![]() |
"You Don't Mess with the Zohan"
|
God.....................sunt multe filme pe care le-am abandonat.......well....m-am plictisit sau cand m-am uitat pe uin site online s-a intrerupt......insa avatar cred ca este singurul film pe care il am si inca nu m-a tentat sa il vad.........probabil ca fiind atat de popular pe mine nu ma intereseaza.......insa sunt uele filme care mau facut sa atipesc sau sa imi zmulg firele de par din cap...........anyway nu sunt atat de importante incat sa am insomnii......:-?
|
Sa vedem.... ar fi Inglorious Basterds , Serendipity , Couples retreat ... :D
|
Doubt (2008) - in calitatea mea de satanista n-am rezistat decat vreo 10 min :))
|
Originally Posted by copila_satanista:
You should try "The exorcist", but i warn you, your guy ends bad. |
Once Upon a Time in America...m-am apucat sa ma uit la el de vreo 3 ori dar de fiecare data parintii m-au trimis la culcare inainte sa se termine.
|
multe, printre care si The Hurt Locker-plictisitor
|
Eu nu am iesit niciodata de la un film.Pur si simplu am adormit sau trebuia sa plec.
Snatch:de 6 ori am incercat sa-l vad la TV.M-a luat somnul.A 7 oara am reusit. Lock,Stock and Two Smoking Barrels:Un film care s-a dat de Paste si de Craciun si odata nu eram in tara.Am incercat si de Paste si de Craciun.S-a intrerupt emisia dupa o ora. Il Bidone:Am adormit la el.Great shame,indeed. |
Hmmmm... UNICUL film ce a reusit sa-mi trezeasca o stare de sila si o plictiseala intensa a fost Animatrix ultima ora fiind de-a dreptu' stupida ... cu un oarecare sens , dar fara un "miez" !
Multe filme mi s-au parut prostesti, cu un subiect banal si cu un joc actoricesc execrabil , dar , cu chiu, cu vai am reusit sa le duc pana la capat, blestemand si acum "personajele" care mi le-au recomandat ! |
Originally Posted by Psychoprincess:
eu am reusit sa vad cam jumatate din Avatar... aaahhh... boring...prea multa valva pentru un film in care nu exista decat efecte speciale... sincer... animalutele alea care tot sar pe acolo ca niste capre nu ma impresioneaza... dar poate si pentru ca atunci cand am incercat sa ma uit la el era destul de tarziu si eram obosita... din pacate mi-a lasat un gust amar... asa ca nu cred ca ma tenteaza sa il revad... cine stie... poate in viitor imi retrezeste interesul... ;)) |
The Back-up plan...5 minute au fost de ajuns:D
|
MacGruber......................................... ................. l-am inchis dupa 20-25 de minute... atat de penibil este sau "exista"...
|
epic movie (:|
|
sunt multe, dar cel mai recent e "salt".
|
Nu ca nu ar fi un film bun ... dar pur si simplu imi era somn si am adormit exact la final ... Dark Knight:(
|
The Blind Side... ce frumos si misto e cand vrei sa vezi un film si tocmai atunci iti suna telefonul sau te f*t altii la cap... misto... sper sa reusesc sa il vad in viata asta. nu de alta dar merita vazut
|
Filmele in care joaca Steven Segal, nu cred ca am vazut vreo unu pana la capat.
|
Bravo tie, eu nici macar n-am curajul sa ma uit la unul, e un fel de Chuck Norris cu coada:))
|
*Grown Ups
* The Men Who Stare at Goats-de obicei daca un film are o poveste care mi se pare neinteresanta ii acord credit daca in el joaca actori mai buni, sperand ca poate la capitolul actorie as avea ceva de vazut, dar la asta n-am rezistat... |
Intotdeauna m-am chinuit sa termin filmele chiar daca muream de somn dar au fost cateva care m-au exasperat si le-am inchis ca nu se mai putea.
You don't mess with the Zohan - dupa 10 min A prairie home companion - dupa 20 de min M.A.S.H - dupa 35 de min Sunt chiar fan al filmelor plictisitoare dar Altman duce cuvantul plictisitor la un alt nivel.O sa mai incerc sa vad si Short cuts tot de el dar daca ajung sa-l inchid si pe ala nu mai vad nici un film de-al lui.Kaput! |
De obicei ma uit la filme pana la capat, dar sunt si unele la care te i-a somnul sau nu mai ai chef sa te uiti la ele din pricina calitatii filmului. Pentru mine filmele la care nu m-am uitat pana la sfarsit sunt Couples Retreat, The Hurt Locker, Eat Pray Love.
|
American Pie , am rezistat doar 30 de minute . Glumele mi s-au parut seci ,la fel si ideea filmului . . .
|
Inception :)) e frumos filmul da nu am reusit sa ma uit la tot... =)) din cauza ca ma uitam prea tarziu si atipeam.
|
"La hotarul dintre viata si moarte" - Actiune prea trenanta!(:|
|
Pacat pentru ca un film atit de poetic merita cel 170 de minute de atentie .Au fost portiuni din acest film pe care le-am vazut (un pic ) printre lacrimi.
Incearca sa-l revezi intr-o zi cind esti pregatit (emotional ) si n- o sa-ti para rau Private Witt: This great evil. Where does it come from? How'd it steal into the world? What seed, what root did it grow from? Who's doin' this? Who's killin' us? Robbing us of life and light. Mockin' us with the sight of what we might've known. Does our ruin benefit the earth? Does it help the grass to grow, the sun to shine? Is this darkness in you, too? Have you passed to this night? |
Am incercat sa vad azi The Million Dollar Hotel, dar nu m-a prins. N-oi fi avut eu dispozitia necesara..
Cert este ca am cedat dupa aproximativ 50 minute. :| |
Wenders s-a cam ramolit .Un prieten mi-a imprumutat cu ceva vreme in urma un box cu 10- 12 filme facute de el si pot sa spun ca cele facute dupa Lisbon Story sunt subtiri rau. Te uiti mai mult pentru faima regizorului si nu pentru calitatea filmelor.La fel si la Coppola ,omul nu-si mai revine.
|
Iron Man
|
Inception....m-am uitat la mai mult de jumate...dar....:-?...nu m-a atras...si am renuntat pe la minutu' 90...
|
Iron man 2.....primul mi s-a parut interesant, al doilea m-a plictisit, cel putin inceputul....
|
De obicei ma uit la un film de la inceput pana la sfarsit.....rar cand ma uit la tv si adorm daca sunt prea obosit
|
Pasiune Pericluoasa - dupa 20 min m-a plictisit
|
am incercat sa vad Bride Wars de trei ori, dar de fiecare data am adormit pe la jumatate :D poate e si din cauza ca ma uitam seara tarziu :-?
|
Todo sobre mi madre n-am mai apucat sa-l termin:|
|
Wild Wild West - dupa vreo 20 de min am realizat ca nu a smuls din mine decat un "fuck off"
|
Am incercat de vreo 5 ori sa vad "The social network" si nu am reusit sa vad mai mult de 10 minute de fiecare data!!
|
Life during wartime-N-am rezistat decat 58 de minute,nu ducea nicaieri filmul si nici nu mai avea nici un farmec din moment ce n-au revenit actorii din Happiness,ca sa nu mai vorbesc de jocul actoricesc: care a fost -&
|
Tamara Drewe (2010) nu am rezistat sa ma uit decat la jumatate din el, este o comedie simpla si nu m-a impresionat cu nimic, asa din jumatatea pe care am vazut-o. Nu prea merita vazut, mai bine altceva.....
|
nu am vazut pana la sfarsit China Moon si as fi vrut sa vad cum se termina
:-/ |
Manhunt (1986)
|
the social network...
|
pi si requiem for a dream
nu m-au atras deloc personajele lui aronofsky. le gasesc exagerat de paranoice, nevrotice, schizoide, intoxicate, pana la urma cheesy. povestea lor nici atat. apoi mi s-a parut artificial modul in care vrea sa creeze o atmosfera depresiva folosind imagini alb-negru, cu purici ca la tv si close-up-uri pana la dezgust. m-au agasat in special secventele acelea in montaj rapid, repetate la nesfarsit, cu pupila care se mareste, seringa care suge, pastila inghitita si altele care mai erau pe acolo, acompaniate in plus si de sunete ca la desene animate. |
"All the President's Men" - l-am vazut de sapte ori, niciodata pana la capat. Stiu care-i faza. :))
Altfel, un film excelent: http://www.imdb.com/title/tt0074119/ |
Originally Posted by Mercutio:
offf... :( imi pare rau sa aud asta. (adica sa citesc:)) )... eu intotdeauna am vazut filmele astea ca ceva mai altfel... nu ma atragea in mod special faptul ca sunt "artistice" sau "non-artistice" ci cat ideea in sine care o transmit. Pi a fost un pic cam complex pentru mine. bine, recunosc ca l-am vazut la o varsta la care nah, nu prea am prins eu multe... insa, requiem for a dream, wooow... transmite multe. cel putin pentru mine. e drept ca stiam dinainte sa ma uit la ele ca nu e cine stie ce... dar pentru mine au avut un impact destul de mare. acum, desigur, revin la ideea initiala: conteaza foarte mult la ce varsta te uiti la ele... :) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
nu e vorba ca nu suport filme pe tema asta. ia de exemplu un film ca Trainspotting: e cu totul altceva. in plus o fi si ceea ce zici tu, adica varsta :) |
Originally Posted by Beliblis:
Why not???? |
2001 A Space Odyssey am avut vreo 2 incercari sa ma uit cap-coada la el dar nu am avut rabdare.
|
Un singur film Crank: High Voltage 15 minute am rezistat penal film primul parca a mai mers.
|
Confessions of a Sociopathic Social Climber (2005). In primele 10 minute ma gandeam ca e o gluma, dupa alte 10 minute imi venea sa mor de nervi ca mi-am pierdut 20 de minute din viata cu o asa porcarie de film.
|
Am incercat candva sa vad pe pro.tv mult iubitul Twilight! dar dupa 15-20 de minute am innebunit ~X( am zis ca e o prostie si am schimbat canalul;) La fel am mai renuntat dupa aproape o ora sa vad filmul Love Actually, ma plictisise total pana atunci, n-am mai rezistat. La fel si cu un film al lui Steven Segal, Exit Wounds...
|
All times are GMT +2. The time now is 12:36. |