![]() |
![]() :D North by Northwest |
|
![]() ![]() |
Belle de Jour
![]() |
![]() |
|
Providence
![]() |
![]() L'imitation du cinéma |
What time is it there
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
^ :))
păcat că am şters Trei Surori de Wang Bing, acolo participanţii la filmări se întreceau care are mai mulţi păduchi. verdictul boborului pentru nespălarea Lisei: ![]() l.e. : La nave |
Purici sau paduchi ?
Clear History ![]() |
păi mnah, păduchi, că chinezii ie şi ei oameni. dar caprele şi oile lor (alea din film) probabil nu-s scutite de purici, căpuşe şi alte plante de cameră.
păcat că imaginea de mai jos nu are movie line. ![]() ____________________ dar referitor la întrebare, bremen: ![]() ![]() timeless bottomless bad movie |
![]() ![]() Da, a murit Lou Reed. |
Les choses de la vie...
![]() |
Paradise Now
![]() |
|
Byzantium
![]() |
|
Zero de conduite
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() film cu, pentru şi despre cardiaci: Heartbeats, sau amoruri imaginare în era telepatiei online. |
![]() |
|
![]() |
|
World War Z
![]() |
![]() triste tropico |
Sa vorbeasca cu sine insusi putea, dar putea sa se si multiplice singur ?
Grabbers ![]() |
ăştia cu rădăcini iberice pot de toate. nu-şi cultiva Pessoa o întreagă grădină de personaje în el însuşi, care uneori se luau şi de păr prin ziare şi purtau dispute îndelungi în paginile aceleiaşi publicaţii, deşi coabitau sinele aceluiaşi autor? îmi mai fac şi eu o malombra2, cu care să mă cert pe cinemagia. sau în cazul în care mai astup topicul ăsta, să aibă cine-l scoate din.. letargie.
n-am nimic cu ouă, dar am cu mei, adică hrană pentru ouătoare: ![]() ![]() three sisters - wang bing. |
Alienare(prea) pe faţa in ''Un homme qui dort ''
![]() ![]() ![]() |
ce să-i faci? nu toţi ieste dăştepţi şi prevăzători. unii ie mai duşi cu plutonul de execuţie.
![]() ![]() Interrogation |
Si pentru ca azi a fost zi de salariu ,vin la pachet recompensele suplimentare .Se lasa cu giugiuleala.
![]() |
![]() ![]() |
la mine azi a fost numai zi de bonuri, salar în cinşpe. de aia în aste zile pline de noroc pentru unii, ar fi cazul să-i rememorăm pe cei mai puţin fericiţi de distribuţia echitabilă a locurilor de muncă.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dar mai trăieşte omul şi din dragoste, nu numa din salar ![]() şi mai încolo.. ![]() n-a făcut-o curvă, s-a terminat filmul cu bine şi cu bani. Ingmarssönerna |
Pai sa vezi ce parere are Ingrid Bergman despre curve si fecioarele care cad de pe biclete si raman nefecioare.
AUTUMN SONATA ![]() ![]() ![]() |
chiar că trash.. adică cum, jertfeşte ea o membrană şi el nimic?? avea dreptate claire denis: totul e la fel a doua zi .. de parcă nici n-a fost.
![]() A fost sau n-a fost? |
subtitrările alea erau la mişto, că nu mă uit la filme româneşti cu subtitrări portugheze..
am găsit şi ceva cu subs în engleză pe u2b. acum mai merge? :D ![]() ![]() ![]() ![]() am ajuns înapoi la oul vs. găina: revoluţia a precedat ieşirea în stradă au ba? :)) |
http://www.imgflu.com/image/Lies-mov....com-19370.JPG nu mai stiu din ce film e, da'stiu ca mi-a placut.
![]() |
Nu prea mai am filme pe hard ( le sterg dupa ce le vad ) asa ca s-ar putea sa mai revin la filmele din care am mai folosit replici :">
Pentru ca e pretentioasa : ![]() |
nici eu nu prea mai ţin. tre' să-mi fie foarte drag filmul, ca să-l păstrez pe comp după vizionare, deşi am un hard extern pe undeva. dar cu hardurile externe e ca şi cu dvd-urile de odinioară: ţi le umpli unul după altul şi nu mai apuci să vezi nimic, dar tot aduni şi aduni pentru zile negre. mai bine lipsă. o despărţire dureroasă e mai frumoasă decît un cufăr de zestre plin de mucegaiuri..
mai dau cîte un print screen, cînd văd un film online. revenind la fete single ![]() ![]() ![]() Stella Maris |
Fă Tanţo în ochii tăi / Lumină de curcubei B-)
Hanyo (Hosemaid) ![]() |
.. chiar ş-o lamă, să-şi taie ochiu-n două. unde-i Jorj, Bătaille-l vina?
![]() aia e o pungă, cred că cea mai frumoasă pungă celenterată, pe care am văzut-o în vreun film; numai că statică cum e, nu se vede dansul seducător al plasei-fizalii. ![]() ![]() ![]() ![]() Album (de matthias muller) |
Prince Avalanche
![]() |
nu-i adevărat! cu atîţia pomi împrejur..
![]() RPG OKC (foarte fain şi romantic :D , iar limbajul e delicios, slang cu engleză elisabetană: if you don't shut up, i shall seriously fucking slay thee ) |
|
Hannah Arendt
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 23:26. |