![]() |
Ei bine..hai sa-ti dau eu o opinie, mai avizata sper, despre mixurile astea ....sa le zicem club
Genul este Dance... iar Club este ori un stil ori un mood... CLub ca gen de muzica nu exista... Lounge.... si daca spune patronul la Kristal ca de astazi bag lounge ..asa si este???... L-am auzit la radio pe patronul de la Kristal spunand ca cea mai tare meodie din vara asta(din lume) este Vali Barbulescu... no shit..hm... Nu trebuie sa iei lucrurile asa cum sunt.... ca vine deep dish si baga trei acorduri de funk(funky e mood) asta nu inseamna ca au fuzionat stilurile dintr-o data....iar de dnb ce sa mai zic... nu tot ce e 150-170 bpm cu slow bass este drum and bass.... Imi place si mie fenomenul asta de ..club, dar nu in Romania.... |
Lasa k shi la noi la Heaven este un patron - vai de steaua lui ... n-are nici o treaba cu realitatea dar dj-ul shtie sa bage muzica buna.
Despre curentul funky ... sa shtii k este din ce in ce mai cautat shi mai apreciat shi mi se face scarba. Deep Dish a fost un exemplu ... sa shtii k sunt mai multzi kre au inceput sa adopte acest curent ... :sick: |
Originally Posted by Gaandalf:
Postul acesta e cretin si va starni numai cearta si injuratuti. Deci: Up Yours. :sleep: |
4 ogtavius:
Your sorry excuse 4 posting here & replying "up mine" is again futile. Is it a new trend of urs ? Ai putzintica demnitate shi lasa topicul asta in pace. Du-te shi macelareshte in alte parzti ... |
Acum sincer, esti chiar asa de prost sau e doar o fatada? Te rog sa termini cu tembelismele astea de handicapat. "ogtavius"? Esti pur si simplu patetic. Adica da-o dracu de treaba, tu nu-ti vezi posturile? E culmea culmilor ma. Ai mentalitatea perfecta de roman handicapat care iubeste 2fast2furios si You Got Served. Taci dracu din gura, nu mai face pe cultul si pe "pasnicul" ca nu esti nici una nici alta, esti un retardat trist.
|
De ce ai impresia ca cineva incearca sa inteleaga muzica aia? Adica, ce e de inteles? Si de ce toti tristii dau exemple de labe din-astea din muzica hip-hop? Cine a zis ca ii asculta pe aia? E ca si cum as zice ca tu asculti impact (omfg please say no). Si mai nou clubberii astia cool asa ca tine vorbesc in engleza cand nu stapanesc romana ca lumea? (ah, intre timp vad ca ti-ai editat mesajul) |
Da prefer sa vb in lb. engleza.
Am sa ma abtzin sa dau explicatzia cu muzica hip-hop. Muzica de dans shi muzica de mishcare este cea din cluburi practicata de clubberi. |
Soy un perdedor I'm a loser baby so why don't you kill me? (Sprechen sie Deutches, baby) Soy un perdedor I'm a loser baby so why don't you kill me? (Know what I'm sayin'?) Si, exceptind miscarea practicata de voi, clubberii ( :huh: ), in cluburi, ce altceva mai faceti- tot voi, clubberi? |
Pe dracu... de ce faci o asemenea afirmatie... ?? Muzica de dans... ala e dans..?? uf... eu nu ma vreau sa vb despre asta...punct |
@jay
trebuia sa intzelegi "ceva". Ai Pus botul la fel k Benny shi Ogto. Nu ma ashtetam. un clubber mi-a trimis priv msg-ul asta ... e de pe forum shi are perfecta dreptate:
Originally Posted by un clubber:
Am ajuns la concluzia k aici dk vrei sa vb ceva imediat eshti criticat shi etichetat: "Nu shtii nimik!" shi mai apar shi atarnache kre posteaza k sa se afle in treaba. Subiect inchis ... mai departe cu alt subiect ... |
Draga clubbere... nu ma intereseaza ce faceti/cum petreceti sau cand veniti acasa de prin clubburi... eu vorbeam doar de MUZICA... MUZICA ...MUZICA... ce treaba are ca tu vii cu noaptea in cap acasa... sa stii ca noi toti ceilalti nu am auzit de iesit in oras.. si de stat pana dimineata.... (pana la primul tramvai de fapt). Lume de gheata?(flamboiant)..... Apropo de benny si ogto...cred ca iar i-ai suparat.."Nu trebuie sa stie ei".. ;) Apropo... Gandalfe si clubberul... eu vorbeam de ... de... MUZICA din clubburi nu de fluierele din gura sau de toalele de prost gust... |
Who ever said anything about "fluiere" ?- kre se impartzeau la totzii proshtii prin cluburi anul trecut. In vara la Mania se dadeau "cuburi" de gheatza cu lumina albastra kre pluteau in bauturi ;) - k sa iasa in evidentza ... parerea mea este k a avut reactzie opusa in randul anumitor persoane.
Shi nu am zis k nu shtii de ieshit noaptea pana tarziu dimineatza. Cu tine chiar nu vreau sa ajung sa ma cert asha cum am facut cu ceilaltzi. Apropo de clubberi ... intotdeauna un club o sa aibe shi mere stricate asha cum (ma repet) a fost la Liberty Parade: rockeri nespalatzi kre dadeau din cap shi "dansau" ... all of 'em caught up in the moment. "Liberty Parade roxxxx!" ;) Nu cred k ar mai fi ceva de spus la acest subiect dar pot sa spun k au sarit multzi shi numai tu ai dat o explicatzie ... restul = zero taiat. |
Asta ar defini si balerinii. So, balerinule, daca nu sunt clubber d-asta asa ca tine, nu pot sa ies seara in oras? |
Ce muzica ascult eu nu trece prin capul tau niciodata si nu ai sa auzi tu vreodata, discotecar trist. Astept momentul cind prietenul tau, Emanuel Lazarescu, echidistantul moderator si editorialist, iti va da si tie ban, poate pentru KiSS ASSul adresat lui ogto. |
Originally Posted by Jay:
Cred ca nu mai exista un fluier intr-un club de vreo 5-6 ani de zile , aici ma refer la cluburile unde se mixeaza si unde vin dj buni . Jay ... daca si in club sunt toale de prost gust inseamna ca in discotecile unde se asculta manele sunt haine din colectiile de moda internationale si recunoscute numai de lumea buna !!!!!! Cand si unde ai fost ultima data , intr-un club ???? |
Originally Posted by M_olecula:
Cand am fost ultima data in club? U don't wanna go there, trust me.. Sunt de acord cu Gandalf.. nu vreau sa ma cert cu nimeni Iar Molecula ... don't get smart with us(me) please... End of story.. and they lived happily ever after... |
[quote="Jay"] Iar Molecula ... don't get smart with us(me) please...
Era o simpla intrebare !!!!!!! la care puteai sa raspunzi la fel de simplu , nu vreau sa ma cert cu tine dar ai spus ca toalele din club sunt de prost gust ceea ce e total neadevarat . |
Persoanele fizice cu activitati in agricultura ar putea beneficia, din anul 2006, de un regim special care le va permite deducerea taxei pe valoarea adaugata pentru unele achizitii, a declarat secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice Maria Manolescu. Ministerul Finantelor colaboreaza cu experti ai Uniunii Europene in vederea introducerii, de la 1 ianuarie 2006, a unui regim special pentru TVA, conform reglementarilor europene. Manolescu a afirmat ca societatile din domeniul agricol sunt avantajate fata de producatorii individuali, intrucat sunt platitoare de TVA si isi pot deduce taxa aferenta achizitiilor de materii prime si materiale. Pentru a putea beneficia de aceleasi drepturi, gospodariile agricole individuale ar putea fi scutite de TVA. Oficialul MFP a mentionat ca detaliile acestui proiect nu au fost inca stabilite, insa agricultorii nu vor fi obligati sa tina o evidenta contabila.
|
I know you've heard it all before
But I'm sorry for this three year war For the setting up of camps and wire and trenches |
Originally Posted by Ambra Blu:
Nu am spus KISS MY ASS!(pupa-ma'n cur!) ... am spus KISS ASS!(persoana kre lauda excesiv shi ii canta in struna unei alte persoane) - in acest caz la fiecare din posturile pe care tu le ai pe forum. Diferentza este vizibila, palpabila shi evidenta. Permite-mi sa-l citez pe Jay kre a spus-o foarte bine:
|
da, cocosel, kiss ass, as in nose browser sau kiss up-er (yet another hyphenated noun). nu stiti tot neamul tau de tirlani cita engleza stiu eu. kiss as, as in herbert's atittude towards als' posts. sau, ca in necazul tau, jerkoff. |
La dracul... nu am putut sa ma abtin... dar si asadar...
spre exemplu avem urmatoare petrecere...sa zicem..ah Oakenfold... http://www.clubbersguide.ro/gallery/...fold%20@%20WTP vom urmari individul din poza 17... dar nu numai..si plesuvu din spate... in rest... va las sa va distrati singuri...have fun .. ah si sa nu uit sunt mai multe galerii acolo... pentru cei cu mult timp liber....enjoy |
bun link jay ...
http://www.clubbersguide.ro/gallery/getPics.asp?path=2004_08_08%20-%20Hernan%20Cattaneo%20@%20The%20Mission%20(Ultima %20Playa) - Cea mai tare seara din vara la Ultima Playa. |
Hmmm ... http://www.clubkristal.ro/hysteria/event_digweed.asp
Nu mai am rabdare ! |
Dk sunt la munte ... nu shtiu ce o sa fac dar vreau sa ajung. In alta ordine de idei ... Sambata la Morgana am stat cu Livio ... 2 prieteni de-ai mei shi un dj italian pe nume X-ulescu shi am invatzat cat de cat cum se mixeaza ... la 6 dimineatza umblam 2 taxiuri sa cautam club sa bage Livio After Hours. N-am avut noroc dar lectzia miXing a fost pretzioasa. Now i know more. Livio e foarte de treaba. Nu are fitze in cap ... k al Romaniei nr. 1 Rhadoo! Pana una alta ... Vineri = Steve Lawler @ Kristal + Seb Fontaine. |
Cine merge? JE! :D :lol: ;) Faci deplasarea pentru weekendu asta "incendiar" din kristal ? Sambata Pete Tong ! In urmatoarele 3 luni or sa vina la kristal dj-i jmecheri ... Zabiela , Chris Fortier, Lee Buridge si ... Hybrid Uitam de Frankye Knuckles si Digweed ... de care v-am mai spus (nu-mi vine sa cred ca o sa mixeze in kristal , pentru prima data in bucuresti) |
Totusi ... Cineva la TMBASE?
|
Esti din timisoara Jay ? |
As vrea eu... din amaratul de Bucuresti... de fapt sunt din Suceava(Bucovina), si bunicii din partea mamei sunt din Italia si din partea tatalui meu sunt din Rusia, undeva pe langa Moscova... de acolo, in timpul razboiului au plecat... stai putin.. cam multa info...
Tu esti din TM? |
Doamne ce ras m-a bufnit cand am citit postul tau... cam multa info... Nu , nu sunt din tim , nici n-as vrea sa fiu , te duci la timisoara pentru tmbase ?????? |
Io inca ashtept: Digweed shi toate celelalte invitatzii facute de Kristal lui Hernan Cataneo shi Judge Jules. Din cauza la Global Underground Judge Jules nu a mai venit ... dar in schimb l-am prin pe asha presupusul "comercial" Chamonix kre a bagat super tare shi pe Stephane K. Am poze cu both of them. :w00t: |
Imi dezvalui si mie intr-un mp acea "recenzie" ? m-ai facut curios , chiar te rog sa-mi spui ! Stephane K. baga super tare , am ascultat unul su doua seturi d-ale lui , frumos ... D-abea astept sa ma intorc de la Steve Lawrel si Seb Fontaine si sa-ti descriu .... TOTUL :D ;) . Ce-mi mai place !!!!!!! |
Bai!
Eu nu intzeleg cum se poate k un om sa faca asemenea atmosfera ? Cum naibii ? La ora 5 eram deja rupt la Steve Lawler shi nu ma puteam opri shi nu m-am oprit din baut dansata shi baut shi dansat. Sa-mi dau cu tesla'n bile cat de marpha a putut sa fie. Cam departe de centru Kristall asta in Bucureshti dar a meritat totzi banii pe care i-am spart in cele 2 super noptzi petrecute akolo ... @m_olecula ... care este recenzia dupa Lawler shi Pete Tong ? Marea surpriza a diminetzii de Sambata a fost mr. Seb Fontaine kre m-a dat pe spate cu muzica pe kre a bagat-o. Chiar nu ma ashteptam sa bage asha marpha! It was mind - blowing! Singurul lucru kre m-a deranjat a fost k a mixat 4 ore ... Da-o incolo de treaba. Mixezi shi tu 3 ore ... te simtzi shi pleci ... dar nu el a insitat pana la 5 knd a intrat Lawler shi ashteptarea chiar a meritat. Kristall mi-a oferit o atmosfera de neuitat shi imi este jena sa ma intorc in CTA la nu shtiu ce club unde mai mult k sigur nu voi beneficia de acelashi tratament pe kre mi l-a oferit Kristall Glam Club. Nici o problema ... ne vedem la Lee Buridge, Dave Seamna shi mr. John ... :w00t: |
Apropo .. baietzii de la Kristall mi-au spus k Oakenfold a mixat 2 ore shi 20 de minute shi a incheiat setul cu Traffic a lu' Tiesto. :lol:
Shi-a batut joc de cei kre s-au dus sa-l vada. Shi din cate am intzeles ... au fost cu miile. Varza Oakenfold asta ... ;) |
[quote="Gaandalf"] @m_olecula ...
care este recenzia dupa Lawler shi Pete Tong ? In primul rand tu imi esti dator cu o recenzie , despre Zabiela Nu am fost la Lawrel , febra mare , durere de cap ... nu-ti imaginezi cat m-am putut oftica . Am inteles de la oamenii cu care trebuia sa ma duc ca Lawrel nu a bagat cum baga de obicei , mai agresiv ... dar a placut ! Dap , ai dreptate , Seb fontaine a mixat prea mult , cica la un moment dat s-a bagat peste Lawrel sa mai mixeze , iti dai seama ce "foame" are in gat ? Exact ce ai spus a facut Oakenfold ... iti amintesti ce iti ziceam despre el ? Te tine sa facem un pariu ca la Dave Seaman si Zabiela ... Kristalul o sa fie plin ????????? |
Zabiela e destul de varza....
Am auzit ca prin februarie... ar putea sa apara in Krital(nu stiu ce dracu' cauta acolo) Armand van Helden... asta chiar e bun... |
[quote="Jay"]Zabiela e destul de varza....
De unde stii tu buai asta ca Zabiela e varza , el si cu Dave Seaman plac mult romanilor ... de ce ? pentru ca baga mai mereu melodii cu voci , mereu unde si cand mixeaza astia doi se umple locatia , asta o sa se intample si acum cand o sa vina la Kristal , tu macar l-ai auzit mixand live ? |
Nu-mi place tonul tau... si nu am sa-ti raspund...
|
Da nu era un ton arogant sau agasant sau cum il consideri tu ... mie nu mi-a placut cum ai zis tu despre zabiela ... Te-am intrebat frumos si normal , raspunzi bine , nu iar e bine ... da nu mai venii cu afirmatii d-astea fara sa aduci si argumente |
Aici l-am vazut a doua oara si dupa cum vezi nu e totul naspa... dar nu e cine stie ce... in fine ... daca mai vii cu intrebari "Da unde l-ai vazut? Sau in ce cluburi ai fost?" - devii penibil... P.S. Extract din pag4 mesajul 5 |
La Dave Seaman sper sa nu fie full ptr k vreau sa ajung shi sa am loc sa stau pana la 8 dimineatza...
La Lawler ... la inceput am avut senzatzia k baga intro la DISCO ... dar a mixat bine pana la urma... inca odata spun k surpriza serii a fost Seb kre a mixat excelent dar a kam exagerat cu timpul ... La Digweed vreau sa vin dar parca vad k o sa fie omor ... shi deja mai bine PASS! dar nu shtiu sigur ... vom vedea ... P.S. : Magique RULZ! @jay ... consideri k mersul in cluburi este penibil ? |
Nu asta am spus... dar se pare ca asta a inteles el... in fine nu vreau sa ma explic... Nu consider ca mersul in cluburi este penibil... ma crezi un pensionat la 70 de ani fara copii? |
tre sa fiu de acord cu jay
zabiela chiar e varza desi nu prea stiu cum se antureaza pasionatii de jaz prin cluburi... |
[quote="Jay] dar se pare ca asta a inteles el...
Unde am scris io asa ceva ma , de unde iti dai tu seama ca asta am inteles ??!! Imi place sa merg in club , merg de ceva ani ... cum sa zic asa ceva ? Scrii si tu sa te aflii in treaba ! |
again with the tone...
@KORBEN ... they don't... cel putin nu alea despre care vorbim... |
Pai daca esti prost si arogant cum sa-ti vorbesc frumos ?
|
Apropo... este o vorba ... Prostul numai prosti vede in jur... think about that si te astept cu alte posturi cinefilice.... Era cat pe ce sa conversez cu tine... Sper ca noaptea sa te consilieze ... |
Ai spus ca as fi inteles io ca mersul in club este penibil ... de unde ai scos asta baiete ???? D-asta te-am jignit ... ai venit cu niste afirmatii fara argumente ... a doua oara !!!!!!!!!
pentru acele jigniri imi cer scuze ... |
din ceea ce ai scris k dk te intreaba in ce club ai mai fost - este penbil ... cam asta am dedus k tzi se pare k mersul in cluburi e penibil ... in fine ... ne complicam prea mult.... |
eu am vrut sa reiasa ca mi se pare penibil sa intrebi asa ceva... but maybe it's just me...
|
All times are GMT +2. The time now is 08:22. |