![]() |
elvetia - togo 3-2
ucraina - arabia saudita 2-0 spania - tunisia 2-1 qwerty, 2 din 3, esti tare. ia-le banii! |
Am facut bilantul pt saptamana trecuta la pariuri si sunt mai bogat cu 7 mil. :lol: .La scor exact cota este foarte mare.Am anticipat din nou Brazilia-Australia 2-0 si Franta-Coreea de Sud 1-1.Daca te uiti la meciuri poti sa iti faci o parere despre jocul fiecarei echipe si poti anticipa rezultatul.Asta in cazul in care nu intervin surprizele.
Astazi: TOGO - ELVEÞIA / 1-2 ARABIA SAUDITÃ - UCRAINA / 1-0 SPANIA - TUNISIA / 2-0 |
Ba:
Togo - Elvetia 2-2 Arabia Saudita - Ucraina 2-1 Spania - Tunisia 4-1 |
Gata! TOGO s-a dus traiasca GANA!
Am plans... :sleep: |
Astazi:
ECUADOR - GERMANIA /1-2 COSTA RICA - POLONIA / 0-1 SUEDIA - ANGLIA / 1-1 PARAGUAY - TRINIDAD TOBAGO / 2-0 |
ECUADOR - GERMANIA 0-2
COSTA RICA - POLONIA 0-1 SUEDIA - ANGLIA 1-1 PARAGUAY - TRINIDAD TOBAGO 2-0 |
Astazi:
PORTUGALIA - MEXIC / 2-1 IRAN - ANGOLA / 0-2 OLANDA - ARGENTINA / 3-2 COTE D'IVOIRE - SERBIA / 1-0 |
Astazi:
MECIURILE ZILEI LA CAMPIONATUL MONDIAL DIN GERMANIA CEHIA - ITALIA / 0-1 GHANA - SUA / 2-1 JAPONIA - BRAZILIA / 2-2 CROAÞIA - AUSTRALIA / 2-1 |
oh well, pronosticuri:
CEHIA 2-1 ITALIA GHANA 2-0 SUA JAPONIA 0-4 BRAZILIA CROAÞIA 1-2 AUSTRALIA |
CEHIA 2-1 ITALIA
GHANA 3-1 SUA JAPONIA 1-3 BRAZILIA CROAÞIA 2-2 AUSTRALIA |
Si Ghana se califica mai departe... Aproape sa si castige grupa.
Iar Cehia, go home! (parca imi pare bine ca nu ne-am calificat in locu' lor) |
Am uitat sa pariez pe GANA :x :x :x.
Maine TOGO poate face figura si trimite frantzuzii acasa. Hai Togo! Franta nu merita sa treaca mai departe. |
Originally Posted by MinRep:
In concluzie grupa E este de departe cea mai frumoasa shi mai ecchilibrata de la acest mondial... ea fiind de fapt grupa mortii nu cea cu Olanda shi Argentina..., cca shi SUA s-a tinut bine... |
Ghana ole...Ghana ole...super Ghana..love of my summer :lol:
|
Japonia - Brazilia : 1 - zerooooo!
Mai e pana la final... :D |
Ar fi tare de tot sa piarda Brazilia.Eu am mai spus ca anul asta nu castica.Au si ei o echipa cu multi pensionari.
|
I-au mancat brazilienii pe japonezi de vii, fara probleme. Si n-o sa se opreasca atat de usor. Australia si Brazilia merg mai departe.
Maine, ultimele meciuri... Si de dragul unei prezente europene serioase in optimi, sper ca Franta sa reuseasca sa-si revina si sa invinga Togo, desi la cum au jucat pana acum, nu li se prea arata si nu prea ar merita. |
UCRAINA - TUNISIA / 2-0
ARABIA SAUDITÃ - SPANIA / 0-3 FRANÞA - TOGO / 1-1 ELVEÞIA - COREEA DE SUD / 2-1 |
UKRAINA - TUNISIA / 2-1
ARABIA SAUDITÃ - SPANIA / 1-4 FRANÞA - TOGO / 2-1 ELVEÞIA - COREEA DE SUD / 2-1 |
Franta - Togo 3-0 si gata smecheria...doar nu credeti ca se fut francezii acuma cand in sfarsit au un adversar slab
|
UKRAINA - TUNISIA 3-1
ARABIA SAUDITÃ - SPANIA 1-3 FRANÞA - TOGO 3-0 ELVEÞIA - COREEA DE SUD 1-2 |
In optimi avem urmatoarele meciuri:
24 iunie Germania - Suedia(1) Argentina - Mexic(1) 25 iunie Anglia - Ecuador(1) Portugalia - Olanda (1) 26 iunie Italia - Australia (1) Elvetia - Ucraina (1) 27 iunie Brazilia- Gana (1) Spania - Franta (evident 1) |
Astazi avem primele doua meciuri din optimi.
GERMANIA - SUEDIA / 2-1 ARGENTINA - MEXIC / 2-0 |
GERMANIA - SUEDIA - 2 - 1 (desi o sa tzin cu suedezii)
ARGENTINA - MEXIC - 3 - 0 (Argentina ajunge in finala ,dar va fi invinsa de Brazilia) In sferturi se mai califica : Anglia , Olanda , Italia , Elvetia , Brazilia shi dintre Spania shi Frantza (sper ca Spania).Totushi nici olandezilor nu le va fi ushor cu Portugalia ... |
Originally Posted by crin3l:
|
Originally Posted by crin3l:
:shock: anywayz daca germania bate si daca si argentina bate - se intalnesc in sferturi daca brazilia bate de 2 ori - intalneste ger sau arg in semi. deci - bad hopes for deutschland germania - suedia 3-1 |
Originally Posted by raptor:
...asa-i ca as fi cistigat bani frumosi?:D |
Originally Posted by raptor:
nu...daca pariai puneai altceva :lol: |
:lol: asa zice toti la care ii povestesc;)
si sa stii ca aveti dreptate.... |
Mi se pare ca se contureaza o finala Germania-Spania si nu stiu de ce-mi vine sa pariez pe Spania ca va lua Cupa Mondiala editia asta. I've got a feeling. Da' daca pariez pe spanioli n-o sa castige sigur, asa cum bine spune Cinemania. Si totusi as avea ceva bani de pierdut... sau de castigat :P.
|
ANGLIA - ECUADOR / 2-0
PORTUGALIA - OLANDA / 1-2 |
Originally Posted by qwerty:
prea mult :D |
ce macel portucalia - olanda :shock:
sa vad cu cine mai joaca in meciu cu anglia lol |
Jesus! Portugalia a ramas fara niste 'piese' importante (Constinha, Deco, C. Ronaldo). Si asta s-ar putea sa fie biletul Angliei catre semifinale. Anglia care nu a impresionat deloc pana acum.
Astazi: Italia - Australia: 1-0 Elvetia - Ucraina: 2-0 |
sa-mi bag ceva in Olanda...asa ma bucur ca se intorc acasa...nu ca as avea neaparat ceva cu ei - chiar ii vedeam in finala, dar de la faza in care nu au vrut sa mai dea mingea inapoi portughezilor s-au compromis pt mine...de fapt de acolo a inceput macelul..a fost cel mai slab meci al mondialului...o gluma proasta...iar la olandezi abia acum s-au vazut limitele: impotriva unei echipe cu stil de joc latin si foarte bine organizat la mijloc (Scolari stie de ce) nu prea misca...de fapt, teoria asta se va sustine foarte probabil si in Germania - Argentina (io sper ca nu :D )
|
italia - australia 2-4
elevetia-ucraina 1-2 |
Originally Posted by Cinemania:
cred (de fapt e clar) ca tu n-ai vazut anglia - ecuador. la portughezi nu m-am uitat decat o repriza ca m-a enervat boul de costinha si ca incepea dekalog-ul da' spre deosebire de meciul de dinainte la asta macar nu m-a luat somnul. |
italia -australia 3-2
elvetia - ucraina 1-1 si p'orma 11metri ;) |
Anglia- Ecuadorel, uite-aºa era de mare, nea Gogule, lipsa de fotbal
Austral-Italia..aceºti Italieni care mã seacã Olanda ºi Portugal a sort of ManChoy against Le Banner, ufc, pride, siºu cu "pune-i la pãmânt", etc. right now elveþia-Ukraina we will see |
Originally Posted by Longshot:
ba am vazut, dar macar acolo a existat respect reciproc intre echipe..in Olanda - Portugalia nu a fost mai nimic in afara de gol, joc dur si cartonase |
Mda'...Elveþia - Ukraina un fel de Gloria Bistriþa cu Jiul
Meci de cacao cu lapte. Ceva de genu hai-sã-plimbãm-mingea-când-la-voi-cînd-la-noi-sã-vedem-ce-se-întâmplã. Nu s-a întîmplat nimic. Prelungiri. ªlafãn. Penaltiuri. Probabil cã ºi Mala Portugala executa mai bine decât adormiþii ãia de elveþieni. Or Cherry...or Ricutza.Una din ele tot nimerea. Bifãm victoria ukrainienilor ºi trecem mai departe. Italia va pãpa la micul dejun o brioºã cu ªevcenko pe post de bombonicã. |
Astazi:
BRAZILIA - GHANA / 2-0 SPANIA - FRANÞA / 3-0 Franta o sa plece acasa mai mult ca sigur.Cu 2 egaluri si o victorie nu pot avea prea multe pretentii de la acest mondial. |
Brazilia - Ghana: 2-0
Spania - Franta: 1-2 |
Originally Posted by MinRep:
cineva are mare incredere in Franta...oare sa revina spaniolii la statusul de eterni looseri? :lol: eu sper ca nu |
Brazilia - Ghana - 3 - 1
Spania - Franta - 2 - 1 Shi apropo de meciul Portugalia - Olanda mie mi-a placut cat am vazut shi am vazut cam toata repr a 2 a.In afara faptului ca a fost un meci dur shi lipsit de fair - play , a avut ritm shi ocazii. |
Originally Posted by Cinemania:
|
ghana-brazilia 4-1
spania-franta 1-0 |
avea Brazilia nevoie de ajutorul arbitrilor??? :hmm:
|
NU. Da' 2-0, 3-0 tot aia e. Felicitari Gana pentru un joc minunat!
Originally Posted by silver_boy:
PS: Pentru toata lumea : E GANA nu Ghana! Putin respect :happy: . |
Franta- Spania 2-1
|
All times are GMT +2. The time now is 09:47. |