![]() |
„Foaie verde mătrăgună/Veselia nu-i a bună”
|
un indiciu ceva:D
|
Film românesc.
|
Originally Posted by illotempore2002:
corect! inca una usoara: ``And then I remember to relax, and stop trying to hold on to it, and then it flows through me like rain and I can't feel anything but gratitude for every single moment of my stupid little life... " |
Originally Posted by europe_east:
|
nu pare char este din `american beauty` raspuns corect
|
Tot acest rau. De unde vine ? Cum s-a furisat in lume ? Din ce samanta, din ce radacina a crescut ? Cine face asta ? Cine ne ucide ? Furandu-ne viata si lumina. Pacalindu-ne cu umbra a ceea ce am fi putut cunoaste. Ruina noastra aduce vreun folos pamantului ? Ajuta iarba sa creasca, soarele sa straluceasca ? E acest intuneric si in tine ? Ai fost inghitit de aceasta noapte ?
indiciu: great war movie |
@Chambord
The Thin Red Line? |
yap :)
pune pozica |
Originally Posted by Chambord:
Iata una simpla de tot: Innumerable questions looking for an answer, an answer which will raise the next question and the following answer will raise a following question and so on and so forth. |
Originally Posted by corinka:
#-o da. sunt cascat. le-am incurcat. LE: filmul e 'run lola run'. |
Asa este.
Eu numai Ume si Lole am in cap. :D |
Nu avem nici un fel de ambitie sa cucerim Cosmosul. Vrem doar sa extindem Pamantul pana la granitele Cosmosului. Nu ne trebuie alte lumi. Doar o oglinda in care sa ne vedem. Incercam din rasputeri sa stabilim contact, dar suntem sortiti esecului. Suntem ridicoli urmarind un scop de care ne temem si de care nu avem nevoie. Omul are nevoie de Om !
|
Eu zic sa-i pariezi pe toti :).
|
@ee: ai pariat si ai castigat ! =D> din pacate cota era doar de 1:1 :D
you're next |
indiciu: Y is an android who gets pissed-off when asked about his mother :P
X is going to die after asking the wrong person about his origins :D |
vanghelis
|
"The day we stop lookin', Charlie, is the day we die" and my personal favourite:
"All those moments will be lost in time like tears in the rain. Time to die" :) |
Time to die .. e din Blade Runner nu ?
|
BINGO!!! ;) Da, e din "Blade Runner"...si prima? guess who?
Pana atunci..uite inca una....mi-am amintit-o de dimineata cand asteptam liftul: A: "Going down?" B: "Not if I can help it!" : :) |
tocmai am vazut un film, excelent de altfel, care debuteaza cu un schimb de replici misto:
"Waiter? Yes, Baron? Do you see that moon? Yes, Baron. I want to see that moon in the champagne" Il stiti? |
:-? Trouble in Paradise? Lubitsch parca...something familiar la replica..;)
|
bravoo
|
Originally Posted by Anita:
constantine ;) |
|
:-* Way to go!!!! you got it! "Constantine" nu a excelat dar nu pot sa ratez un film cu Keanu Reeves indiferent cat de dezamagita as fi la sfarsit! :"> silly isn't it? Well, me no perfect!
Ok ok here comes another one: "Ray, if you had a dollar and you spent fifty cents, how much would you have left over? About seventy. Seventy cents? Seventy cents. So much for the NASA idea. " :)) Gets me every time scena asta cand ma gandesc la ea!!! |
rain man ;)
|
Excellent, don't you think? ;) Daca s-ar initia un concurs pe tema replicilor din filme, eu zic ca avem sanse, Silent One:D
So....let me get my best shot: Mister rabbit says, "A moment of realization is worth a thousand prayers." B-) |
Natural Born Killers
|
the reason i love robert downey jr :))
natural born killers |
Well, high heels make walking very, very difficult. So you see, nothing would be more attractive to a man than a woman wearing fishnet stockings and high heels because she has trouble walking and she's imprisoned within this net and therefore he thinks she's easy prey. I know everything.
|
corinka, ooo, you steve buscemi fan :)
interview |
Corinka, previzibila ca [aproape :P ] intotdeauna! ;;) |
Naratorul: De data asta el e aproape de ea, ii vorbeste. Ea il intampina fara surprindere. Sunt amandoi fara memorie, fara planuri. Timpul se construieste fara durere in jurul lor. Singurele lor repere sunt savoarea momentului pe care il traiesc si semnele de pe ziduri.
|
Ceva de Godard? Pare a fi in genul lui...
|
E genul lui dar nu e el. ;) Ai ghicit, in schimb, nationalitatea regizorului. |
Hiroshima mon amour? |
Originally Posted by illotempore2002:
Nu :"> indiciu: un regizor care ii place lui buticut si care a fost la cannes anul asta l-a citat ca influenta majora pt un film de-al lui. :P |
Francois Truffaut - Jules et Jim?
|
Nu :)
filmul e o distopie, iar regizorul care s-a inspirat din film este Terry Gilliam. |
"Alphaville" de prin anii 60?!? :-/
|
A spus ca nu e Godard. |
Nu e Godard dar e din anii 60. Are sub 30 de minute si e o capodopera celebra. Nu poate fi atat de greu ;) |
La jetée
|
Originally Posted by Cinemania:
Dap B-) . Cinemania takes the prize :) |
caut numele unui film
caut un film pe care l-am vazut cu ceva timp in urma,si nu mai stiu cum ii zice;e vorba de un sot care afla ca sotia are nevoie de un transplant ptr. a supravietui,atrage si omoara o alta femeie pentru as-i salva sotia printr-un transplant de la aceea femeie;dupa care la un timp sotia se insanatoseste(dupa transplant) si sotul afla ca il inseala…. Stiti careva cum ii zice la film?
astept raspuns pe adresa [email protected] multumesc |
Voi americanii sunteti tantalai. Ii admirati pe Lafayette si Maurice Chevalier. Astia-s cei mai tantalai dintre toti francezii.
|
a bout de souffle ca tot s-a vorbit de godard
unu mai putin cunoscut despre un poet francez vestit: Uneori vorbeste intr-un fel de dialect delicat despre moartea care cauzeaza cainta, despre oamenii nefericiti care cu siguranta exista, despre treburi dureroase si despartiri care-ti sfasie inima. In maghernitele unde ne imbatam, plangea uitandu-se la cei din jurul nostru, vitele saraciei. Ridica betivii din strazile murdare. Avea mila pe care o are o mama proasta pentru copii mici. Se misca cu gratia unei fete mici la catehism. Se prefacea ca stie despre totul, munca, arta, medicina. L-am urmat, trebuia! filmu e american si joaca un actor foarte cunoscut (dar in tineretile lui cand nu-l stia nici dracu) |
indiciu ?
|
Filmul despre Rimbaud and Verlaine? Cu Leo di Caprio very young, and not that bad?
|
All times are GMT +2. The time now is 18:22. |