![]() |
Originally Posted by concurs:
pafarista a nimerit-o. n-oi fi eu cine stie ce cunoascatoare, dar in Balanta, Dan Condurache era deja carunt. se vede clar, ca aici e o imagine din tinerete.filmul asta mi-a placut la nebunie cand eram copil. mi-am adus aminte ca victima avea un caine. asa e , paul? |
Din cate tin eu minte, victima era Repan, iar pe câine îl juca tocmai Alceste, dalmatianul din realitate al lui Repan. Recent, la o bere, Repi mi-a povestit cä Alceste avea epilepsie, si a murit la scurt timp dupä aia.
|
Repan era "victima", întradevăr.
iar în Balanţă evident că DC era mai bătrân: ![]() (poză off-concurs, nu vă apucaţi să răspundeţi la ea!) |
06.10.2010
- Măria ta, turcii fug!
- Să-i urmărim oşteni! Pi cai! - Ăăă ... Măria ta, n-avem cai că ni i-au furat tătarii! - Atunci ... pi curând! ![]() pentru 05.10.2010 - extras din Apoi s-a născut legenda (1968). în imagine Dan Nuţu nici un răspuns ... |
atenţie: doar primul răspuns se ia în considerare. restul le voi şterge.
|
07.10.2010
Leano fă, hai odată cu damijana aia că mi s-a lungit gâtul de când te tot aştept!
![]() 06.10.2010 - extras din Întunecare (1985) două răspunsuri: - rvn - Ecaterina Teodoroiu - keepwalking - Întunecare |
aha! deci, 1-1.
bunnnn.... felicitari, keppy! |
Originally Posted by rvn:
dar nu, cred ca tu ai castigat, pentru ca am impresia ca, totusi, secventa e din "Ecaterina Teodoroiu". |
nu e posibil.din moment ce paul a afisat rezultatul, e clar.
asa am crezut si eu, dar de data asta m-am inselat. oricum, succes in continuare! |
rvn, pina la 16 mai e :)) eu tin cu Paul, pentru ca vreau sa tina concursul deschis cit mai multe luni. :)
|
Ok, dar de ce scrie că în imagine e Dan Nuţu, dacă e, de fapt, Ion Caramitru?
|
Originally Posted by c.ghevara:
fiindcă scrie "pentru 05.10.2010 - extras din Apoi s-a născut legenda (1968). în imagine Dan Nuţu" |
Paul, Dumnezeu să le dea sănătate maeştrilor zen! :D
|
Originally Posted by c.ghevara:
c, iti pica fisa cam greu. mai unge balamalele..au cam imbatranit. |
08.10.2010
- Alo, toar'şa, un' te-nghesui, aşa, ca la carne?
- Tovarăşu' responsabil, daţi domu' câte numa' un kil de căciulă, să ajungă ş-acilea la noi în spate, să apucă să mănânce şi gurile noaşte neşte tachimuri de cocoş! ![]() pentru 07.10.2010 - extras din Întunericul alb (1982). un singur râspuns: rvn - Femeia din Ursa Mare |
oh cozile și timpurile deficitare :)
|
Originally Posted by concurs:
puteam sa jur ca nu e pastorul.in fine... ai putea premia si curajul( e doar idee, atat) |
Originally Posted by gropitse:
|
Afara de statul la coada, am prins si eu vremurile colorate. M-am nascut la momentul potrivit, chiar in perioada in care culorile incepeau sa paleasca. Hai ca ma apuca nostalghia..:-<
|
mâine vă pun unul chiar nostalgic ... cel puţin în titlu. ceva la care visam cu ochii deschişi!
|
All times are GMT +2. The time now is 08:15. |