Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83636)

coco 05 Oct 2004 12:59

hmm...italiencele?
m-ati facut curios..
cine joaca si cum

Nae 05 Oct 2004 15:42

check out: www.italiencele.ro...
gasesti cam tot despre film acolo, cu cine, ce, unde si si un forum unde-ti poti spune ideile etc.

p.s. nu te speria de afis... multi au zis ca-i prost, dar nu inchide pagina numai pentru ca s-ar putea sa nu-ti place prina poza... have fun!

lynx 06 Oct 2004 16:59

De ce sa se sperie de afis? Afisul este unul comercial: gagici, tate, doar trebuie adus publicul in sala. Iar o data ajuns acolo, publicul va constata ca filmul este foarte bun. Mie afisul mi se pare ok.

Nae 06 Oct 2004 19:55

Originally Posted by lynx:

De ce sa se sperie de afis? Afisul este unul comercial: gagici, tate, doar trebuie adus publicul in sala. Iar o data ajuns acolo, publicul va constata ca filmul este foarte bun. Mie afisul mi se pare ok.

stiu, si mie imi place :D ...are ceva ascuns si misto in el. este chiar potrivit....dar daca ai intrat pe topicu' www.italiencele.ro de aici, o sa vezi ca primele reactii sunt negative... de aia am zis asta, desi mie chiar imi place, pentru ca numai asa, dupa afisi nu-ti dai seama chiar direct despre ce este vorba in film, cine este cine si care le este rolu'... si merge perfect cu filmu' dupa mine :happy:

jackpot 07 Oct 2004 12:21

Pai romancele is renumite peste tot in lume. Pentru de toate. Am vazut un film mai recent la TV, nu mai stiu care era, in care o romanca a aparut intr-un rol secundar, la sf. filmului scria:
Cast:
.................
................
the beautiful woman......si era numele unei romance.

Nici rusoaicele nu sunt de aruncat....

Jay 13 Oct 2004 20:45

Eu nu inteleg nimic din articolul asta....:)
http://www.jurnalul.ro/modules.php?o...rder=0&thold=0

Gaandalf 14 Oct 2004 08:55

pai e simplu ..
Au facut un film kre mult timp a fost interzis de cnc shi kre s-ar putea sa aibe premiera la Patria pe 29 octombrie. Producatorul shi Catalin Saizescu s-au certat s-au dar au ajuns la un armistitziu k sa lanseze filmul shi sa nu fi dat 17 miliarde degeaba. Filmul e dur, are limbaj dur shi presupun k shi scene mai dure. Publicul target este adolescentu - 14-21 de ani. Cica au ras unii la vizionari kre au avut loc pana akum dar au fost cam incuiatzi shi nu au vazut substratul. Nu shtiu dk are sau nu substrat ptr k nu am vazut filmul. Dar curiozitatea mea a fost trezita.

Asta am intzeles io'.

nume 19 Oct 2004 11:01

La munca!!!!

ce va TOT VAICARITI ATATA, DARK ANGEL,scrii ca mine in clasa a 10a cand plangeam prin revistute de cinema la capataiul marii noastre cinematografii. cinemat ro e un cacat! e sublima si nu e..... toti vreti pe marile ecrane....astia care vor sa faca film s-au gandit s-o ia mai de jos??? alea de pe vreme lui ceasca erau multe si proaste, din 1957 si pana acum s-a facut numai la buftea 600 de l.m. din care maxim 10-15 au avut ceva ecou. ne tot luam de padurea spinzuratilor, moara cu noroc(asa cum faceau si cinefili din 70) ca au luat premii etc, fratilor alea au fost in anii 60!!!!

Jay 19 Oct 2004 15:00

"Ingerul necesar"
Un film de Gheorghe Preda
http://www.romanialibera.ro/editie/i...19102004&idx=3

lynx 21 Oct 2004 18:46

Gica Preda mi se pare un regizor interesant. Am vazut unele dintre filmele sale din facultate, nu erau rele deloc. Sunt curios sa vad cum a iesit filmul sau de debut. Cand apare?

gogu 2 23 Oct 2004 21:54

preda mi se pare un tip genial ! are o capacitate de a imagina aproape deliranta !

daca spun ca am lucrat in echipa lui la "ingerul necesar" ma banuiti de parti pris. veti vedea ce nu ati vazut inca in materie de imagine in filmul romanesc ! spatii albe imense, un refuz al oricarui sentiment, o proba de cinema rece, precis, farmaceutic...

in ciuda faptului ca el ca persoana e un tip misto si aparent comunicativ !

iar cursurile lui de la institut sint un spectacol...

herbert 23 Oct 2004 23:27

@gogu
esti foarte convingator cand spui ca e "genial"... nu-i faci nici un bine cu limbajul si tonul asta de exclamatie neintrerupta...

nume 28 Oct 2004 12:05

gica ori tu ai facut filmul asta , ori fratele, prea il lauzi!

Jay 04 Nov 2004 13:11

Monica Barladeanu in noul film Cristi Puiu... "Moartea domnului Lazarescu".... :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

jackpot 04 Nov 2004 18:39

Pai de cand beam pe vremuri cafea Elita si ma gandeam la Monica Barladeanu, dupa care cate o scurta injectie de 50 de Alexandrion inainte de masa de amiaza;vazand-o tot pe ea pot sa zic ca Monique a evoluat ...

lynx 05 Nov 2004 13:49

Monica Barladeanu? Este clara miscarea: Puiu spera ca romanii se vor duce sa-i vada filmul pentru ca este trecut si acest nume pe afis. De altfel, nu este singurul care face asa ceva. Este si asta o reteta.

nume 09 Nov 2004 18:41

Da cine e frate asta? E fufa lu' ala de la b1, mare scula....zici ca pe afis e vreo Sharon Stone, daca nu era postul b1 (ne scuzati vb. carcotasilor), nici nu se auzea de ea. Imi dau seama cum joaca.

Mala Portugal 10 Nov 2004 01:33

Originally Posted by nume:

daca nu era postul b1 (ne scuzati vb. carcotasilor)

Mai steluta fara nume ai auzit glumita da' n-ai inteles-o. Carcotasii formulau mereu "la b1" , de unde si "ne scuzati-ul" :shock:

Mala Portugal 10 Nov 2004 01:36

Originally Posted by Jay:

Monica Barladeanu in noul film Cristi Puiu... "Moartea domnului Lazarescu".... :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Eu zic sa-ti pastrezi vomiciosii pana dupa vizionarea filmului. Who knows fata poate stie sa joace or' e doar in trecere prin film :P

nume 10 Nov 2004 03:57

@ mala : pas fah !

Jay 10 Nov 2004 06:24

@mala.... Daca ar fi asa de simplu... Oricum eu as baga si mana in foc ca Monica asta o sa se faca de ras... si mai sper sa aiba un rol de figurant...:P
@nume... ar cam trebui sa inveti sa vb...

Mala Portugal 10 Nov 2004 11:13

#nume Gata cocosel, tac, mi-e teama sa nu ma distribui intr-un filmulet d'ala de-al tau, snuff ii zice nu?

nume 10 Nov 2004 13:38

Ma gandesc serios la aceasta optiune. Tu, intre timp, continua sa mai bei o bautura alcoolica si" sa te razi" pe aici.

Mala Portugal 10 Nov 2004 14:10

Bine bah incruntatule , o sa rad si pentru tine

zizi 10 Nov 2004 17:36

nu va impacientati, monica este doar o "aparitie" in film, si "rolul"(daca putem sa zicem asa), i se potriveste de minune.

K's 10 Nov 2004 17:41

E in costum de femme fatale? :w00t: O vor face blonda ca pe Romijn-Stamos?

Jay 11 Nov 2004 11:26

Originally Posted by zizi:

nu va impacientati, monica este doar o "aparitie" in film, si "rolul"(daca putem sa zicem asa), i se potriveste de minune.

Mersi mult zizi pt info... m-am mai linistit

lynx 11 Nov 2004 13:40

Si daca vom constata ca Monica este chiar fata talentata? sa vezi atunci revelatie! Totusi, de ce Monica Barladeanu si nu Andreea Marin? :)

Mala Portugal 11 Nov 2004 19:07

Originally Posted by lynx:

Totusi, de ce Monica Barladeanu si nu Andreea Marin? :)

Marin e mai vestejita si'n plus MB zice-se ca a jucat, in vara, in vreo doua filme la Hollywood (de care n-a mai auzit nimeni nimic). Adic' e deja actrita :)

nume 11 Nov 2004 19:10

Da asa e . Si raluca sandu nu se ascunde de politie , e la un mare turneu de tenis (unul chiar prelungit), in sua 8)

Gaandalf 16 Nov 2004 07:24

Originally Posted by zizi:

Mersi mult zizi pt info... m-am mai linistit

Nu intzeleg de ce te-ai linishtit ... atata timp cat vor fi "bucatzi bune" in show biz-ul din Romania (indiferent de talentul actoricesc) vor fi "aruncate" pe marele ecran k sa adune spectatori. Exemplu: Azucena.
Deci aparitzia unor Nicoleta Luciu shi Monica Barladeanu prin viitoarele filme rom. este inevitabila.

Mala Portugal 16 Nov 2004 11:19

Originally Posted by Gaandalf:

Nu intzeleg de ce te-ai linishtit ... atata timp cat vor fi "bucatzi bune" in show biz-ul din Romania (indiferent de talentul actoricesc) vor fi "aruncate" pe marele ecran k sa adune spectatori. Exemplu: Azucena.
Deci aparitzia unor Nicoleta Luciu shi Monica Barladeanu prin viitoarele filme rom. este inevitabila.

Banuiesc ca Monica e "aruncata" pe ecran nu doar ca sa aduca spectatori ci si sa mareasca bugerul filmului :lol: . Cred ca o comparatie cu Azucena e groteasca, after all Puiu e opusul lui Muresan.

Gaandalf 18 Nov 2004 09:16

Originally Posted by Mala Portugal:

Banuiesc ca Monica e "aruncata" pe ecran nu doar ca sa aduca spectatori ci si sa mareasca bugerul filmului :lol: . Cred ca o comparatie cu Azucena e groteasca, after all Puiu e opusul lui Muresan.

Eu nu banuiesc ... shtiu sigur ca Azucena va avea incasari mari. Totzi "copii" o sa auda k Luciu este despuiata in film shi nu numai ea ci shi alte 2 domnishoare de la Music Televison shi uite asha knd va fi lansat Azucena vom avea cu totzii un Harry Potter flasback!

nume 18 Nov 2004 09:31

Eu nu cred ca faza asta o sa tina. Asa a incercat si Pita s-o dezbrace pe aia...nici nu mai stiu cum o cheama, in ''Omul zilei'', dar asta n-a salvat filmul, care a iesit un mare fassss. In ceea ce priveste incasarile... nici vorba de ele.

Gaandalf 19 Nov 2004 11:12

Originally Posted by nume:

Eu nu cred ca faza asta o sa tina. Asa a incercat si Pita s-o dezbrace pe aia...nici nu mai stiu cum o cheama, in ''Omul zilei'', dar asta n-a salvat filmul, care a iesit un mare fassss. In ceea ce priveste incasarile... nici vorba de ele.

Knd l-am vazut la Festivalul de la Mamaia ... la Gradina Albatros ... afara deja era furtuna shi crede-ma k incepuse sa ploua shi nimeni nu pleca ... s-au retras sub un mic adapost pana ce s-a calmat ploaia. Un film idiot dar cu multe fete despuiate. Crezi tu k nu o sa se duca lumea la film ... mai ales dk ii fac shi o reclama decenta ?

Nae 19 Nov 2004 15:55

@gaandalf si nume

si cater incasari o sa sa fie... si nu cred ca o sa fie o reclama decenta, ci din contra, o reclama indecenta ar prinde mult mai bine...

oamenii se vor duce,
banii vor curge,
si cinematorgafia ro. de rapa se duce.... :((

nume 19 Nov 2004 16:46

Banii vor curge ? Nu prea cred , "Omul zilei" a rezistat 3 saptamani in cinematografe ( in centru , mall -ul nu era inca deschis atunci parca). La mare situatia e alta , omu' vrea sa sparga toti banii care-i are ca sa simta ca s-a distrat. Stiti voi, mentalitatea saracului. Singurul film care a facut bani cu adevarat dupa '89 a fost Crucea de piatra al lui Blaier. A depasit Ziua Independentei. Va spun asta din statistici oficiale.

Nae 19 Nov 2004 19:02

nume... vad ca tu n-ai vazut 'azucena'... acolo nu este numai o fata goala, ci acolo TOATE sunt goale... si cam asa este tot filmul, adica 90 de minute...
pai crede-ma, dupa reactia de la 'albatros' in mangalia, cred ca o sa se duca multi oameni sa-l vada. chestia care ma intristeaza insa este, ca o sa le placa...

Gaandalf 22 Nov 2004 13:55

Originally Posted by Nae:

@gaandalf si nume

si cater incasari o sa sa fie... si nu cred ca o sa fie o reclama decenta, ci din contra, o reclama indecenta ar prinde mult mai bine...

oamenii se vor duce,
banii vor curge,

deci le-am zis la bajetzii din "cartier" k o sa mergem la filmul ala sa vedem pasarici shi sa facem caterinca de tot filmul... mai ales (@ nae) la fazele cu rasturnarea mashinii shi cum ia foc tentativa aia de pimp sau traficant de carne vie ... :lol:

Nae 22 Nov 2004 15:55

Originally Posted by Gaandalf:

@gaandalf si nume

oamenii se vor duce,
banii vor curge,

deci le-am zis la bajetzii din "cartier" k o sa mergem la filmul ala sa vedem pasarici shi sa facem caterinca de tot filmul... mai ales (@ nae) la fazele cu rasturnarea mashinii shi cum ia foc tentativa aia de pimp sau traficant de carne vie ... :lol:

:D :w00t:
da, aia o sa fie o scena indelung aplaudata. action pur.
... totusi asa ceva m-i se pare trist. gaandalf, este frumos sa poti rade despre chestii din astea, dar in acelasi timp trebuie sa tii minte ca in locul filmului asta, putea iesii unu' mai bun, si asta fiind facut, tot cu banii cnc-ului.

Jay 23 Nov 2004 18:05

Mitulescu finalist la Sundance
http://www.ziua.ro/display.php?id=32607&data=2004-11-23

capitain 23 Nov 2004 22:54

bravo lui...ce pot sa mai zic

Nae 24 Nov 2004 01:09

ma bucur pentru el... atata timp cat cin. ro nu este reprezentata de sergiulica, totul este bine...

dar la oscar, ce surpriza, il avem pe 'orinet express'... buhuhuhuh

Gaandalf 24 Nov 2004 08:57

:D :w00t:
da, aia o sa fie o scena indelung aplaudata. action pur.
... totusi asa ceva m-i se pare trist. gaandalf, este frumos sa poti rade despre chestii din astea, dar in acelasi timp trebuie sa tii minte ca in locul filmului asta, putea iesii unu' mai bun, si asta fiind facut, tot cu banii cnc-ului.

corect. putea sa iasa un film mai bun dar chestia este k mai sunt shi mere stricate ... fara ele nu ne putem da seama ce e frumos shi ce e urat....

Apropo de Azucena ... m-am uitat la sectzia IN CURAND shi e trecut la NEDATATE. Sunt curios dk vreun film kre a fost trecut la nedatate n-am mai reushit sa ajunnga (la noi) in cinematografe.

emanuel 24 Nov 2004 10:13

Sunt multe filme care odata ajunse la nedatate au sfarsit prin a fi "neaduse". Nu este cazul filmelor romanesti. Ele mai devreme sau mai tarziu vor aparea pe ecrane. Este doar o problema de timp... :)

lynx 24 Nov 2004 17:03

Pentru Mitulescu ma bucur si eu. Tipul are mult bun simt si isi vede de meseria lui fara sa se bage in tot felul de gasti oneroase. De asemenea, a mai zis o chestie interesanta, cu care sunt total de acord ”ca nu crede in conflicte intre generatii, ci doar in valoare”.

mhflgr 15 Dec 2004 13:01

Mitulescu

Catalin Mitulescu mi se pare un regizor de mare viitor. Si cand ma gandesc acum ca mult timp am avut rezerve fata de el, crezand ca e fiul lui Decebal Mitulescu :x... Astept cu nerabdare rezultatele de la Sundance din ianuarie. Pana atunci, sa-i tinem pumnii :).

All times are GMT +2. The time now is 14:13.