![]() |
cu ceva emoti castigarea meciului de real madrid in cl mi-a adus frumoasa suma de 200 e :D .
oricum mutu a jucat ca un "kaka" ( de fapt ar fi vrut el sa joace ca ala ) iar pronosticul meu in meciul milan-depor a fost plin de vise :) aseara in schimb mi-a parut f bine ca roma a fost eliminata, dar mi-a parut rau pt barca. deci finala se stie deja, REal- Milan |
Originally Posted by Ionutz55:
Intradevar real - milan cu castigul milanezilor zic eu... Dar in semifinale nu va avea un meci usor realul eu zic asa semi: real - arsenal si milan - porto Iar la uefa : finala: newcastle vs inter sau valencia - depinde cum cada astea in sferturi! si dak s-au calificat ca nu stiu exact de el doua, oricum newcastle zic ca ajunge sigu, in celtic imi bag pula de bulanosii draq si cam atat! A si al noi in dinamo - steaua va fi sa zicem 2-1 sau 3-1.. :roll: |
Originally Posted by TLD:
3-1 merge sigur. in privinta cl real sigur va trece cam greu de arsenal dar nici milan nu are meci usor. iar finala o va castiga milan doar daca apararea realului va gafa. daca se apara ca in meciul cu bayern de acasa nu ii vad bine pe milanezi REAL 4EVER |
Ale! Dupa un meci greu, am mai acaparat trei puncte. Poate in top 5 la final?
|
vise, multe vise :)
dati un scor pt dinamo-steaua io zic un 3-1 |
Ionutz, linishteshte-te. Dinamo va cashtiga 2:0, dar fotbalul e in pierdere.
maidan, baltoaca, fetze patibulare, pushcariashi, militzieni, gorile, jeg, mazga |
Meciul - de tot rahatul
Insa finalul a fost misto... Scor final: 2:1 |
Originally Posted by BeNnY:
P.S: Mi-a iesit unu din pronosticuri... :P |
Si mie... eu am zis: 3-0, 2-1, 3-1 :)
|
chiar vazusem si eu zilele astea un meci din spania...si azi uitandu-ma la dinamo-steaua mi-a venit sa plang (de mila)! important e ca dinamo a luat punctele! (golul lui grigorie a fost adevarat)
|
dupa golul stelei nu am mai sperat la victorie si cred ca nici jucatori dinamovisti nu mai credeau, cu toate ca ei asa ziceau\
dinamo e noua campioana:) |
Interesant mi s-a parut la Milano.
|
nu m-as avnata sa fac asemenea afirmatii...desi ar fi fain sa faca eventul :wink: |
Ce grabita e lumea in ziua de azi... |
Dinamo-n B, baaaa! :P
|
viseaza lumea-n continuare :wink:
|
yeah...... 1-0 pt Romania!!
|
cam naspa gol, cu mult noroc
|
2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
goooooo romaniaaaaaa
|
ohhh damn!!!!!! e 2-1!!!
|
sper sa fie 2-2
|
dc?? ce, nu tii cu tara ta?
|
mam saturat de iordanescu&the company
|
shi daca nu iti place de iordanescu.....dc vrei neaparat sa piarda nationala?
|
ca sa il demita, ce draqu antrenorul scotiei daca nu castiga este demis, dar al nostru ridicat in slavi
|
da iti dai seama....la cata prostie este in romania asta!!!!
|
din aceasta cauza vreau sa gafam astazi, oricum e amical
iar la mondiale nu avem sanse |
pai noi nu avem nicaieri sansa!!
|
hmmmm...ce au ratat taranii de scotieni
|
aveam inainte sa vina hagi si iordanescu sa isi bata joc de o tara intreaga
|
Macar 2-1, dar din ce-am vazut eu, subtire...
|
stiti, cand am citit titlul..."loc de dat cu piciorul" mi-am zis ca parca as da si eu unu`...cand colo gasesc discutii despre fotbal...hmmm...urasc fotbalul...greseala mea :lol:
|
In sfarshit mai cashtigam shi noi ceva................. :D
|
Mai, ce macelar Ganea acesta in meciul cu Scotia. Jucam prost si violent...
Iar acest Mutu, un exhibitionist de doi bani. Ce mama lui, mai vroia forografie dupa meci. Asta se imagineaza Backham... Analfabeti. |
Originally Posted by marcu:
Nici nu stiti cat de mult m-as bucura sa castige Valencia campionatul. O echipa simpla, fara "vedete" (poate doar Aimar sau Vicente sa fie considerati astfel), care joaca un fotbal spectaculos, in viteza...VAMOS VALENCIA! |
L-am vazut pe Ganea la un interviu.........nu avea nici o treaba.......nu a zis mai nimic despre "intrarile" sale ...
|
Originally Posted by Danny:
glumet ca intodeauna :lol: |
Din nou, ce meci Poli! Mai putin si-mi venea sa-mi tai venele, ce ratari!
|
a luat bataie Galatasaray cu 2-1!!!
|
interesant, hagi cred ca va retrograda cu galata, bravo il luce!!!!
sper ca besiktas sa castige titlu si de data asta danny ieri real a castigat parca cu 2-0, bine 2 goluri dinj lov. libera si au mai fost si deviate. cine ziceai ca o sa castige primera?? :lol: :lol: :lol: |
Ionutz, Real a castigat ieri 2:1.
Condoleantele mele pentru rateul lui Dinamo - au cam pus-o de mamaliga militzienii... Jos Borcea si blondul Netoiu!!! Hagi se va face de rahat. Nu are abilitati de antrenor, iar el se incapatineaza sa antreneze. El nici nu poate vorbi, dar inca sa scrie!!! Ar trebui sa ia lectzii de gramatica (si chiar de stilistica) de la Ionutz. |
Ce au patit dinamovishtii............Shi Petrolul s-a dus de rapa...........sa rateze de la 11m???Asha o fi la moda :D
|
Originally Posted by marcu:
sunt flatat :lol: |
Diseara un meci unde nush cu cine sa tin............tunar am fost de cand ma stiu,sar Mutu ii roman.Nasol.Hai Arsenal :D
|
Mutu, oligofrenasul acesta care se uita mai mult in oglinda decat spre poarta adversarilor, nici nu va prinde echipa pentru meciul cu Arsenal. Ce talent a avut sa-si risipeasca toata increderea pe care i-au aratat-o antrenorul si conducerea lui Chelsea. Curat romaneste!...
Sper ca Real sa treaca de Monaco. Raul le va freca bomboniera monegascilor. |
So it begins..................Nu mi-ashi dori sa fiu surprins de rezultat
|
wow.....tare meciul!!!
|
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
1-0 Arsenal!!! |
iar GOOOOOOOL
1-1 (GOLURI DUFF SHI LAMPART)!!!! |
All times are GMT +2. The time now is 02:26. |