![]() |
Originally Posted by BeNnY:
yes i am!! am ras de am pocnit la filmu asta!! daca voua nu v-a placut, asta e problema voastra! |
Mai degraba e problema ta ca ti-a placut :(
|
Chronicles of Riddick - 4.5/10
Strasky and Hutch - 7.5/10 Shreck 2 (pt. a 5-a oara) - 8/10 X-Man 2 - 5/10 |
filme vizionate azi:
Cruel intensions - 6.5/10 Starsky&Hutch - 6/10 Harry Potter 3 - 8.5/10 |
Originally Posted by M_olecula:
Pentru a 10-a oara e SHREK nu SHRECK! |
Originally Posted by BeNnY:
OK , am inteles , nu am mai intrat pe forum de vreo 3 saptamani |
Originally Posted by M_olecula:
si este X-men nu x-man... desi teoretic tot filmul este despre wolverine so... :? |
Human Nature - 6.5/10. Comedie (se vrea a fi romantica) foarte interesanta despre moravurile oamenilor si o noua readucere aminte a faptului ca omul se trage din maimuta. Personajele principale sunt interpretate de: Patricia Arquette, Tim Robbins si Rhys Ifans.
|
The Story of 1900 ... opera lui Tornatore... Nota 10... mai ales pentru muzica si interpretare
|
The profecy - 6/10
Seabiscuit - 8.9/10 The hole -?? - OH MY GOD!! that was a fucked -up movie!! :shock: :shock: I am shocked for life!! :shock: |
Being John Malkovich - 7.5/10. Cine va fi urmatorul vas? :)
|
Stepford Wives - 7/10
13 Going on 30 - 1/10 Visitor Q - 9/10 Blue Spring - 10/10 |
"Heart of Glass" in regia lui Werner Herzog ; singurul film cu actori aflati in transa hipnotica ; pe cat de suprarealist, pe atat de fascinant.
|
[quote="Nightwane"]
13 Going on 30 - 1/10 SUBSCRIU |
[quote="M_olecula"]
Originally Posted by Nightwane:
eu i-am dat 1/10 pt. posterul cu Blue Velvet din camera fotografului :lol: :lol: |
Airplane! - film vechi super comedie... 8.5/10
Starship troopers (nu am chef sa verific daca e scris bine) - 7 pentru cadavre/partile din cadavre Fahrenheit 9/11 - aproape la fel ca titlu: nu 9 din 11... 7/10 |
VANILLA SKY 9.5/10 Criminal filmul , nu ma asteptam la acel sfarsit...
|
Shrek 2 - 4.5/10
|
o saptamana de ca(ca)podopere
1 dead alive aka baraindead-10/10 capodopera absoluta si ultima a horrorului, film de infamul si obezul prostituat hollywoodian care pe atunci era regizor de prima mana, peter jackson ata de multe mate si scursuri ca aproape mi s-a facut sila pricelss masterpiece 2 barry lyndon- capoidopera lu kubrik, in opinia mea9/10 pentru e a atat de transparent si`l demasca pe k ca un simplu ilustrator al unor povesti din care nu simte nimic il ajuta enorm ironia vocii din off (probabil rezumatul capitolelor din romanul lui tackeray) il demasca enervantele peisaje de tablou, vedere, ilustrata in care figurantii stau statici si inutili incadraturile perfecte si mai ales zoom out-ul cu care debuteaza fiecare noua secventa personaje nedezvoltate, mult prea multa naratiune si actori care nu prea joaca nu stiu de ce m-a facut sa ma gandesc la dogville poate vocea din off poate caracterul de conventie artificiala un film frumos, adevarata masura a ce`i popate p[ielea lu kubrik, si mai ales a ce nu piate realiza un regizor fanatic al estetismului exacerbat dar lipsit total de imaginatie |
3 tripletele din belleville 10/10
un film cu atat de mult suflet, nema dialoguri, o estetica pe alocuri naturalista, prin alte parti de inspiratie metropolis-teana, muzica minunata si o impecabila gradare a suspans ului din nou desenu animat bate filmul 4 event horizon10/10 remarcabil vizual, un horror in apatiul cosmic fara monstrii, poate de aceea mult (prea/mai) infricosator pacat ca in resident evil au supravietuit atat de putine chestii vizuale si gore din imaginarul lu p anderson |
shrek - 8.5/10
troy - 8.5/10 |
Baisers Volés (Truffaut) - 7,5
Human Nature (Gondry) - 8 Exotica (Egoyan) - 8 Spring, Summer, Fall Winter... and Spring (Kim Ki-Duk) - 8 si, nu foarte recent vazute, dar le precizez acum: Shrek 2 - 6 Interstate 60 (Bob Gale) - 8 (toate notele sunt din 10) |
Murder by Numbers - 5.5/10
|
Super Troopers. L-am vazut pentru nustiu a cata oara si tot m-i s-a parut "super" amuzant.
|
"Orange County", aseara la HBO. Super dragutz si amuzant. Jack Black face tot filmul. Nici Colin Hanks nu-i rau, pentru rolul de debut.
7.5/10 |
Quote:
filmul asta e pur si simplu o capodopera vizuala si filosofica ; merita 10 in opinia mea. |
Underworld....jeez louise...partea buna e k e mai bun decat van helsing...si cind te gandesti ca l-am vazut la cinema :alien: :o
|
Originally Posted by Vladica:
de acord, dar cred ca avem criterii diferite de notare. la mine 8 e nota foarte mare. rareori dau din prima mai mult. daca-l revad si imi place la fel de mult sau mai mult, evident pot mari nota. 9 e nota maxima pe care o dau dupa o prima vizionare, oricat de genial mi s-ar parea filmul. |
intre timp am vazut:
A Fish Called Wanda - 7 a propos de Underworld, l-am vazut mai demult. cu indulgenta i-as putea da un 2/10 |
Originally Posted by Leonard:
Nu se poate.... :shock: :P |
Mean Girls 7.5/10
|
entrapment - 6/10
the good thief - 6/10 the point men - 5/10 sex is zero - 1/10 :sick: |
Baraka.... 9,5, ce sa mai spun... iti crapa ochii in ecran
|
Baraka e intr-adevar un film impresionant ; si coloana sonora e absolut superba (Dead Can Dance - "The Host of Seraphim", un cantec sublim)
|
Shaun of the Dead 10/10 GENIAL!!!
|
Hmmm.. 2 comedii...
Prima Shrek 2.. 10/10 si a 2-a Garfield 8.5/10 Ambele au momente in care cu greu te poti abtine sa nu razi! Mai ales Shrek-ul care a depasit succesul primei parti... ;) |
Parca se acorda cu prea mare usurinta notele. Am vazut multe de 8,9 , chiar si 10. Pai daca dai la Shrek 2 10, ce ne facem cu "Portocala mecanica" sau cu "Taxi Driver "? TLD, am dat doar un exemplu, inteleg ca fiecare este subiectiv; sa nu-mi sari la beregata :)
|
Originally Posted by bogie:
Pai dak mie mi-a placut la nebunie... Am dat si eu nota maxima... Nu toti o sa fie de acrod cu mine... m-am obisnuit :P Oricum la capitolul comedie vara asta a surclasat orice? Aici tre sa fie cineva de acord cu mine! :P Numa bine... ;) |
what have i done to deserve this - almodovar : un film demential, 4 me it's his best
Sunrise - murnau: face iubirea sa para atat de simpla.. M - lang: speram sa apara in mai multe scene Peter Lorre, but finalul e excelent; also de retinut scenele in care populatia cauta cu disperare un tap ispasitor, sau sedinta mafiei |
Vazut ieri pe Romania 1 Men with brooms.Comedie foarte-ok,de fapt ce dreku' -mi-a placut la nebunie :lol: :lol: :lol: .Daca tot se poarta punctajele eu zic 7.
|
You got served.....sa zicem un 8/10 pt coregrafie
|
Shrek 2 -------- 9/10
|
cel mai recent film vizionat d mine ii Monty Python The meaning of Life...foarte tare :)(thx jay) si apropos d spider man 2 asta mi se pare un alt exemplu de continuare reusita, pardons, nu reusita ci mult mai buna decat primul :P
|
The Girl Next Door - :sick:
Sunt curios: versiunea necenzurata cat de buna poate sa fie k la cata reclama i-au facut zici k o sa fie filmul anului. balega de film ... :sick: |
Man on Fire - 9/10
|
Pe afish scria Cobai iar knd a inceput filmul scria Camera Ascunsa. Placut ... a fost bun. M-a cam enervat Rutger Hauer shi ca au dublat vocea lui dar filmul a fost bunicel.
:x catalin Saizescu a avut o cearta cu organizatorii Festivalului Filmului Romanesc De la Mamaia shi nu au mai rulat "Milionari de Week-end" :x |
Originally Posted by Gaandalf:
Sa inteleg ca tot noi aici in buc il vedem inaintea voastra? :lol: |
Hmm..ultimul film,sau mai bine zic ultimele 2 au fost
Office Space,chiar misto comedia shi printre preferatele mele,Kill Bill vol. 2 care mi s-a parut egal cu primul. |
Tocmai am terminat de vizionat AvP-ul (anuntat ca marele film al verii...). Ei ce sa zic... NU a fost nici ce m-am asteptat dar nici o porcarie nu a fost... Al 3-lea predator sau ala ultimu in viata rupe cam tot... In rest primii 2 destul de slabuti... Dak aveati indoieli inaintera filmului cu cine sa alegeti alien sau predatori.. Hmmm dupa film va fi clar predator... Filmul exceleaza prin scenele de actiune, efecte si nu prin poveste.. asa ca dak va asteptati la o poveste de nota 10 o sa fiti dezamagiti.. Dak va duceti insa sa vedeti niste scene serioase intre astia doi atunci filmul isi merita toti banii... Per total 8/10 pt film - mai mult pt ce a facut predatoru.... cel cafre a ridicat zic eu cota filmului...
|
revazut pt a 10a oara rules of attraction
still a perfect 10 si ichi da killer, un 7/10 not a real movie, but kindda chillin sadism la maximmmmmmmmmmmmmm |
All times are GMT +2. The time now is 18:28. |