Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Actrite nesarate, nesuferite, deci ENERVANTE (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81612)

raptor 10 Oct 2004 20:59

facem un club antimerylstrip.
subscrie si subsemnatul.
raptor

Cristache 10 Oct 2004 21:14

Bah, Madonna e actritza din cauza lu barba-su si a alora cu care s-a mai regulat inainte ! Si mai sunt destule ca ea da nu imi vin acum in minte.

jackpot 11 Oct 2004 15:15

anti Courtney Love mai bine. Pe Meryl Streep as primi-o in my bed... batrana dar se tine bine...

BeNnY 11 Oct 2004 16:15

Courtney Love a fost super misto in Larry Flint. Ce-aveti cu ea?

jackpot 12 Oct 2004 14:09

Are niste buze, ca doua ventuze.

crissy 30 Oct 2005 12:31

am si eu acteva actrite ..daca se pot numi actrite care ma enerveaza ..cum ar fi
J.lo---asta oare ii actrita:))
madonna-same bullshit
cameron diaz
poate imi mai amintesc mai tarziu

El Dib 16 Nov 2005 11:52

Un subiect tampit (actrite urate si nesuferite...).Daca erau asa nu mai ajungeau acolo unde au ajuns(la statutul de staruri).....faptul ca lumea le cunoaste si se discuta acum despre ele demonstreaza ca au avut totusi ceva in plus fata de alte persoane care stau si le barfesc pe forum-uri(talent ,carisma?!.....)

neozeelandezu 02 Dec 2005 19:51

copila ratata

paris hilton.. chiar daca nu juca in house of wax.. eu tot pomeneam d ea..

Leonard 03 Dec 2005 02:47

Re: copila ratata

Originally Posted by neozeelandezu:

paris hilton.. chiar daca nu juca in house of wax.. eu tot pomeneam d ea..

nu ºtiu cît de nesuferitã e, dar e urîtã rãu sãraca.

la nesuferite mi-am mai adus aminte de cineva: Kirsten Dunst.

qwerty 12 Feb 2006 11:12

Nu-mi place deloc Julia Roberts.

gugushtiuc 22 Mar 2006 18:42

pai intai ar fi jennifer anniston... atat de banala, plata, stearsa... nu are absolut nimic iesit din comun care sa o scoata din anonimat, poate dor faptul ca e fosta lui brad pitt.
pe urma madonna care sa fim sinceri nici pe post de cantareata nu afiseaza vreun talent vocal deosebit doar ca la capitolul asta shtie trendul (de multe ori il da chiar ea) shi shtie sa se vanda, insa ca actrita, execrabila e putin spus...
jennifer lopez shi alte staruri shi starlete care s-au apucat de film lafel... nu au mai deloc taent shi s-au intins mult peste talentele lor native.
revin daca mai am idei pentru lista neagra.

angel_4u 07 May 2006 15:55

Jennifer Aniston si Julia Roberts!!!! :x nu pot sa le sufar :x

daris 04 Jul 2006 16:23

hmm...

deci sa inteleg ceva.. aici in aceasta parte a forumului... sunt doar opiniile voastre... care nu pot afecta chiar deloc stralucirea si cariera unei actrite.. atunci imi dau si eu drumu la opinii:D... mah da` acuma chiar ca sunteti ciudati... ce aveti toti cu julia roberts??am ramas profund uimita sa vad ca aproape pe fiecare pagina erau cel putin 4 persoane care sa zica ca o urasc sau ceva de genu asta... da`pai fratilor... are ea gura mare(fizic).. da` asta nu e un motiv serios sa o displaceti.. joaca foarte bine si lumea buna din occident si de peste ocean o considera una dintre cele mai valoroase actrite dintotdeauna... acuma de ce vreti sa "schimbati" voi asta?? in fine... apoi cameron diaz e foarte draguta.. sa o vedeti in "in her shoes" sau in "charlie`s angels".. arata foarte bine si e si talentata... doar nu degeaba justin i cu ea, nu?

daris 04 Jul 2006 16:36

dar in aceasta categorie... cred ca intra foarte bine... paris hilton, judi dench, emily blunt, emma watson (ioi acuma cred ca o sa ma invadati toti cu "ce??emma e minuntata".. si chestii din astea..) apoi salma hayek putin nesuferite... are un aer de superioritate fata de ceilalti.. , apoi kate winslet iarasi nesuferita.. dar o jucat minunat in "finding neverland"- care merita chiar vazut. pentru mine.. pe primu` loc in acest top ar fi angelina jolie.. parca ar fi o diavolita.. ceea ce i se potriveste de minune in rolurile negative... insa nu e tipul de "model hollywoodian" pe care multa lume il doreste.., jessica simpson hai ca treaca mearga... o mers frumos in the dukes of hazzard, insa astept nu nerbadare dallas sa vad cum joaca, dupa cum se zvoneste ca ea ar fi una dintre actrite...
am citit in one of your posts... ca "nici nu m-as mai duce la film cand aud ca joaca x"... noh... da` i culmea... inteleg ca daca e in rolul principal poate sa iti schimbe parerea.. dar filmul nu consta din actori si actrite... si ideea in sine.. uite.. pana nu demult nu imi placea queen latifah, dar asta nu m`a abtinut sa nu ma uit la last holiday... care e un film de exceptie.. si actiunea filmului mi`a schimbat parerea.. ei asta e, nu poti convinge.. caci stiti cum se zice... "gusturile nu se discuta", se accepta ;)..
PS: ma bucur ca stiti sa va exprimati liber opiniile.. cand ma gandesc ca pe vremuri, in romania, era foarte greu...

daris 04 Jul 2006 16:39

ioi da.. am uitat :D jenifer aniston e absolut fenomenala in friends si rumor has it .. e geniala.. merita vazute all 10 seasons... deci nici ea nu poate fi in categoria asta :P

don_taque 06 Jul 2006 16:44

eu as scoate cateva dina aceasta lista.....MAYA nu are ce cauta acolo...poate "Jennifer-ele" is merita locul.... propun cateva candidate..."querida"- OANA ZAVORANU, "MIMI-de la bloc".. cica actrite.. :lol: ...parol da' unde e talentu'..?...ma opresc aici ca lista oricum ar fi lunga...

Dea_Tofog 10 Oct 2006 11:26

Nicole Kidman in topul listei mele. !!! :x

tibir 10 Oct 2006 20:22

Eu as incepe cu tipele care se plimba in asa numitele tele novele romanesti si nu numai. Nici nu le pot numi actrite. Sunt de acord cu introducerea actritelor cantarete - gen J Lo si madonna, cu mentiunea ca in Evita mi s-a parut convingatoare, in rest DEZASTRU.

piranha 11 Oct 2006 12:53

Charlize Theron si Andie McDowell. Can't stand'em ! :x

Dea_Tofog 11 Oct 2006 13:25

Originally Posted by piranha:

Charlize Theron si Andie McDowell. Can't stand'em ! :x

ce-ai cu Charlize Theron? :(

tibir 11 Oct 2006 13:59

Pe mine Charlize m-a convins si m-a cucerit in monster. Desi a cam eclipast-o pe Chrsitina Ricci, care imi place foarte mult inca de vremea familiei Adams. Poate ca si ea arata prea bine pentru a fi luata in serios, dar stie sa joace, daca are in ce

piranha 12 Oct 2006 08:43

Sorry, folks! Bine ca mi-ati atras atentia, voiam sa spun Charlene Tilton, pipitza din "Dallas" si alte filme. Nicidecum Charlize Theron care imi place si mie. :oops:

tibir 12 Oct 2006 11:08

Sincer aia mica din Dallas chiar era enervanta. Nici nu stiu a mai jucat in ceva pe urma?? Sper ca nu :hmm:

Cinemania 12 Oct 2006 12:19

Reese Witherspoon imi aduce pe alocuri aminte de ea...oricum n-o suport pe nici una

qwerty 12 Oct 2006 12:58

Reese e ok.

Dea_Tofog 12 Oct 2006 13:48

Originally Posted by qwerty:

Reese e ok.

da, mi se pare dulcica... si se potriveste super bine cu ryan. :P :D

norina 13 Oct 2006 10:09

cati ani aveti copilasilor?

Dominic 15 Dec 2006 01:57

zise cea mai mik....asl pls! :lol:

norina 15 Dec 2006 12:17

Originally Posted by Dominic:

zise cea mai mik....asl pls! :lol:

pe ce te bazezi cand spui asta?

Dominic 17 Dec 2006 01:14

:lol: :lol: Aren`t u a funny one...
Poi...pe multe dar in special pe ce ai scris u mai sus...sa nu intram in amanunde si sa ramem la ce trebuie vorbit...adik on-topic just so u know! 8)

Zettta 03 Jan 2007 03:46

Jessica Alba, Scarlett Johanson, Mandy Moore---->>>wannabe kiddies

Clara De PointduLac 20 Jan 2007 20:05

Paris Hilton (cine a mintit-o k poa sa faca filme?)

aayana 20 Jan 2007 22:41

mie mi se par nesuferite urmatoarele:

Jennifer Aniston
Cybil Sheppard

Daca imi mai aduc aminte de altele mai revin :P

Jack Nasty 22 Jan 2007 20:24

Jennifer Lopez
Lindsay Lohan
Kirsten Dunst
Jennifer Aniston... aso

Dea_Tofog 25 Jan 2007 11:52

Meg Ryan

lady_mystyque 05 Feb 2007 11:35

pai sa vedem ma enerveaza j. lo care inca sunt in dubii dak e actrita! zicea cineva de britney mare dreptate dar ea nu e actrita oricum merita mentionata pt ca ma omoara femeia aia !!!!!1 :x ar mai fi cameron diaz si sarah jessica parker iar premiul de cea mai enervanta JENIFER ANISTON!!!!! NO COMMENT!!!!

jediklaus 17 Feb 2007 14:47

Pai, sa-mi dau si eu cu parerea:
1. Jennifer Lopez, pentru ca este orice, dar numai actrita nu.
2. Lindsay Lohan, care se pricepe mai bine la muzica
3. Sharon Stone, pentru ca, intr-adevar, gloria ei a apus, da' ea nu realizeaza asta.
Nu stiu de ce se iau unii de Natalie Portman. Este cu adevarat o actrita foarte talentata, chiar daca nu a facut un rol mare in Star Wars. Am auzit eu ceva de "nespalatul" ala de Hayden Christensen. Chiar este adevarat? Atunci nu ma mir ca Natalie l-a vrut langa ea la fel de mult cum vreau sa am eu un neg in varful nasului!
Julia Roberts nu mi se pare nesuferita, ci doar "dura", pentru ca isi negociaza la sange contractele si de aici, aerele de vedeta nesuferita.
Cameron Diaz arata super (ce ochi are, dom'le!!), dar nu face roluri rele. Da' nici super!
Reese Whiterspoon... Ei da, fata asta-mi place, pentru ca are ceva tineresc in felul ei de-a juca. Nu cred ca un rol intr-un film de drama i s-ar potrivi, probabil ca l-ar face praf si pulbere, pentru ca fata asta nu stie sa fie trista. Zambeste tot timpul. Cel putin, cu ochii asta face.

Dea_Tofog 17 Feb 2007 22:12

dap, nici Lohan nu mi-e simpatik deloc.... :x

herbert 17 Feb 2007 23:29

ma enerveaza rodica stanoiu in rolul "danei" din thrillerul securitatii...

Pitbull 18 Feb 2007 00:33

Nah, ce "Danä", ce rol, ce thriller?
Rodica Stänoiu e enervantä pur si simplu as herself.
Doar în zeghe (sau ce salopetici sau treninguturi portocalii le-or da acum) o sä devinä asortatä cu peisajul.

herbert 18 Feb 2007 00:54

m-am ciocnit cu paparuda asta, pe cand era ministru, in liftul unul hotel din Viena... tinea in brate un catelus flocos (dar tot mai frumos decat dansa) si vorbea la telefon. Striga, ca o nebuna: sunt in concediu, nu vreau sa stiu nimic! nu ma intereseaza!
am urat-o!

Pitbull 18 Feb 2007 01:02

Hai, mä Herbie, zäu asa!
Tu ai nevoie de lifturi vieneze, potäi flocireze, telefoane mobileze si concedii daneze (de la "Dana"), ca s-o urästi?
Eu am rezolvat-o mult mai simplu, nici n-a fost nevoie sä ies din casä.

herbert 18 Feb 2007 01:12

ai si tu dreptatea ta...
dar asculta povestea mai departe...
acasa ma prapadeam de ras cand o vedeam la televizor... mi se parea o gluma, o fictiune...
cand am vazut-o - in cadrul descris mai sus - am urat-o.
asta a fost, asta recunosc...

Carmine Galante 18 Feb 2007 09:23

Originally Posted by herbert:

m-am ciocnit cu paparuda asta, pe cand era ministru, in liftul unul hotel din Viena... !

Eu nu a trebuit sa zic de Viena, o intalneam zi de zi prin Aparatorii Patriei, am avut-o profesoara, macar m-a trecut, spre stupefactia colegilor.

jediklaus 18 Feb 2007 22:47

Hei, parca aici vorbim de actrite (de la noi sau de aiurea). Ce treaba are Rodica Stanoiu cu actoria? Chiar, a jucat intr-un film? Ca eu nu stiu! Nu toate "cotoharlele" (vorba lu' Leana a lui Costel) care apar in serialele si filmele de pe la noi sunt si actrite. Nu vedeti, de exemplu, Nicoleta Luciu: a fost de-ajuns sa apara in nu stiu ce seriale si gata, este mare vedeta. Mi-e teama ca la fel se va intampla si cu sora ei, din punctul de vedere a atitudinii.
Apoi mai sunt fostele cantarete (oare?) care vin de la formatii disparute, sunt plasate in seriale ("Meseriasii", de exemplu) unde joaca numa' roluri de "tarfe" si gata, sunt mari actrite. Aiurea!
Chiar, avem la ora actuala actrite tinere care stiu sa joace bine, nu doar sa dea din fund? ;) ;) ;) :(

aayana 17 Mar 2007 06:23

Daaaaaaaaa, Jeniffer Aniston, efectiv mi se pare ca se straduieste prea mult ca sa interpreteze un rol si tot nu reuseste sa transmita ceva.

Apoi, a fost celebra telenovela romaneasca , prima de altfel, cu Corina Danila. Nu i se potriveste deloc rolul de actrita, de fapt nici cel de moderatoare, nu stiu, asa mi se pare mie

Azgard 19 Apr 2007 15:01

Nu prea pricep eu de ce au atatia oameni ceva impotriva Juliei Roberts. Pe bune. Nu e o frumusete, dar e deosebita. Da, are cateva roluri standard si cateva filme plictisitoare. Cineva a mentionat-o chiar pe Judi Dench. Cum asa? Ar mai fi cateva criticate aiurea, parerea mea... dar fiecare cu parerile lui.

Daca ar fi sa mentionez una naspa. Pe primul loc se situeaza Jennifer Aniston. Unii ar trebui sa se limiteze la seriale. Imi pare rau pt ea ca s-a terminat pana la urma Friends. Trebuia sa caute alt serial, nu sa se bage unde nu-i de nasul ei. Iar pupeze ca Jessica Alba, Jessica Simpson, etc, sunt doar animatoare, nu actrite.

crisa 19 Apr 2007 15:29

Nu-mi atrage cu nimic atentia... Renee Zellweger... :hmm:

aayana 19 Apr 2007 21:54

Originally Posted by Azgard:

Nu prea pricep eu de ce au atatia oameni ceva impotriva Juliei Roberts. Pe bune. Nu e o frumusete, dar e deosebita.

Julia Roberts are farmecul ei, mie una imi place de ea. Cel mai mult mi-a placut in Dosarul Pelican si in Mona Lisa Smile.

Jessica Alba arata bine si atat. Departe de a fi actrita. Ori nu i s-au dat roluri serioase (desi a jucat in Sin City) ori nu i s-au potrivit, ori nu are ce sa ne arate.

Jennifer Aniston? Ma bucur ca nu sunt singura care n-o agreeaza :P

aayana 19 Apr 2007 21:56

Originally Posted by crisa:

Nu-mi atrage cu nimic atentia... Renee Zellweger... :hmm:

Mie mi-a placut de ea in Me, myself and Irene. La filmari s-a legat si relatia ei cu Jim Carrey si apoi s-au casatorit. E o fata finuta, mai are multe de invatat dar promite multe. Deja e un nume.

All times are GMT +2. The time now is 23:42.