Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Premii, festivaluri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=231)
-   -   Oscar, 2011 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97463)

Judex 10 Oct 2010 19:17

Hai ca suntem off de vreo doaj' de mesaje! =))

dragonfly_drk 10 Oct 2010 19:19

da, chiar ca. sper sa fie sterse. ca sunt cam aiurea. oricum, cert e, ca te-ai cam prins cine are dreptate intotdeauna. >:)

Judex 10 Oct 2010 19:20

Da, eu. :D

dragonfly_drk 10 Oct 2010 19:21

:-O :-O :-O BLASFEMIEEE!!! hai, stop joc. o sa il rog pe Pitt sa stearga mesajele. zbye zbye.

Judex 10 Oct 2010 19:26

Ok. Watch some films and write some screenplays first. :P

dragonfly_drk 10 Oct 2010 19:30

ha, ha... si marmota?

Judex 10 Oct 2010 19:32

@Libe
Senzational!!!! =))
Pe bune, potoleste-te! >:)

ricutza 11 Oct 2010 16:37

dar propunerea Romaniei pentru Oscar pentru film strain care e?
Eu am vazut pana acum doar filmul care va fi propus de Belgia, Illegal. Dupa cum ii sugereaza si titlul, filmul vorbeste despre drama unei imigrante ilegal care isi doreste sa ii ofere baiatului ei o viata mai buna in Belgia. E un film impresionant cu o problematica la care si americanii cred ca pot rezona foarte bine, si nu m-ar suprinde deloc sa prinda o nominalizare.

StefanDo 11 Oct 2010 16:44

am vazut si eu illegal, sincer sa fiu Eu cand sa fluier, fluier (propunerea Romaniei) mi-a placut mai mult

buticut 21 Oct 2010 23:02

http://goldderby.latimes.com/awards_...ews-story.html

:D

buticut 29 Nov 2010 22:29

James Franco si Anne Hathaway vor gazdui Oscarurile? WTF :|
This is just...odd.

miercuri 29 Nov 2010 23:20

Really??? Pai nu ramasese ca Franco sa fie nominalizat? What is this fuckery????

omudindulap 30 Nov 2010 00:06

Va fi nominalizat, dar nu va castiga. Sa fie anul lui Colin Firth?!

buticut 30 Nov 2010 00:50

^I hope so :D
Miercuri, o sa fie si una si alta. Dar sincer nu-i vad pe cei doi intr-o asemenea postura. Ce stiu sa faca? Nu sunt nici entertaineri, nici cantareti, nici nimic. Pacat ca Hugh Jackman a refuzat oferta, fusese chemat iar la datorie, insa programul lui era incarcat datorita filmarilor.
http://www.nextmovie.com/blog/franco...y-oscar-hosts/

Liviu- 30 Nov 2010 06:11

Ciudata alegere, fiecare parte, dar cu atat mai mult cand prezinta amandoi.

Cat despre rolul lui Franco, e bun, ajunge pentru nominalizare, dar n-ar merita sa castige... poate doar daca competitia e slaba. Practic toata frumusetea rolului sta intr-un monolog de vreo 5 minute.

danonino 30 Nov 2010 08:23

Oscar - competitia in care Crash a castigat premiul "Cel mai bun film al anului"

Care e marele fas? Pe masura ce timpul trece, filmele sunt din ce in mai slabe.

Ala cu genistii care nu folosesc robotei, a reusit sa castige. Avatar a fost nominalizat.

Chiar, mai e un reper viabil Oscarul? Nu cred.

miercuri 30 Nov 2010 12:12

Originally Posted by Liviu-:

Ciudata alegere, fiecare parte, dar cu atat mai mult cand prezinta amandoi.

Cat despre rolul lui Franco, e bun, ajunge pentru nominalizare, dar n-ar merita sa castige... poate doar daca competitia e slaba. Practic toata frumusetea rolului sta intr-un monolog de vreo 5 minute.

Ai vazut filmul la Dakino? Eu inca suspin ca l-am ratat :(
Imi cam dau seama ca e anul lui Colin Firth, dar tot mi se pare ciudat sa nominalizezi gazda.

Windom 30 Nov 2010 12:36

La Best Actor I'm thinking Clooney for The American and Bridges for True Grit. Si, de ce nu Casey Affleck?:D Pina la urma mi se pare cel mai bun rol din cite am vazut so far anul asta. Daca The Tree of Life intra in carti, as miza si pe Sean Penn. Din pacate, nici Malick, nici Aronofsky nu prea sint pe placul Academiei, desi s-ar putea sa vina cu doua dintre cele mai interesante filme din competitie.

Liviu- 30 Nov 2010 13:13

Originally Posted by miercuri:

Ai vazut filmul la Dakino? Eu inca suspin ca l-am ratat :(
Imi cam dau seama ca e anul lui Colin Firth, dar tot mi se pare ciudat sa nominalizezi gazda.

Dap. Parerea mea ca Gloria a fost cam severa cu el, mie mi s-a parut un film bun, mai ales scena monologului. Per total a fost putin sub asteptari, dar nu m-a dezamagit, ba chiar mi-a placut destul de mult. Ce m-a dezamagit insa a fost rolul lui Franco, e bun, dar ma asteptam la ceva cu adevarat special, cel putin dupa tot ce auzisem. In cea mai mare parte nu iese cu nimic in evidenta.

The tree of life nu cred ca are vreo sansa sa participe, nu trebuie sa ruleze macar intr-un cinematograf pana la 1 ianuarie? Sau care e data limita?

Mie mi se pare ca e o competitie mult mai interesanta anul asta. Am vazut multe voci cum ca ar fi un an slab, dar, strict legat de americani, pare sa fie un an mult mai consistent.

miercuri 30 Nov 2010 13:19

The Tree of Life ar avea sanse doar la Oscarurile din 2012. Altfel, sunt convinsa ca Aronofsky o sa aiba ceva nominalizari, inclusiv Best Picture, avand in vedere ca sunt zece sloturi.
La Best Actor Colin Firth e oricum overdue, iar Bridges a castigat anul trecut. James Franco si Jesse Eisenberg o sa fie si ei pomeniti, ca asa se cade. Poate si Ryan Gosling pentru Blue Valentine, plus cineva din The Way Back...

All times are GMT +2. The time now is 09:01.