bine. |
bravo! in sfarsit o luare de atitudine.
illo, zi asa: hai ca ma lasa nervii! |
Absolut deloc dragul meu puturos :-*
Nu m-ai jignit personal, nu pot sa-ti port ranchiuna, de multe ori te simpatizez si empatizez cu tine, imi dau seama ca te simti abandonat acum. Si nu e nimic personal mai sus - putea fi oricine in locul tau ca la fel i-as fi zis.....deci nu simti ca esti cineva, ca nu esti. Sau esti oricine. Nici vorba sa ma lase nervii, cand or sa ma lase o sa se simta! Poooop! |
no, dar asta e gluma anului aci! :-(((((((((((((
şters!
|
@illo
ai grija cu nervii aia, sa nu te ranesti cumva la cap. si nu sunt abandonat: AM abandonat. si basta, v-am explicat destul de ce intru aici. |
Eu cred ca ai gresit forum-ul sincer .
|
@Dragomara
;;) |
Originally Posted by Mikala:
Mikala, bravo. Desi (cel mai probabil0 nu stii porcaria de poveste proasta care se ascunde in spatele Halebardului, inuitia ta a functionat perfect: a gresit forumul (si nu doar acum, ci inca din vechime). |
de abia acum
imi dau seama de ce "am intrat":
imi place heraldu. ma tineam dupa el .... da, sunt o rama I was blind, now I can see ori poate viermus? hmmmm, zice-se ca nu marimea ... ma rog, asta e |
:) Mai sunt si oameni di-nastia care gresesc forum-urile . Din dragoste de caterinca mai baga si ei cate o gluma , doua , se mai i-a de unul sau altul si " ha ha " ce-a mai iesit . Asa e ?
|
All times are GMT +2. The time now is 03:29. |