Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   S.F.ilm: dincolo de realitate (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=262)
-   -   The Curious Case of Benjamin Button (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94501)

miercuri 01 Mar 2009 19:19

pe imdb e trecuta si la noua adaptare King Lear programata pentru 2010!!

Pitbull 01 Mar 2009 19:29

omfg :shock:

OMFG :huh: :?

Oh My FUCKING God!!! :o :w00t: :((

Teonna 03 Mar 2009 10:15

Re: Nu am reusit inca sa vad filmul,

Originally Posted by miercuri:

Originally Posted by Teonna:

"The Beautiful and the Damned"(Cei frumosi si blestemati) cu Keira Knightley dar a carui premiera va fi in SUA insa abia in 2010 !

Kiera Knightley intr-un alt period piece! ce surpriza :sick:

mi-as dori foarte mult sa o vad si in "The Other Boleyn Girl" (2008) in care interpreeteaza rolul lui Anne Boleyn(desi pe alt site am gasit ca acest rol ar fi interpretat de catre Natalie Portman).

miercuri 03 Mar 2009 10:22

Well, poti sa o vezi in The Duchess, si acolo poarte corset.

Teonna 03 Mar 2009 10:29

Corset ?

Well, poti sa o vezi in The Duchess, si acolo poarte corset.

Crezi ca pentru asta imi place acrtita ?

miercuri 03 Mar 2009 10:35

Eu sincer, si nu numai eu, nu vad ce e "de placut" la aceasta actrita, in toate rolurile in care am vazut-o e la fel de expresiva ca o scandura, la fiecare scena emotionala ridica tonul si vorbeste printre dinti. Altceva n-am prea vazut-o facand. Dar am deviat de la subiect.

Teonna 03 Mar 2009 11:56

Singura actrita contemporana

care imi place foarte tare este Nicole Kidman, asa ca nu ma supar ca iti displace doamna asta.
Iar dintre cele mai vechi, o ador pe Shirley MacLaine.

cornel 03 Mar 2009 13:08

Eu care n-am citit nuvela lui F. Scott Fitzgerald (inca) pot spune ca filmul asta m-a plictisit enorm. Ok, am inteles ca e criza si trebuie sa dam publicului filme lungi sa mestece multe floricele sa uite de ratele neplatite, dar de ce trebuie sa fie si povesti prost spuse?
Peste faptul ca e atat de siropos incat cred ca nici cele mai sensibile dintre femei nu inghit povestea de dragoste, nu are nici un sens logic bifand o lunga lista de evenimente care nu lipsesc din filmele "mari".
Ma intreb oare ce calitati au gasit cei care au nominalizat filmul asta la atatea premii Oscar?
Bifez inca o poveste din care se putea scoate mult mai mult (asa cum este si cea din Chagelling) esuata in banalul sablon american care trateaza subiecte grele din ce in ce mai facil.
Oare americanii astia s-au prostit de tot?

PS: Dupa ce ca filmul e vai de mama lui nici macar nu se comenteaza despre el...

Pitbull 03 Mar 2009 14:29

Originally Posted by cornel:

PS: Dupa ce ca filmul e vai de mama lui nici macar nu se comenteaza despre el...

Päi tocmai de-aia.

corinka 03 Mar 2009 15:56

Re: Nu am reusit inca sa vad filmul,

Originally Posted by Teonna:

mi-as dori foarte mult sa o vad si in "The Other Boleyn Girl" (2008) in care interpreeteaza rolul lui Anne Boleyn(desi pe alt site am gasit ca acest rol ar fi interpretat de catre Natalie Portman).

Pai chiar Natalie Portman joaca in acel film, nu Keira Knightley (din fericire!).

corinka 03 Mar 2009 15:58

Eu sincer, si nu numai eu, nu vad ce e "de placut" la aceasta actrita, in toate rolurile in care am vazut-o e la fel de expresiva ca o scandura, la fiecare scena emotionala ridica tonul si vorbeste printre dinti. Altceva n-am prea vazut-o facand. Dar am deviat de la subiect.

Mie Keira Knightley nu mi se pare o actrita proasta, ci mediocra.

corinka 05 Mar 2009 16:44

1. Avand in vedere ca Benjamin Button, daca s-a nascut cu trasaturile si bolile unui om batran, dar de dimensiunile unui bebelus, nu ar fi fost normal ca la "batranete", desi avea trasaturi de bebelus, sa fi avut dimensiunile unui adult?
2. Daca la nastere, "batran" fiind, avea totusi psihicul nedezvoltat, asemenea unui nou-nascut [ceea ce si era], nu era logic ca la sfarsitul vietii, desi arata ca un copil, sa fie capabil sa gandeasca precum un adult?

Pitbull 05 Mar 2009 16:49

Scumpy, ambele probleme tin de logica strutocämilicä a scenariului; s-a vorbit despre asta, mai sus. "Straniul caz" putea fi dezvoltat în diverse sisteme logice, de la cele mai realiste pânä la cele mai absurde (ca-n povestirea lui Scott-Fitzgerald) - dar fiecare coerent în felul lui. Da' ei, nu. De ce sä fim noi rationali, când putem sä ne bägäm picioarele?

Leonard 05 Mar 2009 17:44

Originally Posted by corinka:

1. Avand in vedere ca Benjamin Button, daca s-a nascut cu trasaturile si bolile unui om batran, dar de dimensiunile unui bebelus, nu ar fi fost normal ca la "batranete", desi avea trasaturi de bebelus, sa fi avut dimensiunile unui adult?
2. Daca la nastere, "batran" fiind, avea totusi psihicul nedezvoltat, asemenea unui nou-nascut [ceea ce si era], nu era logic ca la sfarsitul vietii, desi arata ca un copil, sa fie capabil sa gandeasca precum un adult?

1. la bãtrîneþe e foarte natural sã þi se micºoreze dimensiunile. desigur, nu devii chiar cît un bebeluº, dar oricum scazi în înãlþime ºi de multe ori ºi în greutate. desigur, arta îºi permite sã exagereze, sã hiperbolizeze trãsãturile fizice (vezi personajul Ursula din Un veac de singurãtate de Marquez cum e descris la circa 100 de ani).
2. din nou e ceva natural sã aparã dupã o anumitã vîrstã senilitate ºi comportamente copilãreºti. e ºtiut faptul cã multe amintiri pe care le avem dinainte de a împlini 3-4 ani le uitãm pe parcursul vieþii, revenindu-ne la bãtrîneþe cînd le uitãm pe cele mai recente cronologic. expresia de "dat în mintea copiilor la bãtrîneþe" nu e tocmai departe de adevãr.
iar filmul ãsta puncteazã tocmai aceste extreme ale vieþii care au ceva în comun. mã amuz cînd aud pe unii cã-i reproºeazã cã nu ni se explicã ºtiinþific fenomenul întineririi personajului principal. e un Fantasy, nu un Science-Fiction, deci ar fi fost stupid ca filmul sã se focalizeze pe o explicaþie logicã ca sã dea credibilitate poveºtii. de ce sã-i atribuim caracteristici pe care nu el are? cine a citit plotul ºi s-a dus la film aºteptîndu-se sã vadã un SF, normal cã n-a înþeles nimic. ar fi ieºit prea lung dacã încerca sã atingã ºi alte aspecte (ca de exemplu portretul personalitãþii personajului. nu era important în cazul de faþã. el doar simbolizeazã ceva universal, esenþializat). Fincher a preferat sã nu-l complice ºi sã aibã o duratã decentã cît sã nu plictiseascã. oricum lasã mult de gîndit ºi din cît a fost. a avut o duratã optimã. pe mine unul m-a fãcut sã-mi doresc sã-l mai revãd mãcar o datã.

miercuri 05 Mar 2009 19:10

[quote="Leonard"]
Originally Posted by corinka:

amintiri pe care le avem dinainte de a împlini 3-4 ani le uitãm pe parcursul vieþii, revenindu-ne la bãtrîneþe

ma indoiesc ca la batranete stii mai multe despre ce faceai tu la 3-4 ani decat ai stiut pe parcursul vietii. ii zice childhood amnesia.
si nimeni nu a cerut, o explicatie stiintifica a fenomenului, dar dupa cum a punctat si Pitbull, scenariul are unele incoerente cam nescuzabile, intrucat e adaptat dupa o poveste care nu le avea.
cat despre durata, mie mi s-a parut ca putea functiona la fel de (putin) bine si cu o ora in minus, slava domnului aveau de unde taia.

Pitbull 05 Mar 2009 20:42

Originally Posted by Leonard:

din nou e ceva natural sã aparã dupã o anumitã vîrstã senilitate ºi comportamente copilãreºti. e ºtiut faptul cã multe amintiri pe care le avem dinainte de a împlini 3-4 ani le uitãm pe parcursul vieþii, revenindu-ne la bãtrîneþe cînd le uitãm pe cele mai recente cronologic. expresia de "dat în mintea copiilor la bãtrîneþe" nu e tocmai departe de adevãr.

Nu, e taman pe dos. Senilitatea si comportamentele copiläresti apar deoarece creierul IMBATRNESTE. A le asocia cu un creier care întinereste e totuna cu a pune sä zboare un avion de piaträ, fiindcä are aripi. Logicä de handicapati...

mã amuz cînd aud pe unii cã-i reproºeazã cã nu ni se explicã ºtiinþific fenomenul întineririi personajului principal. e un Fantasy, nu un Science-Fiction, deci ar fi fost stupid ca filmul sã se focalizeze pe o explicaþie logicã ca sã dea credibilitate poveºtii.

Asta chiar ar fi absurd. Cine-s cretinii care au reprosat asa ceva?

Leonard 06 Mar 2009 10:31

unde se spune în film ce se întîmplã cu creierul lui? dacã îmbãtrîneºte sau întinereºte mi se pare cã lasã la interpretarea fiecãruia. ideea e cã extremele cumva sã întîlnesc. NU IDENTIC. e ca diferenþa dintre cerc ºi spiralã, ajungi în aceeaºi poziþie dupã ce-ai fãcut o rotaþie completã, dar nu chiar în acelaºi punct. sã-þi desenez?

miercuri 06 Mar 2009 12:28

unde se spune în film ce se întîmplã cu creierul lui?

si asta e marele rateu al scenariului. Benjamin e trecut prina viata in revers, dar tot personaj liniar ramane.

Pitbull 06 Mar 2009 12:31

"Ubik" e Dick-ul meu favorit, îmi place mai mult si decât "Man in the High Castle", si decât "Do Androids Dream of Electric Sheep", si decât altele... Dar Dick e un autor S.F. (super-soft, ce-i drept), si foloseste excelent logica specificä. Scenariul de la "B.C." e realist-fantastic, si nu foloseste nici o logicä (si nici profesionalism).

@Leonard:
1) Am spus clar în analizä unde, reciteste. Sau, revezi filmul, cu atentie.
2) Da, TE ROG sä-mi desenezi! Ador grafica suprarealistä, abstractä, absurdä, dadaistä - de la strutocämilele lui Cantemir pânä la elefantii cu picioare de päianjen ai lui Dali.

ulrich 07 Mar 2009 11:02

mai...cough-cough :hmm: presupun ca toti cititorii de tratate de logica formala(unde ati stat ascunsi pana acu', frate? :) )stiu povestea vietii lui julio cortazar,da?ca suntem si baieti eruditi,nu doar niste smecherasi cu ceafa groasa.
j.cortazar suferea de o forma rara de cancer de piele, in care organismul-pe masura ce devenea mai bolnav-secreta tot mai mult colagen;astfel,cu cat avansa boala,cu atat pielea fetei lui devenea mai neteda si mai stralucitoare.atunci cand a murit(la 70 de ani)avea infatisarea unui barbat de cel mult 45 de ani(fotografiile stau de marturie).o moarta demna pentru un scriitor de proza fantastica...
dar care nu prea respecta logica lui gh.enescu,nu? :D

Pitbull 07 Mar 2009 19:08

Huh? :huh:
Si ce-are coada lui Cortazar cu stampila lui Benjamin? :?

buticut 07 Mar 2009 19:17

Poate are ceva legatura cu Brad Pitt,care se pare ca si-a facut o operatie pentru a-si netezi fata si pentru a scapa de urmele lasate de acnee. :?

Pitbull 07 Mar 2009 19:24

A.

Da...

Asa, da.

:sleep:

Teonna 09 Mar 2009 09:50

Brad Pitt si acneea,

Originally Posted by buticut:

Poate are ceva legatura cu Brad Pitt,care se pare ca si-a facut o operatie pentru a-si netezi fata si pentru a scapa de urmele lasate de acnee. :?

suna cam ca "baba si mitraliera". Nu cred asa ceva, am vazut si eu stirea pe net scornita sigur de niste invidiosi. :sick:

vave 15 Mar 2009 20:04

Mi-a plãcut filmul. De fapt m-a atras ideea filmului.
Un minus al filmului mi s-a pãrut timpul, în total având douã ore jumãtate. Prea mult þinând cont cã îþi chiar necesitã atenþia. Dar un mare plus îl au actorii, mai ales cei care au jucat cele douã personaje principale. Totuºi cel mai mult mi-au plãcut replicile, dau douã exemple:
"Everyone feels different about themselves one way or another, but we all goin’ the same way."
"For what it’s worth: it’s never too late or, in my case, too early to be whoever you want to be. There’s no time limit, stop whenever you want. You can change or stay the same, there are no rules to this thing. We can make the best or the worst of it."

Dragomara 25 Mar 2009 20:06

The Curious Case of Benjamin Button – aşa cum l-am văzut eu.

The Curious Case of Benjamin Button – aşa cum l-am văzut eu.

Dacă un amic nu m-ar fi rugat să analizez un comentariu vis-a-vis de acest film, el ar fi zăcut încă mult şi bine prin PCul meu, evident până m-aş fi decis să-l văd. De obicei evit să văd filme premiate pentru că mai mereu mă dezamăgesc, nu, nu pentru că eu aş avea criterii superioare de analiză, ci pentru că pur şi simplu am doar altele.
Dacă aş fi ştiut că filmul este după o carte a lui F. Scott Fitzgerald garantat nu m-aş fi uitat, tipul ăsta nu mi-a spus niciodată nimic. Am citit şi eu ca tot omul „Marele Gatsby”, a fost ok pentru vârsta pe care-o avem atunci, după care am trecut la „Blândeţea nopţii” pe care nu am reuşit niciodată să o termin pentru că m-a plictisit de moarte. Şi cu asta am încheiat capitolul F. Scott Fitzgerald. După ce-am văzut însă filmul am realizat că mi-ar fi plăcut să fi citit cartea. Am văzut deci filmul, în condiţii total improprii, noua mea versiune de GOM Player nu mai avea diacritice, drept urmare l-am tot stresat pe ŞtefanDo cu „help”-urile, inutil să mai spun că nu mi-a ieşit, şi-n final a tb să fac ceea ce era logic, şi anume să înlocuiesc diacriticele. Etc. Nu am apucat să văd mai mult de 20 de minute din film când mai-mai să-i scriu amicului meu că ştiu de ce boala suferea Benjamin. Porfiria. Şi bineînţeles că m-aş fi înşelat, deoarece urma să văd un film fantastic, nu un documentar. Şi l-am văzut pe tot, într-o poziţie incomodă, pe scaun, fără diacritice, şi după o zi grea. Prima reacţie pe care-am avut-o după vizionare a fost să mă duc şi să-i dau un 10 pe imdb. The Curious Case of Benjamin Button e de departe cel mai bun film nou pe care l-am văzut în ultimul an. Dacă ar fi fost după mine lui i-aş fi dat Oscarul, şi nu numai pentru cea mai bună regie, machiaj şi imagine, aşa cum de altfel le-a şi luat. Am vrut apoi să aflu şi părerile altora, cu toate că niciodată nu m-au interesat, de fapt, am citit ceva cronici româneşti în care majoritatea autorilor se legau de scenariul care nu era fidel romanului, iar mai apoi toată lumea-l cumpara pe Benjamin Button cu Forrest Gump. Sunt conştientă că, „critic” vine de la „critică”, acea activitate intelectuală care scoate-n faţă doar neajunsurile, nu ştiu şi nici nu mă interesează care e de fapt rolul criticului de film, dacă ar fi după mine el ar trebui doar să mă convingă să văd un film, indiferent de valoarea lui, asta fiind în accepţiunea mea definiţia unui critic bun. Mi-a plăcut The Curious Case of Benjamin Button tocmai pentru că este povestea unui om născut special, care însă se străduie şi reuşeste să ducă o viaţă relativ normală. Experimentează, călătoreşte, se-mprieteneşte, se-ndrăgosteşte, devine tată şi nu încetează niciodată să iubească, un om ca mine şi ca tine. Nu ştiu cum ar fi arătat, în varianta cârcotaşilor, un destin eroic Benjamin Button, nici că mă interesează. Suntem peste 6 miliarde de suflete pe Terra şi chiar nu ştiu de ce ar trebui să văd încă un film despre un destin eroic. Nu ştiu despre voi, însă mie una mi s-a cam luat de eroi, mai ales unde-i văd doar pe ecrane. Lecţiile moralizatoare îşi au şi ele vârsta lor, iar eu am trecut demult de ea. Garantat nu mi-ar fi plăcut un Benjamin Button ratat, însă l-aş fi înţeles. Nimic nu e mai dificil ca normalitatea. Nu ştiu cu ce-ar fi crescut valoarea filmului faptul că Benjamin bebel şi-ar fi păstrat şi mărit experinţa de viaţă. Nu ştiu cu ce m-ar fi putut impresiona un geniu bebel, care nu putea vorbi, nu putea scrie, nu putea nicidecum comunica, la ce i-ar fi putut folosi toată înţelepciunea bătrâneţii mentale şi intelectuale pe care de fapt o trăia?! :eek: Ca valoare morală filmul e de nepreţuit, eu una recunoscându-mă în nevoia lui de neieşire din tiparele normalului, în dragostea lui pentru mare, pentru conversaţie, în statornicia iubirii lui, în sacrificiu, şi asta unde cu siguranţă astrele nu mi-au prezis un destin excepţional. :) The Curious Case of Benjamin Button este un film despre, hai să spunem, o antidevenire (sau regresie) fizică şi intelectuală, şi garantat un film despre despre-o continuă devenire spirituală. Spiritual şi psihologic Benjamin bebel, cel de la sfârşitul vieţii îi este net superior lui tătăiţa abia născut, cel de la începutul ei. Partea asta a devenirii lui Benjamin a fost cea mai dragă inimii mele. De notat sunt bineînţeles imaginea şi muzica, iar ca interpretare preferatele mele sunt Cate Blanchett şi Tilda Swinton. Acum dacă ar fi să cârcotesc un picuţ aş spune că filmul a fost un pic prea dramatic, eu aş fi renunţat la uragan, şi apoi modul în care Caroline află istoria naşterii sale e un picuţ cam exagerat. Cred că mai puţin dramatism nu i-ar fi ştirbit cu nimic din valoare lui The Curious Case of Benjamin Button.
În mintea şi-n inima mea The Curious Case of Benjamin Button este filmul anului, cel la care o să-mi duc nepotul, când va mai creşte. :)

Pauline Kael 26 Mar 2009 21:21

Bineinteles ca nu stau sa citesc ineptiile individei de mai sus(nu scrie oricum nimic) dar cu debannarea unora neimportanti nici o sansa sa mai revina atractii ...universale precum ALS.:mad: :sick:

Pitbull 26 Mar 2009 22:16

Pauline, te rog, abtine-te si n-o da pe atacuri personale.
Nici eu nu sunt de acord cu Dragomara (am spulberat "B.B."-ul în analizä), dar de aici pânä la a-i condamna debannarea calea-i lungä - si n-are nici o legäturä cu A.L.S., care nu mai forumeste din motive proprii (legate de timp si dependentä) - NU din cauza inamicilor lui de aici.

Pauline Kael 26 Mar 2009 22:18

Atacuri personale pe naiba.
Grozav stiti sa incurajati calitatea forumului si am incheiat subiectul cu respectiva.

Pitbull 26 Mar 2009 22:23

Dacä vreuna dintre ADEVARATELE nulitäti bidigitale si bineuronale (analogii keyboardist-cerebrale ale bipedismului) din vremurile de tristä amintire ale forumului ar reveni acum, profitând de debannare, le-as ignora (mai ales când nu initiazä nici o interactiune cu mine, ci doar îsi exprimä civilizat punctele de vedere). Decât sä ajungi la închiderea unui subiect, mai bine nu-l deschide!

corinka 26 Mar 2009 22:26

Pe mine m-a cam plictisit Benjamin Button si nici pe departe nu mi s-a parut cel mai bun film al anului. Dar Dragomara a expus niste argumente si ii respect parerea. Pauline, de ce o critici daca nici n-ai stat s-o citesti?

Pauline Kael 26 Mar 2009 22:29

draghe pitbuli,ai uitat cand zbierai (cauta prin arhiva) acum vreo luna si nitel cand se clona individa de parca te musca de fund?cand eu ii luam apararea si ma facea in toate chipurile posibile pe forum si prin pm? nu ma deranjeaza prezenta ei,foarte bine,eu pot renunta si nu mai intru,dar ce vreau sa zic si nu intelegi e ca nu incurajati calitatea forumului.aceia care erau inainte printre o cearta si o tavaleala(care oricum n-au relevanta) se intalneau in realitate la o bere de ex,purtau si discutii cel putin semidocte nu placide si indobitocitoare despre cinema din toate timpurile.
chiar n-am nimic cu ea,dar dumneata esti cu toane rau.si ALS e super.:love:

Dragomara 27 Mar 2009 15:50

lol

Originally Posted by Pauline Kael:

Bineinteles ca nu stau sa citesc ineptiile individei de mai sus(nu scrie oricum nimic) dar cu debannarea unora neimportanti nici o sansa sa mai revina atractii ...universale precum ALS.:mad: :sick:

nici n-ai idee ce pierzi! şi acum chiar mi-s modestă! :cool:
oricum, nu e dovadă de inteligenţă să vb despre ce nu ştii, în cazul nostru n-ai citit, aş putea spune că dimpotrivă. :D
citii azi o frază care spunea ceva de genul ăsta: "nu-ţi consuma timpul criticându-i pe alţii, nu-ţi va mai rămâne deloc pentru a-i iubi".
"nicio" aşa se scrie corect, mă şi mir de altfel cum de noile norme ale Academiei nu-s cunoscute acolo unde e nevoie mai mare de ele, şi anume în şcoală.
în ceea ce priveşte "atracţiile universale" cel puţin dpdv logic ele rămân valabile, asta dacă nu schimbi (prea devreme) universul. :p

Dragomara 27 Mar 2009 15:59

haaaa?! :D

Originally Posted by Pauline Kael:

draghe pitbuli,ai uitat cand zbierai (cauta prin arhiva) acum vreo luna si nitel cand se clona individa de parca te musca de fund?cand eu ii luam apararea si ma facea in toate chipurile posibile pe forum si prin pm? nu ma deranjeaza prezenta ei,foarte bine,eu pot renunta si nu mai intru,dar ce vreau sa zic si nu intelegi e ca nu incurajati calitatea forumului.aceia care erau inainte printre o cearta si o tavaleala(care oricum n-au relevanta) se intalneau in realitate la o bere de ex,purtau si discutii cel putin semidocte nu placide si indobitocitoare despre cinema din toate timpurile.
chiar n-am nimic cu ea,dar dumneata esti cu toane rau.si ALS e super.:love:

no, hai că că acum m-ai făcut să le invidiez până şi pe vaci! şi nu pentru cele 4 picioare şi cele 4 ţâţe! :D
eşti sigură că ştii semnificaţia lui "semidoct"?! nu de alta, dar asta ar putea fi o explicaţie a neprezentării mele la vreun forummeeting, cu toate că mi-am dorit-o şi chiar mi-am manifestat interesul continuu. :o :o

nu mai înţeleg nimic. îi rog pe cei care înţeleg totuşi ceva să-mi curme suferinţa şi să mă împuşte când oi deveni semidoctă. ;)

Mulţumesc frumos!

End of story!:mad: :mad:

dovey 18 May 2009 10:41

Eu nu prea pot sa zic de rau de Button, pentru ca mi-a placut, mi-a dat sentimentul acela special cand am plecat de la cinema. Nu e perfect, dar are niste plusuri colosale, cum ar fi actorii, efectele speciale, si mai ales coloana sonora, care e fara cusur.

Gusturile nu se discuta, asa ca opiniile sunt impartite.

Gospin 02 Jun 2009 19:13

Nu am cum sa spun ca a fost un film prost, chiar si dupa ce am citit in topicu' asta , pe mine m`a surprins placut , mai ales Brad Pitt care a jucat foarte bine , insa nu sunt de acord nici cu cei care il includ printre capodopere , pt. ca nu este!

licutapros 27 Sep 2010 14:52

Ma intreb de ce nu am gasit, aici pe forum, Youth Without Youth and The Curious Case of Benjamin Button (si, eventual, originalitate) pe aceeasi pagina. Poate incearca cineva sa comenteze? Dar nu ma atacati, va rog :D

Pitbull 27 Sep 2010 21:29

Originally Posted by licutapros:

Youth Without Youth and The Curious Case of Benjamin Button (si, eventual, originalitate) pe aceeasi pagina.

Cum adica?

licutapros 27 Sep 2010 22:45

Adica: o tema "ciudata", cu doua variatiuni, una devine filmul "Youth", cealalta filmul "BB", aproape... in acelasi an. "Youth" trece neobservat, "BB" face valva. Considerand si sursele celor doua filme, s-a facut dreptate, ne-dreptate, sau a fost o simpla coincidenta:-?
Nu stiu, poate n-am cautat eu bine, dar speram sa gasesc o discutie cinemagia pe acest subiect

Pitbull 28 Sep 2010 00:43

Nu i-a venit nimanui ideea.
Poti s-o initiezi tu.

psihologu 11 Jan 2011 09:08

dupa ce am stat de vb cu mai multi prieteni ,mintea mea a procesat altfel evenimentele din film, pentru ca, pana la urma, iubirea vietii lui Benjamin, ca si toate clipele catalogate in jurnal, stau inramate sub semnul unei soarte perverse: aceea de a se fi nascut batran si a fi inaintat in viata invers decat restul lumii.

miercuri 11 Jan 2011 13:16

Originally Posted by psihologu:

dupa ce am stat de vb cu mai multi prieteni ,mintea mea a procesat altfel evenimentele din film, pentru ca, pana la urma, iubirea vietii lui Benjamin, ca si toate clipele catalogate in jurnal, stau inramate sub semnul unei soarte perverse: aceea de a se fi nascut batran si a fi inaintat in viata invers decat restul lumii.

Ti-a luat mult sa faci aceasta descoperire?

Rippa 01 Mar 2014 10:53

joaca Brad Pitt ,doar la ce te asteptai

carmen_angelus_romila 16 Sep 2018 09:11

Un film foarte bun si care merita vizionat!

All times are GMT +2. The time now is 07:11.