![]() |
Be afraid... Be very afraid.
|
Originally Posted by cherryblossom:
|
si io care ma gandeam la niste carti de tarot.....
nevermind vai, cat spirit are herbert de impregneaza cartile :(( da nu cred ca travesti`ul mai avea nevoie de adugiri metafizice herbertiene zau asa |
Originally Posted by BeNnY:
Lolozaur. |
Originally Posted by marx:
|
Exemplu evident de mushcat de fund shi de pupat in fund:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...art=275&hist=0 Toata pagina cuprinde asemenea exemple ... shi nimeni nu va fi sanctzionat. |
Azi am gasit in cutia postala o frunza rosie de artar. Acu' chiar ca mi-a venit toamna, by mail
|
la Constantza a venit iarna!
|
Originally Posted by Mala Portugal:
dragut, mi-a placut... |
Eu zic sa urmariti Jackass inreluare la MTV.
|
Originally Posted by jackpot:
Eu zic sa verifici punctu' ala de plutire,ca ceva nu-i in regula. |
Originally Posted by jackpot:
tii minte emisiunea aia a lui Vlad Craioveanu, pe Pro Tv, pe la 1 noaptea? o preferam pe aia, Craioveanu era mult mai original decat jackass si tom green la un loc... :P |
Dar sa nu crezi k nu mi-a placut emisiunea lui. Chiar a fost reushita shi imi pare rau k nu mai este. Ash vrea sa inceapa shi icstrim tivi - dar sa vedem ... |
Nu chiar... era o emisiune darguta.. dar prea il imita pe TOm... Oricum mai rau era la Vlad cand deschidea gura... |
Jayule... deci la emisiunile alea cu Craioveanu am ras cu lacrimi, pe cand alea cu jackass si tom green nu au reusit decat sa ma scarbeasca si sa ma ingretosheze de cele mai multe ori... imi aduc aminte, de exemplu, cand le disperase pe niste babe cu niste flori, sau cand il luasera la bataie niste tarabagii de la care vroia sa ia "taxa de protectie", sau faza aia cu "revista presei" de dimineata la B1 TV... nu mai zic de melodia "buci"... :lol: meserieeeeee... aaaa, sau cand canta un blues cu Cosmina Pasarin, la niste chestii din alea... haaaahaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Probabil ca ti se pare mai haios Craioveanu pentru ca e roman, si pentru ca poantele erau in romana, si iti sunau mai bine.
|
up
|
prindea bine o ploaie - dar am vreo 28 de grade in schimb.
|
Sa ploua cu gheatza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Ce ploaie??? ca mi-au mucegait toate hainele vara asta! Anyway, vara mai frumoasa ca inceputul asta de toamna, n-am avut anu' asta asa ca ma duc la plaja. Va pupa mala
|
chiar plouã. mama lor de nenorociþi!
în ultimu timp urãsc toate anotimpurile în afarã de varã. canicula is the best. vreau în Columbia! |
Sa speram ca ploua mai des.
|
Frunzã verde stâlp
Curge apã-n beci Fata de la trei Are buze reci ªi frunzele cad în jos datoritã gravitaþiei numai toamna. |
grrrrrrrrrrrrrrr
|
FRUNZA VERDE BARABULA
=================== Frunza verde barabula Stau in apa pan' la brau Chiar in cel mai rece rau Si purtand doar o caciula. FRUNZA VERDE DE CUCUTA ==================== Cine naiba a mai vazut De cand ma-sa l-a facut Iepure mancand cucuta Si studenta Repetenta? |
Frunza verde, flori de batz
Daca n-ai treaba, fa-tz! |
...cu mana mea?
|
All times are GMT +2. The time now is 17:46. |