Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Demona 23 May 2003 13:54

morpheus...shi eu am citit cartzile inainte sa vad filmele shi tot nu mi se pare filmul previzibil sau ca trilogia e o telenovela...in fine...probabil tu shtii foarte bine in ce consta subiectul unei telenovele.Spre diferentza de altzii le urmareshti regulat. O singura chestie...ai ramas cu sechele...acum orice film vezi itzi lasa impresia eronata ca e telenovela...urmeaza sa spui ca sound track-ul LOTR este compusa de Adrian Copilu`-Minunu shi este o manea...

(*) Keep the LOTR Pride alive! (*)

Ysaluna 23 May 2003 14:23

Originally Posted by blitz43:

sal'!
mah, fetelor, când treceti si voi la sectiunea obrajori, buzite, ochisori, fundulete?....
nu de alta, da' vrem sa ne distram si noi, "impartialii"... :lol:

...Ce...Cu cine sa discutzi din astea?Cu Demona?!Cu Demona discutzi poate despre Orci in cel mai bun caz! Mai mult ca sigur cand vrei sa discuti cu ea,trebuie sa pui la cale asediul Terrei sau faci planul de lupta pentru cucerirea Universului!!!Ce a zis acolo e numai sa imi faca mie in ciuda!!!She's a monster!

Nu te supara sor`mea,dar hai zi si tu o data ca iti place un personaj.

UNUL POZITIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ysaluna 23 May 2003 14:28

morfeu...un singur sfat!Nu mai compara Lord of the Rings cu o telenovela!Jignesti persoane de pe ambele tabere!

raptor 26 May 2003 06:27

!!!??? :o cred ca n-am intzeles bine....
Quote:

Nu mai compara Lord of the Rings cu o telenovela!Jignesti persoane de pe ambele tabere!

?Care ambele tabere?

morpheus 27 May 2003 11:48

Originally Posted by morpheus:

faza cu telenovela a fost un pic prea dura recunosc.

So...
Nu credeam ca o sa ajung sa dau un citat care imi apartine dar... vad ca
nu ati inteles de prima data...
O mare problema este faptul ca nu puteti accepta ca unii pot avea alta
parere (va stiti voi...). Nu cred ca am fost singurul caruia nu i-a placut
LOTR...
Originally Posted by PoliFanAthic:

LoTR a fost un film mediocru

Originally Posted by MinRep:

THE CRAP TOLKIEN CALLED "THE LORD OF THE RINGS

Restul sunt niste chestii care nu ma afecteaza si despre care nu vrea sa
uzez tastatura pentru a raspunde... spre deosebire de altii eu respect
parerea fiecarui...

raptor 27 May 2003 19:29

*Smile cu umeri ce se ridica si coboara la intervale regulate*.Ete fleosch! Nu ar fi normal sa nu existe persoane care sa displaca LOTR,dar MinRep chiar exagereaza,si i-as zice vreo cateva chestii @&*^^!~~~!!!!!!!!!*((**%.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MinRep 27 May 2003 20:17

Am explicat de ce am scris THE CRAP TOLKIEN CALLED "THE LORD OF THE RINGS"... Faceam o posibila afirmatie inversa la titlul acestui film. Intr-adevar, nu mi-a placut in mod exceptional filmul, dar a fost sub asteptari. Ma asteptam la ceva mult mai mult, dar a fost doar un... fas...

As putea spune acum o poveste cu un hobbit (am mai spus cateva la icneputul thread-ului), dar nu cred ca e cazul sa intram in asa ceva.

Ce mi-ai zice? &^%#*^)($^%$#%*????

Vreau sa stii ca iti respect parerea (fata de film, fata de mine) si sper sa intelegi ca nu am facut altceva dcat sa incerc sa imi impun parerea despre film, pentru ca eu explic un pic de ce imi place filmul, si nu fac afirmatii de genul:

XXXXXXXXXXXX(Cenzurat, ca se supara fetele...)XXXXXXXXXXXXXXX

Acum voi deveni tinta unei serii de atacuri, dar... Chiwawa!

Hell_Girl 28 May 2003 01:46

Fratzilor chill out! Vi s-a urcat caldura la cap. Numai dialoguri taioase si pline de afirmatii care se vor cool, v-ati impartit in tabere si aruncati cu noroi incoace si incolo, macar scutiti LOTR de chestia asta!

raptor 28 May 2003 08:30

Ok,ok,eu m-am linistit.Am zis si pagina trecuta' ca fiecare are dreptul la o parere si,in consecinta,mi-am spus-o pe-a mea.Deci...

Fata din iad are in mare parte dreptate. :lol:

retrag si (%#&@!!!-le si Bionn dha insint ar sceal agus dha leagan deag ar amhran!

take a look:

http://img-nex.theonering.net/images/scrapbook/6690.jpg

morpheus 28 May 2003 13:48

De fapt LOTR este noroiul... Caldura usca noroiul (insa numai la propriu)...
Nu vreau sa va jignesc pe VOI cei carora le place LOTR dar mie chiar nu
mi-a placut deloc... mai ales The two towers...

Sa dau si niste note de la 1-10
prima parte 6
a doua 5.5

Chihuahua...

raptor 28 May 2003 14:35

Return Of The King 10 (*) !!!! :P :D ps chiar mi-a facut placere sa ma cert cu altii pe tema asta... :lol:

What next?

MinRep 29 May 2003 15:34

My turn to appologize... And to take back all the *&*%##)((@#/// I planned to write eventually - if anything bad happened... And to rate the movies:

The Fellowship of The Ring: 7.
The Two Towers: 5.5.

And to apologize again... :cry: :cry: :cry:

blitz43 30 May 2003 00:26

Originally Posted by MinRep:

And to rate the movies:

The Fellowship of The Ring: 7.
The Two Towers: 5.5.

And to apologize again... :cry: :cry: :cry:

CAM INDULGENT!
PAREREA MEA!

morpheus 30 May 2003 12:59

M-am gandit care este personajul principal din LOTR?
Frodo? N-as prea crede este un personaj f. slab din toate punctele de
vedere, este doar insotitorul INELULUI...
Aragorn? Cu ce este mai presus de Legolas sau Gimli?

Singurul care ar putea fi personajul principal este... inelul...
Toata actiunea se desfasoara in jurul lui...

Demona 30 May 2003 15:17

...whatever...Pareri shi pareri...still...LOTR Rulzzz!!!

Hell_Girl 30 May 2003 22:33

Chiar ca inelul este personajul principal pentru ca el controleaza celelalte inele deci este "the lord of the rings". Nici pe Frodo nu poti sa-l numesti asa si nici pe Aragorn.

Ysaluna 31 May 2003 16:40

Cred ca referirea era facuta pentru Sauron, pentru ca el a faurit Inelul, cel putin asa cred eu...o intreb pe Demona...

raptor 02 Jun 2003 12:51

Sauron,da.Si Demona o sa-ti confirme.

morpheus 03 Jun 2003 12:40

LOTR poate fi incadrat ca gen literar in categoria ''Basm''
Personaje cu calitati neobisnuite, cu puteri supranaturale, personaje fantastice, lupta binelui cu raul, obiecte magice etc.
(sunt sub influenta BAC-ului si...)

Mie mi se pare aiurea sa faci filme dupa asemenea ''aberatii''
Nu vreau sa jignesc fanii genului dar mie nu-mi plac asemenea chestii...

morpheus 03 Jun 2003 12:47

Eu am zis mai mult la misto chestia cu personajul principal...
Un obiect nu poate fi personaj dar ma rog in filme d-astea totul e posibil

Hell_Girl 03 Jun 2003 16:16

LOTR poate fi incadrat ca gen literar in categoria ''Basm''
Personaje cu calitati neobisnuite, cu puteri supranaturale, personaje fantastice, lupta binelui cu raul, obiecte magice etc.
(sunt sub influenta BAC-ului si...)

Mie mi se pare aiurea sa faci filme dupa asemenea ''aberatii''
Nu vreau sa jignesc fanii genului dar mie nu-mi plac asemenea chestii...

Presupunand ca esti fan Matrix si nu "just into Greek Gods":
Privit dintr-o anumita perspectiva si Matrix este un basm. Ai ocazia sa te convingi de chestia asta, mai ales ca dai acum BAC-ul, chiar din definitia basmului in manualul de romana. Ai un erou cu puteri supranaturale, trece prin situatii neobisnuite, se intalneste cu personaje cu puteri supranaturale, obiecte "magice"...

blitz43 03 Jun 2003 16:25

Bah, Greuceanu s-a facut film?
Mi-l si inchipui pe Keanu tantos...
Parerea mea!

raptor 04 Jun 2003 09:39

mda,numa' ca treaba vine...In LOTr exista chiar mai putine elemente 'basmesti' decat in Matrix-Frodo,de exemplu,nu prea face pe Superman...Cred ca exista a 'slight difference' intre basm si mit)iar LOTR se incadreaza la 'Mit'.

uau,un coleg de 'breasla'...Si cam pe unde esti cu romana? :(

blitz43 04 Jun 2003 10:59

Are you talkin' to me?

Hell_Girl 04 Jun 2003 21:43

In caz ca vorbesti despre mine: am dat BAC-ul acum 2 ani. Dar se pare ca am ramas cu ceva.

raptor 05 Jun 2003 10:40

Cu Morfeu'-dar daca va simtzitzi....oricum,daca-mi pic bacu o sa aveti nevoie de sedinte de spiritism ca sa mai auziti de mine... 8)

blitz43 05 Jun 2003 10:43

fugi bah d-aici...
unde ai mai auzit tu sa se pice bacu'?
or... maybe, ca io mi-s mai batrân.
Bafta!

raptor 05 Jun 2003 10:48

Cine mai poate sti ce prostii o sa fac...poate ca-mi iau BACU' da' nu intru la faculta....

blitz43 05 Jun 2003 10:49

asa mai vorbim...
Anyway, bafta inc-o data!

morpheus 05 Jun 2003 11:43

SO...
so you think you can tell... Matrix e un basm :lol: :lol: :lol:
Cred ca nu stii care e diferenta intre genul fantastic (LOTR) si SF(Matrix)
N-as vrea sa vb. despre Matrix dar trebuie sa spun niste chestii
-Neo este Superman intr-un spatiu virtual in spatiul real este un om
relativ normal
-LOTR se petrece intr-un spatiu care NU are nici o legatura cu realitatea,
pur imaginar
- Matrix are niste idei filosofice exceptionale pe cand LOTR...

Raptor nu ar trebui sa inveti pt BAC???...

raptor 05 Jun 2003 12:23

Quote:

LOTR se petrece intr-un spatiu care NU are nici o legatura cu realitatea,
pur imaginar

Dar evenimentele din Stapanul Inelelor se supun regulillor lumii in care exista-in sensul ca prin actele lor personajele din LOTR nu-si neaga realitatea,nu actioneaza in afara lumii lor.De acord,nici MAtrix nu e un basm,dar nici Lord Of The Rings nu poate fi incadrat in aceasta sectiune.Si asta face opera lui Tolkien si incercarea lui PJ-in mare,zic eu,reusita,atata timp cat a fost singurul care s-a 'inhamat' la o sarcina atat de grea-si Spielberg si Lucas s-au tras pe c#r cind a fost vorba de LOTR(Lucas are SW,ce-i drept)-atat de speciale.
Si Matrix nu-i chiar atat de original pe cat s-ar crede;da,e filozofic la greu,si prin asta eu zic ca iese,in mare parte,din sfera SF si intra intr-una ceva mai 'elevata',dar ideile alea exceptionale sunt doar in parte originale,si asta le cam scade din valoare.LOTR e nou,e incredibil,e nemaivazut...pentru ca prin 19.. nu exista inca curentul asta destul de trandafiriu numit fantasy,sau dungeons&dragons sau cum vrei sa-i spui si care lui Tolkien ii era antipatic de-a dreptul;ca sa zici ca de,alta carte [email protected]c nou...

Oricum,nu prea mai stiu de ce ne certam-io mi-s fan LOTR,tu Matrix,mie-mi place si Matricea si banuiesc ca si tie-ti place in ntr-o anumita masura LOTR;de concurenta intre cele doua nu prea poate fi vorba avand in vedere ca-s doua chestii diferite ca de la cer la pamant....Si ma autoproclam fan inrait LOTR avand in vedere ca,la o saptaman dupa ce am iesit din spital(pneumonie-nu atipica :wink: )am fost la premiera la TTT,cu toata opozitia parintilor si a lu' tanti doctor.Si m-as fi dus si legat
de patul de spital.

Quote:

Da' acuma ce crezi ca fac? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mersi,blitz.

I HATE HARRY POTTER!!!!!HP sucks cocks in hell next to Eminem.... 8)
Chiar trebuia sa scot din mine chestia asta....

Hell_Girl 05 Jun 2003 17:17

SO...
so you think you can tell... Matrix e un basm :lol: :lol: :lol:
Cred ca nu stii care e diferenta intre genul fantastic (LOTR) si SF(Matrix)
N-as vrea sa vb. despre Matrix dar trebuie sa spun niste chestii
-Neo este Superman intr-un spatiu virtual in spatiul real este un om
relativ normal
-LOTR se petrece intr-un spatiu care NU are nici o legatura cu realitatea,
pur imaginar

Neo distruge santinele in spatiul real, deci nu este un om relativ normal.

blitz43 05 Jun 2003 17:32

bah,. da e vreun om sau program normal in filmu'(ele) astea?
parerea mea! :D

Demona 07 Jun 2003 15:22

bey...mesaje de Matrix la LOTR shi invers...un mare..kkt!!!

morpheus 09 Jun 2003 10:40

Originally Posted by Hell_Girl:

Neo distruge santinele in spatiul real, deci nu este un om relativ normal.

Cand am zis ''relativ" la asta m-am gandit...

Demona 21 Jun 2003 14:31

...same old s*** !!! :evil:

Sidonix 21 Jun 2003 19:35

The s...word is too nice putted...do your worst....

Demona 05 Jul 2003 14:16

Sidonix...thx...I take that as a compliment...anyway...I'll be probably kicked out for that, but what the Hell? I'm FUCKED anyway...cat despre cei care nu se pot abtzine sa discute Matrix la LOTR :"FUCK OFF!!!" ...aceashi tampenia am gasit-o shi la subiectul Matrix...se discuta despre LOTR...nu mai shtitzi sa cititzi?! Nu e problema existentziala...dar daca sunt subiecte separate...respectatzi...e asha greu?!

Akasha 08 Jul 2003 15:21

s-a intors Demona.esti tare nervoasa,nu ca n-ai avea motiv. :) am vazut si eu Lord of the Rings.sincer mi-a placut.mi-a placut de Pippin.Demona,daca stii mai multe despre personajul lui,te rog spune-mi si mie cate ceva.Si despre Frodo te rog.e preferatul meu!multumesc! :) :oops:

Dracsi 08 Jul 2003 16:00

dupa cum se vede hell girl nu s-a uitat cu atentie la matrix. neo nu este un om normal in the real life. morpheus a observat bine, distruge santinelele si in viata reala. singurul lucru de apreciat in acest film asta e: neo isi da seama ca real life nu este cu nimic mai diferita de virtual life, oricum prizonieri suntem in ambele lumi. sper ca se va merge pe aceasta idee si in partea 3, daca vor ssa faca cu adevarat un film destept.
vom vedea

Demona 08 Jul 2003 16:06

Heh! Alta victina LOTR?! :D ...lasa ca face bine la ficat! ;) Pippin zici? Pai acum e Frodo sau Pippin? Mie personal imi place mai mult Pippin. Parca e mai haios decat Frodo. So...cate ceva despre Pippin: este cel mai tanar din grupul de Hobbitzi(are doar 28 de ani - majoratul la Hobbitzi fiind de 33 de ani)...so basicly el inca e minor cand a luat-o din loc sa-l ajute pe Frodo.
Ar fii mai multe de spus...dar asta ar trebui sa dezvaluim din film...ai sa vezi tu...daca respecta cartea...u'll see...Pippin get's in trouble...nu ca asta ar fi ceva nou... Cat despre Frodo...he's in deep s***! :D

Hell_Girl 08 Jul 2003 17:27

Originally Posted by Dracsi:

dupa cum se vede hell girl nu s-a uitat cu atentie la matrix. neo nu este un om normal in the real life. morpheus a observat bine, distruge santinelele si in viata reala. singurul lucru de apreciat in acest film asta e: neo isi da seama ca real life nu este cu nimic mai diferita de virtual life, oricum prizonieri suntem in ambele lumi. sper ca se va merge pe aceasta idee si in partea 3, daca vor ssa faca cu adevarat un film destept.
vom vedea

Frate, citeste cu atentie posturile de mai sus si nu mai face acuzatii aiurea. Daca ai fi avut ceva minte ai fi vazut ca era exact invers: Eu am observat chestia aia si morpheus a zis ca in real life Neo e relativ normal. :evil: U SUCK!

Scuze Demona, pentru ca iar am scris despre Matrix la Lotr.

Dracsi 08 Jul 2003 17:39

hell_girl

nu te supara. ai avut dreptate este exact invers.

Hell_Girl 08 Jul 2003 17:44

Ok, hai ca nu m-am suparat. Se mai intampla. :)

Dracsi 08 Jul 2003 17:48

vai ce dragut din partea ta, oricum eu acuzam pe ala care nu a inteles si daca am incurcat numele gresala mea[/img]

raptor 08 Jul 2003 17:59

M' bucur ca ati rezolvat cu totii treaba asta....Ceva vesti despre ROTK?Ca fapt divers-am dat peste o descriere *destul de* amanuntita a cum va arata Shelob(bineintzeles,pe theonering):

http://www.theonering.net/perl/newsview/2/1057176387

Ysaluna 09 Jul 2003 14:46

oops...my sis it's real mad! hihihi! Chill sis! :)

Demona 09 Jul 2003 15:01

...se scuza (faza cu Matrix-ul)...cat despre Shelob, eu chiar eram curioasa daca va fii bagata in partea 3. Deoarece in prima parte Tom Bombadil lipseshte cu desavarshire...anyway..era clar ca o sa arate ca un paianjen...negru... :) . De ce sunt eu curioasa e sa vad altceva...legat de batalia decisiva...nu dau detalii ca sa nu exist faze de genu`: "Bine ca ne spui ce se intampla shi acuma unde e suspansul!" :) Ca un mic indiciu pentru cei ce shtiu despre ce vorbesc...este legat de Merry, de mai-marele Nazgulilor (Regele-Vrajitor din Angmar) shi "sabiutza" lui Merry...in fine...daca va fii ecranizata faza...sunt curioasa cum o scoate "basma curata" PeeJay!..funny Ysaluna...

Hell_Girl 09 Jul 2003 15:18

Cum sa nu bage faza cu Shelob? Nu vorbeste Gollum despre ea la sfarsit in TTT?

Demona 09 Jul 2003 15:29

...dar poate iar nu fac filmu` k lumea...ca a mai imbarligat multe PeeJay...asha ca...anyway...I'M OFF! :) ...4 today!

All times are GMT +2. The time now is 18:33.