![]() |
Pai si "Chewie" credeti ca o sa joace de unul singur?
Oricum... filme asteptate anul asta mai mult printre "copii" sunt SpiderMan 2 si Harry Potter: Prizonierul din Azkaban |
Ar fi ceva sa joace Chewie singur. S-ar numi Star Wars 7:Chewie's Revenge:))
Cat despre Harry Pothead...Nu'l prea inghit. Spidey 2 ~~ iep, iep, iep |
Ar putea! Un script excelent ar fi: Chewee alergand pe parcursul filmului dupa lucas strigand: "DE CE DRAQ A TREBUIT SA MAI FACI O TRILOGIE SEQUEL?! NU TI-AU AJUNS BANII?!"...
Pai asta da blockbuster! :D |
Ar fi super tare :lol:
|
Un film romanesc bun,cu titlu decent,care sa nu fie despre handicapatzi,traficanti,prostituate sau proTV.
Ba nu,cu prostituate e bine. |
Originally Posted by ArsDeViu:
Potthead :lol: :lol: putzin mai shtiu faza asta... Spidey 2 de abea ashtept sa vad cum a ieshit ... :o |
La Spidey 2 sunt pareri foarte impartite..... :roll:
Cat despre "Potthead" chiar daca adultii n-o sa se uite la el, sunt milioane de copii care o sa cumpere bilete la filmul asta! Ganditi-va un pic ca Rowling este acum cea mai bogata scriitoare in viata! :lol: |
Mey, deci, mie Spider-Man 1 mi-a lasat un gust ciudat in fundul gurii.
Si cat despre Harry, eu am convingerea ca acest film va fi cel mai bun, nu numai de pana acuma, ci probabil si din intreaga serie. Combinatia intre cel mai intrigant dintre romane si un regizor deosebit ar trebui sa aiba succes. |
Eu am citit toate cele 5 carti Harry Potter si mi-au placut foarte mult! Mai ales a 5-a! Sper ca vor fi investiti bine cei 308 milioane de dolari in al III-lea film :lol:
|
Harry Potter este o tampenie. Din ce am vazut pana acum am ramas uimit nu in sensul bun al cuvantului. Oricum astept cu nerabdare Spiderman 2, Troya si Ce va fi maine, parca asa se traduce
|
Originally Posted by Ionutz55:
"Day After Tomorrow - Ce va fi dupa maine" cu acest titlu integral va aparea pe ecrane. |
Just wondering........
Ati vazut prezentarea la "Master & Commander"? Pare destul de promitator. Mie mi-a placut.Sper sa-l vad:)
|
Parca a fost deja pe la noi la cinema Master&Commander. Imi pare rau ca nu am apucat sa-l vad.
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
Din curiozitate o sa vreau sa-l vad shi eu ddar nu sunt prea entuziasmat ... |
Din cate am auzit nu este chiar asa o capodopera!!
|
Eu am auzit ca e foarte bun... dar asta din auzite... a fost la noi prin cinematografe dar nu s-a inghesuit asa mult lumea sa-l vada... nici eu nu l-am vazut
|
Eu unu astept sa vad Troya, Ce va fi maine, Omul paianjen 2 si altele :D
|
"ce va fi maine" ? Ala e film? Si daca da, ce film e?
|
referitor la master and commander...dintre filmele care sunt nominalizate la oscaruri (ce-i drept n-am vazut seabiscuit) asta-i favoritul meu...
|
Originally Posted by BeNnY:
E cumva filmu' ala postapocaliptic (parca...) a lui Emmerich? Cu New York-ul invadat de ape? |
Da exact ala. Day After Tomorrow - Ce va fi dupa maine
|
Io raman gandinduma la avp si dain cate am vazut io omu so gandit ceva timp pana sa-l faca asa ca ar tre sa fie mistocut.
Cel mai tare mi se pare "moto" lor: "Whoever wins ... we lose." |
Originally Posted by IceyU:
You can bet your ass ca va fi super. De abia astept sa vad Shrek 2. Partea 1 a fost tare de tot. Poate mai tare decat Finding Nemo. |
Originally Posted by IceyU:
Spidey 2 AVP HELLBOY VAN HELSING Toate sunt moarte curata .... :o |
Yap , aici ai dreptate.
Dar io cred ca ai uitat un film care merita si el pus acolo foarte mult.Shrek 2 :D |
Si Garfield! :wink:
|
K man if you say so dar o data e de ajuns :P
|
Se mai intampla... il rog pe Emi sa stearga unul din cele 2 posturi identice... :roll:
|
Pai nu ai tu man un X in dreapta postului ?? ala e delete
|
Nu am decat Edit si Citat... acum te rog hai sa lasam si pe altii sa vorbeasca ca nu-mi place sa vorbim asa doar noi 2... :roll:
|
looooooooooooool
Pai forumisti dorm acu man dupa petrecerea de aseara asa ca te-ai ales cu mine pe cap :P Oricum te las in voie ca tre sa plec :( |
Originally Posted by Gaandalf:
Troy--si eu il astept; nu am dubii ca va fi un succes Hellboy & Van H--cu toate ca le astept nerabdator, am o presimtire ca nu vor fi asa cum am vazut in trailer-e |
Eu astept cu nerabdare Troy,Spiderman 2,harry potter 3,passion ...
cam atat :lol: :lol: |
Astept cu nerabdare Kill Bill: Volume 2... In afara de asta nu sunt filme care sa le astept... Ce va fi va fi... Mai astept sa apara Star Wars: Episode III in anul 2005...
|
Originally Posted by ArsDeViu:
Van Helsing - sper din tot sufletu sa iasa cum trebuie.... TROY a riscat mult pentru ca pana la urma cam vrea sa calce pe urmele filmului GLADIATOR nu GLADIATORUL cum zici mai totzi ... Shi pun pariu pe orice k o sa fie comparat cu el ... [/b] |
Ati vazut castul de la TROY? Pe mine unul m-a impresionat... mai ales ca joaca Peter O'Toole (parca asa se scrie)
|
Bai Benny, tu a-i vazut macar un singur film cu Peter O'Toole de esti asa de impresionat ca este in cast? Intreb si eu asa...
|
Originally Posted by ogto:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...sa vedem cum raspunde benny.... Iti dau dreptate ogto ....Benny ..de ce esti asa impresionat de prezenta lui Peter O'Toole?? |
Care dintre voi a vazut bonusul de la Ice Ige?? E adevarat e cam vechi dar spunetzi si voi parerea
|
Hm... Eu stiu defapt unul din motive pt. care la impresionat pe Benny Peter O'Toole. Marele motiv, sau unul dintre ele... Pt. ca a luat un Oscar pt. nush ce chestie, Oscar Onorabil, nu pt un film, anul trecut si a avut MULTE nominalizari si No Oscar, ca altfel nu lua Honorary Oscar anul trecut... Asta la impresionat cu Peter O'Toole, Nominalizarile si Oscarul
|
Am vazut doua filme cu Peter O'Toole
Si sunt asa impresionat ca apare si el in filmul asta pentru ca e foarte batran... si nu credeam ca mai joaca in filme la varsta asta... Mai ales dupa ce a primit "Lifetime achievement award" de la Academie... |
Ce filme ai vazut cu el?
Nu e batarn ca sa joace in filme... Daca te gandesti la John Lennon si Walter Maghtau (nu am scris corect, ma scuzati...), care joaca in filme de o viata intreaga si au jucat pana la moarte (ca amandoi au murit... Saraci...), nu este un caz special cel al lui Peter :D... |
Vroiam sa-mi cer scuze pt gafa MARE facuta de mine in postul anterior. Am confundat din greseala numele lui JACK LEMON cu numele muicianului John Lennon. Ma scuzati, ma gandeam la Jack Lemon si am scris aiurea. Omu face greseli, numai ca eu fac mai des :P...
|
Unul era Global Heresy celalalt nu-l mai stiu :roll: dar stiu ca erau 2...
Cat despre Walter Matthau si JACK LEMMON da... respect! Da` aia nu prea aratau de 80 de ani... Peter O'Toole care vad ca are 72 de ani arata de mai mult parca.... |
Walter Matthau si Jack Lemmon, daca te uiti la poze, de la 55 de ani in sus, nu sau mai schimbat DELOC... Peter O'Toole e si el batran, dar actorii batrani nu-rari> Ma rog... Oricum, toti trei sunt tari...
|
Cel mai tare dintre ei este Jack Lemmon
|
Jack Lemmon si Walter Matthau mie mi s-au parut la egalitate... dar asta din punctul meu de vedere
|
Nu stiu de ce..dar parca walter era mai slab in interpretare decat jack....mie nu prea mi-a placut de walter....insa pt jack..tot respectu
|
Eu il prefer pe Walter Matthau... Jack are figura de fraier. SI Matthau parca ar fi gangster... Cine a vazut filmul In care el juca cu Jack si era asasin platiti la un motel iar Jack il tot batea la cap si incerca sa se sinucida. Numele lul Water in film era: Trabucco, si al lui jack era: Cloony. Stie cineva filmul? Este super tare...
|
Originally Posted by Leonard:
asta scriam la 31 august 2003... Felicitari distribuitorilor romani (InterCom, New Films si Independenta) care le-au programat pe toate in primavara aceasta! Se pare ca totusi mai merge ceva in tara asta. unde va rula It's All about Love (ca vad ca nu scrie pe site)? As vrea sa-l (re)vad la Mall, pentru imaginea superba. |
All times are GMT +2. The time now is 12:29. |