![]() |
Leonard
Alice |
13 - 10 pentru Alice_Fluture vs Lady_Skar shi 10 - 8 pentru emanuel vs Leonard. This is gettin` tight...
|
cu votul meu 14-10 pentru Alice Fluture si 11-8 pentru emanuel.
|
Cat dureaza un meci pe-acilea? E clar, zic eu: Alice a castigat la fete (dak pana si Lady_Skar a votat-o!!), iar la baieti emanuel. Alt meci ...
|
Originally Posted by Freaak:
Nu ma mai vorba aia la icre, cu cat tzine un meci! Poate pana maine mai voteaza inca 5 shi situatzia o sa fie alta! Care e baiul? Am mai spus...in fiecare duminica se schimba meciul...capisci? :x |
La mine s eincheie votarea... 13-10 pt Alice care merge mai departe... alaturi de Ricutza... Sunteti curiosi ce va urma? Inca 2 meciuri.. Unul imediat! :P
|
Alex2 cea care nu a avut nici un meci in prima partea a acestui concurs... vs .... Cea care a pierdut meciul cu demona, da l-a pierdut sila prorpiu si la figurat...E V A N E S C E N C E
Gata si cu meciul asta l-am postat... Si bineinteles votul meu se duce la Alex2, 1-0 pt ea deci! ;) |
hmm...i vote for the first one ca doar n-o fi sa votez chestia aia...
deci 2-0 |
I can't believe this shit TLD! :shock: Evenescence...in the house again! Trebuie s-o anuntz personal ca e iar in competitzie! :D
Okey so votul meu la fete merge la ALEX2! Freakin` obvious... :D Dupa ce emanuel a gashtigat cu 10 - 8 vs Leonard, un nou meci la orizonturi... Shi iata meciul baietzilor...Today in our show we got christi vs. Gaandalf . My vote goes to christi. Momentan scorul e 3 - 0 pentru Alex2 shi 1 - 0 pentru christi. |
the pink wizard..so 1 vote for gandalf
|
alex2 - evanescence (3 - 0) shi christi - Gaandalf (1 - 1). Nice touch Nightwane with that "pink wizzard"... ;)
|
parerea mea e ca evanescence e prea bagata in seama iar eu nici nu-mi mai amintesc cine e si ce a scris pe forumul asta.
oricum votez cu alex2 si christi. |
4-0 pt Alex2 si 2-2 pt calaretul alb... ;) Adik votu meu se duce la gandalful nostru mioritic! :P
|
la baietzi: vrajitorul cel...gri..shi alb
la fete, sincer: evanescence |
votez cu gaandalf.... :)
|
alex2 & christi
|
Christi si Alex2.Sau Alex2 si Christi,tot una e. :D
|
Alex 2
|
Alex 2 pentru ca Gandy mi-a zis ca este constanteanca si mi-a promis ca imi face cunostinta cu ea cand vine.
si gandy normal :happy: |
Originally Posted by mihai770:
what are you? the whale rider? |
Multzumesc si eu votantzilor :D
Si merg si eu pe mina lui Alex2..... duhhhh.... :P |
Originally Posted by mihai770:
Nu ca sunt geloasa...you're fuckin` with our brains now dude! :lol: Oricum scorul e urmatorul la ora asta: Fete: alex2 vs Evanescence 9 - 1 Baietzi: Gaandalf vs christi 5 - 4 Keep on votin` people! Apropo...duminica care vine meciul baietzilor o sa fie postat de TLD, ca eu o sa fiu pe tren, in my way back home... |
alex2 & gandalf!!
|
Originally Posted by Nightwane:
Si zicea lumea ca manelistii nu-s nebuni... |
10 - 1 fete
6 - 4 baietzi |
alex2 + gaandalf
|
Shi asha s-a facut duminica...meci vechi inchis, meci nou deschis. Nu inainte sa se anuntze cashtigatorii "editziei anterioare". :) So...Cum era de ashteptat alex2 cashtiga cu scorul de 11 - 1 impotriva balenei Mobie Dick...aaa...pardon...Evanescence. Iar la baietzi, situatzia ceva mai stransa, Gaandalf "il invinge" pe christi cu scorul de 7 - 4. :)
The new freakin` deathmatch is between the one and only raptor vs ogto. My vote goes for raptor. ANUNTZ: Din cauza ca am primit anumite "reclamatzii" pe telefonul mobil, de cum votez etc...asha sa shtie shi restul(ca nu-mi plac fazele astea - preferam sa fie scrise pe forum sa shtiu cine e nemultzumit, in fine...) VOTUL MEU E DICTAT DE MONEDA DE 5000 LEI. Care pica, ala are votul. Cui nu-i place...tzeapa...cine nu inghite un joc...tzeapa iar...Rog ca alte nemultzumiri sa imi fie trasmise direct pe forum(nu pe PM) mie sau lui emanuel si daca sunt multe, inchidem subiectul. Thx! |
Originally Posted by Demona:
raptor e fata aia din mijloc? :huh: :huh: :huh: then..1 more vote for Rapty :P :P |
raptor
|
My vote = Raptor |
4 - 0 pentru raptor...
|
Originally Posted by Gaandalf:
I KNEW THAT...PINK BOY :P :sleep: :sleep: si cand o sa inceapa si runda cu "fomei" ? |
:(( :(( :(( A DISPARUT TLD!!! :(( :(( :(( |
Originally Posted by Demona:
well..go find him...maybe he's in your pocket...maybe Raptor ate him... :D i want Cinemagia women!!! :w00t: |
Go say that to the guy who eat it! |
raptor
|
raptor si aici...
|
OGTO.
Shaved monkey'z asses!Ce va tuna sa ma votati? |
obviously ogto.
|
ogto...
:hmm: |
6 - 4 pentru raptor. rapty...pe fiecare tuna sa voteze cum vrea. la tine a tunat moneda, in cazul meu. Emi a fost de fatza. :hmm:
|
eu il votez pe ogto.scorul e de 6-5 pentru raptor.
|
rapty di la mini
|
7 - 5 pentru raptor. We definatelly miss TLD...
|
raptor de la mine.
lasa-l pe tld, demona, trage si tu cu banul meciul la fumei |
8 - 5 pentru raptor...
Leonarde, am cautat shi alte concurente...uhm...i think this is it...la "mujeres" nu mai e cina sa concureze... :( |
Da' tu nu esti "mujer"?
|
Originally Posted by Freaak:
Din cate imi aduc aminte sunt...dar nu eu sunt "moderator" de deathmatch la "mujeres"... 8) Ashteptatzi-l pe TLD... |
votez ogto.voi va dati seama ca daca a disparut tld nu mai vedem meciul demona versus demona?asta ma face sa cred ca demona i-a facut ceva rau lui tld!!! :((
|
Originally Posted by Garu:
8 - 6 pentru raptor...cat despre restul, Garu, I take is as a compliment... |
All times are GMT +2. The time now is 15:50. |