Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   Cele mai asteptate FILME (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81860)

BeNnY 18 Feb 2004 21:57

Pai si "Chewie" credeti ca o sa joace de unul singur?

Oricum... filme asteptate anul asta mai mult printre "copii" sunt SpiderMan 2 si Harry Potter: Prizonierul din Azkaban

ArsDeViu 18 Feb 2004 22:05

Ar fi ceva sa joace Chewie singur. S-ar numi Star Wars 7:Chewie's Revenge:))

Cat despre Harry Pothead...Nu'l prea inghit.
Spidey 2 ~~ iep, iep, iep

TLD 18 Feb 2004 22:50

Ar putea! Un script excelent ar fi: Chewee alergand pe parcursul filmului dupa lucas strigand: "DE CE DRAQ A TREBUIT SA MAI FACI O TRILOGIE SEQUEL?! NU TI-AU AJUNS BANII?!"...

Pai asta da blockbuster! :D

ArsDeViu 19 Feb 2004 23:12

Ar fi super tare :lol:

raptor 20 Feb 2004 10:41

Un film romanesc bun,cu titlu decent,care sa nu fie despre handicapatzi,traficanti,prostituate sau proTV.

Ba nu,cu prostituate e bine.

Gaandalf 20 Feb 2004 13:28

Originally Posted by ArsDeViu:

Ar fi ceva sa joace Chewie singur. S-ar numi Star Wars 7:Chewie's Revenge:))

Cat despre Harry Pothead...Nu'l prea inghit.
Spidey 2 ~~ iep, iep, iep

Potthead :lol: :lol: putzin mai shtiu faza asta...

Spidey 2 de abea ashtept sa vad cum a ieshit ... :o

BeNnY 20 Feb 2004 19:50

La Spidey 2 sunt pareri foarte impartite..... :roll:

Cat despre "Potthead" chiar daca adultii n-o sa se uite la el, sunt milioane de copii care o sa cumpere bilete la filmul asta! Ganditi-va un pic ca Rowling este acum cea mai bogata scriitoare in viata! :lol:

PoliFanAthic 20 Feb 2004 20:27

Mey, deci, mie Spider-Man 1 mi-a lasat un gust ciudat in fundul gurii.
Si cat despre Harry, eu am convingerea ca acest film va fi cel mai bun, nu numai de pana acuma, ci probabil si din intreaga serie. Combinatia intre cel mai intrigant dintre romane si un regizor deosebit ar trebui sa aiba succes.

BeNnY 20 Feb 2004 20:34

Eu am citit toate cele 5 carti Harry Potter si mi-au placut foarte mult! Mai ales a 5-a! Sper ca vor fi investiti bine cei 308 milioane de dolari in al III-lea film :lol:

Ionutz55 21 Feb 2004 17:13

Harry Potter este o tampenie. Din ce am vazut pana acum am ramas uimit nu in sensul bun al cuvantului. Oricum astept cu nerabdare Spiderman 2, Troya si Ce va fi maine, parca asa se traduce

emanuel 21 Feb 2004 17:19

Originally Posted by Ionutz55:

Ce va fi maine, parca asa se traduce

"Day After Tomorrow - Ce va fi dupa maine" cu acest titlu integral va aparea pe ecrane.

WraIth 22 Feb 2004 13:45

Just wondering........

Ati vazut prezentarea la "Master & Commander"? Pare destul de promitator. Mie mi-a placut.Sper sa-l vad:)

PoliFanAthic 22 Feb 2004 14:01

Parca a fost deja pe la noi la cinema Master&Commander. Imi pare rau ca nu am apucat sa-l vad.

Gaandalf 22 Feb 2004 14:49

Originally Posted by PoliFanAthic:

Parca a fost deja pe la noi la cinema Master&Commander. Imi pare rau ca nu am apucat sa-l vad.

Am auzit k nu prea a incasat cat se ashtepta sa incaseze shi nici nu a avut impactul dorit ... so ?
Din curiozitate o sa vreau sa-l vad shi eu ddar nu sunt prea entuziasmat ...

Sm�agol-Gollum 25 Feb 2004 22:06

Din cate am auzit nu este chiar asa o capodopera!!

BeNnY 25 Feb 2004 22:15

Eu am auzit ca e foarte bun... dar asta din auzite... a fost la noi prin cinematografe dar nu s-a inghesuit asa mult lumea sa-l vada... nici eu nu l-am vazut

Ionutz55 25 Feb 2004 22:34

Eu unu astept sa vad Troya, Ce va fi maine, Omul paianjen 2 si altele :D

BeNnY 25 Feb 2004 22:38

"ce va fi maine" ? Ala e film? Si daca da, ce film e?

EgoN 26 Feb 2004 00:00

referitor la master and commander...dintre filmele care sunt nominalizate la oscaruri (ce-i drept n-am vazut seabiscuit) asta-i favoritul meu...

MinRep 26 Feb 2004 10:24

Originally Posted by BeNnY:

"ce va fi maine" ? Ala e film? Si daca da, ce film e?

E cumva filmu' ala postapocaliptic (parca...) a lui Emmerich? Cu New York-ul invadat de ape?

emanuel 26 Feb 2004 10:26

Da exact ala. Day After Tomorrow - Ce va fi dupa maine

IceyU 26 Feb 2004 23:49

Io raman gandinduma la avp si dain cate am vazut io omu so gandit ceva timp pana sa-l faca asa ca ar tre sa fie mistocut.
Cel mai tare mi se pare "moto" lor:
"Whoever wins ... we lose."

ArsDeViu 27 Feb 2004 00:48

Originally Posted by IceyU:

Io raman gandinduma la avp si dain cate am vazut io omu so gandit ceva timp pana sa-l faca asa ca ar tre sa fie mistocut.

You can bet your ass ca va fi super.

De abia astept sa vad Shrek 2. Partea 1 a fost tare de tot. Poate mai tare decat Finding Nemo.

Gaandalf 27 Feb 2004 01:41

Originally Posted by IceyU:

TROY
Spidey 2
AVP
HELLBOY
VAN HELSING
Toate sunt moarte curata .... :o

IceyU 27 Feb 2004 07:04

Yap , aici ai dreptate.
Dar io cred ca ai uitat un film care merita si el pus acolo foarte mult.Shrek 2 :D

BeNnY 27 Feb 2004 07:06

Si Garfield! :wink:

IceyU 27 Feb 2004 07:11

K man if you say so dar o data e de ajuns :P

BeNnY 27 Feb 2004 07:21

Se mai intampla... il rog pe Emi sa stearga unul din cele 2 posturi identice... :roll:

IceyU 27 Feb 2004 07:27

Pai nu ai tu man un X in dreapta postului ?? ala e delete

BeNnY 27 Feb 2004 07:39

Nu am decat Edit si Citat... acum te rog hai sa lasam si pe altii sa vorbeasca ca nu-mi place sa vorbim asa doar noi 2... :roll:

IceyU 27 Feb 2004 07:41

looooooooooooool

Pai forumisti dorm acu man dupa petrecerea de aseara asa ca te-ai ales cu mine pe cap :P

Oricum te las in voie ca tre sa plec :(

ArsDeViu 28 Feb 2004 01:38

Originally Posted by Gaandalf:

TROY
Spidey 2
AVP
HELLBOY
VAN HELSING
Toate sunt moarte curata .... :o

Troy--si eu il astept; nu am dubii ca va fi un succes
Hellboy & Van H--cu toate ca le astept nerabdator, am o presimtire ca nu vor fi asa cum am vazut in trailer-e

aditza2004 28 Feb 2004 08:10

Eu astept cu nerabdare Troy,Spiderman 2,harry potter 3,passion ...
cam atat :lol: :lol:

ogto 28 Feb 2004 09:35

Astept cu nerabdare Kill Bill: Volume 2... In afara de asta nu sunt filme care sa le astept... Ce va fi va fi... Mai astept sa apara Star Wars: Episode III in anul 2005...

Gaandalf 28 Feb 2004 19:49

Originally Posted by ArsDeViu:

Troy--si eu il astept; nu am dubii ca va fi un succes
Hellboy & Van H--cu toate ca le astept nerabdator, am o presimtire ca nu vor fi asa cum am vazut in trailer-e

Io sunt sceptic cu HELL BOY din ce am vazut in trailer ... sper sa ma inshel ... da cred k o sa ne pregatim sa vedem ceva gen SPIDERMAN 1 - and that's gonna suck! :(
Van Helsing - sper din tot sufletu sa iasa cum trebuie....
TROY a riscat mult pentru ca pana la urma cam vrea sa calce pe urmele filmului GLADIATOR nu GLADIATORUL cum zici mai totzi ... Shi pun pariu pe orice k o sa fie comparat cu el ... [/b]

BeNnY 28 Feb 2004 20:08

Ati vazut castul de la TROY? Pe mine unul m-a impresionat... mai ales ca joaca Peter O'Toole (parca asa se scrie)

ogto 28 Feb 2004 20:13

Bai Benny, tu a-i vazut macar un singur film cu Peter O'Toole de esti asa de impresionat ca este in cast? Intreb si eu asa...

aditza2004 28 Feb 2004 20:26

Originally Posted by ogto:

Bai Benny, tu a-i vazut macar un singur film cu Peter O'Toole de esti asa de impresionat ca este in cast? Intreb si eu asa...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...sa vedem cum raspunde benny....
Iti dau dreptate ogto ....Benny ..de ce esti asa impresionat de prezenta lui Peter O'Toole??

Ionutz55 28 Feb 2004 22:07

Care dintre voi a vazut bonusul de la Ice Ige?? E adevarat e cam vechi dar spunetzi si voi parerea

ogto 28 Feb 2004 22:23

Hm... Eu stiu defapt unul din motive pt. care la impresionat pe Benny Peter O'Toole. Marele motiv, sau unul dintre ele... Pt. ca a luat un Oscar pt. nush ce chestie, Oscar Onorabil, nu pt un film, anul trecut si a avut MULTE nominalizari si No Oscar, ca altfel nu lua Honorary Oscar anul trecut... Asta la impresionat cu Peter O'Toole, Nominalizarile si Oscarul

BeNnY 28 Feb 2004 22:24

Am vazut doua filme cu Peter O'Toole

Si sunt asa impresionat ca apare si el in filmul asta pentru ca e foarte batran... si nu credeam ca mai joaca in filme la varsta asta... Mai ales dupa ce a primit "Lifetime achievement award" de la Academie...

ogto 28 Feb 2004 22:47

Ce filme ai vazut cu el?
Nu e batarn ca sa joace in filme... Daca te gandesti la John Lennon si Walter Maghtau (nu am scris corect, ma scuzati...), care joaca in filme de o viata intreaga si au jucat pana la moarte (ca amandoi au murit... Saraci...), nu este un caz special cel al lui Peter :D...

ogto 28 Feb 2004 22:59

Vroiam sa-mi cer scuze pt gafa MARE facuta de mine in postul anterior. Am confundat din greseala numele lui JACK LEMON cu numele muicianului John Lennon. Ma scuzati, ma gandeam la Jack Lemon si am scris aiurea. Omu face greseli, numai ca eu fac mai des :P...

BeNnY 28 Feb 2004 22:59

Unul era Global Heresy celalalt nu-l mai stiu :roll: dar stiu ca erau 2...

Cat despre Walter Matthau si JACK LEMMON da... respect! Da` aia nu prea aratau de 80 de ani... Peter O'Toole care vad ca are 72 de ani arata de mai mult parca....

ogto 28 Feb 2004 23:02

Walter Matthau si Jack Lemmon, daca te uiti la poze, de la 55 de ani in sus, nu sau mai schimbat DELOC... Peter O'Toole e si el batran, dar actorii batrani nu-rari> Ma rog... Oricum, toti trei sunt tari...

aditza2004 28 Feb 2004 23:43

Cel mai tare dintre ei este Jack Lemmon

BeNnY 28 Feb 2004 23:46

Jack Lemmon si Walter Matthau mie mi s-au parut la egalitate... dar asta din punctul meu de vedere

aditza2004 29 Feb 2004 00:01

Nu stiu de ce..dar parca walter era mai slab in interpretare decat jack....mie nu prea mi-a placut de walter....insa pt jack..tot respectu

ogto 29 Feb 2004 00:53

Eu il prefer pe Walter Matthau... Jack are figura de fraier. SI Matthau parca ar fi gangster... Cine a vazut filmul In care el juca cu Jack si era asasin platiti la un motel iar Jack il tot batea la cap si incerca sa se sinucida. Numele lul Water in film era: Trabucco, si al lui jack era: Cloony. Stie cineva filmul? Este super tare...

Leonard 29 Feb 2004 13:36

Originally Posted by Leonard:

mai aduc aici ultimele 3 filme in care joaca Sean Penn (din 2003), pe care abia astept sa le vad, mai ales cand am vazut de cine sunt regizate:

Mystic River (R: Clint Eastwood), mai joaca si Kevin Bacon, Tim Robbins
21 Grams (R: Gonzales Inarritu), mai joaca si Benicio del Toro, Naomi Watts
It's All About Love (R: Thomas Vinterberg), mai joaca si Joaquin Phoenix

sper sa ajunga si pe ecrane la noi astea... candva.

asta scriam la 31 august 2003... Felicitari distribuitorilor romani (InterCom, New Films si Independenta) care le-au programat pe toate in primavara aceasta! Se pare ca totusi mai merge ceva in tara asta.
unde va rula It's All about Love (ca vad ca nu scrie pe site)? As vrea sa-l (re)vad la Mall, pentru imaginea superba.

All times are GMT +2. The time now is 12:29.