![]() |
Originally Posted by chircuandreea:
Cine??? Asta e cantareata ceva? Bine ca nu ai zis Beyonce sau Shakira.... Totusi o voce cu V mare ramane Arnold: "Hasta la vista baby!" Plus ca a anticipat si lansarea Windows Vista. |
Vocile mele preferate:
Marlon Brando Al Pacino Jack Nicholson Joe Pesci Robert DeNiro |
Doamne cum am putut uita :( .... Lee Van Cleef (angel-eyes) in For a Few Dollars More si The Good, The Bad and The Ugly :love:
|
numai ca in For a Few Dollars More il cheama Mortimer *
|
Aishwaria Rai
|
M-am gandit la voci de cantareti, nu de actori...
De obicei actori sunt apreciati dupa fizic si miscare scenica, nu dupa voce in mod deosebit. Cantaretul Malinin in place, Celtic Woman, iar dintre actori Niculin (rus). |
Voci masculine:
Al Pacino - si vocea e doar una din calitatile lui Anthony Hopkins Robert DeNiro Tom Hanks Michael Caine Denzel Washington Matt Damon Voci feminine: Jodie Foster Monica Bellucci Keira Knightley Uma Thurman Halle Berry Ashley Judd |
Toti actorii mari se remarca prin voce dar park aici i-as pune pe Al Pacino, Morgan Freeman , Kevin Spacey si JODIE FOSTER!
|
Voci" George Constantin,George Cozorici,Florian Pittis,Claudiu Istodor,Valentin Teodosiu,Leopoldina Balanuta,Rodica Tapalaga,Tamara Buciuceanu,etc,monstrii sacri,actori iubiti,actori preferati,Actori.
|
O voce de aur a avut regretata Gina Patrichi, care a murit de cancer la laringe! Ajunsese in ultima faza a bolii sa-si piarda vocea temporar si nu mai puteau nici cei de la Teatrul Bulandra sa programezele spectacolele in care juca marea Gina Patrichi :love:
Ceea ce l-a facut pe Victor Rebengiuc ( o alta voce remarcabila! ) sa spuna cu durere "un actor care isi pierde vocea e un cadavru viu" |
octavian cotescu, pittis etc
|
O alta voce de aur: CONSTANTIN CODRESCU, alt mare actor dat uitarii. L-am vazut dand un interviu la TV. Pacat ca regizorii tineti nu-l mai solicita!
|
voteaza-ma te rog si mai da si in lista ta de mensenger sa ma voteze http://www.gandeste-liber.ro/fatade1....php?uid=27962
|
IMM, ramai pe topicul tau, nu invada tot forumul!
|
O alta voce de aur: Gheorghe Cozorici! Asta, asa ca tot am fost vineri la Bellu si i-am vizitat mormantul!
|
Nu am gasit aici u actor cu o voce inconfundabila: STEVE BUSCEMI. Vorbeste aproape ca Donald Ratzoiul. Dar il iubesc pe Steve.
Dintre actrite as mai aminti cateva care lipsesc aici: Anda Calugareanu, Sharon Stone, Meryl Streep si Margareta Paslaru. |
Buscemi intr-adevar.
Si Jeremy Irons la categoria *deep sexyvoice*. Si nu numai, am un audiobook de la Lolita citit de el, absolut incantator <3 |
Anthony Hopkins
Steve Buscemi Morgan Freeman |
javier bardem
jonathan rhys meyers ewan mcgregor jake gyllenhaal |
Pfff o gramada....arunc aici niste nume care imi vin repede in minte :D
Johnny Depp Liam Neeson Jeremy Irons Vincent Price John Malkovich Marlon Brando Ewan McGregor Hugh Jackman Alan Rickman Kevin Spacey Peter Cullen Sean Connery Mark Strong Morgan Freeman Christopher Walken Malcom MacDowell Clive Owen Anthony Hopkins Ben Kingsley Al Pacino Steve Buscemi Ray Winstone Tobin Bell Javier Bardem Dennis Haysbert Kiefer Sutherland Gary Oldman Edward Norton |
Originally Posted by movie4:
siiii http://www.youtube.com/watch?v=qL-L8ExX3kQ |
Morgan Freeman, Johnny Depp si Haley Joel Osment
|
Actori: AL PACINO,Robert De Niro,Jack Nicholson,Tom Hanks,Jim Carrey,Eddie Murphy s.a
Actrite: Jodie Foster,Catherine Zeta-Jones,Sandra Bullock,Kate Winslet. |
Johnny Deep :)
|
Johnny Deep. Vocea lui se schimba de la un rol la altul, depinzand de genul filmul. Poate ca si asta e unul dintre motivele pentru care e atat de apreciat.
|
Originally Posted by bogdan0125:
Originally Posted by inexpugnabil1:
~X(~X( |
Kate Hudson
http://www.youtube.com/watch?v=Hc9tAXAR8-c |
Vocea lui Humphrey... Nu-i ravasitoare? :)
|
Al Pacino
Anthony Hopkins Robert Downey JR Siguorney Weaver Vin Diesel Robert Englund |
Edward Norton, Clint Eastwood, Kiefer Sutherland (mai ales in Phone Booth), Alan Rickman si Christopher Lee
|
Randall Duk Kim :P
|
Jean Gabin
Sean Connery, Humphrey Bogart John Waine Florian Pitis Emanoil Petrut Calboreanu Anthony Hopkins Emil Hossu Louis de Funes John Nettles Lino Ventura Gina Patrichi Melanie Griffitih Zhang Ziyi Fanny Ardant Marlene Jobert Clarie Forlani Mariana Mihut |
Sa nu ii uitam pe Mike Myers si Eddie Murphy din "Shrek"! Dar imi mai place si vocea haioasa a lui Jim Carrey! :)
|
actrite: -Angelina Jolie -demi lovato
-selena gomez Actori- Mr Bean :) |
-Johnny Depp
-Brad Pitt -Adrien Brody -Anthony Hopkins -Eddie Murphy -Jason Statham -Kate Blanchett -Marion Cotillard |
Originally Posted by innascumpica:
=)) =)) =)) =)) =)) bis. mai baga. Muzicieni favoriti, melodiile preferate etc. god, ai glumit sau ai vorbit serios? Avatarul ala ma face confuz. |
Morgan Freeman are o voce aparte, atât de caldă, de puternică, de clară, de dulce încât ar putea vorbi despre orice că tot ar răsuna în mintea ascultătorului vorbele sale .
|
Originally Posted by danonino:
Hei aia sunt si actori ! |
:-& |
e clar... tipa asta ori isi bate joc, ori are vreo 10 ani...
ca deh... Miley Cyrus sau cum o fi chemand-o e chiar misto... si Mr. Jonas... OMG... lesin de fiecare data cand il vad... alextreme, te citez:... :-& |
|
patrick swayze - she's like the wind :x
|
Oreste Scarlat Teodorescu
|
James Earl Jones a.k.a. Darth Vader (voice)
|
[quote=kyty]
|
Originally Posted by kyty:
|
Al Pacino
Clint Eastwood Jack Nicholson Robert De Niro Johnny Depp Jude Law Tom Cruise Brad Pitt Hilary Swank Nicole Kidman Natalie Portman Naomi Watts Keri Russell chiar daca nu e cunoscuta |
Alan Rickman
Terence Stamp Kevin Costner |
Jeremy Irons ( Lolita, varianta audiobook :-< citita de el... )
"Lolita, light of my life, fire of my loins.My sin,my soul.Lo-lee-ta:the tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta. She was Lo, plain Lo, in the morning, standing four feet ten in one sock. She was Lola in slacks. She was Dolly at school. She was Dolores on the dotted line. But in my arms she was always Lolita." |
Just John Malkovich.
|
All times are GMT +2. The time now is 13:49. |