![]() |
hmm...italiencele?
m-ati facut curios.. cine joaca si cum |
check out: www.italiencele.ro...
gasesti cam tot despre film acolo, cu cine, ce, unde si si un forum unde-ti poti spune ideile etc. p.s. nu te speria de afis... multi au zis ca-i prost, dar nu inchide pagina numai pentru ca s-ar putea sa nu-ti place prina poza... have fun! |
De ce sa se sperie de afis? Afisul este unul comercial: gagici, tate, doar trebuie adus publicul in sala. Iar o data ajuns acolo, publicul va constata ca filmul este foarte bun. Mie afisul mi se pare ok.
|
Originally Posted by lynx:
stiu, si mie imi place :D ...are ceva ascuns si misto in el. este chiar potrivit....dar daca ai intrat pe topicu' www.italiencele.ro de aici, o sa vezi ca primele reactii sunt negative... de aia am zis asta, desi mie chiar imi place, pentru ca numai asa, dupa afisi nu-ti dai seama chiar direct despre ce este vorba in film, cine este cine si care le este rolu'... si merge perfect cu filmu' dupa mine :happy: |
Pai romancele is renumite peste tot in lume. Pentru de toate. Am vazut un film mai recent la TV, nu mai stiu care era, in care o romanca a aparut intr-un rol secundar, la sf. filmului scria:
Cast: ................. ................ the beautiful woman......si era numele unei romance. Nici rusoaicele nu sunt de aruncat.... |
Eu nu inteleg nimic din articolul asta....:)
http://www.jurnalul.ro/modules.php?o...rder=0&thold=0 |
pai e simplu ..
Au facut un film kre mult timp a fost interzis de cnc shi kre s-ar putea sa aibe premiera la Patria pe 29 octombrie. Producatorul shi Catalin Saizescu s-au certat s-au dar au ajuns la un armistitziu k sa lanseze filmul shi sa nu fi dat 17 miliarde degeaba. Filmul e dur, are limbaj dur shi presupun k shi scene mai dure. Publicul target este adolescentu - 14-21 de ani. Cica au ras unii la vizionari kre au avut loc pana akum dar au fost cam incuiatzi shi nu au vazut substratul. Nu shtiu dk are sau nu substrat ptr k nu am vazut filmul. Dar curiozitatea mea a fost trezita. Asta am intzeles io'. |
La munca!!!!
ce va TOT VAICARITI ATATA, DARK ANGEL,scrii ca mine in clasa a 10a cand plangeam prin revistute de cinema la capataiul marii noastre cinematografii. cinemat ro e un cacat! e sublima si nu e..... toti vreti pe marile ecrane....astia care vor sa faca film s-au gandit s-o ia mai de jos??? alea de pe vreme lui ceasca erau multe si proaste, din 1957 si pana acum s-a facut numai la buftea 600 de l.m. din care maxim 10-15 au avut ceva ecou. ne tot luam de padurea spinzuratilor, moara cu noroc(asa cum faceau si cinefili din 70) ca au luat premii etc, fratilor alea au fost in anii 60!!!!
|
|
Gica Preda mi se pare un regizor interesant. Am vazut unele dintre filmele sale din facultate, nu erau rele deloc. Sunt curios sa vad cum a iesit filmul sau de debut. Cand apare?
|
preda mi se pare un tip genial ! are o capacitate de a imagina aproape deliranta !
daca spun ca am lucrat in echipa lui la "ingerul necesar" ma banuiti de parti pris. veti vedea ce nu ati vazut inca in materie de imagine in filmul romanesc ! spatii albe imense, un refuz al oricarui sentiment, o proba de cinema rece, precis, farmaceutic... in ciuda faptului ca el ca persoana e un tip misto si aparent comunicativ ! iar cursurile lui de la institut sint un spectacol... |
@gogu
esti foarte convingator cand spui ca e "genial"... nu-i faci nici un bine cu limbajul si tonul asta de exclamatie neintrerupta... |
gica ori tu ai facut filmul asta , ori fratele, prea il lauzi!
|
Monica Barladeanu in noul film Cristi Puiu... "Moartea domnului Lazarescu".... :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
|
Pai de cand beam pe vremuri cafea Elita si ma gandeam la Monica Barladeanu, dupa care cate o scurta injectie de 50 de Alexandrion inainte de masa de amiaza;vazand-o tot pe ea pot sa zic ca Monique a evoluat ...
|
Monica Barladeanu? Este clara miscarea: Puiu spera ca romanii se vor duce sa-i vada filmul pentru ca este trecut si acest nume pe afis. De altfel, nu este singurul care face asa ceva. Este si asta o reteta.
|
Da cine e frate asta? E fufa lu' ala de la b1, mare scula....zici ca pe afis e vreo Sharon Stone, daca nu era postul b1 (ne scuzati vb. carcotasilor), nici nu se auzea de ea. Imi dau seama cum joaca.
|
Originally Posted by nume:
|
Originally Posted by Jay:
|
@ mala : pas fah !
|
@mala.... Daca ar fi asa de simplu... Oricum eu as baga si mana in foc ca Monica asta o sa se faca de ras... si mai sper sa aiba un rol de figurant...:P
@nume... ar cam trebui sa inveti sa vb... |
#nume Gata cocosel, tac, mi-e teama sa nu ma distribui intr-un filmulet d'ala de-al tau, snuff ii zice nu?
|
Ma gandesc serios la aceasta optiune. Tu, intre timp, continua sa mai bei o bautura alcoolica si" sa te razi" pe aici.
|
Bine bah incruntatule , o sa rad si pentru tine
|
nu va impacientati, monica este doar o "aparitie" in film, si "rolul"(daca putem sa zicem asa), i se potriveste de minune.
|
E in costum de femme fatale? :w00t: O vor face blonda ca pe Romijn-Stamos?
|
Originally Posted by zizi:
Mersi mult zizi pt info... m-am mai linistit |
Si daca vom constata ca Monica este chiar fata talentata? sa vezi atunci revelatie! Totusi, de ce Monica Barladeanu si nu Andreea Marin? :)
|
Originally Posted by lynx:
|
Da asa e . Si raluca sandu nu se ascunde de politie , e la un mare turneu de tenis (unul chiar prelungit), in sua 8)
|
Deci aparitzia unor Nicoleta Luciu shi Monica Barladeanu prin viitoarele filme rom. este inevitabila. |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
Eu nu cred ca faza asta o sa tina. Asa a incercat si Pita s-o dezbrace pe aia...nici nu mai stiu cum o cheama, in ''Omul zilei'', dar asta n-a salvat filmul, care a iesit un mare fassss. In ceea ce priveste incasarile... nici vorba de ele.
|
Originally Posted by nume:
|
@gaandalf si nume
si cater incasari o sa sa fie... si nu cred ca o sa fie o reclama decenta, ci din contra, o reclama indecenta ar prinde mult mai bine... oamenii se vor duce, banii vor curge, si cinematorgafia ro. de rapa se duce.... :(( |
Banii vor curge ? Nu prea cred , "Omul zilei" a rezistat 3 saptamani in cinematografe ( in centru , mall -ul nu era inca deschis atunci parca). La mare situatia e alta , omu' vrea sa sparga toti banii care-i are ca sa simta ca s-a distrat. Stiti voi, mentalitatea saracului. Singurul film care a facut bani cu adevarat dupa '89 a fost Crucea de piatra al lui Blaier. A depasit Ziua Independentei. Va spun asta din statistici oficiale.
|
nume... vad ca tu n-ai vazut 'azucena'... acolo nu este numai o fata goala, ci acolo TOATE sunt goale... si cam asa este tot filmul, adica 90 de minute...
pai crede-ma, dupa reactia de la 'albatros' in mangalia, cred ca o sa se duca multi oameni sa-l vada. chestia care ma intristeaza insa este, ca o sa le placa... |
Originally Posted by Nae:
|
Originally Posted by Gaandalf:
:D :w00t: da, aia o sa fie o scena indelung aplaudata. action pur. ... totusi asa ceva m-i se pare trist. gaandalf, este frumos sa poti rade despre chestii din astea, dar in acelasi timp trebuie sa tii minte ca in locul filmului asta, putea iesii unu' mai bun, si asta fiind facut, tot cu banii cnc-ului. |
Mitulescu finalist la Sundance
http://www.ziua.ro/display.php?id=32607&data=2004-11-23 |
bravo lui...ce pot sa mai zic
|
ma bucur pentru el... atata timp cat cin. ro nu este reprezentata de sergiulica, totul este bine...
dar la oscar, ce surpriza, il avem pe 'orinet express'... buhuhuhuh |
Originally Posted by Nae:
Apropo de Azucena ... m-am uitat la sectzia IN CURAND shi e trecut la NEDATATE. Sunt curios dk vreun film kre a fost trecut la nedatate n-am mai reushit sa ajunnga (la noi) in cinematografe. |
Sunt multe filme care odata ajunse la nedatate au sfarsit prin a fi "neaduse". Nu este cazul filmelor romanesti. Ele mai devreme sau mai tarziu vor aparea pe ecrane. Este doar o problema de timp... :)
|
|
Mitulescu
Catalin Mitulescu mi se pare un regizor de mare viitor. Si cand ma gandesc acum ca mult timp am avut rezerve fata de el, crezand ca e fiul lui Decebal Mitulescu :x... Astept cu nerabdare rezultatele de la Sundance din ianuarie. Pana atunci, sa-i tinem pumnii :).
|
All times are GMT +2. The time now is 14:13. |